|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
16.6.2008 13:52:17   
hanna1
...da ne potonemouser posted image user posted image ..kuham kosilo,pa tako se mi drema,joj.......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.6.2008 15:10:46   
neli99
mene pa zanima pa mal skrbi kaj se z natašo dogaja ... upam da se kaj javi. hanna nisem vedela da mleko in železo ne gresta skupi. kaj to pol naredi otroku, a ga zvija, napenja, prdi ... user posted image  

naša malčica je pa s svojimi šlaufki pridelala hudo vnetje pod pazduhami. joj joj user posted image user posted image  ... upam da bo šlo nazaj, ker prav vpije, jo tako peče.

peter pa se je odločil da ne bo več hodil na wc ... user posted image  pa tako dobro mu je šlo, je vsakič konkretno lulal kadar sem ga posadila na školjko. kahle pa sploh ne mara odkar se je spotaknil enkrat obnjo. pa sej ma še čas ... bom zdaj par dni ga pustila na miru, pol pa da vidimo.

dodi midve z malo sva počivale, mala v mižulah jst pa za računalnikom user posted image .

... spet je dež in mraz user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.6.2008 20:19:41   
neli99
iz globin in globočin,
vzdigni se debata naša user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.6.2008 20:34:57   
hanna1
...pa sem rešila gredo najhujšega plevela...sam korenje sem pa štela-posebej rumeno,ga bo en klinc malo user posted image --zdaj grem pa jest,sem Hano dala spat,ker je spet samo dobro uro pred kosilom spala,pol pa jok brate...kje pa ste vse,ste izkoristile dan brez dežja--pametno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.6.2008 21:30:21   
julci
Čerse pokorno javljamuser posted image

Prej sem mela obiske,pol sem pa Zalo šla kopat,je tolk špricala-je zgleda pozabla,da se vode bojiuser posted image da sem se še jaz zraven stuširalauser posted image user posted image pol sem pa zalegnala zraven nje.Se vidi da sem vstala ob 4 zjutraj.Je namreč ati šel delat,pol pa gremo že ob pol 6 od doma,da mi Zala pri atu še zaspi nazaj.Danes sta kr vredu pazla drug na drugega,edino Zalani hotla jesti,pol je pa napadla moj ziziland,ko sem prišla domov.user posted image

Nataša upam da si vredu,dej oglasi se kaj.

Neli namaži Natašo kr z canestenom,bo kr hitro vredu,ni pa prijetno.Mi mamo pa jutr posvetovalnico,me prav zanimajo nove mereuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.6.2008 21:32:26   
julci
Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.6.2008 21:33:32   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Jure Gal,če nisem kaj falila,praznuješ danes 5 let

Naj bodo tvoji dnevi čimveč obsijani s soncem,v trenutkih,ko boš v stiski,pa se pogumno opri na svojo mamico,ki te ima neskončno rada,atija,ki bo vedno tvoja opora in na bratce in sestrice,ki ti bodo pregnali temne oblake in bo na tvojo pot spet posijal sonček
user posted image

Mamici lumpi pa veliko zadovoljstva ob svojih sončkih user posted image
se pridružujem čestitki z najlepšimi željami.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.6.2008 21:35:25   
lumpa6

Jure Gal,če nisem kaj falila,praznuješ danes 5 let

Naj bodo tvoji dnevi čimveč obsijani s soncem,v trenutkih,ko boš v stiski,pa se pogumno opri na svojo mamico,ki te ima neskončno rada,atija,ki bo vedno tvoja opora in na bratce in sestrice,ki ti bodo pregnali temne oblake in bo na tvojo pot spet posijal sonček
user posted image

Mamici lumpi pa veliko zadovoljstva ob svojih sončkih user posted image

pa še res je hvala

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.6.2008 21:42:26   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

dan..in prišel je čas,da se znebim svojega desca.midva sva spet na bojni nogi.tokrat je kar hudo..cel teden ga ni bilo doma in jaz sen skrbela za vse živali,hano pa vrt in ko on pride domov ugotovi,da nisem nič delala...mislim user posted image
v glavnem..sedaj se ne pogovarja,viha surlo.....keč je pa v tem,da sem dobila pogodbo na ned.čas in moja sestra je rezervirala morje-sedaj pa ne ve kako bi me doma zadržal,ker na morje se pa ne hodi,ker je treba delat..
moram se spihat..včeraj sem od živcev padla v nezavest,on je pa reku,da se norca delam......user posted image
in sedaj namesto,da bi šla rodit še enega user posted image  bom samohranilka-ker žalil me pa ne bo nihče.
hvala ker ste me prebrale

