|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
15.6.2008 19:26:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

-  TRIŠ a potem Žan kar sam notri sedi, ga ne rabiš nič podpirat ali držat? Si ti s tem zadovoljna?

Naš Žan že prav lušno noter sedi,čeprav je namenjen od 6-15 meseca.Sicer ga jaz dam notri sedet v vodico nato pa ga lepo s tušem umivam in žajfkamuser posted image .Seveda pa to traja mogoče 5 min user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
15.6.2008 19:50:55   
vaney
Uf, jaz sem pa žalostnauser posted image  in jezna ko user posted image . Naš mali protestira s hrano. Ob 14h je pojedel 90ml mleka in zdaj ob 19h 120ml mleka. Pa tudi dopoldne nismo prišli niti blizu 100ml. Ne vem, ali je to mleko bolj nasitno ali kaj? Ker je ga, ampak mu je hitro dost. Zdaj spi.

Jezna pa sem, ker je danes user posted image  zatajil in nisva prišla do kinauser posted image . Zmenjeno sva imela varstvo in vse, potem pa se ura odhoda v Nm bliža, njega nikjer. In me kliče 45min pred začetkom filma (a do Nm imava najmanj 45min vožnje), da kdaj je film, potem mu povem, kdaj je in reče, ups, potem pa ne bo ratalo. In naj zrihtam njemu in enim jagrom malico. Tašča je bila že pri meni, da bo čuvala Anžeta, na koncu pa ni bilo nič od nič. Sedeli so pred hišo do zdaj in debatirali, še Anžeta sva za spat rihtali jaz in tašča. Ne vem, katera je bila bolj jezna na njegovo neodgovornost. Zmenimo se že 1 teden prej do ure točno, on pa...user posted image  saj sem vedela, da bilo preveč lepo, da bi dolgo trajalouser posted image

pa gremo k drugim temam....a ste ve že kaj spustile posteljico? Naš frajer se vsak dan zbudi čisto na drugem koncu postelje, po možnosti pase kravice in zraven protestira. Postalo pa me je strah, ker se precej dviguje, da mi ne bi kam ven padel. A ste jih ve že spustile?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
15.6.2008 19:53:56   
vaney
suzana, čimprej se pozdravi, ker ta tvoja viroza je pa najbrž že prav nadležna. Sliko od poroke ti bom pa poslala, samo da najdem CD s slikami

triš, čimlepši večer oz. noč z dragim ti želim....user posted image user posted image  jaz sem sicer že navajena, da mojega pogosto ni ne podnevi ne ponoči, ampak tiste, ki imate može pa skoz doma popoldne in ponoči, je pa najbrž res malo hudo, ko jih več dni ni...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
15.6.2008 20:20:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

user posted image user posted image user posted image  ah ti jagriuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
15.6.2008 20:25:41   
majra
Vaney user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
15.6.2008 20:39:05   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

-  TRIŠ a potem Žan kar sam notri sedi, ga ne rabiš nič podpirat ali držat? Si ti s tem zadovoljna?

Naš Žan že prav lušno noter sedi,čeprav je namenjen od 6-15 meseca.Sicer ga jaz dam notri sedet v vodico nato pa ga lepo s tušem umivam in žajfkamuser posted image .Seveda pa to traja mogoče 5 min user posted image

Sem si še na netu malo bolj pogledala in se mi prav dopade...zgleda, da ga imajo samo v baby centru za 28 € - škoda da nobenega ne poznam, da bi posodiluser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
15.6.2008 20:41:13   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
pa gremo k drugim temam....a ste ve že kaj spustile posteljico? Naš frajer se vsak dan zbudi čisto na drugem koncu postelje, po možnosti pase kravice in zraven protestira. Postalo pa me je strah, ker se precej dviguje, da mi ne bi kam ven padel. A ste jih ve že spustile?

