Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 21:57:35
|
|
|
|
Duškica
|
KT - dobra izbira - Radler in računalnik. Kdo bo likal na petek 13. Se lahko še opečeš....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 22:54:08
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Vas kaj zebe-mene fulllllllllllllllllllllllllll Zeloooooooo, cel dan mam že zmrznjene roke , pa dež naju je ujel, ko sva šli iz NFT , pa kosilo je bilo za en dr** , pa v spalnico ne morem več, ker se je cunj za vrati en malček preveč nabralo, pa v stanovanju mam kot, da bi bomba not trešla , no, saj drugače pa sploh ni tako slabo, en radler sem si odprla , pa čarunalnik malo mučim Pa hvala punce moje, zlate ste Sem se pa kar malo zamislila, ko sem slikce gledala in je več kot očitno, da bo mala miss kmalu večja od mene Kaj se zajbavate,jaz pa doma skačem v kratkih hlačah in majci brez rokavov sam čarunalnik in radler je pa the best izbira
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 22:58:11
|
|
|
|
majrim
|
samo da veste,da nisem pozabla na vas...pridem v nedeljo prebrat in vse pokomentirat in povedat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 23:09:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica KT - dobra izbira - Radler in računalnik. Kdo bo likal na petek 13. Se lahko še opečeš.... evo s tem se pa ful strinjam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 23:10:55
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim samo da veste,da nisem pozabla na vas...pridem v nedeljo prebrat in vse pokomentirat in povedat saj mi tebe tud ne,kako je minil prvi teden,upamda je Neža dobro prestala in se že navadla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 23:12:34
|
|
|
|
majrim
|
še jutri... ....naša piška je carica in jaz jo obožujem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 23:16:17
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim še jutri... ....naša piška je carica in jaz jo obožujem naj ti čimprej mine,pol bo pa vajina nedelja za cartanje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.6.2008 23:51:01
|
|
|
|
hanna1
|
...čau... prebrala sem vse,sam sem čist hin in grem kar aja-aja,pa še zjutraj ob 8 imamo mašo za bico--za zjokat...vseeno mislim na vas...lepe slikce..jih ene 100× pregledam ,tolk da veste .... pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 11:29:24
|
|
|
|
julci
|
Dobro jutro-dober dan upam da sonček sije vam na dlan. Pri nas ga namreč ni,tk da je tak turoben dan,mam pa delodiš za pucanje. upam da me hitro spusti Hana a se jutr vidimo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 12:39:51
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Dobro jutro-dober dan upam da sonček sije vam na dlan. Pri nas ga namreč ni,tk da je tak turoben dan,mam pa delodiš za pucanje. upam da me hitro spusti ...kr zravn ga jutr malo prinesi,pri men ga boš zlahka ponucala Hana a se jutr vidimo....itak.....popoldne,a ne..kumaj čakam...grem počasi zdaj na šiht...dons je še ena tiha in ena bučna ojset v Črni,spet si bom pasla oči na nevestini obleki
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 13:50:14
|
|
|
|
neli99
|
evo en kratek pozdrav, je pupika zbujena pa bova pol mal skup telovadile laubica ful lušna slikca, pa KT sem se narežala tvojmu postu. radler čarunalnik ... ... nimam radlerja če ma kera veze pri vremenu naj prosim že ugasne ta dež, ker ni več zabavno , jst bi že rada da začnemo s košnjo, pa malega bomo dal v gatke (sem mu včeri kupla luuuušne boksarce ), pa jst bom mal našvicala ... same lušne stvari, ne pa ta dež koga zebe? mi smo danes zakurili radiatorje ... čist mim. evo trenutno je zunaj 8 stopinj ... ful je pasal day off, me ni blo skor 5 ur domov ... sam doma se niso mel tok fajn, sta oba pogrešala mamico ... no vsi trije. ... ta mala tut jest ni hotla pri dragem, je tok mene navajena. peter je pa sam okol po sobah hodil in govoril: mami mami, kod je mami ... drugič ga moram s sabo vzet.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 13:58:58
|
|
|
|
dašabina
|
Pozdravček vsem in vse naj, naj še za nazaj vsem slavljenčkom Pri nas pada dež pa lahko pospravljam po hiši, otroci se pa igrajo....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 13:59:29
|
|
|
|
neli99
|
pa še en jelli muffin
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 16:58:00
|
|
|
|
neli99
|
a delodiš razsaja
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 17:29:31
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 a delodiš razsaja očitno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 18:44:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Vas kaj zebe-mene fulllllllllllllllllllllllllll Sem oblečena... jaz pa naga Potem pa je tvoj možek danes zelo vesel.... pa še res je
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 19:22:47
|
|
|
|
Laubica
|
Nek par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic ko sta se ljubila, je moz vztrajal, da seksata pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to neumno navado. Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in, ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije....vibrator!! Bil je mehak in cudovit... mnogo vecji od njegovega. Ko je to videla, je popolnoma znorela: "Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!" Moz jo mirno pogleda v oci in rece: "Jaz bom razlozil glede igracke,....... ti pa razlozi glede otrok, ki jih imava."
