Alina_alin
|
Dober večer punce! Saj ne vem, al še sploh lahko kaj tu napišem, ko se tako poredko javljam in nisem več na tekočem z vašimi debatami. Misliiiim... izgubila sem se na part 3 in ne na koncu... Kaj pri nas dogaja? Kot sem nazadnje napisala, smo bile "ženske" na morju (jaz s svojima princeskama, in Teka s princesko in malim princem). Smo uživali - bile 100 procentno zaposlene, ampak zvečer je zmerom padlo karlovačko. Aja, bile v kamp prikolici. Po povratku so sledila gospodinjska dela in priprave na RD malčice (3 leta). Spekla sem ji 4 torte: 1 za v varstvo, 1 za doma na njen dan RD, 1 za praznovanje z njenimi frendicami, 1 za praznovanje s sorodniki. No in v nedeljo smo sedaj končali s tem praznovanjem.. Sedaj pa sledijo že priprave spet za na morje: gremo spet v kamp - isti - samo drugo prikolico. Tokrat bo ati zraven. Tak da imam skozi neko gužvo in nič kaj ne utegnem. Da pa slučajno ne bi šlo preveč po planih, Tjaši od prejšnjega tedna teče iz noska (zadnje 3 dni ful manj), vročino imela samo eno noč 37,5, sicer vse bp. Moja diagnoza: zobki. Rastejo ji 4 zobki hkrati - enke in dvojke zgoraj: kot sem že pisala, 3 so zunaj, dvojkica desna bo glihkar. Posledično se mi zbuja na uro!! Al pa še manj. In ful zajoka, in večkrat kar zaspi takoj nazaj, včasih jo samo dam na drugi bok, včasih malo podudla, včasih pa tudi kaj popije mojega mlekeca. Skatka, pestro. Sedaj že res komaj čakam, da pride ta dvojka ven in pol da bi bilo spet nekakšen normalni ritem - zame je že ok, če je na 3 ure bujanje... Sedaj sem vam malo pojamrala. Aja, glede GH, smo v zaostanku še vedno velikem za vami: ne diši ji ta Gh, zizika je zakon. Pa jaz že več ne vem kaj naj delam. JI dam GH, sveže pripravljeno ali kupljeno (še slabše ji gre - res samo malo žličko poje) in potem začne špukat naokrog, jaz hočem , da bi še, pa ji še tišim not, ona ustnice skup, pol pa vse leti po moji faci, obleki. DA jo moram po vsakem obroku GH preoblečt, ne bom zgubljala besed, kljub slinčkom, kuhinjskim krpam itd. No, drugače pa je itak moj cukerček, vedno večji dobrovoljček in je seveda zmerom lažje z njo. V vašo debato se ne morem vključit, ker sem vas premalo brala, sem pa preletela, da Eni (mehurčica), že kar hodi... ? Pa ne morme verjet, bravoooo Eni. Eto alarm, spet moram k njej