|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.6.2008 21:23:54   
*pikijakob*
http://www.moj-album.com/uredi/pikijakob/12469535/

Pa še slikice, ki sem jih dolžna in jih zadnjič ni hotelo naložit, ker sem prešla limit.

Lane31 ti si jih najbolj pogrešala. Se opravičujem, da je takooo dolgo trajalo.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 16.6.2008 21:26:43 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.6.2008 21:37:31   
Pandica
Vidim, da bo ju3 v Ce bolj boga udeležba. No, pa vseeno se lepo imejte in se kaj poslikajte, da nam pol pokažete.

pikijakob   tvoje slikice so pa itak vedno svetovne user posted image user posted image full so lepe, res.
Kako pa je Neo? Še vedno prehlajen? Je tut bil, ne?

VANILI   kako je bilo na razgovoru, daj hitro nam povej, vidiš, da smo vse držale pesti user posted image

Sanwebdra  še 1 x. Čakamo na opis dekliščine.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 202
16.6.2008 21:44:51   
*pikijakob*
Pandica Neo je že ok. Danes sem mu začutila en mali špiček zobka odspodaj. Tak da končno bo prvi in HB, ker je bil zadnje dni kar naporen. In ti je uspelo velike slikice dol potegnit?

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 16.6.2008 21:46:02 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.6.2008 21:52:01   
*kinnie*

Metkica1: lep avatarček...user posted image

Danes sem pa ful utrujena...mah najraje bi šla spat...evo pa se spet nisem mogla upreti skušnjavi, pa mal na RR pofirbcat... Še sreča, da grem kmalu v prisilno RR komunouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
16.6.2008 21:52:35   
Pandica
Sem si shranla kr tak normalne velikost slikic kot so na tvojem albumu, so tut lepe user posted image hvala še 1x.
Iii, super, da boste vi tut imeli vsak čas zobka zunaj.
Ja, saj moja je tut sitna, zdaj pa ne vem al je to od tega, ko je tak fejst prehlajena al pa bo spet novi zobek. Nekaj od tega je ziher user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 205
16.6.2008 21:53:28   
*kinnie*
Evo oktoberke smo pa res prave čveke čvekaste...v nosečnosti nismo tolk klepetale, so nas takrat še novembrke našišale,...zdaj bomo pa me septembrke prehiteleuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.6.2008 21:58:24   
*kinnie*
Pikijakob.....a maš kej časauser posted image

Mi poveš, kdo je poleg Pandice na srečanju......mater sem firbec babjiuser posted image

Pa še eno info bi....mogoče veš čigav/kater je vozek marela zeleno-moder, tretji v vodoravni vrsti pliis

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.6.2008 21:59:47 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
16.6.2008 21:59:55   
Pandica
Tak, grem dol v kuhinjo, da si naredim nekaj za jest, pa pridem pol nazaj.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.6.2008 22:01:37   
nova10ka
*pikijakob* - ful so lušne slikice. škoda samo, da so brez komentarjev, ker jaz še vedno ne vem kdo je kdo.

Tjaša je imela danes prvi resni spor z drugim dojenčkom glede igračke (pravzaprav sta se prepirala glede hladilnega mazila za ritko user posted image ). Oba naenkrat sta jo zagledala na poligonu. Njen nasprotnik, moški, 11 mesecev, je bil od nje oddaljen več kot 4 metre, Tjaša pa le 2. Oba hkrati sta se zagnala proti predmetu poželjenja. Tjaša se je prvič v življenju resnično plazila, saj jo je preplavila neizmerna želja po zmagi. Vednar je njen bolj izkušeni nasprotnih vseeno prej pograbil želeno hladilno mazilo. A ona ni priznala poraza! Kremo mu je že naslednji trenutek bojevito iztrgala iz rok! Vnel se je hud boj, ki se je končal s solzami. Sodniki (mame) so ločile pretepače in jih umirile šele po dolgtrajnem cartanju na rokah.

Če koga zanima - v igri je bilo hladilno mazilo od Niveje.

