|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
16.6.2008 13:58:44   
Jumpy
Ampak še sploh ne vem kje bom in kaj bom delala, ker smo zamenjali direktorico, pa je sedaj nov režim.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.6.2008 14:17:36   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ampak še sploh ne vem kje bom in kaj bom delala, ker smo zamenjali direktorico, pa je sedaj nov režim.user posted image

Kaj si pa do sedaj delala?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
16.6.2008 14:29:06   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kaj si pa do sedaj delala?

To in ono.user posted image  Vse kar je padlo pod roke.user posted image  Samo tisti občutek, ko ne veš kaj te čaka v službi, ni čisto nič prijeten.

Pri nas je tako, da te staro delovno mesto zelo težko počaka. Delo ni kratkoročno, pač pa se projekt, ki ga imaš, lahko zavleče za nekaj let. Zato jaz vsakič, ko se vrnem iz porodniške začenjam čisto na novo. Tokrat je še malo bolj na novo.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
16.6.2008 14:56:40   
JORJA
Jaz sem že nazaj iz službe....Talika boš vidla da gre...tudi po neprespani noči se imam super v službi!!user posted image user posted image Resda sem tam samo 3 urce, pa še to kdaj skočim na kavico,user posted image ampak je vseeno fino!!user posted image

Abc100 superca da greste na morje,,jaz ga že prav pogrešam in komaj čakam september (joj kje je še to).
Mi pa hodimo sedaj v petkih v Laško v Wellnes center, so ful lepo zrihtali in začuda sploh ni gužve.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.6.2008 15:16:11   
LadyB
Jorja, a ne kok je zdaj lepo v Laškem, mi smo tud ne dolg nazaj bli tm, sem bila čist navdušena.

Abc, super za morje, kam pa greeste?? Mi gremo pa v nedeljo, če bo lepo vreme!

Talika hvala za čestitke, še dobro da si me spomnila, sm čist pozabila.

Jaz sem bila pa prej na kavici z bratom, pa mi je zdaj malega ukradel user posted image . Zdaj sem pa sama. Joj s punco ga mata rees took rada, skoz bi ga mela, pa vedno mu kupujeta igrače, cunje, mi je že prov nerodno. No sej bo pa njun otrok pol to vse mel user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.6.2008 15:30:02   
LadyB
iii kok je luštna user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=5fKvxk202zs&feature=related

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.6.2008 16:34:37   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

jaz pa sem dans šla h ginekologu, moram si zaščito porihtat. Naročena sem za 30.Luka pa je bil pri babici. Ful se mu je dogajalo, jaz pa sem ga tak pogrešala. Že vidim kdo bo imel ćez en mesec ko grem delat problemeuser posted image
Ima ktera kako idejo - Luka ima ful slabe nohtke, cepijo se mu, pa zg. plast  mu na prstancih velikokrat odstopa, kteri vitamin mu manjka in s kako hrano mu ga lahko dam. Ve katera?
Spimo pa mi tud vsako noč slabše. Iz 3x dojenja je že prišel na 5-6x. Pa ko ga daš nazaj v postlo, ga moraš še sigurno 5 min po hrbtu čohat, da čisto zaspi, drugače spet vse od začetka. Pa parket tak škripa v njegovi sobici, pol pa take gimnastične vaje delam do vrat - za kozlatuser posted image

No drugače pa danes še ni nič spal, no vsaj pridn je. Grem počasi kuhat

A veš, da ima Mark podobne težave z nohtki. Njemu se pa kar prelomi in sicer bolj na robu tako, da mu moram tisto odstriči in potem ni lepo odrezan naravnost, pa nikakor se ne zravna. Ker ko spet malo zraste se isto zgodi.

Jaz imam pa probleme z našimi kljukami, ker vse grozno škripljejo, jih je moj že nekaj mazal pa ni nič bolje.user posted image  Vidim, da nas ima kar nekaj žurko ponoči. Ne vem kako bomo funkcionirale ko bomo začele hodit v službo.user posted image

to tud mene zanimauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.6.2008 16:38:49   
kawasakica
ktera začne prva delat, no Jorja že dela vidim. Kaj ste si podaljšaleuser posted image  Jaz grem 25.7user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.6.2008 18:12:18   
Talika19

ktera začne prva delat, no Jorja že dela vidim. Kaj ste si podaljšaleuser posted image  Jaz grem 25.7user posted image

Takrat se meni izteče porodniška, potem bom pa še nekaj dopusta koristila. Delat grem 13.8. za 2 dni, potem je pa podaljšan vikend 3 dnevi.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.6.2008 18:18:02   
Talika19
Mark je uspešno zaključil plavanje in dobil svojo prvo diplomo.user posted image user posted image user posted image

user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.6.2008 19:04:15   
JORJA

Mark je uspešno zaključil plavanje in dobil svojo prvo diplomo.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke Mark!!user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.6.2008 19:33:34   
Jumpy

