bamby
|
čer IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Bamby, povej kako se kej picaso obnese? Me tud tale mal mika... meti, mi smo zaenkrat zelo zadovoljni z njim. Ker je nov itak nima kakšnih napak, ko pa so stari 6,7 ali 8 let se pa že začne vlaganje vanj in ni konca . S tem mislim na splošno za avtomobile. Je pa avto zelo prostoren in ima zadaj 3 normalne sedeže in za vsakega (tudi srednjega) 3 točkovni pas. Nama zelo ustreza tudi zaradi tega, ker se zadnji sedeži dajo spravit, ali pa celo ven pobrat, pa tako dobiva veliko prostora za kakšno stvar pripeljat. Je pa že tako velik prtljažnik (550 l), da gresta noter tako voziček, kot kolo od Tima (20 colski) hkrati. Ima večji prtljažnik kot marsikateri karavan in avto na prvi pogled niti na izgleda tako velik. Imava pa midva bencinarja. Poraba je odvisno od načina, kako voziš. Če vozi on ima manjšo porabo kot jaz . Povprečno ima okrog 7.4l/100 km, jaz pa ziher čez 8l . Pa seveda je odvisno od poti same. V hrib itak še več kuri, v dolino pa manj. In za dokaj normalno ceno ima vso opremo (avtomatska klima, ki jo lahko tudi ročno upravljaš, tempomat, original radio CD, brisalci na senzor.....) buči smo že vse take stvari dali skozi, kot si jih ti imela danes z Aljažem . Danes npr. se je v dveh minutah, ko je stopil na dvorišče čist osvinjal do kolen . Je šel v prvo in največjo lužo skakat,da je bil cel moker in blaten , pa ravno smo bili na poti, da gremo k tastu in tašči na obisk, ker sta se ravno iz Španije vrnila. Ko sem jaz z Anajo stopila pred blok je bil on že "spedenan". Jaz sem še ostala z Anajo na sestanku hišnega sveta, on je pa Tima odvlekel preoblečt in preobut. IZVIRNO SPOROČILO: nizy najhuje je pa to ,da ji drugi potuho dajejo , potem pa zvalijo krivdo na naju A tudi pri vas je tako . Pri nas moja mama največkrat kakšno zabrusi, da smo mi krivi, ker mu vse dovolimo , pri njej pa lahko povsod skače, pa vse mu prepedena...... ella, ali si moraš iz torenzza kaj posebej inštalirat za filme dol vlečt? Kako jih dol vlečeš? Jaz jih sicer iz e-Mule dol vlačim, samo imamo en skupen strežnik, pa nimam jaz nič svojega inštaliranega, izbiram pa lahko tudi jaz kaj bom dol vlekla, ali pa kopiram tisto, kar drugi dol vlečejo. Tako imam raznovrstnega materiala še in še. Anajo sem že ob 8h spravila spat, ker je bila tečna kot 100 . Jest ni hotela, ker je bila tolk zaspana, da je samo še tulila. Sem ji prej ob pol desetih dlala jest, pol pa na trebušček obrnila in dala spat. Je takoj en prdek spustila . Saj je bom nazaj na hrbet obrnila, ko grem še jaz spat. Mi je tašča prinesla eno jeansovo srajco in Španije, Timu tudi en komplet srajčka, top majica in bermuda hlače, njemu pa denarnico . Le Anaja je ostala brez darila . No, saj smo mi dobili vsega preveč .
|