|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
11.6.2008 14:22:32   
sasa78
NINA POKLIČI SVOJO G.

Načeloma če je rjava krvavitev ni nič narobe - problem je sveža kri. Verjetno gre samo za posteljico ki se pritrjuje na maternico.  držim pesti zate!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.6.2008 15:33:42   
hmm
Zdravo srečke user posted image , se malo javljam po dolgem času. Mi je cele dneve tako user posted image , da računalnika videt ne morem, pa niti sonca. smrdi pa mi vse živo, od gela za tuširanje, do šampona, rož, trave, čokoladeuser posted image , v ustih pa ima tak okus, kot da bi jedla pralni prašek. user posted image

sonček33, si se le javilauser posted image user posted image . Dobrodošla med januarčicamiuser posted image user posted image . Čimmanj user posted image ti želim in čimveč user posted image .

nina166, če se bodo izcedki nadaljevali, ti kar pojdi do svojega g., jaz sem tudi tako naredila in so me brez problema sprejeli, če bi prej klicala pa vprašanje če bi me. Pa držim pesti, da bo vse okuser posted image .

trebušolinka in ANEJ01, čestitke za user posted image user posted image .

Zvezdica, bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image .

gigi1, drži se! user posted image user posted image user posted image

Pri meni se je v dveh tednih marsikaj zgodilo, zaradi rjavih izcedkov sem bila v bolnici, kjer so me potolažili, da je s plodekom vse v redu, da lepo raste in user posted image lepo bije, videli pa so nekaj na materničnem vratu, menda neko cisto. Danes sem bila še na UZ pri svoji g., je rekla, da je vse tipi topi in da se nimam kaj sekirat, naj samo lepo jemljem Dabroston in počivam. Prvič sem tudi slišala user posted image , kako hitro bijeuser posted image . Zaprosila sem tudi za slikico, najina pikica zgleda ko mali marsovecuser posted image . Dobila sem tudi novi PDP in sicer 17. januar. Zdaj pa moram končat, mi ta monitor res škodi...user posted image Uživajte!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.6.2008 15:38:57   
Zvezdica
Nina,

rjavi izcedki so hudič. mene matrajo vsake tri dni, torej v petek se mi je kar vlil, potem v ponedeljek in danes.
Če se ne umiri se moram it pokazat, ga je pri meni zjutraj malo več, čez dan samo na papirju.
Sem pa noseča 7t4d in sem že vidla srčke mojih otrok, tako da upam na najboljše.

Pokliči G naj ti svetuje. Koliko časa si noseča?

In ja, moja prva nosečnost je bila BP. Sploh brez skrbi, vse je bilo drugače, zdaj je pa vse en drek, pa še ker sem bila tokrat na IVFu se počutim bolj občutljiva.

Kako si zdaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.6.2008 18:14:01   
gigi1
Punce vsem hvala za podporo user posted image
Res sem kar presenetljivo dobro in septembra grem spet v borbo.

Ronja ti si pa res faca user posted image . Čestitke in bodi tako navihana in polna idej še naprej. Skoz sem čakala, da se razkriješ in poveš, kako se je zgodba odvila. Čestitke za user posted image

Marjetica super, da se dobro počutiš.

Limonca žal mi je, da si tako boga. Saj veš, da bo minilo. Še malo potrpi.

Anej, trebušolinka user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . Jupiii res em vesela

Nina, ti je že Zvezdica napisala, da ima izcedke pa je vse OK. Upam, da bo tudi pri tebi tako. Držim pestke.
Jaz nisem imela nobenih izcedkov, pa... V glavnem nič ni rečeno. Vse je dobro dokler ni kakšne krvavitve ali premajhnega ploda na UZ. Probaj se pomirit in upaj na najboljše.

Hmm super za user posted image . Vse bo Ok. Klinc, pa te izcedki. Sam sekirajo nas.

Zvezdica moja, tebi sem pa tko že napisala na IVf.

Objemčke vsem. Drug teden grem v službo in se bom bolj poredko javljala, ampak vedite, da mislim na vas.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.6.2008 18:27:47   
Haidi
Živjo!

Končno imama nekaj časa, da je vam javim. Zaenkrat sem vas samo brala pa še to mi ni uspelo vse prebrati. Služba pa 2 leti star otrok, pol pa ne znese. No pa sej nekatere same veste kako je.
No da povem še svoje podatke za v tabelo.
Gorenjka, 2 nosečnost, 1 navihen falotek (Matjaž), ki bo julija 2 leti, že doma, zaenkrat sem si sama izračunala PDP 20.januar, imam pa prvi pregled 19.junij.
No pa vam še starost zaupam maja sem bla 26 let - pikica je pa ratala večer prej, ati bo pa septembra 26.
Drugače pa se ne dogaja nič posebnega. Slabost pa to da ma vse tko grozen močan vonj pa ful sem utrujena, čist brez kondicije, čist vse kar paše zraven.
Na srečo nimam nobenega izcedka, upam da je z vami vse ok, je pa res bolš, da se greste pokazat G. Men je rekla sestra, ko sem se naročila na pregled, da nej pridem tako gor (sem na Jesenica pri dr Serdanoviču), da mi ni treba nč klicat.

