Blacky30
|
Dobro jutro! Danes pa sem spala kot dojenček, niti enkrat nisem šla lulat ponoči. Kar se skoraj zdi nemogoče, ker grem vedno vsaj po 3x. No, za jutranjo statistiko pri nas ni bilo včeraj , ker moj ded tudi vsak večer "gleda" nogomet, v resnici pa že na polovico zaspi zraven. Ja, celodnevni delovnik ga fajn zmatra. NyahRR, upam, da se bo res obrnil nazaj na glavico. Sicer pa, v vsakem primeru bo prišel ven, ne skrbi. Jocika, dobra je ta zgodba tvojega prijatelja. Si me nasmejala. Sicer pa, glede tvojega trebuščka, si kar bolj med miniiji, ravno tam nekje za tinky. Poglej mojega, pa boš videla, kaj je to trebuh: http://blacky30.moj-album.com/ Pa hvala za tolažbo glede poroda. A to je pri meni prišlo v poštev pred prvim porodom, ko dejansko nisem vedela, kako bo. Zdaj pa, ko vem, kako to izgleda, pa me je še bolj strah. Čeprav vem, da je malo verjetno, da se še enkrat ponovi vse najslabše, kar sem lahko pobrala pri prvem porodu. Pa vseeno, strah ostaja..... Ja, tvoja svakinja je imela podoben primer kot jaz, tudi pri meni je po porodu nastala panika. Še dobro, da so me hodili preverjat in da je bil še mož pri meni, ker sicer me verjetno več ne bi bilo. In ker je zgodba v moji glavi še čisto sveža, mi zadnje dni kar naprej spet roji po glavi, ko vem, da se znova bliža ta čas. HD, super, da je bilo na pregledu vse ok. Te je tudi vaginalno pregledal? Si kaj odprta? Netki, jaz mislim, da moraš iti v petek nazaj na kontrolo. Pa super, da je vse ok. Očitno je tako velik, da se več ne more kaj veliko premikat notri. Glavno, da si pomirjena. Za sestre pa se nič ne sekiraj, najbolj važen je tvoj otrok. Auroraa, jaz menim, da se vsak UZ splača, če si le potem pomirjena in ti je lažje čakat na porod. Nobenega denarja za to ni škoda. Juno, hvala za kompliment. Sem se kar zamislila malo. Res sem ful pozitivka, kar se drugih tiče in se vsakega trudim pomirit, ampak zakaj pa tega pri sebi ne zmorem? Vidva pa sta iz MB, kje pa bosta hiško postavila? Ti pa si tudi malo jasnovidke, kaj? Da si si torbo za P pripravila ravno na dan, ko si morala noter, čeprav je bilo veliko prezgodaj. Jaz je še kar nimam pripravljene, imam pa seznam na mizi pred sabo. Iiii, Tims, poročaj o zaključku v vrtcu, kako je bilo. Naš pa je še danes doma z angino, jutri pa ga bom dala, samo nihče ni nič omenjal zaključka v vrtcu. Upam, da ne bomo kaj zamudili. Moram jutri vprašat. Inigo, čestitke za uspešen (nisem si mislila, da bom kdaj za to čestitala! ), ampak tako je pri , enkrat paše, drugič ne. Upam, da vama bo ratalo kaj pospešit in da boš do konca tedna že cartala. Nejc pa se je drl kot živina, ko sem ga v Čatežkih hotela dati v ta stolček. Pa tisti leseni del za pripasat, meni se zdi grozno neudoben, vse trdo. Mi imamo doma tudi lesenega, samo takega, ko je oblazinjen sedež in kasneje, ko je večji, se razstavi in ima mizico in stolček, ki ga še danes uporabljamo. Za bomo pa zdaj kupili tisti plastični stolček z oblazinjenim sedežem - nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156226 Tims, ni panike, če koga srečaš po poti domov iz P, ti samo reci, da je punčka. Kaj jih pa briga!?!? Jaz pa cotik za za domov ne bom imela s seboj v potovalki za P. Doma jih bom nastavila v vrečko in jih bo mož prinesel na dan odhoda. Zimska, groza, da si morala celo dopoldne tam prečubit. Samo, da je vse ok. Torej, drug teden že, kaj??? Si morda želiš na moj slavni seznam??? Tak, ta roman pišem od 9.30 zjutraj, čisto zares (zato tudi zgoraj še vedno napis dobro jutro! ). Vmes sem že dvakrat jedla, bila z malim na dvorišču, čvekala po msn, telefonu in kar sproti dodajala odgovore, ko ste ve čvekale. Prava sem! Zdaj pa grem dat malega spat, jaz pa hop! na lučko!!
|