![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:23:27
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Oj bejbe Kaj je novega ! Mi smo se imeli fantastično, na morju ni nič deževalo tako, da smo lahko bili tudi zunaj No bi bilo ravno ful toplo, je blo pa za zdržat . Nevesta je bila prelepa, mislm zame najlepša ...Imela je tako čudvito obleko, mislm, res nekaj posebnega, kar je blo pa najleše je pa to, da ji je obleko sešila njena mami(modna oblikovalka) in to ji je ful pomenilo, meni bi tudi,če bi mami zame sešila tako umetnino!! Poroka je bila krasna, čudovita, žur fenomenalen!! S Simonom sva ves večer plesala kot nora , madona me je vrtel kt da mam 15 kil ne pa..hm...pustmo to . Res je blo fino, čudovito doživejte, lepo do konca Evo ena slikca moža in žene res je bila lepa, obleka je ful svetovna - nevsakdanja. Pa ta črn trak - zakon. Bi pa bla zelo vesela, če bi lahko še tebe vidla, ziher si bla mačka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
aKawasakica, je obleka je res svetovna, pa še mami ji je tko nrdila, da je potem lahko z zadrgo odpela spodnji del in dala dol, tko, je imela potem kratko obleko . Res lepa, sploh , ojo vidiš uživo. Prisežem niti ene slike nimam od sebe, ker se nisem sklikala s svojim fotoaparatom, normalno, smo samo nevesto in ženina klikal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:34:03
|
|
|
|
kawasakica
|
saj ti verjamem, sem pa včeraj ko sem BBja gledala se spomnila na vaju, da ga ziher ful žurata. Še Reneju sem rekla, da sta na poroki in evo res sta plesala. Rene pa mora kar fajn dozo Jägrov spit, da ga spravim na plesišče. Ponavadi je on bolj šankist
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica saj ti verjamem, sem pa včeraj ko sem BBja gledala se spomnila na vaju, da ga ziher ful žurata. Še Reneju sem rekla, da sta na poroki in evo res sta plesala. Rene pa mora kar fajn dozo Jägrov spit, da ga spravim na plesišče. Ponavadi je on bolj šankist šankist ...Simona pa ful rad pleše in sva se tolk vrtela ...pomoje sva bla prov smešna ampak sva se pa odlično zabavala in tolk sva se en drugmu nasmejala ..morm pa priznat, da on ful bolj obvlada valček pa te plese..jst sem bolj tko tko, improviziram ..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:46:25
|
|
|
|
kawasakica
|
kaj pa Tjaška in babica, sta uživale, ne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
itak ..jst sem pa vsake dve ure klicala k usekana ...samo, da sem jo malo slišala. potem sem imela malo krize sred žurke, ampak je blo kul. Zdej je pa ne dam, no vsaj do Londona ne . A je kaj novega pr Avgustovkah?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:22:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa zdele naročila maxi cosi xp, k sem vidla akcijo pa še grda barva ni ( meni ) 140€, drgač je pa 180, za drugi avto jaz mislim, da je good, pa še brala sem da ga ma antigona in da je zadovoljna, si res? daj zdaj reč, ja full je hud... da mi ne bo žal k sem kar mal na hitr to nardila, je sedež širok, mamice ga pohvaljo, barva ql, kaj čem še? Ja jst sem zadovoljna. Dobr nakup si nardila no, lepo hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:23:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, sam da si uživala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:23:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, sam da sta uživala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:24:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
mi je 1x error napisal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:27:48
|
|
|
|
tikca
|
Neki šteka ja Sem naredila nov albumček, pa mi ni sprejemal komentarjev, zdaj pa vidim, da je celo 3 prijel, grrrr Geslo pa kot vedno, če katero zanima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:30:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
Moja sodelavka se je poročila in nas je nakaj punc povabla na after party- večerjo in ji bomo trakrat dale darilo. Pa me zanima, en lep verz je bil, glih za njo k ni kičasta, kratek in jedrnat od E.- Lucas. MI ga prosim še enkrat gor prpopate al pa na ZS. zelo bi bla hvaležna!!! pa kak lepa ideja kam in kako ga napisat? kak je zdaj "moda" za pisanje čestitk?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:32:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
