Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:33:16
|
|
|
|
NAVT
|
Zadnji moment smo se z mojimi zmenli tako, da jima pustimo male, Aljoša pa naj gre z nami. Sej bi bla malo huda, če bi šle z nami. Posveta ni blo, ker se nismo mogli uskladit s fraj dnevi. Bomo pa septembra. Pa bo pogledala vse tri, tudi Aljošo.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:49:12
|
|
|
|
cuma
|
Čau pupe! Ste še connesse al ne ?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:49:40
|
|
|
|
thaiss
|
ma js tle naokoli neki šarim....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:50:39
|
|
|
|
thaiss
|
...z enim ukom kukam lucignolo.....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:51:27
|
|
|
|
cuma
|
O thaiss! Kako je ... si že začela?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:57:25
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...z enim ukom kukam lucignolo..... ma se mi zdi, da si z obema ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:58:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma O thaiss! Kako je ... si že začela? v ponedeljek 23ga
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:59:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...z enim ukom kukam lucignolo..... ma se mi zdi, da si z obema ... ne en, sem lutala po forumu
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:59:44
|
|
|
|
thaiss
|
kaj si ti opravla v sredo???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:00:45
|
|
|
|
cuma
|
... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček )
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:03:11
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma ... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček ) kaj si kupla???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:05:14
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj si ti opravla v sredo??? Malo smo se igrali ... Od 13ih do 17ih so nas testirali (sestavljanje konstrukcij iz kartona ...,psih. testi, logične naloge , timsko delo , preverjanje organizacijskih sposobnosti, debate v it., ... na koncu pa smo puzzle sestavljali ).
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:07:56
|
|
|
|
thaiss
|
allora ste se naigrali feeling???? voziček...to me še najbolj zanima
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:10:40
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma ... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček ) kaj si kupla??? Ma dej, sem bla jezna ... Pridem v LJ, prodam poln prtljažnik robe (PP Pliko3 tutto completo ..) grem v BC po zamenjavo (PP Aria Completo) in valda nimajo niti enega ... pol mi reče ženska, da jih imajo 9 v Kp ali pa če grem kej v Mursko, da jih imajo 3 ... jaz pa na poti na štajersko brez vozička .... V glavnem ... na koncu sva se s Tinko odločili za Maclarna in zdaj smo prav zadovoljni. Edini problem je, da je Emi tako všeč, da bi se tudi ona skozi vozila ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:14:27
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma V glavnem ... na koncu sva se s Tinko odločili za Maclarna in zdaj smo prav zadovoljni. super izbor kje si ga vzela, v Bušiju??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:18:19
|
|
|
|
cuma
|
Ne ne, kar tam v Baby Centru v BTCju. Kje pa boš ti nabavljala?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:20:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Ne ne, kar tam v Baby Centru v BTCju. Kje pa boš ti nabavljala? ma jz bom vzela ZAPPa v BC, sam se moram prej tastarih vozkov znebit.... ..IN TO ZNA TRAJAT V NEDOGLED....ops črke Ma nisem vedla da tudi BC drži Mclarne
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:25:38
|
|
|
|
thaiss
|
grem jaz pančkat, me že tazadnja boli od te kur**** pručke.... nočka!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:26:57
|
|
|
|
cuma
|
Grem spat ... Lahko noč
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 5:25:28
|
|
|
|
Sibil_
|
Mela-za Hm sem klicala pred časom gor gospo za investicije v tujini in mi je tako rekla, da pač nimajo namena odpirat Hm v Kopru ker bo v Gorici. Za C&A pa vem, ker sem govorila z nekom, ki je ful zraven pri investicijah in pri prodaji prostorov v Planetu Tuš. Majrim-zjutraj žal ne morem.Če bom hodila kaj mimo bom pustila komu, sej vas tam poznam, hehe. Navt-jaz sem bila v soboto v Supernovi, una igralnica je res ok.In tudi mi smo jedli tam nasproti, hehe.In seveda tudi jaz sem šopingirala v Hm in C&A... LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 8:26:58