No upam da bomo skupej še kakšno rekle tm do januarja.

LP
Haidi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 22:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
12.6.2008 7:15:25   
*dotika*
Punce, mene dajte dol s seznama. Pred točno enim tednom sem bila na abraziji.

Srečno vsem skupaj!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 607
12.6.2008 8:40:42   
vita_kp
Nina, kot so punce že napisale pokliči G in zahtevaj pregled. Zakaj bi bla v nekelm strahu in se sekirala, če lahko en pregled pove vse in si pol mirna? Jaz sem dobila rjav izcedek dan pred prvim pregledom in verjemi, če lih ne bi blo tako tempirano, bi poklicala. Navsezadnje gre zate in za tvojo pikico.
Jaz sem dobila Prometrium in od kar ga jemljem, ni sledu o nobenem izcedku, zdaj pa mi je še tako slabo in vsak popoldan in večer objemam školjko, tako da sem sigurna da je s pikico vse OK.
Aja, na pregledu pa sem  "kasirala", še prepoved dviganja, prevelikih obremenitev in prepoved potovanja - upam da vsaj to zadnje po pregledu odpade, ker jaz bi res rada na dopust.

Pozdravčke vsem ostalim in da bi še teh nekaj tednov, ko nas muči slabost, čim hitreje minilo!

Pa še nekaj so dobro jutro: moj tamali danes zjutraj odpre oči in takoj ko iz topa: mama saama, oči baoci...Kje jih pr vragu pobira?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.6.2008 9:34:37   
Detece
*dotika*user posted image user posted image user posted image !!
Pa kaj je s tem januarjem, a ni že mal preveč nesrečk nosečk? Naj se že enkrat neha.

Drugač pa mi je žal za vse in držim pesti, da vam kmalu s5 uspe.

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.6.2008 10:14:33   
Dušk@
pozdravček,

meni je tudi kar hudo za druge, ko pišete kaj se vam je zgodilo, držim pesti da bo drugič boljše.
Sama sem morala nazaj k gin. ker mi je rekla če bom imela kakšne krče naj pridem nazaj in glej ga zlomka ob 5 zjutraj se vstat nisem mogla, ko me je tako močno bolelo. Šla sem na pregled in na srečo vse OK.

Kaj se tiče slabosti, slabo mi je ful, bruham na srečo ne, jest pa ne morem kaj dosti, ker mi vse smrdi, sploh pa meso.

hmm, mi2 imava na isti dan PDP 17.1user posted image user posted image user posted image

Še podatki za v tabelo....sem iz MB, 29 let, 2. pregled imam 14.7. hm, sem še kaj pozabila???

Eno vprašanje, se vam že tudi pozna trebuh? Meni se že ful, skoraj vse hlače so že romale v omaro, ker sem v staležu pa ne moram v trgovino po nove:(. Ko me je včeraj vidla sestrična je rekla da se njej ni poznalo tako fejst. Mogoče zato, ker sem suhica?

Lep dan...Dušk@

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.6.2008 10:23:41   
ronja
eno vprašanje, si se morda pred kratkim selila nekam v cerknico?

zvezdica, ne to pa ne bom jaz, mi smo že ves čas v Lj., v enem mičkenem stanovanjcu, malo ampak lepo, ker je najino:) in nič ne kaže, da bi s lahko prav kmalu v kaj večjega preselili (enkrat se bomo verjetno morali, če bova res imela toliko otrok kot sva jih mislila imet), ampak zaenkrat finance ne obetajo kakih takih premikov. Jaz bi se sicer najrajši preselila lepo v večje stanovanje, hiše ne rabimo (je preveč dela z njo, heheuser posted image ). Aja, čestitam za user posted image user posted image , seveda!

sasa, še mene na seznamček, prosim:
Ronja,  PDP 10.1., 3.user posted image , 1 user posted image (11 mesecev), 30 let iz LJ., 1. pregled:9.6.

