Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 19:53:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupi...sprva...BRAVO NAJA JA, tudi pri TArji mi je bilo tak slabo...v prvih 4 mesecih sem se zredila za 0,5 kg...sem velik prejokala, zaradi lakote.... Madejka...tudi to je možno, oni bi imeli itak cel svet zase...pod imenom hrvatska
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:04:11
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Grem fuzbal gledat Ajvy joj kak se mi smiliš Ampak glej z dobre strani, vsaj zredila se ne boš veliko Zvesta kak je blo? Kak je Izak preživel brez tebe? Tejči je šlo?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:06:17
|
|
|
|
kapica
|
Naja braavo za napredek . Cestitke . Kak to mislis da se komaj v avto stlacis? A se hecas, al zarad hrbtenice? Ajvy, a da ti je bilo prvic tud tak slabo? Ubogica, pa saj ves da mine, kaj ces drugega. Sedaj ko vem kako je, ce ti je kr naprej slabo in vse te zadeve, ne vem, ce zelim se tretjega otrocka. Drugace receno, otrocka vzamem, sam noseca vec ne bi bila . Madejka, mal jezna na Hrvate kaj . Mah, naj imajo morje in poletje, vseeno smo mi bolj pametni, lepsi in boljsi . Corfu, a si vprasala sestro ce jo lahko pokazes na RR-u ?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:07:48
|
|
|
|
kapica
|
madejka, jaz tud fusbal gledam, sama, moz je sel z frendi gledat .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:14:42
|
|
|
|
madejka
|
Kapica jaz ga tud sama gledam, moj špila kitaro Pa kokice sem si nardila, tak da pridno papcam poleg. Samo še coca cola mi manjka pa sem pravi fan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:19:46
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, jaz mam coca colo, pa mi kokice manjkajo .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:34:36
|
|
|
|
anja7
|
Joj Kapica pa si me prehitela. Sem hotla medejki coca colo ponudit in za kokoice prosit. Naš tamal se je prvo rundo že zbudu . To bo spet megastična noč.Najbolš, da sm kr pokonc. Tud jaz gledam fusbal no oba ga gledava. Moj pa kitare med fuzbalom nikol ne špila. Ponavad jo takrat, ko je kak film na tv.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:36:02
|
|
|
|
madejka
|
Kapica kaki team bi midve ble Mah jaz osebno nič nimam proti Hrvatom, pač pa glede na vse kar se dogaja na mejah mi gre pa na živce. Vseeno gremo dol na dopust Kolk je aut - nem rezultat? Mi lahko gledamo samo hrv - pol.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 21:37:17
|
|
|
|
madejka
|
Anja mah saj moj ne gleda fuzbala zravn Samo kitaro špila... električno, s slušalkami v uhah Prite prite babe, kokic je dovolj za vse
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 23:04:40
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Naja braavo za napredek . Cestitke . Kak to mislis da se komaj v avto stlacis? A se hecas, al zarad hrbtenice? Kapica tebi odgovrim, da ne pozabim, pa spat . Ne nisem se hecala, sem se res zadnjič zaštekala v avtu in nisem mogla ne naprej in ne nazaj, pa ful se težko not pa ven spravljam, ker mi je nizki avto, zato bi si radi nabvli nekega mini enoprostorca. Tak, da je to smrtno resno in ni hec,.... Hvala za pohvale, sma z Najo obe veseli!! Nama obema še bolj špeh raste LN, lepo spite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.6.2008 23:06:06
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja7 pupi; sem za to, da obe zadaneva. Dobiva fifti fifti pa je za obe dost. Pomoje bi lahko še na kakšen delček delil, pa bi blo dost. DOGOVORJENO!!!!!!!! in naredima piknik, ne? Še nekaj !!! Službarce, kak je blo na šihtu??? Je blo za zdržat?
< Sporočilo je popravil pupi -- 16.6.2008 23:07:23 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:23:27
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava, čaj in kapučino! Kapica Žano sem dala kar v voziček in je jedla!Oh mi smo vzeli za Žano še kolo! Zvesta vem kako se počutiš!Jaz grem v ponedeljek v službo pa sem že danes vsa driskasta! Bojana naju pa res čaka naslednji teden služba. Corfu Manca je pa pravi cuker! A_R vse naj naj Patricku za obmesečnico! En dan zamude! No sedmico bomo mi zadeli,da takoj plačamo stanovanje in ne bomo imeli kredita. No kuhinja stoji.Jo bom v album prilepila.Žana se tudi sama brez opore na noge postavi.Stoji okoli 15 s potem pa na rito pade pa zraven reče opa.In ponovi vajo. Nič grem perilo obesiti.Sem slabo spala in sem že ob 5 vstala.Živci zaradi službe.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:46:29
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro... IZVIRNO SPOROČILO: madejka Zvesta kak je blo? Kak je Izak preživel brez tebe? Madejka, jaz sem preživela. Sem bila zastonj živčna. Izak pa je preživel brez problema. Spal, jedel, vse kot treba. Popoldne smo se pa samo igrali in cartali. Prav fajn je blo. In danes je spet spal kot bubica. Edino ko sva šla od doma, sva ga malo predramla očitno, ampak je spil malo čaja in šnoral naprej. Upam, da ne vstane pol prehitro. Danes sem pa takoooo zaspana. Komaj gledam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:49:56
