|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.6.2008 8:06:46   
vaney
triš, glej, da boš fliperja za 15€ tudi prodalauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
16.6.2008 8:07:33   
łiłi
vaney iz kje pa si

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
16.6.2008 8:44:24   
Intruder24
Jutro

Ja Vid se na župnika najbrž res nebi kregal user posted image

Mi smo danes imeli kr fajn noč, sem dala Vida med naju ob 1 in je spal do 3:30 in potem še do 7, s tem da je nekaj sireno spuščal okoli 6 pa sem ga kr k sebi stisnila, pa mi je na roki zaajal in je še pridno spal user posted image . Zdaj spet spančka zunaj na terasi, mu lepo sonček sije..

Včeraj sem zvedela, da moja tašča spet pride in sicer kar za celih 12 dni...to se ti zmeša user posted image ...kaka ti je to služba, da si vsak mesec 14 dni odsoten...nas pa tak ne bo polovico časa...samo vseeno...joj pa še moj ma dopust ta čas pa bo hotela kar non stop tukaj skakat...pa ravno sem si opomogla malo od nje..

Počasi bom ob prenosnik in bom manj tukaj, dokler si ne kupim svojega, ker za veliko kišto pa mi čez dan ni za bit.

kak jih vi to v spanju hranite? kaj pa kupček? Jaz bi Vida tak nahranla okoli 22 se mi mogoče nebi zbujal tak hitro?

grem dat hruško kuhat, da bomo veselo papali..

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
16.6.2008 8:46:21   
ursalara
Še enkrat vsem hvala za čestitke za zobka!      user posted image
BB- zmagovalec po pričakovanjih in privoščim mu    user posted image   

Alfabeta Ajda zelo super sedi,je prava babnica!   user posted image in seveda za novi avatar!

Baby lepo princesko imaš!   user posted image

Lusa kako srčkani princeski!  user posted image    

Mml za pijačo pa sploh ni problema ko boš imela čas pokliči gremo na drink!user posted image

Suzana
čimprej se pozdravi!    user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.6.2008 8:50:03   
mala pikica
intruder upam, da preživiš teh 12 dni user posted image Drugače pa mi več ne podiramo kupčka, če gre takoj po hranjenju spat ali pa če ga hranim v spanju.  Ko spi, mu samo dudo ven vzamem, dam flaško v usta in že papa. Se sploh ne zbudi vmes user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.6.2008 8:51:55   
martinca
intruder, ti boga reva, se mi pa res smiliš s to taščo.user posted image zate, da se malo pomiriš. pa saj ne bo celi čas z vami kot praviš. bo tudi teh 12 dni minilo. kaj pa te ona dela, da ima res lahko toliko dopusta. mogoče pa prej ni imela nikol dopusta pa ga hoče vse zdaj izkoristit ko ima vnuka.user posted image
jaz ga zadnjič nahranim tam nekje ob 22. in potem spi do 6 zjutraj. mu pa dam za pit Milumil 32 Gute nacht. pa ga včasih spije 50 ml včasih pa 150 ml. pa vedno si tako dolgo. jaz Patriak ponavadi zbudim in je včasih tako zaspan da čisto malo poje, drugič ko pa je bolj zbujen pa več. ampak ga potem tudi  kar hitro "zmanjka"user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.6.2008 8:56:13   
martinca
mala pikica imaš ZS.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.6.2008 9:05:25   
klepetka
jutro

imam minutko časa, ko Lana ravno spi.user posted image
Eh, naša noč je bila spet živahna; samo 4xuser posted image smo vstali.SEm mislil, da bom šla si danes ene čevlje kupi, pa sem še vedno bosa-brez avta, ko sem  se zadnjič jezila na njega in njegovop elektroniko.So nas pa razveselili s stroškom popravila; to je 1500€, amapk samo upamo, da bo šlo na garancijo, ker ni naša krivda.Amapk takrat, ko morjo kaj priznat, se pa izogibajouser posted image .
Pa še nekaj me boli grlo in ušes me nekaj začenja,... ma ni da ni.

