|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
15.6.2008 18:23:27   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Oj bejbeuser posted image user posted image user posted image

Kaj je novegauser posted image !

Mi smo se imeli fantastično, na morju ni nič deževalo tako, da smo lahko bili tudi zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image No bi bilo ravno ful toplo, je blo pa za zdržatuser posted image .

Nevesta je bila prelepa, mislm zame najlepšauser posted image ...Imela je tako čudvito obleko, mislm, res nekaj posebnega, kar je blo pa najleše je pa to, da ji je obleko sešila njena mami(modna oblikovalka) in to ji je ful pomenilo, meni bi tudi,če bi mami zame sešila tako umetnino!!
Poroka je bila krasna, čudovita, žur fenomenalen!! S Simonom sva ves večer plesala kot norauser posted image , madona me je vrtel kt da mam 15 kil ne pa..hm...pustmo touser posted image . Res je blo fino, čudovito doživejte, lepo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ena slikca moža in ženeuser posted image

user posted image

res je bila lepa, obleka je ful svetovna - nevsakdanja. Pa ta črn trak - zakon.
Bi pa bla zelo vesela, če bi lahko še tebe vidla, ziher si bla mačka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
15.6.2008 18:26:52   
Anonimen
aKawasakica, je obleka je res svetovna, pa še  mami ji je tko nrdila, da je potem lahko z zadrgo odpela spodnji del in dala dol, tko, je imela potem kratko oblekouser posted image . Res lepa, sploh , ojo vidiš uživo.

Prisežem niti ene slike nimam od sebe, ker se nisem sklikala s svojim fotoaparatom, normalno, smo samo nevesto in ženina klikal.user posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
15.6.2008 18:34:03   
kawasakica
saj ti verjamem, sem pa včeraj ko sem BBja gledala se spomnila na vaju, da ga ziher ful žurata. Še Reneju sem rekla, da sta na poroki in evo res sta plesala.
Rene pa mora kar fajn dozo Jägrov spit, da ga spravim na plesišče. Ponavadi je on bolj šankistuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
15.6.2008 18:37:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

saj ti verjamem, sem pa včeraj ko sem BBja gledala se spomnila na vaju, da ga ziher ful žurata. Še Reneju sem rekla, da sta na poroki in evo res sta plesala.
Rene pa mora kar fajn dozo Jägrov spit, da ga spravim na plesišče. Ponavadi je on bolj šankistuser posted image

šankistuser posted image ...Simona pa ful rad pleše in sva se tolk vrtelauser posted image ...pomoje sva bla prov smešnauser posted image ampak sva se pa odlično zabavala in tolk sva se en drugmu nasmejalauser posted image ..morm pa priznat, da on ful bolj obvlada valček pa te plese..jst sem bolj tko tko, improviziramuser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 3704
15.6.2008 18:46:25   
kawasakica
kaj pa Tjaška in babica, sta uživale, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
15.6.2008 18:51:38   
Anonimen
itakuser posted image ..jst sem pa vsake dve ure klicala k usekanauser posted image ...samo, da sem jo malo slišala. potem sem imela malo krize sred žurke, ampak je blo kul. Zdej je pa ne dam, no vsaj do Londona neuser posted image .

A je kaj novega pr Avgustovkah?

Neposredna povezava do sporočila: 3706
15.6.2008 19:22:53   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

jaz sem pa zdele naročila maxi cosi xp, k sem vidla akcijo pa še grda barva ni ( meniuser posted image )

140€, drgač je pa 180, za drugi avto
jaz mislim, da je good, pa še brala sem da ga ma antigona in da je zadovoljna, si res?user posted image user posted image

daj zdaj reč, ja full je hud... da mi ne bo žal

k sem kar mal na hitr to nardila, je sedež širok, mamice ga pohvaljo, barva ql, kaj čem še?

Ja jst sem zadovoljna.

Dobr nakup si nardila user posted image user posted image user posted image

no, lepouser posted image hvala

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
15.6.2008 19:23:19   
*lenc@*
poopsie, sam da si uživalauser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
15.6.2008 19:23:44   
*lenc@*
poopsie, sam da sta uživalauser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
15.6.2008 19:24:03   
*lenc@*
mi je 1x error napisaluser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
15.6.2008 19:27:48   
tikca
Neki šteka ja user posted image

Sem naredila nov albumček, pa mi ni sprejemal komentarjev, zdaj pa vidim, da je celo 3 prijel, grrrruser posted image

Geslo pa kot vedno, če katero zanimauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
15.6.2008 19:30:24   
*lenc@*
Moja sodelavka se je poročila in nas je nakaj punc povabla na after party- večerjo in ji bomo trakrat dale darilo. Pa me zanima, en lep verz je bil, glih za njo k ni kičasta, kratek in jedrnat od E.- Lucas. MI ga prosim še enkrat gor prpopate al pa na ZS. zelo bi bla hvaležna!!!

pa kak lepa ideja kam in kako ga napisat? kak je zdaj "moda" za pisanje čestitk?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
15.6.2008 19:32:47   
*lenc@*
tokca, slike so pa enake k pr nasuser posted image user posted image

sploh k stoji, pr ogledalu in enakem bazenu. prav zanimivouser posted image , lepo lepo!!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
15.6.2008 19:33:19   
Anonimen
lenča mi2 sva čestitko kupila v Leonardu, imajo tako čudoviteuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa malo zaviješ in kako rožico daš gor pa je.
Za un verz se pa ne spomnimuser posted image ...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
15.6.2008 19:33:52   
Anonimen
Jst sem tud vidla Lovrota, kako razturauser posted image user posted image user posted image bravouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
15.6.2008 19:43:17   
*lenc@*

lenča mi2 sva čestitko kupila v Leonardu, imajo tako čudoviteuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa malo zaviješ in kako rožico daš gor pa je.

moram v lj do srede, se kaj vidmo?po denarnico in čestitko, pa zraven bomo dale denar pa bo. ju3?

