buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj pa če bi di ti gumijaste rokavice nataknila, kadar ročno pomivaš? Težava je v tem, da imam jaz te težave, "alergijo" ali kar koli že je, kar ni za lekadol, samo na desni roki na 3 prstih (kazalec, srdinec in prstanec). Do Aljaževega rojstva sem imela na obeh rokah, razen na palcih, do Tilnovega rojstav na obeh rokah razen pa palcih in mezinscih, no zdaj nimam več po dlaneh in samo še na eni roki. Rodim še enega ali pa dva, pa bo minilo! Nobenemu ni nič jasno, če dam pa rokavice gor, me pa tako smukec draži, da je za pop******! Potem pa raje brez, ker so mi tiste brez smukca ful predrage. Saj za kopalnico imam rookavice, ta debele, po vrtu pa itak ne šarim, ker ne smem. Pa ne zaradi rok, ker mi moj fotr ne pusti, da mu ne uničim sistema na vrtu! suzi, če je Anžej starejši kot 3 leta, mu daš lahko za lizat granobil (samo ne prepogosto). Pazi sicer, da se kam ne prilima, pa veliko pit, pa nekislo in vroče. Sicer pa raje pokazat, ker razsajajo angine. janey, mery_lou, še za zobka! janey, a imaš še kakšno slikco od Pitta, ko ograjo obrezuje ...