gigi, žal mi je zate!user posted image In za ostale, ki jim je kaj preprečilo bit januarčiceuser posted image . Boš pa imela pomladnega ali poletnega otročka, to je tak fino enostavno - ni ti treba tistega malega bitja v ne vem kaj zadekavat, ko greš na sprehod! Pa če ti zaspi v vozičku, jo odneseš gor in spi dalje. POzimi, ko jo moraš dat iz vseh tistih pajacev, se pa obvezno zbudi;) Saj vem, da ti to zdaj ni neka tolažba, ampak včasih je karkoli boljše, samo da te nasmeje... Pa res so fini tile frocki, ki so narejeni konec septembra, začetek oktrobra (no, moja je bila sigurno oktobra, ker prej par dni ni bilo očija zraven, samo se to moji g. ni zdelo nič kaj pomembno pri določanju datuma... Pa ja vem, če sem ga kaj srala okoli, a ne?user posted image )
Pridi nas še kaj pogledat in seveda povej, ko bo spet ratalo, me pa vse držimo pesti za vaju, da čim prej spet ugledata user posted image , po kakršni koli poti že! Mogoče boš pa takrat dobila dvojno porcijo, kot zvezdicauser posted image

Nina, glede izcedka najboljše, da pokličeš g.! Sicer naj rjavi izcedek ne bi bil nevaren, ampak ziher je ziher! Mogoče ti bo dala kaka navodila, da moraš mirovat ali kaj podobnega...

hmm in limonca, smo že tri, ki jim je user posted image oz. nas je verjetno še večuser posted image . Zadnjič mi je mami prinesla vrtnice iz njenega vrta - nisem mogla jest v kuhinji, ker so tako dišale... Meni seveda ne... Nimam pojma, zakaj temu rečejo blaženo stanje, tega imena si definitivno ne zasluži! Ampak pri meni je boljše kot v 1.user posted image , ker zdaj ne bruham non stop!

dotika, žal mi je tudi zate! Če dovoliš, si bom prisvojila tvoj datum poroda, dokler ga ne boš spet rabila, ok?user posted image tudi zate! Ko sem jaz imela ss, sem si rekla, da boljše ss kot umetni. (res pa da nisem bila na abraziji, se je samo vse popucalo). Upam, da vam puncam ne bo preveč hudo, zjokaj se user posted image na rami, to pomaga! Pa kopico user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim (no,ne vseh naenkratuser posted image )

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.6.2008 11:25:18   
OLjica
živjo punce

žal mi je za vse punce, ki ste izgubile svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm bila tudi na bolniški, ker sem bila tako prehlajena in sem imela vročino 38C. morala sem vzeti lekadol, zanima me ali lahko to škoduje pikici, sem 10t noseča???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.6.2008 11:29:54   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: OLjica

živjo punce

žal mi je za vse punce, ki ste izgubile svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm bila tudi na bolniški, ker sem bila tako prehlajena in sem imela vročino 38C. morala sem vzeti lekadol, zanima me ali lahko to škoduje pikici, sem 10t noseča???

Nič ni narobe. Sam vročina ti ne sme jit čez 39. Jaz sem se vedno ohlajala z mlačno vodo - je hudo, ampak bolš.

Verjamem pa da ti ni prijetno. Čimprej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Saša

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.6.2008 11:37:04   
OLjica
Hvala sasa78, komaj čakam pregled. Drgač slabosti se še nadaljujejo, najhuje je zvečer.user posted image user posted image user posted image

Upamo, da bo vse ok.

LP

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.6.2008 15:09:27   
uršika***
Živjo punce. Sem vas tako pogrešala, pa nisem imela moči, da bi se privlekla do računalnika. Slabo mi je bilo 14 dni skupaj in ni bilo nič od mene. Hvala bogu sem šla lahko zjutraj v službo, popoldan pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal mi je za vse vas, ki ste pikice zgubile in držim pesti, da vam kmalu spet uspe zanosit.
Sedaj se boljše počutim in zadišala mi je celo čokoladauser posted image user posted image user posted image user posted image  za kar sem neverjetno vesela.
Naslednji teden v sredo imam že 2 pregled!!!!!!!! Jupi, komaj čakamuser posted image
V četrtek pa imava že šolo za starše. A gre še kdo v to šolo? Začetni tečaj, da povejo kako je s prehrano, kaj lahko in česa ne v nosečnosti in podobne stvari?

Lepo vas vse pozdravljam- vas in vaše pikice!!

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.6.2008 7:23:39   
Drnula
OLjica - lekadol ni problem, nikar pa ne vzemi aspirina !

Naj vam dan mine čim lepše! Jutri je vikend user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 13.6.2008 7:24:35 >

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.6.2008 8:15:17   
sasa78

user posted image

JANUAR  2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21           3. pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:
marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7. in 30.6. NS  sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    
kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.         Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled:                Novo mesto

user posted image    8.1.09   
OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

user posted image    9.1.09    
niia                    (1 user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.       lj

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.
tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

17.1.09
via_2                 (2 , 1 )           32       1. pregled: 18.6

18.1.09

trebušolinka       (  ,   )                         2. pregled: 9.7.

user posted image    19.1.09
limona               (2 user posted image , 1 user posted image )              30         2. pregled: 17.6.