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
15.6.2008 19:46:10   
*lenc@*
sem najdlauser posted image
pod išči sem dala letita torej - to sem si zapomnla
kaj zdaj, ma kera cajt za kafe v lj?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.6.2008 19:46:19   
Anonimen

moram v lj do srede, se kaj vidmo?po denarnico in čestitko, pa zraven bomo dale denar pa bo. ju3?

lahko, jutr bo itak ful slabo vreme tko da boljš sa smo notr...jst bi tud šla za denarnco pogledatuser posted image user posted image user posted image
a boš lahko prišla po naju?user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.6.2008 19:47:34   
Anonimen

sem najdlauser posted image
pod išči sem dala letita torej - to sem si zapomnla
kaj zdaj, ma kera cajt za kafe v lj?

ojej, jst sem misla, da rabiš unga ta dolgega, verzuser posted image ...ta je pa: sedaj imata par kril, letita torejuser posted image Jst sem tudi to napisala v čestitko.

za kavo sem ti pa v zgornjem postu odgovorilauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.6.2008 19:54:17   
*lenc@*
poopsie, mala je šla sže spat to pomen da se bo zjutraj zbudila okol pol7h-7h in bo šla spat okol 10h, pa bi šli na pot da bo spala v avtu tak da pričakujem mal čez 10 pr teb.ok?

k naša ne zaspi tak k tjašauser posted image

no oz od situacije odvisno k za matrat mi je pa ni, kaj pa med 11h in 2h maš čas?

no, za ju3 velja, dokončno se pa zmenmo, še kera da mal pokramljamo ob kavici?

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.6.2008 19:55:38   
*lenc@*
a leonardo je v CP? tam majo tud baje denarnice...

grem zdaj, pridem pol nazaj po NOT PADUuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.6.2008 19:59:14   
Anonimen
lenča zmenjenuser posted image ...Imam časuser posted image

Jst imam denarnco iz Leonardota in je fuul lepa ampak ful velika in rabim eno manjšo. Ja lepe imajo tam, malce dražje ampak se splača.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.6.2008 20:26:21   
JORJA
Čer....
Poopsika superca da ste se imeli finouser posted image user posted image .....saj to sem tudi pričakovala...
Obleka krasna, nekaj posebnega, pa še domača izdelava 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.6.2008 20:35:48   
Talika19
Hoj!

Poopsika, fajn, da sta uživala. Joj kako bi jaz plesala, pa je moj žal bolj antiplesalec.user posted image  Saj malo sem ga naučila, da sva vsaj na poroki lahko malo plesala, ampak jaz bi več. Včasih sem ful plesala in ni lepšega, da imaš ful dobrega plesalca, ki te vrti, da se skoraj tal ne dotikaš.user posted image

Tikca, kako je simptičen tvoj Lovro. Tak smejko na vseh slikah.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.6.2008 20:40:11   
pajac
Dober večer user posted image

user posted image BIRDY!!! Še enkrat čestitke vsem trem...

Moj sine že spi od pol osmih. Zadnje dni je manj spal in je zato danes spl 2x po uro in pol, zvečer je pa bil tako zmatran, da je komaj še živel...
Jaz ga imam tako rada. Zadnje dni se mi zdi, da je že ful velik. Se prav igra. Če vrže npr. blazino na tla in jo jaz poberem, ter se mu nasmejim in mu rečem: tukaj mora bit, me pogleda se nasmeji in jo spet vrže dol, pol pa znova. Če sem na vseh 4, pride in mi hoče splezat na hrbet. Ko se hoče igrat, začne plezat, pa se obrne in me kliče, ko ga opazim, pa hitro zbeži naprej.... ma pravi veliki fant...
Edino pri kopanju ne sodelujem,  ker to imata z atijem. Zadnjič sem videla kako si lase umivata. Jani ga polije s škafom vode, namili glavo in spet polije s škafom vode user posted image Pa se Peter nič ne buni... še lovi tisti škaf...Ma mene je prav strah, ko je v banji, ker res nori, Jani pa to z lahkoto gleda.

Rivi upam, da ste počasi "na suhem" z noricami in ste dobro odnesli...user posted image user posted image user posted image user posted image
Noric še nimamo user posted image user posted image Je pa včeraj dobil na obrazu eno piko, samo ni mi izgledalo kot norica, pa še samo ena je bila. Zdaj po kopanju sem opazila še eno na trebuhu, samo bom šele zjutraj videla zakaj se gre. Upam res, da jih dobi čimprej...

Vsem slavljencem  user posted image   user posted image   user posted image   za obmesečnico...

zdaj grem položnice plačat pa ajat...

Papa

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?