![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:14:52
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz imam končno spet malo časa, da se vsedem za računalnik in v miru kaj napišem. Lovro je ratal pravi cuker, kuker, da ne bi bil naš Prej je skus tečkal, pa kr na 2 uri bi bil na zizi, pa ponoči smo imeli pestro....potem pa je meni le kliknilo, da pa mogoče je lačen in sem mu dala flašo. Revček je vse zmazal in zdej, ko je sit je pravi cuker Zgleda, da moje mleko ni več tuk hranljivo Ker mleka imam dosti.... Tako, da mu sedaj vsak večer dam flašo in spimo skoraj celo noč Ja, čestitke za zobeke!!!! So pa hitro pokukali na dan Janey držima pestke za danes!!!! Zdej grem pa še slikice od vaših sončkov malo pošpegat
< Sporočilo je popravil Marusah -- 16.6.2008 8:16:30 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:16:37
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro spet ena neprespana noč zaspala ob 21h kot polhek, ob pol enih budnica..ok, lačna, budnica ob pol treh, dam joško pa dvakrat potegne in zaspi , budnica ob pol petih, dam joško, dvakrat potegne in zaspi , budnica ob 6h, nekaj celo poje in zaspi do sedmih . ob sedmih spet neki tuli sem jo pa kar pokonc vrgla, šla previt pa na joško, zdaj pa nekaj gruli na igralni podogi. a mi lahko kdo pove kje je moj otrok, oz. kaj se je zgodilo z mojim pamžem???!!! jaz se tega ne grem več ..pol pa je revica čez dan tud cela zaspana pa bolj bi se crkljala, kot kaj drugega a je komu kaj jasno kaj se dogaja?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:35:20
|
|
|
|
Janey
|
Jutro misar pri nas je blo ISTO.. na dobre pol ure se je zbujal in jokal kar nilkol ponoči ne. Pa ravno danes ko mam aizpit, pa bi se mogla skoncentrirat in bit zbrana...ne vem kak se bom se kaj učila, če pa ne morem niti ok normalno držat odprtih. no držote pestke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:35:22
|
|
|
|
Neni13
|
Zdravo Misar, hm, mogoče ti je pa dala Marusah odgovor. Probat ni greh. Itak, da je pa boljš, da je mamica bolj spočita, boljše volje, pa tudi če ji zvečer daš flaško (če je to razlog).Zdaj me boste pa vse napadle. Ampak tako je moje mnenje. Otroku je zelo pomembno kako je razpoložena mamica. Glej, če se boš odločila, da sprobaš z večerno flaško AM, ti lahko jaz dam nekaj Milumila, da ne boš brezveze kupovala. Ali so pa zobki? Ne vem. Upam,da bo Lana čimprej stara Lana in mamica spet polna energije in smeha. :)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:36:28
|
|
|
|
Marusah
|
Misar, mogoče pa je tvoja pikica žejna, ker imate premalo vlažnost v sobi kjer spite. Moja kolegica je imela podoben primer, ko se ji je mali zbujal ponoči in samo malo pocukal ziziko pa nazaj zaspal. Pa je kupila vlažilec zraka in je potem mali spal celo noč....sej ne vem, če je to to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:37:53
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro...Evo smo se zbudili , Elma se je samo enkrat zbudila , mamici je dala mal miru da se naspi .Hvala vsem za tolažbo ,zato sem tudi slikce dala v album , da jo mal vidite , meni se tudi zdi da ji NIČ ne manjka .Samo sem jaz imela s prvim težave glede hranjenje in me zato zdaj vsaka beseda prizadene ...Se sem je rekla ,,,VSAKA, MAMA ŽELI SVOJEMU OTROKU NAJBOLJŠE ,,, BAMBI a ti Anajo dojiš ,ali ste na AM ? SUZI jaz sam svojemu sinu kuhala čaj iz šlezovih korenin , če ga je grlo bolelo ...Res dobar in učinkovit čaj , se dobi v lekarni . MARY LOU IN JANEY za zobke . Bajsa mi smo uno kiklco dobli za darilo in mi je ful všeć , tko da ji večkrat oblečem , pa tudi ko grem kupovat oblačila za njo , zmeram gledam če je kakšna kiklica da jo kupim , dost mam moških hlača buči a si ti to alergijo dobila po porodu , ker sem slišala da je to zaradi hormonov , poznam dve osebe ki so po porodu dobile to alergijo ena po prvi nosečnosti , druga pa po drugi nosečnosti .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:38:08