suzana , pri tebi se pa res že vleče tale prehlad al karkoli je že.Upam, da bo kmalu bolje user posted image

nana, nam boš kakšno slikco od malega manekena privoščila -od krsta?Sicer pa čestitke ob prejemu sv. krsta.
user posted image

vaney, user posted image user posted image

posteljica: mi jo imamo še vedno na sredini in še nič ne kaže na kakšno vstajanje , zato bo lahko še nekaj časa.

golobček, upam da bo Nina začela kolikortoliko spodobno jesti.Lepo prosim, če boš res lahko prilimala sliko od bagra, katerega sta kupila, ker bagri &co so Domnova šibka točkauser posted image

martinca, ja res gre hitro tale čas do tvoje poroke.SE mi zdi, kot da si  nam včeraj povedala za poroko.Sicer pa, upam da se boste za začetek  imele lepo na dekliščiniuser posted image

mala pikica
, a pa teče tole bananino mleko čez dudo , flašo?Ni pregosto?

nadjaB, jaz  ravno začenjam z GH; pa  ji dajem tako po malo  za probat, pred dojenjem.

intruder, Vidko pa res uživa v vodi.Prav meditira, tale vaš polžekuser posted image .Pa upam da brez večjih stresov  preživite (bližajoči se) obisk tašče.user posted image Drugače pa kupčka mi še vedno podiramo po navodilig gastroenterologinje-zarad refluksa.
mml, uspela torta?SEm prepričana da jauser posted image

Punce, veste kaj mene še skrbi malo?!KEr Lani še vedno včasih glavica zaniha ;se pravi, da ni še čisto ziher pri držanju.Pa tud pri dvigovanju in polaganju jo moram še vedno pridržat.

Ja nič , grem zdaj en kapučino narest, pa še taščo bom poklicala, če pride.Ima samo 50 m do mene, ker jo imam za sosedouser posted image .

lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 16.6.2008 9:10:56 >

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.6.2008 9:32:48   
lutiropan
Pozdravljene.

No, kot rečeno, mi smo šli v soboto v Postojno na zabavo "najboljšega soseda."
Ja v Postojni je bilo drugač kar fino, če odmislimo vreme. Mi smo bili zgodaj dol, še pred deveto, tko da so otroci vsaj malo imel od igral, dokler, ni začel padat dež.  Letos je bil tudi cirkus Apollo , tko da smo bili skoraj dve uri pod šotorom, z vmesnimi pavzami... Je blo kar lušno, otroc so kar uživali.user posted image

Drugač smo pa na veliko ustvarjali v lumpijevem šotoru, kjer so bile razne delavnice za otroke.Naši namreč uživajo, ko kaj izdelujejo...user posted image
Smo pa vmes loviti kratke trenutke, ko ni deževalo, da so šli mal na vrtiljake in druga igrala. Malo smo plesal, naš ta srednji sine se je nalimal na Modrijane....user posted image se vidi da harmoniko igra,user posted image ta mal na Čuke...user posted image
Sej je vsako leto dobro pripravljenouser posted image user posted image , sam letos je vreme malo nagajalo.

Kaja je bila zelo pridna, same okece so jo ble. Prav zvedavo je ogledovala okoli sebe.user posted image user posted image

V Postonjsko jamo mi nismo šli , že zaradi Kaje ne , pa so drugače tudi otroci letos že bili s šolo.
No še mal slikic...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  No, ta s harmoniko je doma slikana.user posted image

