|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
16.6.2008 19:53:56   
Ajvy
Pupi...sprva...BRAVO NAJAuser posted image user posted image user posted image
JA, tudi pri TArji mi je bilo tak slabo...v prvih 4 mesecih sem se zredila za 0,5 kg...sem velik prejokala, zaradi lakote....

Madejka...tudi to je možno, oni bi imeli itak cel svet zase...pod imenom hrvatskauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
16.6.2008 21:04:11   
madejka
Ćer!
Grem fuzbal gledatuser posted image
Ajvy joj kak se mi smilišuser posted image Ampak glej z dobre strani, vsaj zredila se ne boš velikouser posted image

Zvesta kak je blo? Kak je Izak preživel brez tebe?
Tejči je šlo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
16.6.2008 21:06:17   
kapica
Naja braavo za napredekuser posted image . Cestitkeuser posted image . Kak to mislis da se komaj v avto stlacis? A se hecas, al zarad hrbtenice?
Ajvy, a da ti je bilo prvic tud tak slabo? Ubogica, pa saj ves da mine, kaj ces drugega. Sedaj ko vem kako je, ce ti je kr naprej slabo in vse te zadeve, ne vem, ce zelim se tretjega otrocka. Drugace receno, otrocka vzamem, sam noseca vec ne bi bilauser posted image .
Madejka, mal jezna na Hrvate kajuser posted image . Mah, naj imajo morje in poletje, vseeno smo mi bolj pametni, lepsi in boljsiuser posted image .
Corfu, a si vprasala sestro ce jo lahko pokazes na RR-uuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
16.6.2008 21:07:48   
kapica
madejka, jaz tud fusbal gledam, sama, moz je sel z frendi gledatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
16.6.2008 21:14:42   
madejka
Kapica jaz ga tud sama gledam, moj špila kitarouser posted image user posted image Pa kokice sem si nardila, tak da pridno papcam poleg. Samo še coca cola mi manjka pa sem pravi fanuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
16.6.2008 21:19:46   
kapica
Madejka, jaz mam coca colo, pa mi kokice manjkajouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
16.6.2008 21:34:36   
anja7
Joj Kapica pa si me prehitela. Sem hotla medejki coca colo ponudit in za kokoice prosit.
Naš tamal se je prvo rundo že zbudu user posted image . To bo spet megastična noč.Najbolš, da sm kr pokonc.

Tud jaz gledam fusbal no oba ga gledava. Moj pa kitare med fuzbalom nikol ne špila. Ponavad jo takrat, ko je kak film na tv.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
16.6.2008 21:36:02   
madejka
Kapica kaki team bi midve bleuser posted image
Mah jaz osebno nič nimam proti Hrvatom, pač pa glede na vse kar se dogaja na mejah mi gre pa na živce. Vseeno gremo dol na dopustuser posted image
Kolk je aut - nem rezultat?
Mi lahko gledamo samo hrv - pol.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
16.6.2008 21:37:17   
madejka
Anja mah saj moj ne gleda fuzbala zravnuser posted image Samo kitaro špila... električno, s slušalkami v uhahuser posted image
Prite prite babe, kokic je dovolj za vseuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
16.6.2008 23:04:40   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Naja braavo za napredekuser posted image . Cestitkeuser posted image . Kak to mislis da se komaj v avto stlacis? A se hecas, al zarad hrbtenice?

Kapica tebi odgovrim, da ne pozabim, pa spat user posted image . Ne nisem se hecala, sem se res zadnjič zaštekala v avtu in nisem mogla ne naprej in ne nazaj, pa ful se težko not pa ven spravljam, ker mi je nizki avto, zato bi si radi nabvli nekega mini enoprostorca. Tak, da je to smrtno resno in ni hec,.... user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale, sma z Najo obe veseli!! Nama obema še bolj špeh raste user posted image user posted image user posted image

LN, lepo spite

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
16.6.2008 23:06:06   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

pupi; sem za to, da obe zadaneva. Dobiva fifti fifti pa je za obe dost. Pomoje bi lahko še na kakšen delček delil, pa bi blo dost.

