Naty*
|
Oj bejbke! Ne bom nič predgovora mela, grem kar na komentiranje, dokler moj srček spi . IZVIRNO SPOROČILO: **** Draga Naty iz srca se ti opravičujem ker sem te pozabila. In veš da bi te bila zelo vesela če bi se oglasila kadarkoli si na Vrhniki. Vedno dobrodošla. Hmmm, kaj pa ti? Kaj ti pa sedaj delajo? A ti preveze delajo al kaj? Mislim kako se ti celi...? In res sva najeb ni kaj... Opravičilo sprejeto . Upam pa res, da se bomo uspele kej videt preden greste nazaj. Sej te bom prej poklicala pa se dobimo . Glede šivov na rani sm pa js narobe povedala. Ja, js mam tud samo en šiv, ampak mi je na eni strani vozliček prestrigla in na drugi strani vlekla ven tisti "laks", ki gre čez cel rez. Pa je pršla do pol, se je pa zataknilo. Valjda, če so razgradljivi šivi . Morm pa priznat, da mam tud js zelo lepo zašito (glede na vse, kar sem dala skoz zarad T., mi je vsaj to lepo naredu ). Prevez mi pa ne delajo, samo dvakrat na dan si morm dat obkladke s fiziološko tekočino. Mam pa mal rdeče okrog, drugače pa ne boli kej ekstra. Hvalabogu, da se je teb zrihtalo. Boga reva, te je tud vse možno doletelo ane? Te zdravniki so včasih tud eni kreteni . Sm pa slišala, da dojiš , ful sm vesela za tebe , ker vem, da si si želela. edina dons pa žal ni ratalo, a veš, da sm prav žalostna . Sm Žana že prav lepo oblekla, da bo lep za Anjo-Tio, pol sm pa vidla, da je že ful ura. Za ob 11.30 se je pa Juretova sestra najavila, ker sem misla, da bom uspela prit k teb že ob 10.00. No pol je še Jure s sodelavcem prišel na kavo, tko da je blo na konc še koristno, da sm doma ostala. Ampak fuuuuul upam, da se nam bo uspelo kej dobit v teh dneh. jana81 js sm mela tud sušo v mlekarnah kake dva dni. Sem pa brala, da to ni glih upad mleka, ampak ker otrok raste, rabi več. Pol pa zizike rabjo neki časa, da prilagodijo proizvodnjo . To je pri tistih otrocih, ki majo zagone rasti in zrastejo dobesedno od dons na jutr. Moj Žan je že en od tistih. Za čiščenje ušesk je men patronažna rekla, da naj čistim samo zunanjost, da se notranjost čisti sama . Pa rečmo, da res... aurora Gal je ful luštkan . Js sm dala tud zadnjič eno slikco po kopanju v album, pa pozabla povedat . Se mu pa tud klobasice na rokici vidijo . špelin@ tud js upam, da nam bo uspelo tole srečanje in se že veselim . Glede kil in celulita, a veste, da sm js zelo vesela ugotovila, da očitno proizvodnja mleka porablja moj celulit in maščobo. No, sej ne da sm taka kot prej, ampak je pa opazna sprememba . Anitka moj se tud obrne na hrbet, glavco ma pa postrani tko da se ne sekiram. Sm ga neki časa zalagala, da se ne bi mogu obrnit, je bil pa tolk nervozen, da sploh zaspal ni. Zdej ga pa pač pustim tko. Estrella* Žan je tud poleg tistih pikic dobil še temenca. Madonca pa tako lepo kožo je mel, ko se je rodil. No pa sej bo minilo, pa bosta oba spet lepotca ane . Previjanje... ... sploh ne sprašuj. Js ga previjam med hranjenjem, ker lenobca mala zaspi po treh minutah ko top. Pol ga previjem in podojim še na drugi strani. Tko prakticirava tud ponoči, drugače se ne naje dovolj. Ker pa se včasih pokaka takoj po hranjenju, se seveda še takrat. Mensezdi, da ga js ful velik previjam. Taula tud pri naju je kupček prava umetnost. Včasih nama rata, da rigne ko en velik , včasih ga pa probava podret v vseh mogočih položajih pa ni variante. Sončnica Sandra*** ful luštne slikce od Mance .