|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
15.6.2008 8:52:11   
Laubica
user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.6.2008 9:29:09   
neli99
sonce, jupi jupi jupi ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.6.2008 9:40:01   
neli99
KT francozi mmmmmm pozdravi jih še v mojem imenu user posted image user posted image

dodi ste mel pred ene par dni en RD .. jst zihr še nisem čestitala, evo:

Vanji in Nadji

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.6.2008 9:56:12   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

sonce, jupi jupi jupi ....user posted image user posted image user posted image user posted image
daj ga še k nam malo pošlji.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.6.2008 10:15:15   
julci
Neli sonce je še k nam prišlo,juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.6.2008 11:46:57   
neli99
user posted image

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.6.2008 11:48:36   
natasaom
user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.6.2008 11:55:23   
natasaom
dan..in prišel je čas,da se znebim svojega desca.midva sva spet na bojni nogi.tokrat je kar hudo..cel teden ga ni bilo doma in jaz sen skrbela za vse živali,hano pa vrt in ko on pride domov ugotovi,da nisem nič delala...mislim user posted image
v glavnem..sedaj se ne pogovarja,viha surlo.....keč je pa v tem,da sem dobila pogodbo na ned.čas in moja sestra je rezervirala morje-sedaj pa ne ve kako bi me doma zadržal,ker na morje se pa ne hodi,ker je treba delat..
moram se spihat..včeraj sem od živcev padla v nezavest,on je pa reku,da se norca delam......user posted image
in sedaj namesto,da bi šla rodit še enega user posted image  bom samohranilka-ker žalil me pa ne bo nihče.
hvala ker ste me prebrale

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.6.2008 13:32:27   
neli99
natasaom ,user posted image user posted image user posted image    ostalo pa na 4 oči...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.6.2008 17:33:21   
Duškica
Natasaom - Nekaj najlepšega je, če družina funkcionira in uživa v času, ki ga preživi skupaj....ampak, če ne gre, ne gre...... Zelo sem vesela, da si dobila službo za nedoločen čas. Zdaj si samostojna - finančno neodvisna. Veš da lahko poskrbiš za sebe in za Hano. Ne se pustit, da te nekdo maltretira. Ti za sebe največ veš koliko narediš in koliko se žrtvuješ, da je vse tako, kot mora bit.

Želim ti, da se z možem pobotata. Kljub vsemu je oče tvojega otroka. Če pa na bo šlo, pa ti držim pesti, da bi bila srečna na svoji poti, kakršnokoli si boš izbrala.user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.6.2008 17:51:56   
majrim
natasaom...ti itak najbolje veš kako in kaj...jaz vem, da me žalil ali kakorkoli grdo delal z mano ne bo nihče...ker vem, da si zaslužim vse najboljše....sama najbolje veš,kaj ti je storiti...je pa najslabša izbira ta,da ostaneta skupaj samo zaradi otroka...družina mora živet v ljubezni..če tega ni, nima smisla nobeno pregovarjanje...user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.6.2008 18:39:32   
Laubica
Pozdravljene -da sem vam na hitro javim in pohvalim da sem danes našega v nahrbtniku nosla 14 kmŠli sva z kolegico na Areh in od tam peš do Šumika in je v eno smer 7 km-hodili sva 4 ure od tega pol ure počivali kaj sva dojili in malčkom razmigali nogice-zdaj sem prav prijetno zmatranaaaaaaaaaaa

NATAŠOM-DUŠKICA IN MAJRIM sta ti lepo napisali -kaj še naj rečem -drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.6.2008 20:01:17   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

natasaom...ti itak najbolje veš kako in kaj...jaz vem, da me žalil ali kakorkoli grdo delal z mano ne bo nihče...ker vem, da si zaslužim vse najboljše....sama najbolje veš,kaj ti je storiti...je pa najslabša izbira ta,da ostaneta skupaj samo zaradi otroka...družina mora živet v ljubezni..če tega ni, nima smisla nobeno pregovarjanje...user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam z majrim. če bi ostala skupaj samo zaradi otroka, bi vsi po svoje trpeli, še najbolj pa otrok. Poskusita zgladiti spore med vama. user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.6.2008 21:49:10   
julci
Natašauser posted image user posted image user posted image upam da zgladita spore,čeprav jaz zase vem da maltretiranja nebi prenesla(je tud neke vrste psihično nasilje).Sploh da bi moj partner videl samo kaj on nardi,jaz pa kot da sem luft.To ne peljenikamor,kvečjemu začneš sovražit svojo drugo polovico.Mislim pa da si zaslužiš spoštovanje in mirno in srečno življenje,sploh pa ti otrok raste v takšnem vzdušju.Probita se pogovorit odkrito.Če je služba vzrok,bi ga jaz kr hitr postavla na realna tla.Mislim da so časi,ko smo mogle doma pred šporhetom stat že davno,davno minli,sploh pa časi služkinj.
Želim tebi in Hani da bosta srečni,če ne v troje pa v dvoje,ker si zaslužita srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.6.2008 22:02:19   
julci
Mi smo pa bli danes na prav prijetnem obisku pri Hani in njeni družini.Smo se najinima puncama tako nasmejali,sta se kr naprej objemali,pa malo plesali,pa druga drugi sta flaši s čajem spraznaliuser posted image -saj veste sosedovo je najboljšeuser posted image
Hana je pa taka smejkica da jo je prav veselje gledat.Pa Hana meje tako presenetla s torto.Ki je bila  odličnauser posted image user posted image user posted image .Evo nekaj slikic iz srečanja,ostale pa so v albumu.Geslo je isto.
user posted image
pozdravni objemček starih prijateljic
user posted image
Hanina slastna tortauser posted image
user posted image
Takole pasta jo najini frajli maširali po stanovanju

