|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
15.6.2008 21:44:26   
pajac
Kmetijsko ministrstvo republike Hrvaške je danes šest mesecev zamrznilo izvajanja Pravilnika o pogojih za vnos izdelkov živalskega izvira v osebni prtljagi na Hrvaško. Kilogram mesa in liter mleka na osebo Tiskovna predstavnica ministrstva Morana Begač je povedala, bo po zamrznitvi veljaven pravilnik iz leta 2004, ki dovoljuje vnos kilograma mesa in mesnih izdelkov oziroma litra mleka in mlečnih izdelkov po osebi. "Izjema so države, v katerih obstaja možnost okužbe omenjenih živil," je še dodala. Hrvaška je z novim pravilnikom od 1. junija letos omejevala vnos omenjenih živil čez svojo mejo, kar je izzvalo burne reakcije potencialnih hrvaških turistov, predvsem na Češkem. Odzvalo se je tudi hrvaško ministrstvo za turizem, ki je prejšnji teden predlagalo kolegom iz kmetijskega ministrstva, naj razmislijo o spremembah pravilnika o prepovedi.

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.6.2008 21:44:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Poopsika škoda da nimaš nobene svoje slikce iz poroke...user posted image , pa tako bi rada videla kako zgleda oblekca

ma jauser posted image ..sva prej ugotovila, da se nisva nič slikala na poroki z  nainim fotoaparatomuser posted image ..čist pozabila...

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.6.2008 22:06:27   
JORJA
Počasi odhajam.....
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.6.2008 22:27:54   
mojca 32
ojla, da vas še jaz malo pozdravim.Mi smo se pa ceeellll vikend potepaluser posted image user posted image V soboto mal po Mariboru,dans pa po Ljubljani.Smo šli prvič v živalski vrt z Ulo.Bila je zeeloo pridna sam bala se je samo ta malih prašičkov v ortoškem zoouser posted image AJA morem povedat prigodo; smo se srečal tudi z enimi starši ki so imeli pupo.Pogovor steče nato pa greva jaz in njen ati malo višje do ovčk,nakar uprašam koliko je stara?? in mi odgovori; 9mes. ne 9,5 mes kmalu bo 10 mesec. ok Pol pa odide in kmalu pride nazaj ; morem povedat da me je žena poslala popravit podatek SMO ŽE BILI STARI 10 MESECEV IN TO 8.6user posted image user posted image user posted image mi je tak na smeh udarlo,saj ne da ne ve ampak da mi je prišel povedat da se je zmotu in da ga je žena poslala popravit podatek.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.6.2008 22:45:19   
mojca 32
vidim da vse že pančate,no pol grem pa še jaz LAHKO NOČ, PA ENO BOLHO ZA POMOČ, PA ENGA .................................user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.6.2008 22:54:57   
Anonimen
Vidim da je suša danes.Sej je že enajst madona-šibam tud jaz.Nočkouser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
16.6.2008 7:49:12   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Pa ne, da sem prva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.6.2008 7:52:28   
Sončni žarek
Pri nas je izredno stanje: verjetno še danes ne greva iz bajte.......

Včeraj dopoldne je na zračni relaciji cca. 1km mož vžgal bajto (z plinskimi jeklenkami in bencinom), sam pa oborožen pobegnil.......zaenkrat ga še niso našli...... Imamo pa verjetno hujše kot pri obisku Busha.....specialci, helikopter........ Vsepovsod preverjajo dokumente......

Na srečo so žena in otroci bili pri maši.....Vzrok-ločitev in ljubosumje......

Moram pa priznat, da me je kar streslo včeraj ko sem to slišala....še nikoli ni bilo tako blizu.......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.6.2008 7:54:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Včeraj dopoldne je na zračni relaciji cca. 1km mož vžgal bajto (z plinskimi jeklenkami in bencinom), sam pa oborožen pobegnil.......zaenkrat ga še niso našli...... Imamo pa verjetno hujše kot pri obisku Busha.....specialci, helikopter........ Vsepovsod preverjajo dokumente......

Moram pa priznat, da me je kar streslo včeraj ko sem to slišala....še nikoli ni bilo tako blizu.......

jutro!