Jaz imam že od začetka spuščeno, ker imam posteljico še od nečaka in je nekaj nagajalo in dol padalo tako, da smo pustili kar spuščeno...je od začetka zgledalo hecno ker je bila tako majhna, da je ni bilo nikjer videti...ampak zdaj ko se pa odriva z vseh strani pa imam tud jaz boljši občutek, da je tako spuščenouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
15.6.2008 21:25:45   
nana35

Vidim, da vas je kar nekaj ki se borite s hrano...mi je pa glih včeraj povedala ena, ki ima dvojčke da ko so začele jesti kašice so obe začele odklanjati mleko - bi skor živce zgubila in je mislila, da so kaj bolne...pa ni bilo nič ampak samo niso hotle več mleka pit...mogoče je pri naših januarčkih tudi tako, kaj pa vem.

Točno tako se dogaja z mojim Klemnom.Flaške skoraj ne spravim več vanj,razen zjutraj ali ponoči-včeraj sem mu dala flaško kar v spanju.Tudi kosmičev z mlekom preveč ne mara,nekoliko jih poje,ampak navdušen pa ravno ni kaj preveč.Ne vem,kako ga naj prepričam in v kakšni obliki mu še naj dajem mleko.

mala pikica,kako narediš mleko v banano?Bom poskusila tako,če mi zaupaš. Prosim.

Mi smo današnji dan preživeli na krstu.Bilo je kar lepo,bili so trije približno stari otročki.Le da je bila velika gneča in Klemen je bil ves čas siten in je jokal,pa tudi druga dva.Mislim,da je bilo to zanj preveč,45 ljudi in glasno,vsak nekaj svojega govori,ni mogel niti prav zaspati,ker je bil tako razburjen.Revček.Ko smo prišli domov se mi je zdelo,da se je kar razživel.Potem pa utrujen zaspančkal v vozičku.No,malo smo se še potepali,potem sva se kopala,jedla in zdaj ajamo.

Golobček,Klemen tudi že dva dni skoraj nič prav ne poje,pa sem danes opazovala punčko,ki je imela krst,kjer smo bili in tudi njena mamica se pritožuje,da nič ne je,pa videla sem tudi.Ne vem zakaj je to tako.Je pa punčka že dobila ravno dva zobka in je ati rekel,da ne jedo zaradi tega,ker njihova tudi nič ni jedla prav.No,upam da je to,da ni kaj druga.

Triš,sicer sledim debatam,a nekako mi ta fliper ni potegnil do danes,ko si napisala,kako Žan notri sedi,a je to fliper,ali se motim???Kje pa se ta reč kupi in koliko stane,mi je to prav všeč,ko se zdaj nazaj spomnim,da sem videla na tvojih slikah.

vaney user posted image

martinca,user posted image ti že veš,zakaj,ne?

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
15.6.2008 21:27:01   
nana35
In še nekaj.Kje se dobi tale stolček Bumbo???

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
15.6.2008 21:32:53   
Lunca1
Vane yjaz bi šla na tvojem mestu sama v kino, pa s taščo bi se zmenila, da bi takoj ko bi prišel domov, šla tudi ona po svoje. user posted image

MI imamo posteljico že ves čas na sredini, ko se bo pa začel dvigat oz. sedet ga bomo pa spustili na dno.

http://soncek.si/si/otroski-stolcek-bumbo-i6811.shtml
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
15.6.2008 21:33:24   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,sicer sledim debatam,a nekako mi ta fliper ni potegnil do danes,ko si napisala,kako Žan notri sedi,a je to fliper,ali se motim???Kje pa se ta reč kupi in koliko stane,mi je to prav všeč,ko se zdaj nazaj spomnim,da sem videla na tvojih slikah.

