ronja
|
eno vprašanje, si se morda pred kratkim selila nekam v cerknico? zvezdica, ne to pa ne bom jaz, mi smo že ves čas v Lj., v enem mičkenem stanovanjcu, malo ampak lepo, ker je najino:) in nič ne kaže, da bi s lahko prav kmalu v kaj večjega preselili (enkrat se bomo verjetno morali, če bova res imela toliko otrok kot sva jih mislila imet), ampak zaenkrat finance ne obetajo kakih takih premikov. Jaz bi se sicer najrajši preselila lepo v večje stanovanje, hiše ne rabimo (je preveč dela z njo, hehe ). Aja, čestitam za , seveda! sasa, še mene na seznamček, prosim: Ronja, PDP 10.1., 3. , 1 (11 mesecev), 30 let iz LJ., 1. pregled:9.6. gigi, žal mi je zate! In za ostale, ki jim je kaj preprečilo bit januarčice . Boš pa imela pomladnega ali poletnega otročka, to je tak fino enostavno - ni ti treba tistega malega bitja v ne vem kaj zadekavat, ko greš na sprehod! Pa če ti zaspi v vozičku, jo odneseš gor in spi dalje. POzimi, ko jo moraš dat iz vseh tistih pajacev, se pa obvezno zbudi;) Saj vem, da ti to zdaj ni neka tolažba, ampak včasih je karkoli boljše, samo da te nasmeje... Pa res so fini tile frocki, ki so narejeni konec septembra, začetek oktrobra (no, moja je bila sigurno oktobra, ker prej par dni ni bilo očija zraven, samo se to moji g. ni zdelo nič kaj pomembno pri določanju datuma... Pa ja vem, če sem ga kaj srala okoli, a ne? ) Pridi nas še kaj pogledat in seveda povej, ko bo spet ratalo, me pa vse držimo pesti za vaju, da čim prej spet ugledata , po kakršni koli poti že! Mogoče boš pa takrat dobila dvojno porcijo, kot zvezdica Nina, glede izcedka najboljše, da pokličeš g.! Sicer naj rjavi izcedek ne bi bil nevaren, ampak ziher je ziher! Mogoče ti bo dala kaka navodila, da moraš mirovat ali kaj podobnega... hmm in limonca, smo že tri, ki jim je oz. nas je verjetno še več . Zadnjič mi je mami prinesla vrtnice iz njenega vrta - nisem mogla jest v kuhinji, ker so tako dišale... Meni seveda ne... Nimam pojma, zakaj temu rečejo blaženo stanje, tega imena si definitivno ne zasluži! Ampak pri meni je boljše kot v 1. , ker zdaj ne bruham non stop! dotika, žal mi je tudi zate! Če dovoliš, si bom prisvojila tvoj datum poroda, dokler ga ne boš spet rabila, ok? tudi zate! Ko sem jaz imela ss, sem si rekla, da boljše ss kot umetni. (res pa da nisem bila na abraziji, se je samo vse popucalo). Upam, da vam puncam ne bo preveč hudo, zjokaj se na rami, to pomaga! Pa kopico vam želim (no,ne vseh naenkrat )
|