|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
14.6.2008 13:40:14   
ronja
Sasa, en popravek: 9.6. sem imela 1. pregled, 2. pregled oz. nuhalno svetlino imam 2.7.

Jaz sem danes čisto preč, slabo mi je za umret, ampak še vedno manj kot prvičuser posted image . Res pa je, da sva oba malo neprespana in crknjena (včeraj sem pripravila lubiju presenečenje in ga peljala na koncert njegovega najljubšega Bobyja nekam v pm (beri Varaždin;), bil je ful presenečen, tako da presenečenje je 100% uspelo sploh ni vedel, da ima koncerte po Evropi zdajuser posted image in seveda je užival, tak da se je splačalouser posted image ) Nazaj grede je on vozil, pa je enkrat zakinkal za volanom (to se mu je prvič zgodilo), bi se pa lahko precej bolj tragično končalo - pa je bila na srečo prazna cesta in je bilo vse ok:) KOnec dober, vse dobrouser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.6.2008 17:32:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Punce jaz grem pa zdajle na pregled v porodnišnico zaradi mojega izcedka...držte pesti za mene prosim, ker me je tako strah user posted image

Nina, kje si? Čakamo poročilo.

Me mal skrbi, ker se ne javljašuser posted image . Daj oglasi se ok?

Držim pesti zate in verjamem, da bo vse ok!

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.6.2008 17:35:07   
Zvezdica
Ronja, jap sem se zmotila user posted image

Poznam pa eno simpatično mamico, ki ima deklico ronjo user posted image in sta že takrat načrtovala še enega user posted image , zato sem pomislila da si to tiuser posted image .

Sicer pa je najbolj pomembno, da se tukaj spoznavamo in navijamo ena za drugo! In se tolažimo in skupaj veselimo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.6.2008 21:04:29   
Haidi
Zdravo!

Sam mal se vam javim. Komej čakam prvi pregled, ki bo v četrtek, kr ne morem še dojet. Se mi zdi, da me je zdej čist drgač strah kot me je blo prvič pa nevem zakaj, ker je vse potekal ok, no porod je bil mal naporen, sam ni panike.
Pri nas je bil ta teden precej naporen, je bil tamavček (kolk je čudn, zdej je še tamavček, sam ne več dolg) operiran zaradi zamašene in gnojne lojnice na obrazku. Smo imel ful srečo, ga je operiral najboljši plastik v Slo (dr. Ahčan), baje je ful priznan, saj tko mi je kolegica rekla, ki študira medicino. No na srečo je naš malček vse vredu prestal in tut cel se mu vredu, tko da ni panike. Sam mal ga srbi pa se drgne ob vse mogoče stvari, je prov smešn.

Drugače pa držim pesti za tiste, ki ste bolj rizične, upam da bo vse vredu. Men je tega izcedka čudne barve najbolj strah, kar pa v prvi nosečnosti sploh nisem pomislila. Prov zanimiv.

Sam že misla, da je slabost minila pa sem se v četrtek tko grozn počutla, ko da me je vlak povozu, sam je možno tut to, da je mal za mano pršlo od Matjaževe operacije prejšnji dan. Sploh se nism mogla zbudit kr spala bi pa slabo mi je blo grozn. Noro. Zdej je mal bolš.

Za vse upam, da bodo slabosti minile in da bomo srečno dočakale januar in naše sončke.

Lp
Haidi

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.6.2008 0:18:45   
gigi1
Nina kje si? zdej me pa že skrbi user posted image . Stiskam pestke, da je vse ok.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Haidi)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.6.2008 22:02:54   
Zvezdica
Ok, ta naša tema je prav žalostna...nič se ne dogaja.
Takole se zmenimo deklice.... Vsak dan napišimo kako se imamo. Je že čas, da se malo bolj spoznamo, sej bomo še sedem mesecev čakale, da pridejo ven naši user posted image .

Jast sem konstantno tečna, utrujena in lulam. Madona, skoz lulam. Izcedki se pojavijo na tri dni, k zdravniku grem pa itak v sredo. Amopak mislim, da je vse v najlepšem redu.

Tako, zdaj greva z mojim dragim gledat film, pol pa v mižule. Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.6.2008 22:04:48   
Zvezdica
Haidi, koliko pa imaš starega sončka?