Ko pa takele stvari berem me pa tako mraziuser posted image ...mislm...kaj se s temi ljudmi dogaja...kakšen svet, grozljivo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3759
16.6.2008 7:55:07   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Hvala za komentarjeuser posted image

Jaz sem pa kupila podoben senčnik, tak, ki se v eni potezi zloži v en krog. Samo fora je, ker sem naročila preko neta, iskat mi je šel oče in pol kolkor je firbčen je to odprl, šotor se jima je po dnevni sobi odprl, zapret ga pa nista znala. In to je pol 3!? tedne stal v stanovanju odprto, dokler nismo prišli, samo zdaj je že ves majavuser posted image  Ja itak, saj ni namenjen temu, da je stalno odprt. Sicer pa še zdaj ni zložen v prvotno stanje, ker ga nihče ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da res ne vem ali bom mela sploh kako korist od njega user posted image user posted image
haha.jaz sem imela pri janu tudi tega.samo enkrat sem ga vlekla na plažo....in to zato ker ga nobenmu ni ratal nazaj sestavt.na koncu so že eni tujci,ki nas niso mogl več gledat se spravli v boj s tem hudičem.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.6.2008 7:55:31   
Talika19
Dobro jutro!

Sž, kako si? Že kaj bolje glede slabosti in bruhanja?

Mark se je včeraj po 10-min uspavanju zbudil čez 5 min user posted image user posted image  in ni hotel nazaj zaspat in sem ga popokala ter šla skupaj spat. Potem pa se je samo 3x dojil, drugače pa ful lepo in mirno spal. user posted image To je za nas kar čudež.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.6.2008 7:56:57   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A katera ve kaj je sedaj s prepovedjo prevažanja hrane na Hrvaško? Nekaj se je EU bunila, kajne? Moram vedet kaj lahko kupim tukaj in kaj bom tam.

začasno ne velja več.
(preverjena informacija). Edino: pozanimaj se a to kar rabiš sploh imajo. Jaz v Sarajevu nisem našla nobene žitno mlečne kašice z adaptiranim mlekom, o pampers active fit pa da sploh ne govorim...

Saj kašice in plenice mislim nesti s seboj. Bolj glede mlečnih zadev (mleko) za nas in tudi zanj (jogurti, skute ipd).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.6.2008 7:57:53   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Meni je Mark zaspal ob 20:45, pa se je ob 21:15 že prvič zbudil in sem ga mogla spet na rokah uspavat-10 min.user posted image  No in tako se naša nočna zgodba začne in nadaljuje do jutra.user posted image  user posted image

Talika naš je včeraj zaspal ob 22.30 pokonci pa je bil že ob 6.00....to je slaba novica....
Dobra pa je ta da je prvič prespal celo noč!!! Sem ga šla ob 4h gledat če še dihauser posted image , ampak ne me vprašat kakšne prsi sem imela zjutraj, kot bombe.user posted image user posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image
Pri nas ta rubrika v albumu začasno ostaja prazna.user posted image

Glede prsi ti pa verjamem.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.6.2008 7:59:07   
Talika19

O šit, a to je bilo blizu vas?
Groza....user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.6.2008 8:00:19   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Hvala za komentarjeuser posted image

Jaz sem pa kupila podoben senčnik, tak, ki se v eni potezi zloži v en krog. Samo fora je, ker sem naročila preko neta, iskat mi je šel oče in pol kolkor je firbčen je to odprl, šotor se jima je po dnevni sobi odprl, zapret ga pa nista znala. In to je pol 3!? tedne stal v stanovanju odprto, dokler nismo prišli, samo zdaj je že ves majavuser posted image  Ja itak, saj ni namenjen temu, da je stalno odprt. Sicer pa še zdaj ni zložen v prvotno stanje, ker ga nihče ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da res ne vem ali bom mela sploh kako korist od njega user posted image user posted image
haha.jaz sem imela pri janu tudi tega.samo enkrat sem ga vlekla na plažo....in to zato ker ga nobenmu ni ratal nazaj sestavt.na koncu so že eni tujci,ki nas niso mogl več gledat se spravli v boj s tem hudičem.

user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.6.2008 8:05:26   
Talika19
Janana, kako pa kaj vi spite? A ga Petja tudi že šiba?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.6.2008 8:05:39   
Sončni žarek

Dobro jutro!

Mark se je včeraj po 10-min uspavanju zbudil čez 5 min user posted image user posted image  in ni hotel nazaj zaspat in sem ga popokala ter šla skupaj spat. Potem pa se je samo 3x dojil, drugače pa ful lepo in mirno spal. user posted image To je za nas kar čudež.