|
|
|
|
melaverde
|
dobro jutroo čeprav niti ni tolko, čim tle sedim.... včeraj sem kar zmaglila...ma sta se soseda vštulila na modem in mi vzela veselje... thaiss, imam knjigo s seboj !!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Mela-za Hm sem klicala pred časom gor gospo za investicije v tujini in mi je tako rekla, da pač nimajo namena odpirat Hm v Kopru ker bo v Gorici. Za C&A pa vem, ker sem govorila z nekom, ki je ful zraven pri investicijah in pri prodaji prostorov v Planetu Tuš. allora una teta v Lj pravi, da bi morali H&M odpret letos v KP ampak ker so ga v Gorici in Murski, pride na vrsto drugo leto.... za C&A sem vedla tudi jaz, ma meni se skrije pred H&M...non mi piace če pa ga odprejo v Trstu, ga v Kp niti ne rabijo....bodo itak vsi otroci enaki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 8:39:23
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde allora una teta v Lj pravi, da bi morali H&M odpret letos v KP ampak ker so ga v Gorici in Murski, pride na vrsto drugo leto.... za C&A sem vedla tudi jaz, ma meni se skrije pred H&M...non mi piace če pa ga odprejo v Trstu, ga v Kp niti ne rabijo....bodo itak vsi otroci enaki Itak, ma zadnje čase jaz prav nič kaj dosti ne najdem v H&M. Do enega 18 meseca še neki imajo potem pa sam nek kič. Kar je lepega (kratke) majčke je itak tudi cena lepa (9€), kar se mi zdi preveč. Za Nastio res že nekaj časa nisem nič našla... No, vsake toliko nekaj, ampak ni za se hvalit. Več dobim v Idexe in včasih še ceneje tako, da zaradi mene tudi če ne pride... Pa tudi v Hoferju več dobim. Najbolj pa trenirkice in hlače (trenirkice) tako, da... Za dojenčke pa res se v H&M nekaj dobi. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... jih nimajo, sem bila danes v DMju Vem, da jih nimajo, ampak po informacijah jih dobijo v sredo Tako, da bom v sredo zjutraj klicala in vprašala, če so jih dobili in popoldne šla iskat, ker rabim še neki drugih stvari iz DM-a (predvsem čistilce flekov in listke, da nimam vseh oblek zapacanih, ko pomešam kakšno barvo, ki ne sodi zraven). IZVIRNO SPOROČILO: majrim slikce še bodo,a danes ne morem oz. se mi ne da,ker delam kosilo za jutri Ni panike, samo da bodo. Helenav, kje pa se ti potepaš Grem... kaj počet.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 10:01:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Itak, ma zadnje čase jaz prav nič kaj dosti ne najdem v H&M. Do enega 18 meseca še neki imajo potem pa sam nek kič. Kar je lepega (kratke) majčke je itak tudi cena lepa (9€), kar se mi zdi preveč. Za Nastio res že nekaj časa nisem nič našla... No, vsake toliko nekaj, ampak ni za se hvalit. Več dobim v Idexe in včasih še ceneje tako, da zaradi mene tudi če ne pride... Pa tudi v Hoferju več dobim. Najbolj pa trenirkice in hlače (trenirkice) tako, da... Za dojenčke pa res se v H&M nekaj dobi. ma res so Valu kupile največ ampak tudi za njene pupe je moja sestra dobila ful...je pa skoraj vse znižano tako da je dala za majčke po 5 eur ma jaz sem vedno zadovoljna, ko kupujem zame še najbolj... grem na zaslužen kafe sem še bolj vesela ker prideta zrak in thaiss
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 10:29:10
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde grem na zaslužen kafe sem še bolj vesela ker prideta zrak in thaiss Jaz bi tudi prišla, če me bi povabla Se dolgočasim tuki in rešujem neke zadeve , ki niso niti moje... od lani in predlani
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 11:26:16
|
|
|
|
helenav
|
jutrooooo tuki sem mi smo super spali..pa na kavico smo šli....sedaj spančka, jaz pa ji pečem ribice za kosilo.... ma kaj v oviesse nobena ne pokuka...meni je tam roba ful všeč...pa tudi poceni je ..kvaliteta in tudi cena pa je tam tam z H&M, samo z razliko, da so otroci drugače oblečeni.... ..jaz bom definitivno še šla tam....
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kaksna vlada?Frodo BisaginKaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?Ostane tako kot je (
15%)
Zamenja se predsednik vlade (
26%)
Predcasne volitve (
29%)
Tehnicna vlada (
30%)
Število vseh glasov: 110Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!