hanna1
|
Dober dan pa da se še jaz malo oglasim,me je včeraj šef klical in rekel,da lahk šele v četrtek pridem malo v službo -enkrat delam v nedogled skupaj,pol sem pa fraj kr tako,sam jes sem vseeeno gmajtna vsakiga prostega trenutka ..... ....včeraj je blo res fajn in škoda,ker nimamo več časa za skupne trenutke...mogoče je pa ravno zato tolk super,ker se poredko dobimo,pa se takrat sčvekamo..je pa Hana čist pozabla na popoldanski spanec in je pa potem bla koma od pol devete do 7 zjutraj--brez glaseka,še dude ni rabila -sem pa jaz tud takoj za njo kr padla v komo,ker mi je zadnje dni fejst manjkalo spanca....sam Zala je pa res zakon...tud za našo Hano,ki je pogruntala,da se vse da,sam upat si je treba ...slike so pa res lepe in kako lepo oblekco je dobla Hana-je unikat .take nev nobena druga mela Dodi,vi ste imeli pa res bogat nedeljski dan-se vam pa res vedno nekaj dogaja natasaom.....kaj naj rečem,ko so druge ti tako lepo napisale,ampak prav je,da se najprej izkašljaš in je breme vsaj za odtenek lažje--moja mama me je vedno učila potrpežljivosti in strpnosti,pa tega,da je treba potrpet..ampak življenje me jevečkrat grobo izučilo,da dejanje potrpet ni najboljša rešitev...še posebej če nekdo izkorišča tvoje potrpljenje....res je,da se je v družini za sožitje treba nenehno usklajevat,ampak to se vedno da,če vsi v družini pri tem sodelujejo,če pa pase ta žrtev samo na eno osebo in drugi to od nje pričakujejo,pa je to nepošteno in izkoriščevalsko in vsaka še tako trdna ljubezen ob tem izgori...mislim,da si tekom našega znanstva veliko dosegla..imaš krasno hčerko,veliko stvari in živalc v svojem domu,ki ti prav tako vzamejo veliko časa,dobila si službo in nenazadnje tud tvoj dragi najbrž ni tako slab,samo ne zna iz svoje kože-privzgojene ima pač take nazore,ki so sedaj zastareli ob današnjem tempu in če je dopust škoda časa in denarja....pa ravno tukaj lahko partnerja na umirjen način zopet najdeta nekaj časa zase,ki je zlata vreden ob tako hitrem tempu življenja,ko enostavno ob službi in vseh drugih obveznostih enostavno ni pravega časa za pogovor...in če so kakšne zamere,je to še toliko slabše...jaz vama obema želimmalo strpnost in najdita čas za en pogovor,ampak pojdita nekam drugam ne doma,ker tu je idealno za prepir in si vzemita vsaj pol urce časa in povej kaj te teži,pa poskusi to čim bolj umirjeno,se si vredna spoštovanja in mu to lahko čist mirno poveš...želim vama,da vama uspe,sej je razhod zadnja rešitev,če pa oba smatrata,da enostavno ne moreta več skupaj ,pa si ti zdaj prišla do sropnje,ko si lahko neodvisna....ampak jaz si vseeno želim,da najdeta več tistih stvari,ki vaju združujejo,kar pa vaju sekira in razdvaja,pa si tud povejta,ker pol je to lažje rešit...al pa tud ne...kot pa nosit v sebi...jaz sem v v mislih s tabo,čeprav mi zdaj kar solze tečejo,ker vem kako je biti v taki stiski,ko bi človk lahk bil po enih normah srečen in zadovoljen,ker nekaj dosežeš,pa ti življenje ne pusti....