Stane 27,90 € v Baby centru, če ga imajo še kje drugje pa ne vem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
15.6.2008 21:58:25   
muzika
triš  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
15.6.2008 22:04:38   
martinca
suzana, potrebuješ sliko. potem greš k tisti osebi ki to dela na celjsi UE. mislim, da imajo to kar tam ko je tak velik okrogel pult ali pa na desni strani od tistega pulta. zdaj nisem več ziher. sem že malo pozabila, ker ne opravljam več teh stvari v Celju. potem ti tam ona nekaj izpolne in greš potem plačat takso v sprejemno pisarno ali v vložišče. mislim, da je to to. če pa boš dala za Aljaža delat osebno pa še rabiš svoj osebni dokument. upam, da nisem kaj pozabila. stane pa tam nekje 16 €. 
aha sem videla da ti je že Alfabeta odgovorila.

golobček, user posted image user posted image user posted image da bi Nina čimprej začela jest.

vaney, midva imava posteljo že od malega na srednjem nivoju, ker se ona stranska letev spusti gor in dol.  Patrik se pa tudi še ne obrača tak da bi morala zdaj kaj prestavljat.

punce, še dobre tri tedne in bom imela dekliščino. user posted image user posted image user posted image pa striptizerja tudi baje. user posted image user posted image organizacijo pa imata prek moja bodoča svakinja in ena prijateljica.
nana, user posted image
vem zakaj se gre. a se boš pozanimala?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
15.6.2008 22:15:03   
NadjaB
Ženske, nimam časa vse skozi prebirat, koliko sproti pač zasledim,...in vidim, da že bolj ali manj vse nekaj dajete malim- GH mislim.

A mi lahko katera pove,kako se sploh začne in kako to vse skupaj poteka. Naj povem,da se sedaj polno dojiva.

Nimam pojma, kako se naj lotim dodajanja GH. Konec meseca bi rada začela.

Hvala.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
15.6.2008 22:22:01   
mala pikica
vaney super, da gre Anžetu na bolje user posted image

nana jaz naredim 120 ml mleka in eno manjšo banano. Vse skupaj s paličnim fajn premešam, prelijem v flaško in to je to. Sem pa tukaj na RR-u našla ta recept. Gašper res z veseljem poje.

katarinas flipperja imajo v Leclercu po 20 €.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
15.6.2008 22:48:08   
Intruder24
Oj,

mi smo imeli spet prekrasen vikend, kljub grdemu vremenu, čeprav danes je bilo lepo. Včeraj smo pa dokončali sestavljanje omar in se igrali na veliko user posted image .

Malo sem vas prebrala, ampak že prej proti pa sem marsikaj pozabla user posted image , ko dosti nekaj čvekate.

V glavnem ta fliper al kaj pač to je se meni zdi pač tak kar brezveze, ko bo Vid čez par mesecev čisto lepo sedel in bo problem rešen zdaj ga pa lepo držimo, sicer komaj, samo če se bo malo potunkal in popil vode mu tudi ne bo škodlo...

Štajerke jaz ta datum ne morem, ker smo na morju bi pa lahko konec prvega tedna v juliju al pa zdaj ta teden, samo ta teden ma nana izpit jaz pa bi šla z njo, ker samo njo že poznam, vas pa še ne in bi mi bilo nerdno, sva z Vidom bolj sramežljive sorte user posted image , če pa zdaj ne bo šlo, pa bo drugičuser posted image

nana super za krst, glavno da je mimo in da se je Klemen doma pomiril...mojemu Vidu bi se pomoje vtrgalo, ker je kr občutljiv, če ga veliko ljudim gleda user posted image , sicer pa je zdaj začel neznance ignorirat, se mi tak dobade user posted image . Zdaj pa se uči teh nekja dni, jaz sem se vedno zadnji teden pa sem prilezla do konca faksa user posted image user posted image

Za vse tiste, ki vam sončki delajo preglavice s hranjenjem, upam da je to samo prehodno obdobje in nič resnega user posted image

pa še nekaj slikic

Naš mali polžek user posted image , zadnja dva dni se tak slini, da če je ne trebuščku to zgelda takole

user posted image

in pa naše polivanje po glavici...Vid sploh ne reagira...

user posted image

vsem, ki praznujete in ki ste ta viken vse najlepše...
mirno noč in lepe sanje

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
16.6.2008 7:09:20   
mala pikica
Jutro,
spet sem prva po dolgem času. Je še kar naprej zatišje tukaj?