Bravo Mark za tako lepo noč user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem danes veliko, veliko boljše.......sobota ni nič ostalo kaj sem pojedla......včeraj pa sem živela sam na prežganki in prepečencu......Danes zjutraj pa sem se zbudila tako lačna-očitno bo bolje, sam ne smem še pretiravat s kakšno hrano...... pri Evi sem bila v tem času v bolnici zaradi br*****....Sedaj tega ne želim, ker nisem dobivala nobenih zdravil samo dieto-pa sem mislila,da bom umrla od lakote....... Se ne dam user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.6.2008 8:07:38   
Sončni žarek
Joj saj res.......

Zdej boste pa vse pobegnile na morje....... Srčno  vam privoščim, da bi imele lepo, sončno vreme.

Talika kam vi greste?

Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.6.2008 8:16:11   
Petjana

še ne sama.ji pa kar gre če jo za eno roko držim.
spi pa nič bolš .dvakrat trikrat se doji ponoči.če ima pa slabo noč,kot danes...pomoje ji zobje rinejo ven...pa še parkrat zraven.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.6.2008 8:20:23   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

še ne sama.ji pa kar gre če jo za eno roko držim.
spi pa nič bolš .dvakrat trikrat se doji ponoči.če ima pa slabo noč,kot danes...pomoje ji zobje rinejo ven...pa še parkrat zraven.

vidim, da ste pri spanju kar podobno kot pri nas
no pri hoji pa neuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.6.2008 8:21:03   
Talika19

Joj saj res.......

Zdej boste pa vse pobegnile na morje....... Srčno  vam privoščim, da bi imele lepo, sončno vreme.

Talika kam vi greste?

Gremo v Poreč v naselje Špadiči, kar v apartma.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.6.2008 8:22:04   
Talika19

Dobro jutro!

Bravo Mark za tako lepo noč user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem danes veliko, veliko boljše.......sobota ni nič ostalo kaj sem pojedla......včeraj pa sem živela sam na prežganki in prepečencu......Danes zjutraj pa sem se zbudila tako lačna-očitno bo bolje, sam ne smem še pretiravat s kakšno hrano...... pri Evi sem bila v tem času v bolnici zaradi br*****....Sedaj tega ne želim, ker nisem dobivala nobenih zdravil samo dieto-pa sem mislila,da bom umrla od lakote....... Se ne dam user posted image

Joj bogica, a tudi v prvo te je tako matralo.user posted image user posted image  Upam, da bo hitro minilo.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.6.2008 8:43:20   
JORJA
Dobro jotro!
No sem bila včeraj očitno preveč vesela glede spanja......ali pa moj otrok rabi samo 7 uruser posted image
je zaspal ob21h, začel ga nekaj sračkati ob 2,pa ob 4 in ob 5 potem ga je moj popakal in sta šla sonček gledat....po 20 min je zaspal nazaj do 8h. No saj nekaj..user posted image
SŽ upam da slabosti čimprej minejo..user posted image

Zdajle sma pa že zrihtana, jaz za v službo on pa za k babici.
Lepo se imejte čez dan , se slišimo zvečer...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.6.2008 9:09:19   
zalenka
jutro user posted image

nitka konno spet malo spi. sploh ne vem kaj ji je bilo danes ponoči. no začelo se je zvečer. popoldne je spala nazadnje 1 urco do 12.30 potem pa do veera nič in je bila ob 18h na smrt urujena. banja spat - aha čez 2 min pridem v sobo ona naspidirana vstat in akcija. to je trajalo do 20.30 ko sva jo konlno spravila spat. prva budnica ob 1h ponoči. ob 1.40 spat, budnica ob 2h in spet ob 3h in potem sva bili budni skoz do 4h. katastrofa. spala jepotem do 6.30 user posted image user posted image  in zdele sm jo šele ob 9h spet spravila spat. pa zjutraj ni hotela niti malo mleka spit, zdele sva pa sadje in skutko in malo mlečne kašice.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.6.2008 9:10:34   
zalenka

Zalenka, a niste vi že na morju?user posted image

ne še. iz torka na sredo ponoči gremo. mam že zdele poln kufer, ker me možek jezi, jaz pa itak ne vem kaj bom na morju ker bom glih user posted image user posted image  mela. ja sej takrat ko ni treba pol zamuja. mam po porodu ful neredne zadnje čase. ma komaj čakam da bi bla spet nosečka.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?