Hvala bogu, da je vse ok. Ena user posted image za vaju.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.6.2008 7:22:32   
Haidi
Dobro jutro vsem!

Hitro odgovorim pol pa šibam v službo.
Moj sonček Matjaž bo pa čez en mesec (14.julij) star 2 leti. Tko da bo, ko bom rodila, star 2,5.
Se mi zdi glih taka fina razlika, čeprov še dvomim, da nam bo ratla da bo takrat ven iz plenic.
Me pa tolk ne skrbi, ker živimo pri njegovih starših in mi tašča ful pomaga.

Lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.6.2008 7:25:58   
drdra
Zvezdica, jaz sem tudi bila pri  prvi nosečnosti stalno na wc-ju. Se prav spomnim ko sva šla z mojim gledat eno hišo za kupit in je moral ustavit auto, da sem šla ven lulat, pa sem uspela sam par kapljic. To že čist na začetku nosečnosti, še M mi ni zamujala. In jaz sem bila prepričana, da imam vnet mehur in sem šla k dohtarju in mu povedala da imam vnet mehur. Malo ga je motilo da me ne peče ko lulam in sem šla dat vodo in je bilo kar vse ok, ni mehur. Čez en teden sem mu še vedno težila da imam vnet mehur in tudi vročino in naj me še 1x pregleda. In me in da sem ok. No tretjič mi je pojasnil da je tako lulanje kot vročina normalen pojav nosečnosti user posted image user posted image
No, tokrat tudi bolj lulam ampak niti približno ne kot 1.user posted image  Saj mine ... vse doker user posted image  ni tolkšen da ti pritiska na mehuruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.6.2008 7:28:00   
drdra
Haidi, pri nas bo razlike 1l in 8m. V bližini sicer nimam sorodnikov. Pa me tudi ne skrbi. Seveda bo šlo. Nekako že user posted image  

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.6.2008 12:33:39   
*m*o*j*c*a*
Živjo punce!

No js imam v ponedeljek 23.6. NS, naslednji ponedeljek 30.6. pa potem pregled pri svoji ginekologinji..sem že čisto nestrpnauser posted image ..upam samo, da bo vse v redu z mojim user posted image ..

držim pesti za vse vas!

lepo se mejte!user posted image

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 636
16.6.2008 12:40:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

Živjo punce!

No js imam v ponedeljek 23.6. NS, naslednji ponedeljek 30.6. pa potem pregled pri svoji ginekologinji..sem že čisto nestrpnauser posted image ..upam samo, da bo vse v redu z mojim user posted image ..

držim pesti za vse vas!

lepo se mejte!user posted image

mojca, itaq da bo v redu, zakaj ne bi bilo?!?!??! Moramo bit vesele, pozitivne, nasmejane.... Veš kako srečni otročki potem na svet pridejo? Moj liam je sonček, vedno nasmejan, v 4ih letih je mogoče 10x zajokal. To pa zato, ke rje bila mama zadovoljna user posted image . In čas je da se pozabijo grde stvari, lepe v možgančke in uživat nosečnost.
Zdaj pa ena  user posted image za vse, ker je tak zaspan danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
16.6.2008 12:41:05   
Zvezdica
Zvezdica, jaz sem tudi bila pri prvi nosečnosti stalno na wc-ju. Se prav spomnim ko sva šla z mojim gledat eno hišo za kupit in je moral ustavit auto, da sem šla ven lulat, pa sem uspela sam par kapljic.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jap, pri meni je pa zdaj tako, v prvi ni bilo tako hudo. Sem se nasmejala, ker sem jast zadnjič k kužek okol lulalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 638
16.6.2008 13:28:36   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zvezdica, jaz sem tudi bila pri prvi nosečnosti stalno na wc-ju. Se prav spomnim ko sva šla z mojim gledat eno hišo za kupit in je moral ustavit auto, da sem šla ven lulat, pa sem uspela sam par kapljic.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jap, pri meni je pa zdaj tako, v prvi ni bilo tako hudo. Sem se nasmejala, ker sem jast zadnjič k kužek okol lulalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no jaz grem res večkrat na wc ampak tolkat pa spet ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 14:11:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
16.6.2008 14:33:06   
nina166
Pozdrav punce!