DOGOVORJENO!!!!!!!! in naredima piknik, ne? user posted image user posted image user posted image

Še nekaj user posted image user posted image !!!

Službarce, kak je blo na šihtu??? Je blo za zdržat?

< Sporočilo je popravil pupi -- 16.6.2008 23:07:23 >

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
17.6.2008 7:23:27   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj in kapučino!
Kapica Žano sem dala kar v voziček in je jedla!Oh mi smo vzeli za Žano še kolo!
Zvesta vem kako se počutiš!Jaz grem v ponedeljek v službo pa sem že danes vsa driskasta!user posted image
Bojana naju pa res čaka naslednji teden služba.
Corfu Manca je pa pravi cuker!user posted image user posted image
A_R vse naj naj Patricku za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image En dan zamude!user posted image
No sedmico bomo mi zadeli,da takoj plačamo stanovanje in ne bomo imeli kredita.user posted image
No kuhinja stoji.Jo bom v album prilepila.Žana se tudi sama brez opore na noge postavi.Stoji okoli 15 s potem pa na rito pade pa zraven reče opa.In ponovi vajo.
Nič grem perilo obesiti.Sem slabo spala in sem že ob 5 vstala.Živci zaradi službe.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
17.6.2008 7:46:29   
zvesta
Jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta kak je blo? Kak je Izak preživel brez tebe?

Madejka, jaz sem preživela. Sem bila zastonj živčna.
Izak pa je preživel brez problema. Spal, jedel, vse kot treba. Popoldne smo se pa samo igrali in cartali. Prav fajn je blo.

In danes je spet spal kot bubica. Edino ko sva šla od doma, sva ga malo predramla očitno, ampak je spil malo čaja in šnoral naprej. Upam, da ne vstane pol prehitro.

Danes sem pa takoooo zaspana. Komaj gledam.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
17.6.2008 7:49:56   
kapica
Jutrouser posted image !
Noc bila obupna, sem cistuser posted image user posted image . Ne vem a so spet zobki al kaj, ampak 1,5h se ni dal umirit in zaspat nazaj. Groooza, pa vceraj tud podobno, pa sama z njim cel dan. Res se mi trenutno kr malo mesa nouser posted image . Zdaj sam cakam kdaj ga vrze, da se grem jaz spat.
Backo, ojoj, a zaradi sluzbe ze zdaj ne mores spat? te cisto razumem. Pol pa naj ti dnevi hitro minejo, pa da se sluzba zacne in ti bo slo boljseuser posted image ..
Madejka, mi smo gledali pa tekmo nem-avst, so nemci zmagali z 1:0.

Kavo danes jaz kuham, ker jo rabim bolj kot kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
17.6.2008 7:51:48   
kapica
O, zvesta, fajn da lepo tece, a ne da sele potem vidis kako si se brezveze sekiraluser posted image . Pa priden Izak, ze ve kak je trebauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
17.6.2008 7:56:23   
corfu
Dobro jutro!

Kapica user posted image user posted image

Mi smo dobro spali, ampak to vreme je tako nekam depresivno user posted image  za nobeno rabo nisem user posted image , sovražim takšne dni user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
17.6.2008 7:58:45   
corfu
Zvesta, super za dober začetek user posted image

Jaz sem včeraj uredila in oddala vse za otroški dodatek, vlogo za znižano plačilo vrtca uštimam in to je to, aja pa Manco sem naročila na pregled, ki ga imajo ob enem letu, sem bila birokratska user posted image

Rumba a ti imaš že kak odgovor glede vrtca?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
17.6.2008 8:00:08   
anja7
Jutro!