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 16.6.2008 22:06:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 209
16.6.2008 22:03:04   
Pandica
Kinnie   zraven mene je na levi strani Lane31 na desni pa z Julijo v rokah Sanwebdra user posted image   Vredu? user posted image  user posted image

Voziček, marela, modro zelen pa je od Anete - Lane31

Joj, si radovedna Kinnie user posted image   , res si prava "baba" user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.6.2008 22:05:41   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Tjaša je imela danes prvi resni spor z drugim dojenčkom glede igračke (pravzaprav sta se prepirala glede hladilnega mazila za ritko user posted image ). Oba naenkrat sta jo zagledala na poligonu. Njen nasprotnik, moški, 11 mesecev, je bil od nje oddaljen več kot 4 metre, Tjaša pa le 2. Oba hkrati sta se zagnala proti predmetu poželjenja. Tjaša se je prvič v življenju resnično plazila, saj jo je preplavila neizmerna želja po zmagi. Vednar je njen bolj izkušeni nasprotnih vseeno prej pograbil želeno hladilno mazilo. A ona ni priznala poraza! Kremo mu je že naslednji trenutek bojevito iztrgala iz rok! Vnel se je hud boj, ki se je končal s solzami. Sodniki (mame) so ločile pretepače in jih umirile šele po dolgtrajnem cartanju na rokah.

Be koga zanima - v igri je bilo hladilno mazilo od Niveje.

user posted image user posted image user posted image user posted image
In kdo je pol zmagal?

Lane31, pridna, kile kr letijo s tebe. Maš pa trden karakter. Kaj si po hosroskopu?

Mene pa zanima, če je bila katera od vas na op. žolčnih kamnov?user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.6.2008 22:06:10   
*kinnie*
ooohvala Pandica.....   radovednost potešenauser posted image
lane31-evo vidiš, sem se te skozi predstavljala kot temnolasko...
MI poveš kaj je to za ena marela in koliko cin cina.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.6.2008 22:06:21   
janja
Danes je pa bolj mir tu gor. Jaz sem šele zdaj prišla do računalnika, je bla ena napaka na optiki, pa smo bli brez interneta, TV in telefona. To je pa to, če maš vse od enga operaterja. No, k sreči je napaka že odpravljena. user posted image je še fuzbal ujel. Kr ni mogel it spat, da ne bo kaj zamudil.

Vidim, da bo jutri v CE res bolj slabo. Pa kdo sploh pride? Naju tudi po vsej verjetnosti ne bo. Danes je tko vreme dol tiščalo, da sem kar dvakrat zalegla z Urbanom. Pa mi ni glih za dolgo vožnjo, ker se bojim, da bi zaspala za volanom. Tako, da pridem raje drugič, ko vas bo več. Če ne prej, na piknik. Pa avgusta bom enkrat v MB.

Urban že spi. Je bil danes spet mal sitkan. Čist vremenski. Drgač je pa priden. Plazi se še ne. Se pa v posteljici dvigne, ampak potem stoji k en pijanc. Očitno ma še prešvoh mišice v nogah. Zraven se pa tko reži, se mu prav fajn zdi.
Andraž je ravnokar pojedel svoj večerni obrok - krožnik makaronov. Sej k je treba spat, pa postane lačen. Čez dan pa bolj švoh je.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.6.2008 22:07:27   
sanwebdra
Najprej .... A STE NORMALNEuser posted image ???? Sem ostala na 180. strani part 3, ve pa že skoraj na deseti strani part 4 ... v dveh dnevih user posted image ...?????