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6.

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         1. pregled: 19.6.                  gorenjska

user posted image    22.1.09
nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:

25.1.09
Zvezdica                (  3user posted image ,   1 user posted image )        30         2. pregled: 18.6., NS 15.7.       Ljubljana

user posted image    27.1.09
drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image

user posted image      

Malce sem dopolnila seznam, upam, da niste jezne. Nove januarčice dobrodošle.           

[/quote]

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 617
13.6.2008 9:09:30   
barba
Ojla,
tela popoldanske slabosti res ubijajo.user posted image  Jaz sem popoldne čist fuč, se še z malo ne morem igrat.user posted image  Se tolažim s tem, da bo kmalu minilo.

Je katera iz KR? Sem čisto pozabila kakšen je postopek v prvi posvetovalnici. user posted image  Je tudi ginekološki pregled? To vem, da se greš tehtat, pa kri in vodo dat, kar je pa naprej sem pa pozabila.user posted image

Meni je zelo žal za vse, ki ste izgubile svoje user posted image . Držim pesti, da vam čim prej spet uspe zanositi.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.6.2008 9:31:11   
sasa78

user posted image

JANUAR  2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21           3. pregled:

rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:
marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7. in 30.6. NS  sp. sav. d.

ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.         Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled:                Novo mesto

OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

niia                    (1 user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.       lj

strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.
tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

17.1.09

18.1.09

limona               (2 user posted image , 1 user posted image )              30         2. pregled: 17.6.

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6.

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         1. pregled: 19.6.                  gorenjska

nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:

25.1.09
Zvezdica                (  3user posted image ,   1 user posted image )        30         2. pregled: 18.6., NS 15.7.       Ljubljana

drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
dotika user posted image  user posted image

user posted image      

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.6.2008 10:18:51   
African queen
Dober dan punce!

Po dolgem času se lahko spet malo oglasi.Smo brez interneta,ker smo se preselili...no,trenutno pa sem v Sloveniji.Že takoj prvo noč pa sem zbolela,vročina in driska...upam,da bo vse ok in da ni malarija,ker ima drugače moj user posted image  le 50% možnosti za preživetje user posted image .Držite pesti za naju!V ponedeljek pa imam,če bom zdrava,pregled pri ginekologinji v Ljubljani.

Zelo mi je žal za vse tiste,ki ste izgubile pikice user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.6.2008 11:26:40   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dober dan punce!

Po dolgem času se lahko spet malo oglasi.Smo brez interneta,ker smo se preselili...no,trenutno pa sem v Sloveniji.Že takoj prvo noč pa sem zbolela,vročina in driska...upam,da bo vse ok in da ni malarija,ker ima drugače moj user posted image  le 50% možnosti za preživetje user posted image .Držite pesti za naju!V ponedeljek pa imam,če bom zdrava,pregled pri ginekologinji v Ljubljani.

Zelo mi je žal za vse tiste,ki ste izgubile pikice user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

Joj, držim pesti da bo vse ok!!!!

Sporoči nam takoj ko boš kaj vedla. Mislimo nateuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.6.2008 13:55:32   
sasa78

user posted image

JANUAR  2009

user posted image

PDP             

mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.     Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled: 16.7.    Novo mesto

17.1.09

18.1.09

25.1.09
Zvezdica              (  3user posted image ,   1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ
                                            tu bosta kar dva  user posted image ,user posted image

dotika user posted image  user posted image

user posted image      

[/quote]

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.6.2008 14:23:20   
nina166
Punce jaz grem pa zdajle na pregled v porodnišnico zaradi mojega izcedka...držte pesti za mene prosim, ker me je tako strah user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.6.2008 20:33:39   
trebušolinka
user posted image Držim pesti za vse, ki ste še v težavahuser posted image . Upam, da bodo tudi slabosti čimprej mimo. Moram trkat na les. Imam težave samo z utrujenostjo, bruhala sem pa samo enkrat.

Za statistiko 1user posted image , 0user posted image . Sem čist frišna user posted image .
Vsem, ki ste zapustile januar pa veliko poguma in čimprej user posted image !!!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.6.2008 22:55:34   
gigi1
Nina sem prišla mal pokukat, zdej pa vidim da si šla na pregled. Lubica moja mislim nate in močno stiskam pestke, da je vse ok.

A. Queen upam, da je le kakšna viroza. Pls ne misli na najhuše. Drži se!

Punce, zdej se pa morajo slabe stvari tle gor nehat in se samo še lepe dogajat. Stiskam pestke, da sem bila zadnja.

Drage moje čim manj slabosti, pazite nase in na svoje pikice.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?