nina166
|
Pozdrav punce! Hvala lepa vsem za skrb in ker ste mislile name. Moram vam sporočit, da sem vredu in da sem tako vesela, čeprav me še vedno skrbi, da bi bilo kaj narobe. Bilo pa je takole. V sredo zvečer se mi je začel rahel rjav izcedek, v četrtek je bil prisoten skozi cel dan, klicala sem ginekologinjo pa se mi ni oglasila. V petek se je izcedek še kar nadaljeval, vedno ko sem šla na wc in sem se obrisala je bilo na papirju rjavkasta sluz, vmes pa tudi malo krvi. Večkrat sem sklicala mojo g pa se mi spet ni javila, zato sem klicala eno drugo. Sem namreč iz podeželja in v naši bližini je samo ena g, h kateri hodim. Kličem eno drugo ji povem kako in kaj in mi svetuje da grem na pregled v porodnišnico. Potem kličem še v porodnišnico, da se pozanimam kaj on mislijo, da ne bi hodila brezveze in mi reče sestra, da je normalno da morem prit, tudi če ne krvavim ampak imam samo izcedek in da naj kar pridem da me pregledajo. Z mojim sva potem čakala v porodnišnici skoraj 2 ure, ko pride g, me vpraša kaj je, mi naredi ultrazvok in mi reče, da je res prisotno nekaj izcedka, ampak da drugače zgleda vse ok. Plodek se je že videl, ravno tako srček (tega sem bila res vesela, ker se na prvem pregledu plod še ni videl in sem se bala da se sploh ne bo pojavil). Sem vprašala od koga je izcedek, pa je rekla da ne ve, in da naj naslednjič pridem na pregled samo takrat, ko bom krvavela in bodo krvavitve močnejše od navadne menstruacije . In to je bilo vse. Zdela se mi je blazno nejevoljna, ker me je mogla pregledat, nič mi ni dala nobenega nasveta, da morem počivat ali kaj podobnega. Sem bila kar malo razočarana nad njenim odnosom. Saj vem, da če bi šlo za splav, mi g tako ne bi mogla nič pomagat, samo mene je bolj skrbelo, da imam kakšno vnetje in od tega izcedek. Za vnetje pa je dobro da se začne čimprej zdravit, da se ne prenese na otročeka. Tako je torej bilo. Sem se malo razpisala, zdaj pa grem počivat. Lep dan vsem