|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
12.6.2008 23:53:48   
kanarka
Mislim....evo me, ampak kaj če sem 1 uro rabla, da sem vse prebrala, pa vmes še mogla odtočit, ker sem se cela tresla...od smeha seveda.
Sam sem omejena na 1 post. Od 18. naprej pa lahk spet čvekam.
Men je pa všeč (če smo že pri fuzbalerjih) un KAKA...ma ja no, tk se piše. Mislim, da je Brazilc al kaj,...al mogoč celo Portugalc? Sej ne vem...vem samo da je že poročen in ful zvestuser posted image . Sem poslušala njegov intervju in mi je bil res simpatičen. Tak idealen možuser posted image . Lep, črn, postaven, pameten, zvest in zeloooo bogat. Sem kaj spustila??
Moj dragi je pa blond, ............ pa skoz živimo iz rok v ustauser posted image .

Ajd, ne smem več pisat, se do 18. javim al pa ne...odvisno od pulzov. Baj

Aja GB....dej si vseen inštaliri, sej če že tako ali tako govoriš po PC-ju in se dober sliši, potem maš vredu linijo.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
12.6.2008 23:56:25   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Dvomim da mam ne super duper pečico.....a probam drugič na manj?

A pa pečico prej kaj segreješ?

seveda, a ne bi smela?user posted image

O, sem lih hotla it... ja, ja, seveda jo segreješ, samo sprašujem, če jo ne preveč mogoče... če jo ne preveč, pol bi jaz na tvojem mestu pekla na 170°, pol bi pa vidla...

Boš res prišla enkrat k meni.... pa bova skupaj spekli....

Šibam spat....

Zmenjeno....he he....a bom oceno dobila?user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.6.2008 23:58:03   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Mislim, da je Brazilc al kaj,...al mogoč celo Portugalc? Sej ne vem...vem samo da je že poročen in ful zvestuser posted image . Sem poslušala njegov intervju in mi je bil res simpatičen. Tak idealen možuser posted image . Lep, črn, postaven, pameten, zvest in zeloooo bogat. Sem kaj spustila??
Moj dragi je pa blond, ............ pa skoz živimo iz rok v ustauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.6.2008 0:00:27   
gruška

user posted image  neeee

Moj mi je pa poslal nazaj sms, da pride čez eno uro, pa če mi res prinese horsa user posted image user posted image  .... sem rekla, da je pa kljub vsemu mal prepozn ob enih zjutri jest.... ne morem pol spat s polnim želodcem ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.6.2008 0:08:58   
kanarka
Moj mi je pa poslal nazaj sms, da pride čez eno uro, pa če mi res prinese horsa ....

Mučiteljica...a niso kače dovolj...zdej že konjev ne morš pustit pri miruuser posted image .

Šit, kršim limit. Bom kr ugasnila. Dijo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.6.2008 0:10:56   
gruška

Moj mi je pa poslal nazaj sms, da pride čez eno uro, pa če mi res prinese horsa ....

Mučiteljica...a niso kače dovolj...zdej že konjev ne morš pustit pri miruuser posted image .

Da bi ti ja računalnik crknu... user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.6.2008 0:22:14   
Oranža

user posted image  neeee

Moj mi je pa poslal nazaj sms, da pride čez eno uro, pa če mi res prinese horsa user posted image user posted image  .... sem rekla, da je pa kljub vsemu mal prepozn ob enih zjutri jest.... ne morem pol spat s polnim želodcem ....

A bejš no bejš, sej se greš pol lohk trest, bo horse kr ven paduuser posted image user posted image user posted image
Čer al dobr zjutrej,

Čveke trapasteuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem mela ful za prebrat
V Kr je blo ful fajn, samo sem zgodi mogla it. Bomo ponovileuser posted image user posted image

Tanayya jst tud imam hrčka; Nace mu je imeuser posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spatuser posted image  sm tolk zmatrana od vseh postov in smeha in solzauser posted image user posted image user posted image
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.6.2008 0:33:55   
kanarka

Da bi ti ja računalnik crknu... user posted image user posted image

čak čak...ti obljubim, da ga bom sama pokvarla, sam če boš uboge, lepe zajčke pr miru pustila!!user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.6.2008 0:35:54   
kanarka
Ma sej boljš, da se res do 18. skrijem in naučim prvo uokvirjat. To je ziher kaka uročitev od Gruške, da mi nardi kontra okvirje.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.6.2008 9:10:38   
Tanayya29
Jutro zaspanke....

ena kavica,da vas lažje vržem pokonc....A še vse sanjate o fuzbalu?user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
13.6.2008 9:38:46   
ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

ej, kam pa grete na morje? Mi gremo 21. v Funtano (med porecem in vrsarjem).