Kapica in bačko hvala za kofi. Tud jaz ga ful rabm, pa čeprou sem zjutri že spila en kapućčin. Smo spet zlo "dobr" spal. Nimam pojma, kaj se ponoč z našim Tilnom dogaja.
Zvesta sem vesela, da je v službi kul. Kr zase tega ne morm rečt. Šef se je tko zlo spremenu, pa delovno mesto, pa ... še marsikej. Bo treba potrpet.
Sej še mal pa gremo na dopust. Letos gremo 12.7. v Šibenik. O kok komi čakam.
Nč šibam na kavo, pol pa pridem nazaj

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
17.6.2008 8:10:32   
bačko

A ve vse delate samo dopoldne?Ker jaz delam en dan dopoldne, drugi dan pa popoldne in tako naprej.Pa še nimam stalnega mesta kjer delam.Lahko sem danes tukaj jutri tam.In to me malo skrbi kako bo to šlo.user posted image  
Zvesta me veseli zate!user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 17.6.2008 8:11:26 >

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
17.6.2008 8:16:30   
Ajvy
Jutro...punce user posted image user posted image  vsem ki tako lepo skrbite zame....sej bo...je minljive narave.user posted image user posted image ...

Zvesta..lepo ke slišat , da je ple vse lepo in prav v službi...jst moram pa dons tja poklicat, da me ne bo nazaj, še nekaj časauser posted image user posted image

Corfu...jst sem pa ponavadi prav dobre volje ob depresivnem vremenu....

Kapica..ti si pa čist not padla v talo fuzbalmanijo

nč...grem probat nekaj vase dat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
17.6.2008 8:52:33   
rumba
Jutro!

Meni pa RR ful šteka.user posted image user posted image  Vsaka stran mi najprej javi napako, potem se pa šele po kakih 2-3 minutah počasi naloži. Jao, mi je kar muka brati.user posted image  Čudi me pa to, da mi vse ostalo dela 100%.user posted image
Kakorkoli, ne morem vas ponovno brati za nazaj, ker bom prej stara ratala.user posted image  Pri nas je vse ok, Aneja smo dali na morje z vrtcem, Hano imamo na primorskem, midva pa ta teden urejava kredit za novo stanovanje. Jutri imamo preged stanovanja. Upam, da se do konca meseca selimo. user posted image
corfu, v enem vrtcu, ko sem klicala, da mi malo povedo, kako se vrsta premika, me je ravnateljica tako nadrla po telefonuuser posted image , pojma nimam zakaj, se nisem nikoli kregala niti dala pritožbe, tako da nisem izvedela, kako in kaj. V drugem, ki bo nam najbližji in kamor smo prejšnji teden vpisali Hano in Aneja, pa imajo že polno skupino, že vpisanih 14 otrok. Nam je pa ravnateljica povedala, da so iz MOL-a zahetevali vso našo dokumentacijo, oni so se samo čudili, ker še niso imeli takega primera, sedaj pa čakamo, kaj bodo rekli. Če da Jankovič zeleno luč za vpis Julije kot 15., potem smo not. A bo moral narediti orto izjemo.user posted image  V kar skoraj ne verjamem. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
17.6.2008 9:06:57   
bačko
Rumba a potem se bova pa kar istočasno preselile?Super!user posted image user posted image user posted image user posted image Mi bomo s 1 julijem na Igu.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
17.6.2008 9:08:14   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A ve vse delate samo dopoldne?Ker jaz delam en dan dopoldne, drugi dan pa popoldne in tako naprej.Pa še nimam stalnega mesta kjer delam.Lahko sem danes tukaj jutri tam.In to me malo skrbi kako bo to šlo.user posted image  
Zvesta me veseli zate!user posted image

bačko, jaz sem en teden dopoldne, drugega popoldne, vsaka druga sobota je delovna... Je pa mož samo dopoldanski.....

Izak je pa spal do 8h.... priden... in se potem polulal v kahlico user posted image

Rumba... močno stiskam pesti, da Jankoviču rata.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
17.6.2008 9:12:51   
bačko
Priden Izak!user posted image user posted image user posted image user posted image Lula v kahlico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi vsako drugo soboto delovno!

< Sporočilo je popravil bačko -- 17.6.2008 9:13:23 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
17.6.2008 9:16:31   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Priden Izak!user posted image user posted image user posted image user posted image Lula v kahlico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, saj to se mu samo občasno posreči. Kontrolirat še ne zna. Ampak na kahlici mu je najlaže obleči bodi, ker se nič ne zvira. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.