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Noc bila obupna, sem cist . Ne vem a so spet zobki al kaj, ampak 1,5h se ni dal umirit in zaspat nazaj. Groooza, pa vceraj tud podobno, pa sama z njim cel dan. Res se mi trenutno kr malo mesa no . Zdaj sam cakam kdaj ga vrze, da se grem jaz spat. Backo, ojoj, a zaradi sluzbe ze zdaj ne mores spat? te cisto razumem. Pol pa naj ti dnevi hitro minejo, pa da se sluzba zacne in ti bo slo boljse .. Madejka, mi smo gledali pa tekmo nem-avst, so nemci zmagali z 1:0. Kavo danes jaz kuham, ker jo rabim bolj kot kaj drugega .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:51:48
|
|
|
|
kapica
|
O, zvesta, fajn da lepo tece, a ne da sele potem vidis kako si se brezveze sekiral . Pa priden Izak, ze ve kak je treba .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:56:23
|
|
|
|
corfu
|
Dobro jutro! Kapica Mi smo dobro spali, ampak to vreme je tako nekam depresivno za nobeno rabo nisem , sovražim takšne dni
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 7:58:45
|
|
|
|
corfu
|
Zvesta, super za dober začetek Jaz sem včeraj uredila in oddala vse za otroški dodatek, vlogo za znižano plačilo vrtca uštimam in to je to, aja pa Manco sem naročila na pregled, ki ga imajo ob enem letu, sem bila birokratska Rumba a ti imaš že kak odgovor glede vrtca?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 8:00:08
|
|
|
|
anja7
|
Jutro! Kapica in bačko hvala za kofi. Tud jaz ga ful rabm, pa čeprou sem zjutri že spila en kapućčin. Smo spet zlo "dobr" spal. Nimam pojma, kaj se ponoč z našim Tilnom dogaja. Zvesta sem vesela, da je v službi kul. Kr zase tega ne morm rečt. Šef se je tko zlo spremenu, pa delovno mesto, pa ... še marsikej. Bo treba potrpet. Sej še mal pa gremo na dopust. Letos gremo 12.7. v Šibenik. O kok komi čakam. Nč šibam na kavo, pol pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 8:10:32
|
|
|
|
bačko
|
A ve vse delate samo dopoldne?Ker jaz delam en dan dopoldne, drugi dan pa popoldne in tako naprej.Pa še nimam stalnega mesta kjer delam.Lahko sem danes tukaj jutri tam.In to me malo skrbi kako bo to šlo. Zvesta me veseli zate!
< Sporočilo je popravil bačko -- 17.6.2008 8:11:26 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 8:16:30
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro...punce vsem ki tako lepo skrbite zame....sej bo...je minljive narave. ... Zvesta..lepo ke slišat , da je ple vse lepo in prav v službi...jst moram pa dons tja poklicat, da me ne bo nazaj, še nekaj časa Corfu...jst sem pa ponavadi prav dobre volje ob depresivnem vremenu.... Kapica..ti si pa čist not padla v talo fuzbalmanijo nč...grem probat nekaj vase dat....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 8:52:33
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Meni pa RR ful šteka. Vsaka stran mi najprej javi napako, potem se pa šele po kakih 2-3 minutah počasi naloži. Jao, mi je kar muka brati. Čudi me pa to, da mi vse ostalo dela 100%. Kakorkoli, ne morem vas ponovno brati za nazaj, ker bom prej stara ratala. Pri nas je vse ok, Aneja smo dali na morje z vrtcem, Hano imamo na primorskem, midva pa ta teden urejava kredit za novo stanovanje. Jutri imamo preged stanovanja. Upam, da se do konca meseca selimo. corfu, v enem vrtcu, ko sem klicala, da mi malo povedo, kako se vrsta premika, me je ravnateljica tako nadrla po telefonu , pojma nimam zakaj, se nisem nikoli kregala niti dala pritožbe, tako da nisem izvedela, kako in kaj. V drugem, ki bo nam najbližji in kamor smo prejšnji teden vpisali Hano in Aneja, pa imajo že polno skupino, že vpisanih 14 otrok. Nam je pa ravnateljica povedala, da so iz MOL-a zahetevali vso našo dokumentacijo, oni so se samo čudili, ker še niso imeli takega primera, sedaj pa čakamo, kaj bodo rekli. Če da Jankovič zeleno luč za vpis Julije kot 15., potem smo not. A bo moral narediti orto izjemo. V kar skoraj ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:06:57
|
|
|
|
bačko
|
Rumba a potem se bova pa kar istočasno preselile?Super! Mi bomo s 1 julijem na Igu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:08:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko A ve vse delate samo dopoldne?Ker jaz delam en dan dopoldne, drugi dan pa popoldne in tako naprej.Pa še nimam stalnega mesta kjer delam.Lahko sem danes tukaj jutri tam.In to me malo skrbi kako bo to šlo. Zvesta me veseli zate! bačko, jaz sem en teden dopoldne, drugega popoldne, vsaka druga sobota je delovna... Je pa mož samo dopoldanski..... Izak je pa spal do 8h.... priden... in se potem polulal v kahlico Rumba... močno stiskam pesti, da Jankoviču rata.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:12:51
|
|
|
|
bačko
|
Priden Izak! Lula v kahlico! Jaz imam tudi vsako drugo soboto delovno!
< Sporočilo je popravil bačko -- 17.6.2008 9:13:23 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:16:31
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Priden Izak! Lula v kahlico! Ah, saj to se mu samo občasno posreči. Kontrolirat še ne zna. Ampak na kahlici mu je najlaže obleči bodi, ker se nič ne zvira.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.