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.6.2008 8:24:17   
Duškica
Julči in Hanna - kako lepi punci imata. Še malo pa bodo atiji potrebovali puške.
Ob torti pa se še jaz oblizujem!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.6.2008 8:26:28   
dodi
Dober dan!

Spet se malo oglašam...user posted image
Natašaom-a je res tako hudo,da razmišljaš o odhodu? Včasih pride človek utrujen,znerviran in v trenutku izjavi kaj,za kar mu je potem žal,sploh ko stvar enkrat prespiš...Meni se zdi,da je med partnerjema res nujen pogovor in zaupanje,kajti če tega ni,zveza ne more funkcjonirat...pogovor in kompromisi pa delajo čudeže...
Jaz ti iz vsega srca želim,da se stvari uredijo tako,da bo za vse prav...je pa tako,da moramo marsikaj potrpeti,tako eni kot drugi,tako žene-kot možje...saj smo,če pogledamo čisto iskrene marsikdaj tudi me pikre in preveč hitro užaloščene...zato pa imamo pogovore,pa da se znamo drug drugemu opravičiti,pa spet posije sonce....ni tako???

Neli-kje si bila včeraj...moža in sineta sem vidla,vaju z Natašo pa ne?
Mi smo bili cel dan na DEMOtu,moški del družine je šel na ogled po gozdu s čeladami,me babe pa smo pohajale po domačiji,jahale so konja,....bilo je super...domov smo prišli zadovoljni in utrujeni...Nace pa še danes ves čas govori kaj je videl in kaj bo on imel ko bo velika...(govori na punco)
http://user posted image
http://user posted image
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.6.2008 8:30:32   
Duškica
Dodi vam pa se dogaja!!!user posted image user posted image  Zelo lepi otroci - pa ati tudi....user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.6.2008 9:17:33   
hanna1
Dober dan user posted image user posted image user posted image

pa da se še jaz malo oglasim,me je včeraj šef klical in rekel,da lahk šele v četrtek pridem malo v službo user posted image -enkrat delam v nedogled skupaj,pol sem pa fraj kr tako,sam jes sem vseeeno gmajtna vsakiga prostega trenutka user posted image user posted image user posted image .....

....včeraj je blo res fajn in škoda,ker nimamo več časa za skupne trenutke...mogoče je pa ravno zato tolk super,ker se poredko dobimo,pa se takrat sčvekamo..je pa Hana čist pozabla na popoldanski spanec in je pa potem bla koma od pol devete do 7 zjutraj--brez glaseka,še dude ni rabilauser posted image user posted image user posted image -sem pa jaz tud takoj za njo kr padla v komo,ker mi je zadnje dni fejst manjkalo spanca....sam Zala je pa res zakon...tud za našo Hano,ki je pogruntala,da se vse da,sam upat si je treba user posted image ...slike so pa res lepe in kako lepo oblekco je dobla Hana-je unikat user posted image user posted image .take nev nobena druga melauser posted image user posted image

