![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:38:59
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka kaj je pa še vse novga na straneh od 133 do 145 ker te strani so edine k sem jih spustila ??? Sory, sem pozabljiva, nč ne vem Poleg Birdy je še ena povedala, da je noseča, pa ena, da bodo delali še enega. Več pa nepovem, kar sama preber. a pol so že 3 avgustovke blažene? za SŽ vem to je že encajt. dej povej na keri strani naj preberem. kva me zezaš, lumpa.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:39:42
|
|
|
|
zalenka
|
naske zmagal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:42:00
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka naske zmagal Moral bi SANDI.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:42:32
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka naske zmagal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:43:12
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka kaj je pa še vse novga na straneh od 133 do 145 ker te strani so edine k sem jih spustila ??? Sory, sem pozabljiva, nč ne vem Poleg Birdy je še ena povedala, da je noseča, pa ena, da bodo delali še enega. Več pa nepovem, kar sama preber. a pol so že 3 avgustovke blažene? za SŽ vem to je že encajt. dej povej na keri strani naj preberem. kva me zezaš, lumpa. Veš kaj, lenobe pa ne podpiramo. Kar preberi vse strani.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:46:22
|
|
|
|
LadyB
|
Naske Ma sej sm vedla, že lan je zmagal un k mi je bil tud
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:48:32
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Naske Ma sej sm vedla, že lan je zmagal un k mi je bil tud Men je bil Sandi full fejt. Ta prav slovenski pobič. Pravi zabavljač.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:51:05
|
|
|
|
LadyB
|
Jaz sem pa pr starših, Matjaž je čist v debato padel s mojim očijem. Tina pa babi crklja, noče zaspat, ma sej bo v avtu, pol ga pa sam v posteljo preložim. Ga je pa skopala, pa v pižamco oblekla, k mu je kupla ko je tuki. Se ji je full fajn zdel, čist vesela. Jaz pa sem ležala pa gledala BBja, kjer luksuz
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:51:41
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Naske Ma sej sm vedla, že lan je zmagal un k mi je bil tud Men je bil Sandi full fejt. Ta prav slovenski pobič. Pravi zabavljač. men tud, prov simpatičen mi je bil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:00:58
|
|
|
|
zalenka
|
abc tebe sm najdla da boste dela na tem. ampak za tretjo nosečko si me pa mal nate... ane. in res sm šla vse preletet. zdej grem pa spat. nočko in lepo nedeljo želim vsem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:03:07
|
|
|
|
LadyB
|
abc tebe sm najdla da boste dela na tem. ampak za tretjo nosečko si me pa mal nate... ane. in res sm šla vse preletet. zdej grem pa spat. nočko in lepo nedeljo želim vsem. boga
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:05:04
|
|
|
|
LadyB
|
kok sem jezna, sploh ne morem mojga domov spravt. Tin je že zakomiral, zdej boščka bom mogla v avto prelagat. Zdaj mi je pa že dolgčas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:16:29
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka abc tebe sm najdla da boste dela na tem. ampak za tretjo nosečko si me pa mal nate... ane. in res sm šla vse preletet. zdej grem pa spat. nočko in lepo nedeljo želim vsem. Ja, za tretjo nosečko sem te mal nate..., ampak še ena poleg mene pa načrtuje v bližnji prtihodnosti še enegha. Resno.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:19:01
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kok sem jezna, sploh ne morem mojga domov spravt. Tin je že zakomiral, zdej boščka bom mogla v avto prelagat. Zdaj mi je pa že dolgčas Ja reč jest grem, lahko noč. Pa bo hitr za tabo šou.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 23:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam pavzo med likanjem Zdej pa spat.Nočko,pa veselo delajte na bebicah
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 7:56:25