łiłi dej povej kje dobiš take lepe okvirčke za slike, sem mal slikice pogledala,...čudovite so
Uh sem se razpisala.... Naredite si lep ponedeljek.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.6.2008 10:01:51   
martinca
klepetka, jaz še tudi moram Patriku tu in tam pridržat glavico. še tudi ni čist stabilna. pa rjši še tudi bolj pazim in mu jo še pridržim kot pa da me kaj preseneti.user posted image

lutiropan, se vidi da ste uživali v Postojni. no se mi zdi, da otroci še najbolj.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.6.2008 10:11:53   
klepetka
martinca, takoj mi je lažje,  zdaj ko vem, da je treba še komu včasih mal glavico pridržat.user posted image
lutriopan , je videti da ste se imeli fajnuser posted image .Lepe slikceuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 16.6.2008 10:14:10 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.6.2008 10:18:47   
mala pikica
klepetka, jaz imam za vse kašice, tudi mleko z rižem in bananino mleko, dudo za kašice, tako da brez problema teče. Imamo pa MAM-ovo flaško in dudo X.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.6.2008 10:44:55   
nana35
Triš,a misliš,da so res naši otročki ta Bumbo že prerastli?Ker kolegica ga je nabavila zdaj ko je mala stara 6 mesecev?

Intruder,s taščo pa res nimaš sreče.Bom en dan prišla ko bo tam in vaju z Vidom odpeljem na sprehod,da se je malo rešišuser posted image .Res,kaka je to služba,ko imaš vsak mesec pol meseca fraj???Jaz bi tudi imela tako službo.Pa nič ne povejta,da ima tvoj dopust.Ali pa idita kam na dopust.No,to so samo predlogi, kar pa bo,boste pa sami odločili.
Ponoči kar potisni flaško v usta,pa bo jedel,če ne vsega pa vsaj nekoliko,takrat pač pozabita na kupček.Jaz sicer kupček po flaški še vedno podiram,kaj pa vem,se mi pač zdi da moram ali iz navade,če pa ga nahranim tako,ko spi,pa pač ne,kaj čemo.

mala pikica,ti povem,da sem naredila to mleko z banano in sem mu morala najprej malo stisnit dudico,da je poskusil kaj ima v flaški,ker mu flaška ne diši preveč.Pa je res začel lepo jesti,sem videla kako mu je bilo mleko dobro.Tako da bom večkrat prakticirala.Še 1x hvala za to,verjetno pa lahko naredim še s kakim drugim sadjem kajne??Takim,ki se lepo zmeša s paličnim mešalcem,npr.hruško,jabolko...Samo je verjetno najbolje če to sadje prej skuham.Bom poskusila,potem pa bo itak več časa za preizkuse.

klepetka,da ne boš zbolela...Pa hvala za čestitke,samo mi še nismo imeli krsta,si površno brala,bili smo povabljeni na krst.Mi ga imamo 22.6.,tako da,seveda vam bom privoščila kako slikico,ko bodo nastale.In upam,da moj user posted image  ne bo slik pomotoma zbrisal,tako kot je to zbrisal včeraj,ko je nekaj na obletnici valete slikaril,potem pa zaradi teh njegovih sošolk in sošolcev vse moje dragocene slike zbrisal iz aparatauser posted image ...sem jezna na njega.Hvala bogu,da sem že malo pozabila,kake so bile te slike,ker nočem niti vedeti več.V glavnem bile so neponovljive in to je zame dovolj...user posted image .
Zaradi glavice pa se ne sekiraj,vse ob svojem času,kajne,to pa ti najbolje veš,ko si že rutina pri otročkih.
Jaz za kašice uporabljam Aventovo flaško in prilagodljivo dudico,tisto z največjo luknjo,kjer bi mleko kar teklo,če bi ga imel v laški.user posted image

lutiropan,čudovite slikice,pa lepo da ste uživali.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.6.2008 10:47:32   
mala pikica
nana seveda lahko narediš z drugim sadjem, ampak meni se jabolka ne zmiksa čisto, potem pa ostanejo majhni koščki, ki mi zamašijo dudo. Kaj pa vem, mogoče nisem dovro miksala. Bom še poskusila. Drugače pa jaz še prekuham sadje, tako kot si rekal, no, banane ne user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.6.2008 10:57:18   
Golobček
Evo takole zgleda bager.