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.6.2008 22:00:30   
hanna1
julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari user posted image .Ob 4 si mogla že vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspalauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.6.2008 22:20:19   
julci

julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari user posted image .Ob 4 si mogla že vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspalauser posted image
Kaj pa bi pogrešaleuser posted image dej pomagi mi,mam koma še rolete gr,tk da jošibam vpančevo,ker me mrzlica trese tk sem zaspana.

lahko noč

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.6.2008 22:31:58   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi uro!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.6.2008 23:06:27   
hanna1
Kaj pa bi pogrešaleuser posted image dej pomagi mi,mam koma še rolete gr,tk da jošibam vpančevo,ker me mrzlica trese tk sem zaspana.

lahko noč

F-L-A-Š-K-O user posted image user posted image

Pa hitro spi-lahko noč,grem tud jes,pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.6.2008 5:10:01   
julci

lahko noč

F-L-A-Š-K-O user posted image user posted image

Pa hitro spi-lahko noč,grem tud jes,pa-pa user posted image user posted image user posted image

ni panike,sicer pa žih vrneš obiskuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.6.2008 8:36:19   
Duškica
Dobro jutro!

Lumpa in Jure Gal - ČESTITKE ZA 5 ROJSTNI DAN od naju!!! (z zamudo)

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.6.2008 9:32:05   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Je tak dan,da bi najraj pomagala Hani rjuhe peglat,sam moram zdaj najprej spucat akvarij,če ne pa res ne bom več videla kake ribe user posted image --kaj pa češ delat v dežju,še dobro,da sem včeraj oplela do konca in nasadila tifo,mi zdaj pridno zaliva--upam samo,da vrevarji niso imeli pojedine user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.6.2008 9:33:06   
hanna1

...user posted image user posted image user posted image user posted image boste pa za spremembo zrihtale lepo vreme......

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.6.2008 9:38:39   
hanna1
....pa še eno kavico-jes bom kr dvojno...z mlekom user posted image ,kaj pa za vas

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.6.2008 9:45:28   
Duškica
Hanna - to pa si dobro kavo skuhala, ampak jaz bi jo s smetano (dvojno), mi je cuker pado.

Jaz sem včeraj čistila akvarij. Ti naši želvici sta pravi posranki. Kaj nam koristi super močen filter, če po enem tednu njunega sranja omaga. Se pa mi je šele pred enim tednom zabliskalo, da akvarij najlažje sčistim s svojim super dragim batagelom. Vodo enostavno posesam ven (s kamni vred), kamne splahnem in vrnem v akvarij + svežo vodo!!

Jaz tudi upam, da bo jutri lepo vreme, ko pride Julči!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.6.2008 10:27:26   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica
Jaz sem včeraj čistila akvarij. Ti naši želvici sta pravi posranki. Kaj nam koristi super močen filter, če po enem tednu njunega sranja omaga. Se pa mi je šele pred enim tednom zabliskalo, da akvarij najlažje sčistim s svojim super dragim batagelom. Vodo enostavno posesam ven (s kamni vred), kamne splahnem in vrnem v akvarij + svežo vodo!! .......user posted image user posted image user posted image user posted image -tehnika je važna.....

Jaz tudi upam, da bo jutri lepo vreme, ko pride Julči!!!.....ziher bo,pri nas se že jasniuser posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.6.2008 10:29:22   
hanna1
makala user posted image
...sem ravno malo prej gledala slikce od našega srečanja..kako pa kaj pooperativno,a še kaj boli

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.6.2008 10:39:23   
makala
Dan še iz naših koncev.
Evo pa smo dal še eno operacijo skoz, Matevžev nos. Zadnji teden sem bila 6x v LJ in jutri spet na kontrolo, pol jo mam pa za neki časa zadost.
Tud Lana mi je zadnji teden tku sitna. Morda bo kak zobek, al je pa tud ona čist iz ritma, ker jo sam prevažam, ko mačka mlade. Je že prava turistka.
Pa trmat se tud že zna. A se vaši malčki tud kej.
Ko jo nesem spat, se spalnici samo približam, že tako vrešči.
Vsem, ki se praznovali želimo vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.6.2008 10:43:59   
makala
Hanna mene nič ne boli. Sej tud če bi me, se še nase spomlna nebi.
Kako pa kaj vi? Sem vidla slikce, k ste bli pr Julči. Hana je prava princeska, sonček.
Res bi blo fino se spet srečat z vami.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.6.2008 10:48:34   
hanna1
..pol pa ni čudno,da se ne utegneš nč oglasit,si najbrž,kar v avtu-no upam,da bo Matevž vse dobro prenesel--a Lana malček trmari-sej malo je po moje čist normalno,ko že uveljavlja svojo lastno voljo...telefon...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.6.2008 14:46:50   
hanna1
...malce pogona navzgoruser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?