nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Vidim, da vas je kar nekaj ki se borite s hrano...mi je pa glih včeraj povedala ena, ki ima dvojčke da ko so začele jesti kašice so obe začele odklanjati mleko - bi skor živce zgubila in je mislila, da so kaj bolne...pa ni bilo nič ampak samo niso hotle več mleka pit...mogoče je pri naših januarčkih tudi tako, kaj pa vem. Točno tako se dogaja z mojim Klemnom.Flaške skoraj ne spravim več vanj,razen zjutraj ali ponoči-včeraj sem mu dala flaško kar v spanju.Tudi kosmičev z mlekom preveč ne mara,nekoliko jih poje,ampak navdušen pa ravno ni kaj preveč.Ne vem,kako ga naj prepričam in v kakšni obliki mu še naj dajem mleko. mala pikica,kako narediš mleko v banano?Bom poskusila tako,če mi zaupaš. Prosim. Mi smo današnji dan preživeli na krstu.Bilo je kar lepo,bili so trije približno stari otročki.Le da je bila velika gneča in Klemen je bil ves čas siten in je jokal,pa tudi druga dva.Mislim,da je bilo to zanj preveč,45 ljudi in glasno,vsak nekaj svojega govori,ni mogel niti prav zaspati,ker je bil tako razburjen.Revček.Ko smo prišli domov se mi je zdelo,da se je kar razživel.Potem pa utrujen zaspančkal v vozičku.No,malo smo se še potepali,potem sva se kopala,jedla in zdaj ajamo. Golobček,Klemen tudi že dva dni skoraj nič prav ne poje,pa sem danes opazovala punčko,ki je imela krst,kjer smo bili in tudi njena mamica se pritožuje,da nič ne je,pa videla sem tudi.Ne vem zakaj je to tako.Je pa punčka že dobila ravno dva zobka in je ati rekel,da ne jedo zaradi tega,ker njihova tudi nič ni jedla prav.No,upam da je to,da ni kaj druga. Triš,sicer sledim debatam,a nekako mi ta fliper ni potegnil do danes,ko si napisala,kako Žan notri sedi,a je to fliper,ali se motim???Kje pa se ta reč kupi in koliko stane,mi je to prav všeč,ko se zdaj nazaj spomnim,da sem videla na tvojih slikah. vaney martinca, ti že veš,zakaj,ne?