|
|
|
|
Marusah
|
Misar, al so pa res zobki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:40:58
|
|
|
|
Janey
|
Marusah jaz jakcu skoz dajam pit, pa je tak spal blesavo mislim na vaju...vaju v četrtek kaj pokličem...čez kak mesec bom mela pa avteja pa se bom tut zjutraj kaj prifijakala do vaju. Lupčka malemu princu suzi najbolše da vprašaš v lekarni kaj lahko daš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:48:09
|
|
|
|
ELMA
|
Aja pa še to včeraj zvečer sem imela tako levo zizo trdo od mleka , ker sem ta mali dala dvakrat NOVALEC . Mislim da je mleka dost ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:49:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ojla čvekice , evo nas nazaj z morja. Uživali smo 100/h, Lana bila pridna kot doma, v glavnem - kmalu bo treba ponovit. Ve ste pa spet toliko načvekale, da dvomim, da mi bo uspelo kaj za nazaj prebrat. Je treba ta nared, ki ga imam doma popucat. Beri - cot ena velika gora. Nekaj je že opranih in čakajo na likanje , ene pa so še za oprat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:51:02
|
|
|
|
ELMA
|
MARUSAH lahko napišeš geslo da vidim lovrota srećka nosećka fajn da ste že nazaj, in da ste se imeli lepo Našo tko dlesni srbijo, da se mi kr smili , ampak to je prezgodaj
< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.6.2008 8:57:06 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 8:56:20
|
|
|
|
misar
|
ej resno punce, jaz sem tud pomislila, da je žejna...sem rekla ponoč: punca kaj si pico jedla, da si tko žejna. ampak lačna pa ziher ni, ker dvakrat, trikrat potegne pa mi že na rokah zaspi morda je res kaj s to vlažnostjo, ker tud jaz ponoči hodim pit. res, da sem že zaradi dojenja bolj žejna.hmmm bog si ga vedi...bom še to probala...aja zobki? nimam pojma sicer pa neni, če bom pa le pomislila na pomanjkanje hrane, pa se ziher nate obrnem , sam zaenkrat mislim, da ni to.kaj kej počnete sicer? ej sem te hotla vprašat, kje si kupila tiste bež športne hlače, ki si jih mela zadnjič na kavi oblečene? ful so mi šponske???!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:14:57
|
|
|
|
Neni13
|
Srečka nosečka vi ste že bili na morju. Mi gremo čez en teden, pa me zanima, če si kaj ekstra iz lekarne vzela za . Ali samo osnovno (Bepanten, hladilno mazilo, olje, fizološko..). Men so eni kr pametni, da morm vzet sirup za zbijanje vročine itd.. Pa me zanima kaj res vzeti s sabo, saj ne mislim, cele lekarne s sabo vlačit in stvari za katere celo prvič slišim, da obstajajo.Gremo pa na Hrvaško, saj so tam tudi lekarne, a ne!? Misar kak pa je to šponsko? Spet nek nov izraz zame.. Hlače so iz S Oliver, kupljene že pred leti..Sam sem še nato videla, da so jih še kar prodajali.. MI se zaden teden samo še potepamo..Prejšnji teden sem bila nekaj dni na počitnicah sama z pri starematu. Nato sva prišla domov in smo šli takoj k tašči. So nam cel vikend letala letala nad glavo.. tamali pa tak spal. Domov smo prišli včeraj zvečer. Danes greva s sodelavkami na roj. dan eni sodelaki, ki ima 1 mesec starega sineka. V glavnem letača sva. Ta teden pridem tako kaj v cener, ker morm Kune kupit. Ti javim prej. Zdaj se morma it pa zrihtat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:20:07
|
|
|
|
vrtnica76
|
