mml
|
Dan, mi je v soboto enkaj zaštekal exploerer in nisem mogla nič bit na RR , no po tem smo pa odklopili firewall in zadeva spet dela... nadja jaz še nič ne dodajam in tudi še polno dojim, bom čakala do 6. meseca, če se bo Matic zadosti redil, po tem bom pa počasi začela...ampak še nimam pojma s čim . Pri Manci smo s korenčkom in banano, pa se ni obneslo, ker je bila po tem hudo zaprta... suzana super, da je TSH nižji , inotoforeza bo pa tudi OK, upam, da boš tudi ti kmalu boljša. A misliš, da se ti ni mogoče pojavila alergija, glede na to, da zadeva že toliko časa traja...poskusi mogoče s kakšnim Claritinom ali čim podobnim sani tale s ključi pa ni bila najbolj priejtna...predvsem škoda za kosilo . klepetka Maticu ne zaniha glava, se pa občasno "vrže" s celim hrbtom nazaj, če ga držim samo pod ritko in ga imam pokonci v naročju. Mislim ,da ni nobenega vzroka, da bi te skrbelo, da je z Lano kaj narobe vaney jaz bi tudi šla sama v kino, če bi jo moj takole zagodel.... Jaz še tudi nisem spustila posteljice, ker Matic trentuno spi dokaj pri miru in se ponoči ne obrača...bo pa to kmalu treba narediti nana kako kaj učenje? Upam, da si že bolj zadovoljna s svojim znanjem , pa še vreme ti gre na roke, da te ne vleče preveč ven... martinca zdaj se pa tvoj veliki dan res že hitro bliža golobček vidim, da imate super opremljeno dvorišče/igrišče, pa bager je res super . jaz pogrešam to možnost dvorišča/igrišča, ker sem v bloku in se ne bomo nikoli zmenili za kakšno skupno igralo...imamo namreč samo eno gugalnico in dva peskovnika . Meni bi pa prav pasalo še kakšno plezalo in trampolin... intruder naj ti tile dnevi hitro minejo mala pikica imaš že kaj izvidov? Kako so kolena? lutiropan vidim, da ste uživali Torta je bila (no je še) super dobra in tudi izgledala je dobro... Moram počasi nehat, ker moram ob 14. že pobrat Manco, ker mora varuška k možu na obisk v bolnico, trenutno je še v intenzivni enoti, ampak upam ,da bo kmalu na navadnem oddelku, da bo lahko šla na obiske kasneje. Mi je pa kar malo odveč, ker je Matic ravno zaspal in ga bom zbudila...no ja bo že. Ob 15. pride pa ena gospa iz Generalija, da mi malo več pove o tem naložbenem varčevanju za otroke...