Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 13:52:17
|
|
|
|
hanna1
|
...da ne potonemo ..kuham kosilo,pa tako se mi drema,joj.......
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 15:10:46
|
|
|
|
neli99
|
mene pa zanima pa mal skrbi kaj se z natašo dogaja ... upam da se kaj javi. hanna nisem vedela da mleko in železo ne gresta skupi. kaj to pol naredi otroku, a ga zvija, napenja, prdi ... naša malčica je pa s svojimi šlaufki pridelala hudo vnetje pod pazduhami. joj joj ... upam da bo šlo nazaj, ker prav vpije, jo tako peče. peter pa se je odločil da ne bo več hodil na wc ... pa tako dobro mu je šlo, je vsakič konkretno lulal kadar sem ga posadila na školjko. kahle pa sploh ne mara odkar se je spotaknil enkrat obnjo. pa sej ma še čas ... bom zdaj par dni ga pustila na miru, pol pa da vidimo. dodi midve z malo sva počivale, mala v mižulah jst pa za računalnikom . ... spet je dež in mraz
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 20:19:41
|
|
|
|
neli99
|
iz globin in globočin, vzdigni se debata naša
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 20:34:57
|
|
|
|
hanna1
|
...pa sem rešila gredo najhujšega plevela...sam korenje sem pa štela-posebej rumeno,ga bo en klinc malo --zdaj grem pa jest,sem Hano dala spat,ker je spet samo dobro uro pred kosilom spala,pol pa jok brate...kje pa ste vse,ste izkoristile dan brez dežja--pametno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 21:30:21
|
|
|
|
julci
|
Čerse pokorno javljam Prej sem mela obiske,pol sem pa Zalo šla kopat,je tolk špricala-je zgleda pozabla,da se vode boji da sem se še jaz zraven stuširala pol sem pa zalegnala zraven nje.Se vidi da sem vstala ob 4 zjutraj.Je namreč ati šel delat,pol pa gremo že ob pol 6 od doma,da mi Zala pri atu še zaspi nazaj.Danes sta kr vredu pazla drug na drugega,edino Zalani hotla jesti,pol je pa napadla moj ziziland,ko sem prišla domov. Nataša upam da si vredu,dej oglasi se kaj. Neli namaži Natašo kr z canestenom,bo kr hitro vredu,ni pa prijetno.Mi mamo pa jutr posvetovalnico,me prav zanimajo nove mere
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 21:32:26
|
|
|
|
julci
|
Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 21:33:32
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Jure Gal,če nisem kaj falila,praznuješ danes 5 let Naj bodo tvoji dnevi čimveč obsijani s soncem,v trenutkih,ko boš v stiski,pa se pogumno opri na svojo mamico,ki te ima neskončno rada,atija,ki bo vedno tvoja opora in na bratce in sestrice,ki ti bodo pregnali temne oblake in bo na tvojo pot spet posijal sonček Mamici lumpi pa veliko zadovoljstva ob svojih sončkih se pridružujem čestitki z najlepšimi željami.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 21:35:25
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Jure Gal,če nisem kaj falila,praznuješ danes 5 let Naj bodo tvoji dnevi čimveč obsijani s soncem,v trenutkih,ko boš v stiski,pa se pogumno opri na svojo mamico,ki te ima neskončno rada,atija,ki bo vedno tvoja opora in na bratce in sestrice,ki ti bodo pregnali temne oblake in bo na tvojo pot spet posijal sonček Mamici lumpi pa veliko zadovoljstva ob svojih sončkih pa še res je hvala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 21:42:26
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom dan..in prišel je čas,da se znebim svojega desca.midva sva spet na bojni nogi.tokrat je kar hudo..cel teden ga ni bilo doma in jaz sen skrbela za vse živali,hano pa vrt in ko on pride domov ugotovi,da nisem nič delala...mislim v glavnem..sedaj se ne pogovarja,viha surlo.....keč je pa v tem,da sem dobila pogodbo na ned.čas in moja sestra je rezervirala morje-sedaj pa ne ve kako bi me doma zadržal,ker na morje se pa ne hodi,ker je treba delat.. moram se spihat..včeraj sem od živcev padla v nezavest,on je pa reku,da se norca delam...... in sedaj namesto,da bi šla rodit še enega bom samohranilka-ker žalil me pa ne bo nihče. hvala ker ste me prebrale
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 22:00:30
|
|
|
|
hanna1
|
julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari .Ob 4 si mogla že vstat -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 22:20:19
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari .Ob 4 si mogla že vstat -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspala Kaj pa bi pogrešale dej pomagi mi,mam koma še rolete gr,tk da jošibam vpančevo,ker me mrzlica trese tk sem zaspana. lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 22:31:58
