nana35
|
Triš,a misliš,da so res naši otročki ta Bumbo že prerastli?Ker kolegica ga je nabavila zdaj ko je mala stara 6 mesecev? Intruder,s taščo pa res nimaš sreče.Bom en dan prišla ko bo tam in vaju z Vidom odpeljem na sprehod,da se je malo rešiš .Res,kaka je to služba,ko imaš vsak mesec pol meseca fraj???Jaz bi tudi imela tako službo.Pa nič ne povejta,da ima tvoj dopust.Ali pa idita kam na dopust.No,to so samo predlogi, kar pa bo,boste pa sami odločili. Ponoči kar potisni flaško v usta,pa bo jedel,če ne vsega pa vsaj nekoliko,takrat pač pozabita na kupček.Jaz sicer kupček po flaški še vedno podiram,kaj pa vem,se mi pač zdi da moram ali iz navade,če pa ga nahranim tako,ko spi,pa pač ne,kaj čemo. mala pikica,ti povem,da sem naredila to mleko z banano in sem mu morala najprej malo stisnit dudico,da je poskusil kaj ima v flaški,ker mu flaška ne diši preveč.Pa je res začel lepo jesti,sem videla kako mu je bilo mleko dobro.Tako da bom večkrat prakticirala.Še 1x hvala za to,verjetno pa lahko naredim še s kakim drugim sadjem kajne??Takim,ki se lepo zmeša s paličnim mešalcem,npr.hruško,jabolko...Samo je verjetno najbolje če to sadje prej skuham.Bom poskusila,potem pa bo itak več časa za preizkuse. klepetka,da ne boš zbolela...Pa hvala za čestitke,samo mi še nismo imeli krsta,si površno brala,bili smo povabljeni na krst.Mi ga imamo 22.6.,tako da,seveda vam bom privoščila kako slikico,ko bodo nastale.In upam,da moj ne bo slik pomotoma zbrisal,tako kot je to zbrisal včeraj,ko je nekaj na obletnici valete slikaril,potem pa zaradi teh njegovih sošolk in sošolcev vse moje dragocene slike zbrisal iz aparata ...sem jezna na njega.Hvala bogu,da sem že malo pozabila,kake so bile te slike,ker nočem niti vedeti več.V glavnem bile so neponovljive in to je zame dovolj... . Zaradi glavice pa se ne sekiraj,vse ob svojem času,kajne,to pa ti najbolje veš,ko si že rutina pri otročkih. Jaz za kašice uporabljam Aventovo flaško in prilagodljivo dudico,tisto z največjo luknjo,kjer bi mleko kar teklo,če bi ga imel v laški. lutiropan,čudovite slikice,pa lepo da ste uživali.