UUuuuuuuu....sem pa sem jaz hodila celo otroštvo s starši! Vsako leto za 3 tedne v prikolco v kemp!!!!! Nepozabni spomini! user posted image user posted image A ti greš tud v kemp? Baje je zdej ful zrihtan.

ja, v kamp istra.

Ja, to je to! A greste večkrat tja? Kako je zdej tam? Jaz sem kot mala frklja plavala z obale do otočka in se mi je zdelo, da sem preplavala pol sveta. Pol pa sem se par let nazaj (beri 10) ustavila samo mimo in malo pofirbcala po kampu in sem vidla, da se otoček skoraj drži obale!user posted image user posted image user posted image Pa so šle otroške sanje....user posted image

user posted image user posted image , poznam, mi smo bli sicer vedno na "pasji" strani ampak smo se hodil obcasno tud na uno stran kopat.
Sam na otocku je zdej ful jezev in klopov user posted image , tko da ni glih fajn tja plavat.

aja, gremo pa tja skoraj vsako leto, moji starsi pa vsako. Jaz sem bila prvic tam ko sem mela 4mesece , sta me na haubi od ficeka previjala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

A Cjele pa že spi ob tej uri? user posted image

user posted image , midva sva forenzike gledala, pol pa user posted image

nimam cajta do konca prebrat... pridem nazaj!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.6.2008 9:40:36   
scubadiver
Tanayya hvala za kafe, jest ga dons kr rabim.. lano je neki metalo ponoči.. tko mam občutek kot da ful rabi bližino. Že za zaspat je zadnjih nekaj dni problem, ponoči pa se je zbudila in jokala. Duda ni pomagala, čaj tudi ne, jok pa je bil drugačen kot za lakoto. Sem jo mal božala, je blo bolje, ko sem se nazaj vlegla pa spet jok. pa spet vstala, božala, nazaj v posteljo, jok.. potem sem jo pa preložila k nama v posteljo ker se mi res ni več ljubilo vstajat, sem jo objela, je blo pa dobr in je takoj zaspala nazaj user posted image .

Če ima katera mal časa naj pogleda tale članek: http://www.siol.net/trendi/lepota/2008/06/suki_pr.aspx 
Če katero kaj več o tem zanima pa na ZS :)

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.6.2008 9:43:14   
potepinka
Jutro

Mark ima vročine 38,1 pod pazduho kašla ful in iz noska mu teče vse je prišlo ven po ceplenju  user posted image user posted image user posted image  .Včeraj kla zdravnica da so pluča čista,danes mu pa kar žene kašelj.Pa še zobek leze ven.
no se kasneje še kaj oglasim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.6.2008 9:46:53   
scubadiver
Joj potepinka držim pestke za Marka. Upam da bo hitro bolje.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.6.2008 9:56:41   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Jutro

Mark ima vročine 38,1 pod pazduho kašla ful in iz noska mu teče vse je prišlo ven po ceplenju  user posted image user posted image user posted image  .Včeraj kla zdravnica da so pluča čista,danes mu pa kar žene kašelj.Pa še zobek leze ven.
no se kasneje še kaj oglasim

bogi!!

Tud mi smo za en drek. Tjas je spal od 20h-1h pol se je pa zacelo jok in jamranje pa spet jok, vrocina 38,2, driska- bogi je, bogi! no ob 5h je od utrujenosti zaspal, sem si misnla fino, sej do 8h so pa vsaj 3h- ja pa ja, ob 6h je bil spet jok, pa se kar vrocina, pa jamranje...
dokler nisva ustala. Pol je blo mal boljse, zdej pa spi ze eno uro user posted image .
Aja, zoba se ni user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
13.6.2008 10:00:41   
ajtak
Tud mi smo za en drek.

user posted image  sem misnla da bo cenzuriralo pa niuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
13.6.2008 10:35:33   
potepinka

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Tud mi smo za en drek. Tjas je spal od 20h-1h pol se je pa zacelo jok in jamranje pa spet jok, vrocina 38,2, driska- bogi je, bogi! no ob 5h je od utrujenosti zaspal, sem si misnla fino, sej do 8h so pa vsaj 3h- ja pa ja, ob 6h je bil spet jok, pa se kar vrocina, pa jamranje...
dokler nisva ustala. Pol je blo mal boljse, zdej pa spi ze eno uro user posted image .
Aja, zoba se ni user posted image

No upam da ćimprej prileze ta zobek ven ker ga pa že res dolgo matra.
Držim pestke user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
13.6.2008 10:41:19   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
sam še debeluško čakam da bo kšnga slinastga ata pr 94-ih prpela user posted image

Debeluška je šla pa spat user posted image user posted image user posted image , če bi vedla, da takele tipčke tle lepte, me živ "bog" ne odvleče spat user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: GB
IZVIRNO SPOROČILO: GB
[
...user posted image

Zatoooooooo user posted image

yes baby user posted image user posted image user posted image

VB, kaj pa vidiš na tem "descu" user posted image , no ja vsake oči imajo svojega malarja user posted image !