Dodi,vi ste imeli pa res bogat nedeljski dan-se vam pa res vedno nekaj dogaja

natasaom.....kaj naj rečem,ko so druge ti tako lepo napisale,ampak prav je,da se najprej izkašljaš in je breme vsaj za odtenek lažje--moja mama me je vedno učila potrpežljivosti in strpnosti,pa tega,da je treba potrpet..ampak življenje me jevečkrat grobo izučilo,da dejanje potrpet ni najboljša rešitev...še posebej če nekdo izkorišča tvoje potrpljenje....res je,da se je v družini za sožitje treba nenehno usklajevat,ampak to se vedno da,če vsi v družini pri tem sodelujejo,če pa pase ta žrtev samo na eno osebo in drugi to od nje pričakujejo,pa je to nepošteno in izkoriščevalsko in vsaka še tako trdna ljubezen ob tem izgori...mislim,da si tekom našega znanstva veliko dosegla..imaš krasno hčerko,veliko stvari in živalc v svojem domu,ki ti prav tako vzamejo veliko časa,dobila si službo in nenazadnje tud tvoj dragi najbrž ni tako slab,samo ne zna iz svoje kože-privzgojene ima pač take nazore,ki so sedaj zastareli ob današnjem tempu in če je dopust škoda časa in denarja....pa ravno tukaj lahko partnerja na umirjen način zopet najdeta nekaj časa zase,ki je zlata vreden ob tako hitrem tempu življenja,ko enostavno ob službi in vseh drugih obveznostih enostavno ni pravega časa za pogovor...in če so kakšne zamere,je to še toliko slabše...jaz vama obema želimmalo strpnost in najdita čas za en pogovor,ampak pojdita nekam drugam ne doma,ker tu je idealno za prepir in si vzemita vsaj pol urce časa in povej kaj te teži,pa poskusi to čim bolj umirjeno,se si vredna spoštovanja in mu to lahko čist mirno poveš...želim vama,da vama uspe,sej je razhod zadnja rešitev,če pa oba smatrata,da enostavno ne moreta več skupaj ,pa si ti zdaj prišla do sropnje,ko si lahko neodvisna....ampak jaz si vseeno želim,da najdeta več tistih stvari,ki vaju združujejo,kar pa vaju sekira in razdvaja,pa si tud povejta,ker pol je to lažje rešit...al pa tud ne...kot pa nosit v sebi...jaz sem v v mislih s tabo,čeprav mi zdaj kar solze tečejo,ker vem kako je biti v taki stiski,ko bi človk lahk bil po enih normah srečen in zadovoljen,ker nekaj dosežeš,pa ti življenje ne pusti....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.6.2008 9:24:22   
hanna1

user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

zvezda 71
(16.5.1971) - Nace 14.9.2007          

KT
(11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Kindlady                         odrasla hči

ursikazala (30.4.1970) - Nika 21.9.2007

user posted image user posted image  

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                        Gaja  30.1.1989

4 leta

marogica
(41)-                6,5l  Bor
3l Brin

tjaga                                8 let

3 leta

misska (35)                     Dunja   10 let

Leonid  21.8.2007

jana73
(5.1.1973)           Gal   13.12.1996

Ela    7.12.2005

ARIANNA L.05 (32 let)   (2005)

Mark Eduard   14.2.2008

pikica 36 (26.2.1971) -   Ana 18 let
                                        Jure  12let ..

Vilma (21.6.1972) -          Dominik 5.12.2006,

Julija   22.3.2008

.muki.  (8.10.1971) -       Nejc   21.9.2003   

Maša  2.5.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)       Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

TANTRA  (42 let)            17 let

14 let

Luka 

lonib  (2.4.1973)             Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004

Nina junij 06  ,

Neja  23.2.2008

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008

anajmad (22.6.1969)       user posted image   12.3.1994

user posted image Vid  16.8.2004 - 18.8.2004

Ula 22.12.2005

user posted image user posted image user posted image user posted image  

jacklyn          
Miša    20 let

Matic   16 let

Miha  10 let

Martin  (22.9.2007)

.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

(srečke) nosečke ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

....če še kaj manjka,pa kr povejte...user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.6.2008 9:32:41   
hanna1
Jure Gal,če nisem kaj falila,praznuješ danes 5 let

Naj bodo tvoji dnevi čimveč obsijani s soncem,v trenutkih,ko boš v stiski,pa se pogumno opri na svojo mamico,ki te ima neskončno rada,atija,ki bo vedno tvoja opora in na bratce in sestrice,ki ti bodo pregnali temne oblake in bo na tvojo pot spet posijal sonček
user posted image

Mamici lumpi pa veliko zadovoljstva ob svojih sončkih user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.6.2008 11:26:58   
hanna1
...skrbim za dviguser posted image user posted image user posted image user posted image ..danes sem namreč jaz na vrsti user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.6.2008 11:37:36   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...skrbim za dviguser posted image user posted image user posted image user posted image ..danes sem namreč jaz na vrsti user posted image

Dežuraš???

Meni malček spi, potem pa greva ven??  Sem kupila ohrovt - kaj ga lahko dam malčku, ali ga bo napenjalo??

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.6.2008 11:59:14   
hanna1
Duškica user posted image user posted image user posted image

Ohrovt-mi smo jedli tud tenstano zelje,ampak sem dala bolj malo ji,je pa z veseljem jedla in ni imela težav,no malce bolj je prdela poluser posted image -če boš delala poleg pire,pa za njega samo pretlači krompirček,jaz sem se striktno držala načela in se še,da železo in mleko ne gresta vkup,oz.vse kar je podobno mleku-2 uri prej in potem,ko je pojedla kaj takega,bogatega z železom,ni dobila kakšnega mlečnega obroka-no pri meni je pomagalo,ne garantiram pa,da to za vse otročke drži,ker so si pač različni

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.6.2008 12:01:50   
Duškica
Hvala Hanna! Jaz tako in tako naredim Ohrovt s krompirjem. Bom videla, če bo hotel jest, drugače bo pa za nas več ostalo....user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?