Jaz imam podaljšano za 30 dni (trije mlajši od 8 let), sicer bi se mi iztekla 8.7. (tam okoli, ne vem več točno). Potem imam še dopust do 8.9., pa še mi ga ostane kar nekaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.6.2008 19:34:49   
Jumpy

user posted image

Bravo, Mark!user posted image  
Kolk luštn zgleda.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.6.2008 19:35:37   
Jumpy

Jaz imam podaljšano za 30 dni (trije mlajši od 8 let), sicer bi se mi iztekla 8.7. (tam okoli, ne vem več točno). Potem imam še dopust do 8.9., pa še mi ga ostane kar nekaj.user posted image

Izteče se mi pa uradno 5.8.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.6.2008 19:41:30   
Talika19

uuuu to je pa velikouser posted image user posted image , se splača imeti toliko majhnih otrok user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.6.2008 19:50:22   
Jumpy

uuuu to je pa velikouser posted image user posted image , se splača imeti toliko majhnih otrok user posted image user posted image

A ne???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.6.2008 19:54:07   
tikca

user posted image

Wow Mark, čestitamo user posted image user posted image user posted image

Grozljivka že kar v službo bo trebauser posted image  Kako bomo izmučene po "prespanih" nočehuser posted image . Jaz pa v bistvu ne vem točno kdaj grem. Porodniška se mi sicer izteče 29.7., pa sem mislila imet še dopust nekje do sredine avgusta, samo me čaka še op. žolčnih kamnov enkrat takrat, teko, da nimam pojma kako bo, upam samo, da vse to speljem in grem šele potem delatuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.6.2008 20:05:12   
saskija
jaz imam tudi podaljšano za 30 dni tako kot Jumpy, če se splača pa preizkusite in presodite sameuser posted image user posted image user posted image

v službo grem tako 18.8.- sem se odločila, da bom dopust koristila še oktobra en teden, ker se želim še pripravit na novo šolsko leto, lahko pa bi še koristila dopust.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.6.2008 20:06:38   
saskija

ja zgleda se ne bova nič dobili si kar nekam poniknila v mb, no škodauser posted image  jaz ima samo še ta teden čas, potem pa so otroci doma, mož v tujini pa bomo že pakirali za na morje, potem pa takoj služba...

če  ti bo pa se javi!

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.6.2008 20:10:01   
saskija
user posted image user posted image user posted image  Mark!!

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
16.6.2008 21:16:37   
*lenc@*
Senčnik uporabna stvar. Pri Eriki smo redno purabljali, pri Gašperju pa sporadično, pri Mihu ne bomo. Kdo bi nosil cel kup krame, pa še tri otroke, dvakrat na dan dol, pa dvakrat na dan gor???? Jest ne.

večuser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.6.2008 21:19:23   
*lenc@*

user posted image

modeluser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.6.2008 21:24:06   
zalenka
čer,

jaz po malo pakiram. zdele bom pa počas šla kr v mižale, ke rme na ful glava boli. se pozna da sem neprespana, pa zobar in letanje po ljubljani, pa še nitka je šla spat šele ob 19.45 in bla ful jokcasta prej, ker je v  banji treščila v rob in si malo prebila ustnico. ji je ful kri tekla. sta se z mojim kopala in sm zunaj samo slišala kako tuli. revčka je bla ful. dones cel dan neki ni bla čist ta prava, upam da mi kaj ne zboli, ker včer ko smo bli na praznovanju sta bla moj brat in žena oba bolna, sam sm jo držala stran kokr se je dal.

ponosno javljam, da so moji zobje ok. mislim estetika naknadno, ker zdaj 1 leto ni fajn nadgradnje delat po zdravljenju gronoloma. ampak je šlo ful lepo nazaj in mi je danes že polnitev naredila, tako da sedaj damo še eno bebico čez pol pa še estetsko porihtamo.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.6.2008 21:25:17   
*lenc@*
delo - ja, men tud ni....grem pa uradno 25.8. in to takoj za 2 dni, mamo delovno izobraževanje v Tolminu pol pa akcij z novim šolskim letom

lady - sva bli s poopsie v CP in škoda da nis vidla, še poopsie je rekla, da nobena ni nič napisala če bo pršla. sva mal po trgovinah šli pa na kavico.

mi je pa mala lepo zaspala (z mal joka) v vozičku. k drgač ne prakticiram tega, spimo doma v postelji, tak ji je najbolj.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.6.2008 21:26:29   
zalenka
Mark ful lep si na fotki. pravi zapeljivec.

Ste govorile o porodniški. jaz jo imam uradno do 23.7, pol pa še cel dopust, pol pa še v dobrem od lani, ker sem lani dlje delala, da sem pripravila še vse jesenske izpite, tako da meni se začne na ful šele oktobra, prej pa raziskovalno delo in bolonjska prenova, pa izpite za popravit (sestavili pa jih bodo drugi user posted image ).
kr fajn ane. vsaj nekaj. sej glede predmetov, ki jih bom dobila, pa še sedaj nič ne vem, ker šefe zdele nima časa za to, ker kandidira za dekana fakultete.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?