Potepinka, upam, da se čim prej pozdravite, držimo pesti user posted image user posted image user posted image

DANES JE PETEK 13-i user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
13.6.2008 10:54:32   
martita
Dan,

pa da še jaz svoj piskrček pristavim....glede nogometa....letos mi ni za gledat, ker Figo ne igra .... eh, škoda, pa tako lepo so se mi spočile oči v tisti urci in pol! user posted image Visok, črn, lepo grajen dec, ne pa eno pišče, k je komej polnoletno...user posted image user posted image
Včeraj sem se matrala pol ure, da bi še jaz kako njegovo slikco prlimala, pa ne gre. Ne v mozili ne v explorerju. Sploh mi ne da opcije "paste". Če pa ktera obvlada, naj ga kar prilepi, bom zelo vesela.user posted image

Nič, danes me čaka obilo pospravljanja, peglanja in pakiranja. Jutri navsezgodaj odrinemo proti Pagu. Pa še taščin rojstni dan bomo šli nazdravit.

Lep dan.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
13.6.2008 11:05:17   
Tanayya29
user posted image

martita ta je pa zateuser posted image .

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
13.6.2008 11:07:07   
Tanayya29
Blondinkin dnevnik  
Dragi dnevnik, lani sem dala na hiši zamenjati stara lesena okna z novimi PVC okvirji. Okna so super, prišparamo na gretju,... in vse bi bilo super, ce me ne bi pred nekaj dnevi poklical lastnik firme, ki je vstavila nova okna, in me opomnil da okna po letu dni še vedno niso plačana. Bila sem zelo presenečena nad njegovo izjavo in sem ga opomnila kaj so mitakrat, ko sem kupovala okna, rekli njegovi prodajalci. "Ta okna so tako dobra in varčna, da se že po letu dni sama poplačajo." Halooooooooooooo!!!!!!!!!!! Poteklo je leto dni!!!!!!!!! Čeprav sem blond, še ne pomeni da sem glupa. Na drugi strani slušalke je nastal molk, pa sem poklopila slušalko. Sigurno se je tip počutil kot prava budala.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.6.2008 11:31:19   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

DANES JE PETEK 13-i user posted image user posted image user posted image

Ja, petek 13,pa se moja mami ma rd, okroglo! Vse naj naj mami! user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.6.2008 13:16:24   
GB
...user posted image

Zatoooooooo user posted image

yes baby user posted image user posted image user posted image

VB, kaj pa vidiš na tem "descu" user posted image , no ja vsake oči imajo svojega malarja user posted image !

Debeluska on je ZAKON. Men je ful simpaticen - sploh so mi italijan mnjam .
Enkrat sem smirala z enim italijanom ( no to je pa ze druga zgodba ) user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.6.2008 13:31:06   
mama11
Jaz sem pa mislila, da bodo fuzbalerji muha enonočnica user posted image , pa jih še kar limate.

Danes sem pogruntala, kako pupi "prodati" sadje... naredila sem ji frape - četrt jabolčka, četrt hruške, nekaj mleka, četrt stroka vanilije, miks, miks, pa je jedla. Še vedno le 5 žličk, je pa zato več za mami ostalo user posted image .

Mi bomo verjetno že zvečer štartali na morje, zato ga nimam več časa biksat na RR (no, mogoče še 5 min). Lepo se imejte - če se bomo mi imeli lepo, bova v ponedeljek špricali plavanje.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.6.2008 13:55:42   
Nana Liza
Mama11  - lepo se imejte. Upam,d a bo kaj sončka, drgač ga pa kej naštimajte, ker gremo naslednji teden na morje. user posted image

Fuzbal - dons je po Celovški noro! Sem šla okrog 11h. Je tolk Hrvatarjev se vračalo domov z zastavami, ne moreš verjet. Komaj sem prišla iz Kr strani avtoceste na Celovško.

Naš Tevž ima po tanovem zbujeanje od 2-3h zjutraj in vedno že par dni druga budnica ob 4:52. Matr ma timing.user posted image No, pol pa vsi skkupaj še spimo do 7:30.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.