No ... sem dolžna še report o dekliščini ... Skratka, glede na to, da je poroka (in njuno življenje) v Nemčiji, je bila prva obveza za bodočo nevesto, da se nauči nemško himno in Slovenija, od kod lepote tvojeuser posted image ... V primerni obleki (beri: triko, kratke Adidas hlače na preklop (saj se jih spomnimo iz 80-ih, kaj?), primerne nogavice, gamaše, pink Adidaske (je bla nekaj cajta ful fanica aerobike) ... in seveda klobuk oz. čelada s prostorom za dva piva na glavi s cevko do ustne votline in nahrbtnik poln piva) je morala nato postreči zbrane gostje, prepevati ... in skuhati hrenovke (brez da bi popokale) in si pripraviti luknje v kruh, da bo v mestu prodajala hot doge ... Doto je namreč treba zbrati, Nemčija je draga ... in smo šle, z radiem na rami, od lokala do lokala in je prodala vseh 20 hot-dogov, prepevala Slovenijo, od kod... zraven in ... zbrala 190€, plačala vso pijačo večera ... smo srečale še fantovščino nekega sotrpina ... in sta seveda še plesala ... račke!!!! Tako kot z vsemi moškimi, ki so bili za akcijo ... za darilo pa smo ji seveda namenile vroče spodnje perilo za prvo poročno noč ...

Še report o krstu ... je HB bilo malo lepše vreme, čeprav sem že v začetku tedna slavje raje prestavila pod streho (ziher je ziher) ... Julija je kar sama župniku odgovarjala, tako da skoraj nismo potrebovali botrovuser posted image  (saj ne, botra in boter, ki BTW nista par, sta zakon), jokanja pa nismo slišali ... Edino zlati čeveljci so ji šli na živce in jih je non-stop na tla metala, tako da smo raje končali obred bosi! Pol pa piknik ... in dan se je utrujeno za vse končal ... naša pikica, pa kot da se ni nič zgodilo ... Še ena slikica ...
user posted image

Tak, zdaj vas pa še preberem!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 214
16.6.2008 22:07:35   
*pikijakob*
user posted image   Še katera rabi nalepke od spara jih še imam nekaj viška?

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 16.6.2008 22:09:11 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.6.2008 22:09:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Mene pa zanima, če je bila katera od vas na op. žolčnih kamnov?user posted image

Jaz nisem bila.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.6.2008 22:10:21   
Pandica
Kinnie  ti bom spet kar jaz odgovorila. Voziček je Baby Welt, imeli pa so jih v akciji za 70 oz. 80 eurov. Če pa so še, pa žal ne vem. Sem ravno danes dobila nov katalog od BC pa so not neki vozički - marele v akciji. A imaš ta katalog? Drugače ti pogledam, pa povem.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.6.2008 22:11:55   
Pandica
Kinnie  poglej si ta link:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179232

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.6.2008 22:13:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Jaz nisem bila.

Jaz tut ne, hb.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.6.2008 22:13:41   
*kinnie*
Nimam katalogauser posted image .
Sem po netu gledala , pa po mojem istega kot ima Lane, ker je bil 70 eur, modro zelen, mi je takoj padel v oči....sem namenjena jutri v BC....a kaj veš gre pri tem modelu naslon čist dol? uh bo jutri spet ena študija padlauser posted image . Ga moram kupit...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.6.2008 22:14:39   
*kinnie*
točno tega sem gledalauser posted image user posted image user posted image , ma šibam jutri ponj, upam da ga bodo imel

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
16.6.2008 22:15:38   
janja
nova10ka - to se pa bere kot kak športni komentar. user posted image Mene tud zanima, kdo je zmagal?

*pikijakob* - lepe slikce user posted image user posted image user posted image Ampak daj jih obrni, ker sem si skor vrat spahnila, da sem jih pogledala.

lane31 - občudujem te, k si tak karakter. Kar tako naprej! user posted image user posted image user posted image

Pandica - a ti pa spet ješ ob tej uri. Blagor ti! Če bi jaz jedla tko k ti, bi mela vsak dan 0,5 kg več. Ajd, hitr pojej, te počakam. Pol pa kako rečeva.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.6.2008 22:15:49   
Pandica
Sanwebdra   iiiii, kak sta bili lepi z Julijo user posted image  user posted image  user posted image   pravi manekenki user posted image
Te nisem navajena tak z uhami, verižico pa to... skratka, full luštni sta user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.6.2008 22:16:12   
*kinnie*
Me je moj user posted image spet mal žalostno pogledal, ko visim na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.6.2008 22:17:30   
*kinnie*
Ja nič jaz grem mal dragemu delat družbouser posted image user posted image ...
Pandica prideš jutri dopoldan na kavico na RR?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?