tokca, slike so pa enake k pr nas sploh k stoji, pr ogledalu in enakem bazenu. prav zanimivo , lepo lepo!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča mi2 sva čestitko kupila v Leonardu, imajo tako čudovite , pa malo zaviješ in kako rožico daš gor pa je. Za un verz se pa ne spomnim ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem tud vidla Lovrota, kako raztura bravo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:43:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča mi2 sva čestitko kupila v Leonardu, imajo tako čudovite , pa malo zaviješ in kako rožico daš gor pa je. Za un verz se pa ne spomnim ... moram v lj do srede, se kaj vidmo?po denarnico in čestitko, pa zraven bomo dale denar pa bo. ju3?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:46:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
sem najdla pod išči sem dala letita torej - to sem si zapomnla kaj zdaj, ma kera cajt za kafe v lj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča mi2 sva čestitko kupila v Leonardu, imajo tako čudovite , pa malo zaviješ in kako rožico daš gor pa je. Za un verz se pa ne spomnim ... moram v lj do srede, se kaj vidmo?po denarnico in čestitko, pa zraven bomo dale denar pa bo. ju3? lahko, jutr bo itak ful slabo vreme tko da boljš sa smo notr...jst bi tud šla za denarnco pogledat a boš lahko prišla po naju?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sem najdla pod išči sem dala letita torej - to sem si zapomnla kaj zdaj, ma kera cajt za kafe v lj? ojej, jst sem misla, da rabiš unga ta dolgega, verz ...ta je pa: sedaj imata par kril, letita torej Jst sem tudi to napisala v čestitko. za kavo sem ti pa v zgornjem postu odgovorila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:54:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, mala je šla sže spat to pomen da se bo zjutraj zbudila okol pol7h-7h in bo šla spat okol 10h, pa bi šli na pot da bo spala v avtu tak da pričakujem mal čez 10 pr teb.ok? k naša ne zaspi tak k tjaša no oz od situacije odvisno k za matrat mi je pa ni, kaj pa med 11h in 2h maš čas? no, za ju3 velja, dokončno se pa zmenmo, še kera da mal pokramljamo ob kavici?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:55:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
a leonardo je v CP? tam majo tud baje denarnice... grem zdaj, pridem pol nazaj po NOT PADU
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 19:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča zmenjen ...Imam čas Jst imam denarnco iz Leonardota in je fuul lepa ampak ful velika in rabim eno manjšo. Ja lepe imajo tam, malce dražje ampak se splača.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 20:26:21
|
|
|
|
JORJA
|
Čer.... Poopsika superca da ste se imeli fino .....saj to sem tudi pričakovala... Obleka krasna, nekaj posebnega, pa še domača izdelava
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 20:35:48
|
|
|
|
Talika19
|
Hoj! Poopsika, fajn, da sta uživala. Joj kako bi jaz plesala, pa je moj žal bolj antiplesalec. Saj malo sem ga naučila, da sva vsaj na poroki lahko malo plesala, ampak jaz bi več. Včasih sem ful plesala in ni lepšega, da imaš ful dobrega plesalca, ki te vrti, da se skoraj tal ne dotikaš. Tikca, kako je simptičen tvoj Lovro. Tak smejko na vseh slikah.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 20:40:11
|
|
|
|
pajac
|
Dober večer BIRDY!!! Še enkrat čestitke vsem trem... Moj sine že spi od pol osmih. Zadnje dni je manj spal in je zato danes spl 2x po uro in pol, zvečer je pa bil tako zmatran, da je komaj še živel... Jaz ga imam tako rada. Zadnje dni se mi zdi, da je že ful velik. Se prav igra. Če vrže npr. blazino na tla in jo jaz poberem, ter se mu nasmejim in mu rečem: tukaj mora bit, me pogleda se nasmeji in jo spet vrže dol, pol pa znova. Če sem na vseh 4, pride in mi hoče splezat na hrbet. Ko se hoče igrat, začne plezat, pa se obrne in me kliče, ko ga opazim, pa hitro zbeži naprej.... ma pravi veliki fant... Edino pri kopanju ne sodelujem, ker to imata z atijem. Zadnjič sem videla kako si lase umivata. Jani ga polije s škafom vode, namili glavo in spet polije s škafom vode Pa se Peter nič ne buni... še lovi tisti škaf...Ma mene je prav strah, ko je v banji, ker res nori, Jani pa to z lahkoto gleda. Rivi upam, da ste počasi "na suhem" z noricami in ste dobro odnesli... Noric še nimamo Je pa včeraj dobil na obrazu eno piko, samo ni mi izgledalo kot norica, pa še samo ena je bila. Zdaj po kopanju sem opazila še eno na trebuhu, samo bom šele zjutraj videla zakaj se gre. Upam res, da jih dobi čimprej... Vsem slavljencem za obmesečnico... zdaj grem položnice plačat pa ajat... Papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?