HOJ! Za nami je pester vikend.Smo se skos potepali .V soboto smo bili v Mariboru na enem rojstnem dnevu,včeraj je pa naš ati imel nogometni turnir tko,da sva z Janezom navijala zanj,da bi čimbolj branil,pa je mel zgleda preveč treme,ker sva ga gledala .So bol za en drek igral. Janezu se pozna,da je imel ta dva dneva čisto razturana.Ni bil kaj preveč dobro razpoložen .Noč je bila kar vredu-enkrat se je zbudil,pojedel obe zizi in še vedno pančka.Ko se je ponoč zbudil je bil pa čist mrzel,pa pokrit je bil .Sem mu pol kr še dekco čez odejico dala.Mah,ta vreme je za popi....Enkrat vroče,pol ful hitra ohladitev tko,da sploh več ne vek kako oblečt . Naša damica gre pa v petek na morje in sem ravno prej klicala učiteljico,da bo mal prej zaključila s poukom.Me je kr mal groza teh počitnic,ker bo skos žnarla,da ji je dolgčas .Pa skos bo težila,kdaj bo kakšen prilateljček lahko k njej se prišel igrat.Ma jaz pa ne mislim cele dneve mularije v bajti met in jih krotit.Sem že mal študirala kam bi jo kej na počitnice poslala.Problem je v tem,da kadar ji kakšno delo naložim ji ni nič do tega in se lahko po trepalnicah mečem,da bo kej od sebe dala.Včasih je lahko pridna ko ,včasih pa tečno kot 100 .Najbolš,da si naredim načrt dela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:28:44
|
|
|
|
ella79
|
mater ste bile pridne včeraj zvečer nisem bila na sladoledu sva pa res en filmček pogledala The great debaters moj bi skoz sam filme gledu, jaz bi se pa raj kej pogovarjala sej veste, ženske smo bolj čveke elma kako je fletna Elma je čist t prava punca, ji nič ne manjka, zato se ne oziraj na to kaj kdo reče. Kaj se naj jaz potem sekiram, k pravjo da je taka, k da bi bila najmanj pol leta stara vreme je za pop***. Sem mislila mal v KR, pa je Zoja že spet pri palčkih ta pa je zaspanka, čist po atiju zaspala ob 20:30 in brez melce spala do 7:30, pozajtrkovala, in sedaj spet spi že pol ure kaj se zdej za jutri zmenmo? Jaz bi rada, da se vseeno dobimo, sam verjetno bi bilo kje notr bolj primerno Jaz sem predlagala Mercator Celovška
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:30:02
|
|
|
|
vrtnica76
|
Aja,da se mal pohvalimo .Danes praznujemo 5 mesecev -mini rojstni dan . Kol so vaši že pridni z zobki .Mi smo pa še na stopnji slinjenja,tečnobe in tlačenja rok v usta .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:33:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
Elma,vaša princeska je prava lepotička in kar povej mami,da smo jo zelo pohvalile.Prav nič ji ne manjka.Važno,da je zdrava in zadovoljna v kar pa ni dvoma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:35:20
|
|
|
|
vrtnica76
|
No,zdej grem pa našega slavljenca pogledat,ker ima ene monologe v postelji.Bo treba futrat jit .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:38:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
neni - mi smo na morje vzeli stvari za Lanino osebno nego, ki jo imamo tudi drugače doma. Za preventivo pa še svečke za zbijanje vročine (smo jih imeli doma že od cepljenja), Linex (če bi mala dobila drisko) in fenistil (krema za pike insektov). In to je to. drgače pa imajo na H tudi predvidevam vse, kar bi tvoj potreboval. Na srečo mi od tega nismo rabili nič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:39:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica - za Janezov mini RD.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:42:26
|
|
|
|
ella79
|
vrtnica za mini roj. dan madonca gre hitr čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 9:54:32
|
|
|
|
buči
|
Janey, drži se! elma, mislim, da to ni alergija, ampak le preobčutljivost. Je pa po vsaki nosečnosti bolje. A se za jutri zmenimo v City parku ali v Mercatorju? Le tam je pokrita garaža, ker bo deževalo. Od srede naprej ni več dežja. A li pa v sredo v Kavalu?
< Sporočilo je popravil buči -- 16.6.2008 9:55:00 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:02:29
|
|
|
|
ella79
|
jaz bi jutri v Mercatorju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:06:45
|
|
|
|
buči
|
Odločite se: ali torek (notri) ali sreda (zunaj)?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:07:43
|
|
|
|
buči
|
Če se menimo za Mercator, bi prosila, če lahko zgoraj, kje blizu kake igralnice, ker bom imela Aljaža s seboj.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.