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa zdele naročila maxi cosi xp, k sem vidla akcijo pa še grda barva ni ( meni ) 140€, drgač je pa 180, za drugi avto jaz mislim, da je good, pa še brala sem da ga ma antigona in da je zadovoljna, si res? daj zdaj reč, ja full je hud... da mi ne bo žal k sem kar mal na hitr to nardila, je sedež širok, mamice ga pohvaljo, barva ql, kaj čem še? Ja jst sem zadovoljna. Dobr nakup si nardila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 7:59:52
|
|
|
|
Antigona
|
Pa dobro jutro vsem skupaj!!! Tudi jaz sem imela včeraj tooooojšen kup za zlikat, da mi niti ni ratal vsega polikat. Pa sem likala kar neki cajta. Se bom mogla še danes lotit... Pa danes gremo k tašči na kosilo, bomo imeli spet roštilj... Žan je že od včeraj tam, Luka pa je bil danes tud kar usmiljen je spal skoraj do sedmih Sam ga ne smem preveč hvalt se bo ziher pokvaru njegov spanje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 8:06:41
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! Mi pa danes dobimo na obisk 2 moji kolegici in njuna fantka. Eden je star malo več kot eno leto, drugi pa skoraj 8 mesecev. To bo žurka!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 8:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Pri nas je bilo spet sračkanje ponoči Moj jih bo pol odpeljal ven jaz grem pa pod tuš pa spat Talika pol bo pa res pestro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 9:18:25
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa VSE NAJBOLJŠE PETJI, LUKU, MATEVŽU IN LINI!! HVALA za vse čestitke nas jePetja za obmesečnico včeraj peljala v logatec na bazen plavat, pa jo je zgleda tok zdelalao,da še vedno spi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 16:03:33
|
|
|
|
Talika19
|
Evo obiski so šli, jaz sem pa čisto crknjena. Že zjutraj sem se zbudila ful zaspana, potem sem pa cel dopoldan ful nekaj delala, potem za tamalim skakala, zdej sme ga pa v voziček dala in zunaj gleda mojega kako kosi travo, in je mir. Takole so bili 3 razgrajači na kupu. Ta starejši je norel po bajti, Mark je cvilil in za mano lazil, najmlajši je bil pa ful priden in se skoz sam igral in zabaval.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Evo obiski so šli, jaz sem pa čisto crknjena. Že zjutraj sem se zbudila ful zaspana, potem sem pa cel dopoldan ful nekaj delala, potem za tamalim skakala, zdej sme ga pa v voziček dala in zunaj gleda mojega kako kosi travo, in je mir. Takole so bili 3 razgrajači na kupu. Ta starejši je norel po bajti, Mark je cvilil in za mano lazil, najmlajši je bil pa ful priden in se skoz sam igral in zabaval. [/quo te] Si kar predstavljam Talika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:15:33
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Karkoli bo.....hvala!!! sej ne bo nič kaj takega mojo cifro še maš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj bejbe Kaj je novega ! Mi smo se imeli fantastično, na morju ni nič deževalo tako, da smo lahko bili tudi zunaj No bi bilo ravno ful toplo, je blo pa za zdržat . Nevesta je bila prelepa, mislm zame najlepša ...Imela je tako čudvito obleko, mislm, res nekaj posebnega, kar je blo pa najleše je pa to, da ji je obleko sešila njena mami(modna oblikovalka) in to ji je ful pomenilo, meni bi tudi,če bi mami zame sešila tako umetnino!! Poroka je bila krasna, čudovita, žur fenomenalen!! S Simonom sva ves večer plesala kot nora , madona me je vrtel kt da mam 15 kil ne pa..hm...pustmo to . Res je blo fino, čudovito doživejte, lepo do konca Evo ena slikca moža in žene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 15.6.2008 18:19:13
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hm, ja, vi se pogovarjate o avtosedežih, jst grem pa eno stopnjo nazaj... Sisy, vidva sta mela maxi cosijevo lupinco pa adapterje za na voziček, dej sam povej kok približn je to koštal? birdy midva sva tudi tako imela. adapterje sva dubla zraven vozička quinny buzz, za lupinco sva pa dala okol 150eur. O hvala, se prav 150 za lupinco pa še neki za adapterje, najbolj da računam tam okol 200, bo ziher dost upam. za adapterje sem jaz dala 25 EUR, verjetno so vsi cca. ista cena
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.