martinca
meni so tudi moje sestrične in prijateljice 'zakuhale' striptizerja na dekliščini user posted image   Rickyja celo... Komentirala ne bom, kaj če kdo kaj prebere user posted image Pa seveda torto... V povečani obliki. Upam, da niso vozrca jemale po mojem dragem user posted image Super je bilo!

intruder Vid pa je res pri polivanju z vodo čisto 'flegma'. Se pri krstu ne bi nič kregal na župnika user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
16.6.2008 7:09:49   
martinca
dobro jutro!
danes sem pa prva user posted image user posted image

intruder, lepe slike. saj pa ti nima zakaj bit nerodno. smo same fajne punce, Štajerke, ki  se srečujemo.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
16.6.2008 7:11:04   
martinca
ne pa nisem prva. če prej pa te ni bilo nikjer videt mala pikicauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
16.6.2008 7:32:55   
nana35
katarinas,hvala za informacijo za Fliperja.Mi bomo Klemna morali kmalu začet kopat v bani ali vsaj v tušu,ker je skoraj prevelik za malo banico,tako da bi nam ta stvar prišla prav,pa da ne rabim ravno z njim v bano ob 19h.

vaney,midva imava posteljico še zgoraj,pa mislim,da je to kar na sredini,ker ima zelo debelo žimnico,gre pa letev gor in dol,tako kot pri martinci.In nevem,kdaj bova dala posteljico dol,po potrebi.Zdaj je še ni.

martinca,danes se bom pozanimala,samo da nisem več sigurna,ker se s to prijateljico nisva videli že lep čas,ker se je odselila iz Mb.

mala pikica,hvala za recept za bananino mleko,ga bom danes naredila in bomo videle.Pa tudi inf.za nižjo ceno fliperja mi bo prav prišla,hvala še za to.

intruder,ne sekiraj se glede zmenka,saj ne bo zadnjič,ko se bomo dobile,seveda boš izvedela takoj,ko se naslednjič zmenimo,če zdaj ne moreš. Jaz pa ta teden res ne bi mogla...saj me razumeš,ne?Glede učenja...jaz se vdno učim zadnje dni,tako da mi je poznano,kako gre to lezenjeuser posted image .
Seveda pa si posnela lepe slilice s tvojim Vidom.Kot zmeraj.

Pa pa zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4620
16.6.2008 7:46:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

ne pa nisem prva. če prej pa te ni bilo nikjer videt mala pikicauser posted image

Sem te prehitela za 29 sekund user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
16.6.2008 8:01:00   
TRIŠ

In še nekaj.Kje se dobi tale stolček Bumbo???

To so naši že prerasli

V baby centru stane pa 28 eur Mi smo kupili rabljenega še v original embalaži za 15 eur.Pa še dostava na dom je bila ,ker je gospod trgovski potnik in je šel mimouser posted image .Imajo fantka starega 8 mesecev in ni hotel bit noter.Jaz sem bila za mojega 100%da bo užival in res je.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
16.6.2008 8:01:21   
TRIŠ
Vaneyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
16.6.2008 8:05:45   
vaney
dobro jutro.

Naš hecko se igra v stajici, ampak počasi se morava spravit na pošto, k meni v službo, v Baby center...cel kup opravkov, popoldne grem pa s taščo gledat sedežne v Novo mesto, Grega in tast bosta pa kitala stene in čuvala Anžeta...da mi je to varstvo videtuser posted image

grem počasi....se beremo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 4624
16.6.2008 8:06:29   
łiłi
dobro jutro
no,da se se jaz malo oglasim.vcerej smo sli na dolenjsko k mamici.tamal je prespal cel dan,zgleda da mu pase klima k ni tok vroce k pri nam.jaz sem v 13 nadstropju pa je vroce,no ceprav smo kupili klimo,samo se zmerem ni tako sveze ker je nelaufam skos zaradi tea.

pri men oba spita ,jaz sem si pa eno kavico skuhala ,pa da vidim kaj ste kaj cvekale vcerej.ste ble kar pridne.

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?