sanwebdra
|
Najprej .... A STE NORMALNE ???? Sem ostala na 180. strani part 3, ve pa že skoraj na deseti strani part 4 ... v dveh dnevih ...????? No ... sem dolžna še report o dekliščini ... Skratka, glede na to, da je poroka (in njuno življenje) v Nemčiji, je bila prva obveza za bodočo nevesto, da se nauči nemško himno in Slovenija, od kod lepote tvoje ... V primerni obleki (beri: triko, kratke Adidas hlače na preklop (saj se jih spomnimo iz 80-ih, kaj?), primerne nogavice, gamaše, pink Adidaske (je bla nekaj cajta ful fanica aerobike) ... in seveda klobuk oz. čelada s prostorom za dva piva na glavi s cevko do ustne votline in nahrbtnik poln piva) je morala nato postreči zbrane gostje, prepevati ... in skuhati hrenovke (brez da bi popokale) in si pripraviti luknje v kruh, da bo v mestu prodajala hot doge ... Doto je namreč treba zbrati, Nemčija je draga ... in smo šle, z radiem na rami, od lokala do lokala in je prodala vseh 20 hot-dogov, prepevala Slovenijo, od kod... zraven in ... zbrala 190€, plačala vso pijačo večera ... smo srečale še fantovščino nekega sotrpina ... in sta seveda še plesala ... račke!!!! Tako kot z vsemi moškimi, ki so bili za akcijo ... za darilo pa smo ji seveda namenile vroče spodnje perilo za prvo poročno noč ... Še report o krstu ... je HB bilo malo lepše vreme, čeprav sem že v začetku tedna slavje raje prestavila pod streho (ziher je ziher) ... Julija je kar sama župniku odgovarjala, tako da skoraj nismo potrebovali botrov (saj ne, botra in boter, ki BTW nista par, sta zakon), jokanja pa nismo slišali ... Edino zlati čeveljci so ji šli na živce in jih je non-stop na tla metala, tako da smo raje končali obred bosi! Pol pa piknik ... in dan se je utrujeno za vse končal ... naša pikica, pa kot da se ni nič zgodilo ... Še ena slikica ... Tak, zdaj vas pa še preberem!