Hvala lepa vsem za skrb in ker ste mislile name. Moram vam sporočit, da sem vredu in da sem tako vesela, čeprav me še vedno skrbi, da bi bilo kaj narobe.

Bilo pa je takole. V sredo zvečer se mi je začel rahel rjav izcedek, v četrtek je bil prisoten skozi cel dan, klicala sem ginekologinjo pa se mi ni oglasila. V petek se je izcedek še kar nadaljeval, vedno ko sem šla na wc in sem se obrisala je bilo na papirju rjavkasta sluz, vmes pa tudi malo krvi. Večkrat sem sklicala mojo g pa se mi spet ni javila, zato sem klicala eno drugo. Sem namreč iz podeželja in v naši bližini je samo ena g, h kateri hodim. Kličem eno drugo  ji povem kako in kaj in mi svetuje da grem na pregled v porodnišnico. Potem kličem še v porodnišnico, da se pozanimam kaj on mislijo, da ne bi hodila brezveze in mi reče sestra, da je normalno da morem prit, tudi če ne krvavim ampak imam samo izcedek in da naj kar pridem da me pregledajo. Z mojim sva potem čakala v porodnišnici skoraj 2 ure, ko pride g, me vpraša kaj je, mi naredi ultrazvok in mi reče, da je res prisotno nekaj izcedka, ampak da drugače zgleda vse ok. Plodek se je že videl, ravno tako srček (tega sem bila res vesela, ker se na prvem pregledu plod še ni videl in sem se bala da se sploh ne bo pojavil). Sem vprašala od koga je izcedek, pa je rekla da ne ve, in da naj naslednjič pridem na pregled samo takrat, ko bom krvavela in bodo krvavitve močnejše od navadne menstruacije user posted image . In to je bilo vse. Zdela se mi je blazno nejevoljna, ker me je mogla pregledat, nič mi ni dala nobenega nasveta, da morem počivat ali kaj podobnega. Sem bila kar malo razočarana nad njenim odnosom. Saj vem, da če bi šlo za splav, mi g tako ne bi mogla nič pomagat, samo mene je bolj skrbelo, da imam kakšno vnetje in od tega izcedek. Za vnetje pa je dobro da se začne čimprej zdravit, da se ne prenese na otročeka. Tako je torej bilo.

Sem se malo razpisala, zdaj pa grem počivat.

Lep dan vsem

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 641
16.6.2008 15:01:33   
sonček33
ojla punce!
Kako ste?
dajte mi povedat - vam je kaj slabo? A veliko jeste? Meni so se tiste grozne slabosti in bruhanje umirile, no pe vedno bruham zjutraj in zvečer, pa če se ponoči slučajno zbudim, tudi moram mal vn vržtuser posted image . čez dan pa kar gre. salbo mi sicer je, ni pa pretirane panike.
Mi pa enostavno ne paše nič jesti. razen biftka, ki ga ne smem. Malo se silim s sadjem pa mi ne gre kaj preveč dobro, medtem ko zelenjave ne morem vidt, pa sem sicer bolj zelenjavni tip. Najbrž to ni najbolj dobro, pa sploh ne vem, kaj naj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 15:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
17.6.2008 11:20:11   
African queen
Ojla punce,

Slabe čvekice smo januarčice!Dejmo mal več klepetat!!!

Naj povem,da sem ok,sem se testirala in nimam malarije user posted image .Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologinji,z malo pikico je vse v redu,velika je že 3.70 cm.Sem full vesela.Dala mi je tudi antibiotik Hiconcil,ker že dva meseca neprestano kašljam.Upam,da bo potem ta kašelj končno minil.

Držite se!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.6.2008 16:01:01   
Haidi
Sam javim se.
Je tako grozno vreme, da nisem za nikamor. Kar zamori te ta dež. Pogrešam sončka!!!
Drugače pa je vse ok.
Jutri bodo Matjažu šive ven vzel, bo tulu ko zverina, sem sigurna.
V četrtek me pa čaka pregled pri ginekologu, komej čakam, da vidim svojo pikico.