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce Javi uro!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.6.2008 23:06:27
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari .Ob 4 si mogla že vstat -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspala Kaj pa bi pogrešale dej pomagi mi,mam koma še rolete gr,tk da jošibam vpančevo,ker me mrzlica trese tk sem zaspana. lahko noč F-L-A-Š-K-O Pa hitro spi-lahko noč,grem tud jes,pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 5:10:01
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,a Zala nč ne pogreša kakšne stvari .Ob 4 si mogla že vstat -lubi bogec,to je ja sredi noči-upam,da si se za silo naspala Kaj pa bi pogrešale dej pomagi mi,mam koma še rolete gr,tk da jošibam vpančevo,ker me mrzlica trese tk sem zaspana. lahko noč F-L-A-Š-K-O Pa hitro spi-lahko noč,grem tud jes,pa-pa ni panike,sicer pa žih vrneš obisk
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 8:36:19
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro! Lumpa in Jure Gal - ČESTITKE ZA 5 ROJSTNI DAN od naju!!! (z zamudo)
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 9:32:05
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro Je tak dan,da bi najraj pomagala Hani rjuhe peglat,sam moram zdaj najprej spucat akvarij,če ne pa res ne bom več videla kake ribe --kaj pa češ delat v dežju,še dobro,da sem včeraj oplela do konca in nasadila tifo,mi zdaj pridno zaliva--upam samo,da vrevarji niso imeli pojedine
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 9:33:06
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce ... boste pa za spremembo zrihtale lepo vreme......
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 9:38:39
|
|
|
|
hanna1
|
....pa še eno kavico-jes bom kr dvojno...z mlekom ,kaj pa za vas
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 9:45:28
|
|
|
|
Duškica
|
Hanna - to pa si dobro kavo skuhala, ampak jaz bi jo s smetano (dvojno), mi je cuker pado. Jaz sem včeraj čistila akvarij. Ti naši želvici sta pravi posranki. Kaj nam koristi super močen filter, če po enem tednu njunega sranja omaga. Se pa mi je šele pred enim tednom zabliskalo, da akvarij najlažje sčistim s svojim super dragim batagelom. Vodo enostavno posesam ven (s kamni vred), kamne splahnem in vrnem v akvarij + svežo vodo!! Jaz tudi upam, da bo jutri lepo vreme, ko pride Julči!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 10:27:26
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Jaz sem včeraj čistila akvarij. Ti naši želvici sta pravi posranki. Kaj nam koristi super močen filter, če po enem tednu njunega sranja omaga. Se pa mi je šele pred enim tednom zabliskalo, da akvarij najlažje sčistim s svojim super dragim batagelom. Vodo enostavno posesam ven (s kamni vred), kamne splahnem in vrnem v akvarij + svežo vodo!! ....... -tehnika je važna..... Jaz tudi upam, da bo jutri lepo vreme, ko pride Julči!!!.....ziher bo,pri nas se že jasni
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 10:29:22
|
|
|
|
hanna1
|
makala ...sem ravno malo prej gledala slikce od našega srečanja..kako pa kaj pooperativno,a še kaj boli
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 10:39:23
|
|
|
|
makala
|
Dan še iz naših koncev. Evo pa smo dal še eno operacijo skoz, Matevžev nos. Zadnji teden sem bila 6x v LJ in jutri spet na kontrolo, pol jo mam pa za neki časa zadost. Tud Lana mi je zadnji teden tku sitna. Morda bo kak zobek, al je pa tud ona čist iz ritma, ker jo sam prevažam, ko mačka mlade. Je že prava turistka. Pa trmat se tud že zna. A se vaši malčki tud kej. Ko jo nesem spat, se spalnici samo približam, že tako vrešči. Vsem, ki se praznovali želimo vse naj naj .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 10:43:59
|
|
|
|
makala
|
Hanna mene nič ne boli. Sej tud če bi me, se še nase spomlna nebi. Kako pa kaj vi? Sem vidla slikce, k ste bli pr Julči. Hana je prava princeska, sonček. Res bi blo fino se spet srečat z vami.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 10:48:34
|
|
|
|
hanna1
|
..pol pa ni čudno,da se ne utegneš nč oglasit,si najbrž,kar v avtu-no upam,da bo Matevž vse dobro prenesel--a Lana malček trmari-sej malo je po moje čist normalno,ko že uveljavlja svojo lastno voljo...telefon...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 14:46:50
|
|
|
|
hanna1
|
...malce pogona navzgor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?