user posted image

user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.6.2008 11:30:29   
klepetka
nana, pa veš da se mi je zdelo čudno, da ste krstili to nedeljo, ker sem vseskozi vedela za 22. -tega.SEm potem mislila, da ste kaj datum spremenili, pa da sem kje spregledala kakšen postuser posted image .No pa sem zamočila.user posted image Pa glavno da ste se imeli lepo.
Rutina praviš,user posted image ; se m izdi , da pr ivsakem bolj kompliciramuser posted image .

PA glede mojega grla;tud jaz upam , da ne zbolim, glih še tega  mi je treba, ja.
ZA slikce pa ,.... ja nimaš kaj.Tud najboljšim se kdaj zgodi , da zbrišejo slikeuser posted image Zdaj je kar je.Verjamem pa , da ti ni vseeno, ja.user posted image

golobček , super bager ste kupili.NAš Domen ima podobnega, samo malo manjšega

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.6.2008 11:42:52   
martinca
golobček, koliko pa ste dali za ta bager?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.6.2008 12:36:02   
sani1
Pozdravljene ženske moje...

Evo, da vas malo nasmejem in vam povem prigodo, ki se mi je zgodila oz. se mi še dogaja. 
Pokličem jaz zjutraj taščo in jo prosim če pride do mene, ker moram jaz na pošto in v trgovino zunaj je deževalo. In ona je imela en kup opravkov ampak je vseeno privolila in je rekla, da pride z veseljem pazit Manjo. In da bo prinesla še skuhano kosilo, da meni ni treba nič kuhat. Super... Se mi je kar nasmejalouser posted image user posted image user posted image   In kje je zdej ta moja prigoda.
Pozvoni in ji po domofonu odprem. Nakar iščem ključe in iščem in glej ga user posted image . Ključe sem pustila v avtu in moj vesten user posted image me je zaklenil v stanovanje....  In si predstavljate pred vrati tašča z dišečim kosilom jaz pa ne morem odpert. Se počutim že kot, da sem malo nora. Enkrat se zaklenem ven, drugič ne morem odpret. In zdej sem lepo zaklenjena v stanovanju in ne morem nikamor...  Katastrofa...

Opravki so preloženi na jutri. In sem klicala mojga in rekla, če ne zamenja ključavnice, da ga zadavim. Imamo namreč samo dva ključa.

vaney- mi še nismo spustili posteljice. Sem pa že razmišljala o tem. Bomo mogli kmalu, ker se naša pupa že tudi obrača...

klepetka, da te potolažim tudi naši Manji še včasih malo zaniha glava in ji jo je treba še malo pridržat. Tako, da tvoja Lana ni edina.

golobček- za tak bager rabiš pa že izpit kaj? Je moj v soboto videl kosilnico (igračo)  in sem rekla naj pogleda ceno, da sigurno stane več kot pa prava...user posted image

intruder- sej bo minilo teh par dni pa bo...  Sej včasih pa niso takšni user posted image te naše tašče...user posted image user posted image user posted image

nana- jaz imam tudi namen kupit tega bumbota. user posted image Sem jo zadnjič v baby centru posadila not pa je bla čisto navdušena. Ampak jaz bi kupla rabljenga za polovičen denar, ker se mi zdi malo veliko 50E. No bom videla. Ga ena prodaja za 40 pa se mi zdi malo smešno, ker potem grem že novga kupit...  Pa sej ne vem . Kako se boš ti odločla?

lutiropan- super fotke. Ste uživali, sploh pa otroci, kaj?