LP

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.6.2008 18:56:46   
uršika***
bok punce!!!
Nina166 jaz bi na tvojem mestu še vseeno poizkusila pridet do tvoje osebne ginekologinje. Boš bolj mirna. Sploh, če se ti bo izcedek nadaljeval. Mislim ti zdravniki so za postrelat. Ne morem verjet, da so tako brezbrižni in malomarni, pa še stokajo za plače pa štrajkajo, pa ne vem kaj vse. Najprej naj svoj odnos do pacientov popravijo, potem pa se naj oglašajo.
African Queen kje ti živiš? Oprosti, če si že napisala- nisem zasledila.

Ja slabo tole pišemo januarčice. Najbrž zaradi slabosti in utrujenosti. Upam, da se bomo čez čas kaj popravile in udarile kakšno tapravo debato.

Ste že kaj kupovale nosečniška oblačila? Jaz sem si morala hlače že kupit, ker so me moje vse tiščale in nisem mogla dihat v njih. pa modrčke tudi. kar naenkrat so mi bili vsi premajhni in ostala sta mi še samo dvauser posted image  pa sem prišla danes domov z novo zalogo- upam, da bo nekaj časa zdržala. Sicer sem pa ta mesec tako namenila celo plačo za novo garderobo - ne gre drugačeuser posted image
So pa nosečniška oblačila zelo draga, predvsem hlače.

Jutri grem že tretjič na pregled in sporočim vam, kako je bilo. hvalabogu je moj ginekolog OK in me pregleda raje večkrat, kot pa premalokrat.

Lp bodoče mamice, lepo se imejte, veliko se smejte in božajte bušije!!!!

(odgovor članu Haidi)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.6.2008 20:01:39   
Zvezdica
Sam da vas pozdravim. Ta prekleti prehlad me je položil v posteljo - SPET! Pa še vstala nisem dobr.
Sem prav jezna, ker pomagam si lahko le z lekadolom in čajčki. ponavadi jast prehlad zatrem z daleronom.

Tako, nisem brala za nazaj, ker ne morem gledat v monitor, vsekakor pa vas berem jutri. In poročam kako je bilo na uzju.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.6.2008 11:48:43   
nina166
Pozdravček!

Smo pa res bolj slabe čvekice user posted image . Bomo pa potem ko slabosti izginejo bolj čvekale, a ne user posted image

Zvezdica držim pesti, da se čimprej rešiš prehlada user posted image

uršika kje pa si kupila nosečniška oblačila? Jaz imam nekaj še od prve nosečnosti, bom pa mogla še tudi kaj nabavit. So pa ta oblačila res kar zelo draga, pa še nosič jih lahko samo par mesecev, potem pa jih nimaš več za kaj imet.

uršika lepo zrihtaj danes na pregledu, pa hitro sporoči kako je bilo.

Moje stanje je malo boljše. Izcedka imam še minimalno, krvi nič več. Drugače pa kar veliko počivam. Slabosti so še vedno vendar manj kot prej. Sem ugotovila, da če je zunaj vroče potem mi je bolj slabo. Z g pa bom počakala do 30.6. ko imam pregled in upam, da bo tudi takrat vse vredu.

Povejte mi kam greste na NS? Jaz sem imela namen iti k Strahovi, pa sem ravno danes prebrala, da v juliju ne dela in sem kar malo razočarana. Zdaj pa pojma nimam h komu naj grem.

Grem zdaj malo delat, potem pa še malo počivat. Lepo se imejte v tem deževnem vremenu user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.6.2008 11:49:52   
nina166
Pa še nekaj sem pozabila: Kot kaže se bo moj PDP prestavil na februar. Samo jaz bi vseeno še naprej klepetala z vami, če lahko seveda?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.6.2008 12:20:00   
sasa78
januarčice dober dan!

Madona smo slabe čveke!!!! user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Mi smo OK, naj vam povem da imam nuhalno v petek 20.06.2008 juhuhuuuuuuuuuuuu!!!

Pa da vidmo našega sončka.  Potem pa mahnemo na morje. V petek grem namreč tudi na morje do 7.7. potem se pa spet pišemo!!!

Lepo se imejte, s čim manj težavami in lepimi dnevi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj vas angelčki čuvajo!!!!

LP Saša

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?