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 19:24:46
|
|
|
|
Laubica
|
Dva gluhonema se poročita in po enem tednu ugotovita, da v postelji ne moreta komunicirati, ko so ugasnjene luči. Po nekajdnevnem premlevanju in različnih poskusih žena pogrunta rešitev: "Dragi," napiše, zakaj se ne zmeniva za preproste znake. Če boš, na primer, hotel seksati z mano, me stisni za levo dojko, če ne, pa za desno." Možu se to zdi odlična ideja in ženi predlaga, kaj naj stori ona: "Če boš hotela seksati z mano, me povleci za penis enkrat, če ne boš hotela seksati, pa 250-krat."
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 21:25:58
|
|
|
|
julci
|
laubica dobra vica
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 21:31:50
|
|
|
|
stephany
|
Dober večer! Da se malo javim. Sedaj dva večera ni bilo možno, je Klemna kuhala vročina in to do 38,4, potem zjutraj in čez dan pa ni imel nič . Pa kakal je tudi bolj tekoče. So mogoče krivi zobki? Ranica na bradi je že skoraj zaceljena, se je naredila lepa krasta. Julči - praviš, da je imela Zala že tudi poškodbo. Bogica. Je pa Klemen že tudi sprobal kako trd je parket. Je prejšnji teden šibal okrog po vseh štirih, pa je bil malo prehiter in je z brado udaril ob tla. Ima še sedaj malo modro...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 21:49:51
|
|
|
|
stephany
|
Sem še malo nazaj pogledala. Dodi - res ste imeli pravo princesko pri obhajilu. Je pa tudi meni zelo všeč skupinska slika - res ste luštni, vsi! Duškica - tudi tvoj Matija je prav velik fant! Ima podobne mere kot jih je imel naš pri tej starosti. Lonib in KT - vidve sta pa res suhici! Če katera rabi lahko tudi od mene dobi kakšen kilogramček... Alina je pa ta glavna, se že sedaj navaja na nakupovanje , kaj šele bo?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 22:36:51
|
|
|
|
KT
|
Punce moje jest grem za 5 dni gledat, če so francoski rogljički še tako dobri zato bom kar v naprej čestitala Janji za 11 rojstni dan in mamici Dodi Nikar preveč čvekat, da vas bom uspela prebrat, ko se vrnem. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 22:45:40
|
|
|
|
dodi
|
Čer! Se vam malo javim...okopana in pripravljena za v posteljo...moj pa pegla sedežno... Ja,Irma je bla res lepa...še kako slikco... Pa še skupinska-družinska pred oltarjem..brez Vide in vILME...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.6.2008 22:47:04
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Punce moje jest grem za 5 dni gledat, če so francoski rogljički še tako dobri zato bom kar v naprej čestitala Janji za 11 rojstni dan in mamici Dodi Nikar preveč čvekat, da vas bom uspela prebrat, ko se vrnem. Uživajte! jOJ...HVALA....lepo,da si se spomnila...ja že 11 let bo v četrtek,kar sem prvič rodila...in tako smo dobili pri hiši prvo najstnico....to bo še pestro.........
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.6.2008 8:51:02
|
|
|
|
Laubica
|
DODI-tudi od nas čestitke za rojstni dan vaši najstnici
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?