Tudi moja Manja ni ne vem kakšen jedec. Sicer ji dajem vse kašice tudi riževo( ki se meša z vodo)  na žličko in to kar je. Sicer ne veliko ampak je. Sem pa zadnjič imela fiksno idejo, da ima premalo to kar poje in sem ji recimo da kar malo na silo dala še flaško. In rezultat je bil bruhanje. Očitno ne rabi toliko. In je res več ne silim. 3x na dan dobi mleko. Zjutraj, opoldan ( zelo malo)  in zvečer, vmes pa riževo kašico, zelenjavno in sadno. Pa je...
Koliko pa vaši kaj jedo kašic in kdaj? Dejte malo za primerjavo napisat.

Sej vem, da je od dneva do dneva različno....  Ma sej bomo vse doktorirale iz te prehrane kaj?user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.6.2008 12:36:09   
Golobček
Midva z dragim sma bager kupla v A dala pa sva 53 €, če se ne motim bi ga lahko naročoli tudi v BC sam ne vem kakšna bi bila cena, bom pa danes vprašala ko grem glih tja.

Drugače pa imata moja otroka polno dvorišče vsega, od traktorja naprej. Samo si je Jan zelo želel da bi lahko Niku nalagal na prikolco z bagrom, ker z lopato baje ni fajn.
Imata pa tudi trampolin, sam tega smo kupli že dve leti nazaj.to je pa res dobra stvar, lahko še ati skače.user posted image user posted image

V A se mi zdi daimajo večjo izbiro igrač, sva gledala tudi formule sam se pol nisva mogla odločit, ker že imata res vsega dovolj, pa še cena je bila 200 € 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.6.2008 12:36:54   
sani1
Grem zdej kuhat, ker je kosilo ostalo pred zaprtimi vrati...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.6.2008 12:44:53   
martinca
sani, saj ne vem ali se naj smejim ali jočem. boga reva, še takrat ko se tašča ponudi za kaj dobrega še takrat je ne moreš izkoristit.user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.6.2008 12:52:25   
vaney
mala pikica, da te "razveselim": Anže je dobil že en mali flekec na prsnem  košu in enega na levi ramiuser posted image  dobro, da bo kmalu 30.6., da naredijo te teste in bomo potem vedeli, kaj in kako.
Kako pa kaj tvoja kolena?

Danes so me pa klicali iz varne prihodnosti in pride paket v roku 2-3 tedne, naslednji teden pa pride njihov svetovalec.

golobček, to je pa orng bager, dobro, da Anže še ne ve, zakaj se gre, ker drugače bi bilo že: Mami, jaz to imellllllll.....

A sem jaz edina tukaj, ki ji ta stolček Bimbo ni všečuser posted image  iskreno povedano se meni zdi brezveze...

avtosedež: jaz sem šla pa danes zamenjat Maxi Cosija priori SPS za Romerja King Plus Beno, ki sem ga s popustom dobila za 190€ (v spletni trgovini pa je 239€). Jih je pa že skoraj čisto zmanjkalo, meni so našle zadnjega v Brežicah (da ni bil rozast), naslednja pošiljka pa pride čez 3-4 mesece. Tako, da če katera hoče kupit tega, naj pohiti, ker prodajajo zadnje komade.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.6.2008 12:56:21   
vaney
ups, stolček je Bumbo, ne? sem se malo zmotila....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.6.2008 13:04:05   
vaney
aja, łiłi, jaz sem drugače iz Novega mesta (Slavka Gruma), ampak zadnja 3 leta živim v Beli Krajini, prej sem pa 3 leta v Ljubljani, tako da bolj švoh poznam Novomeščaneuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.6.2008 13:11:25   
Sunny Morning
nana jaz sem tudi razmišljala, da bi kupila Bumbota, ker hoče Neja ves čas sedet, pa jo moram ves čas nazaj rint, ker se mi zdi še malo prezgodaj. Se mi je pa zdelo 50€ preveč dat za nekaj kar je uporabno kakšen mesec. Kasneje se začne dogajat tole user posted image   http://www.youtube.com/watch?v=m7ZOLIr3FK8 ali pa tole http://www.youtube.com/watch?v=bHj1vH6d1Bc 

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?