![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:14:41
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: **** No pa ste to podelali.Fajn da ni blo temperature Pikice nikice Kako bi se jaz imenovala,če bi jih prinesla haha. včeri ponoči je mela čist mal temperature.. pikce-sabince Super da jo je tako dobro odnesla......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:15:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kje pa ste? BB? pikice-niki ce ta je, sem prebrala (najkice) danes sem pa prvič enak skuhala za Lino , ja do zdaj sem ji posebej, k moj ne je zelenjave..pa je pol težko sem nardila rižoto in je amala full , za njo sem prej ven vzela, pol sem pa nama še bolj posolila pa je rivi- tud jaz ti bom poslala zs, nimam tvojga msn naslova, se pa sprašujem kaj bo... hvala že vnaprej!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:18:00
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čer, ostala sm na 133. se vid da je bil dež in ste klofale ko nore včer sm kupla sedež. sfehtala celga 5% gotovinskega popusta - materjal, kako so v BC skopuški ej. Vzela romer safefix plus stella: Nitka je šla na probno vožnjo do babice in dedka dopoldne z mojim in je bla zadovoljna, nazajgrede je pa itak začorila jest sm imela pa mir in sm pospravljala. danes je pa moja mami 60 let stara, jutri praznujemo, torto sem ravno naredila in je v hladilniku Lepo praznovanje želim......vidim da nimam samo jaz starejše mamice...vse najboljše za tvojo mami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:20:18
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje pa ste? BB? pikice-niki ce ta je, sem prebrala (najkice) danes sem pa prvič enak skuhala za Lino , ja do zdaj sem ji posebej, k moj ne je zelenjave..pa je pol težko sem nardila rižoto in je amala full , za njo sem prej ven vzela, pol sem pa nama še bolj posolila pa je rivi- tud jaz ti bom poslala zs, nimam tvojga msn naslova, se pa sprašujem kaj bo... hvala že vnaprej!! A veš da smo mi tudi danes jedli rižoto..... njam,njam.....jo ima Avgustin tako rad.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:20:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Punce, dejte mi poslat vaše naslove na moj msg!!, (ki je v zalenkinem seznamu)...če hočete seveda dobit neki na dom:)))))) čez neki časa..... kaj je MSG? sej vem da sem trot, ampak a si misnla na mesanger, MSN, mesage al si misnla GSM? jaz bi tud jaz bi tud .
< Sporočilo je popravil zalenka -- 14.6.2008 21:24:02 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:23:42
|
|
|
|
Rivi
|
aja, sem mislila kot msg=mesić, na gsm sporočilce:)) vem, da imate ene naslove v seznamu, sam meni neki word šteka in ne morem pogledat.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:26:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi aja, sem mislila kot msg=mesić, na gsm sporočilce:)) vem, da imate ene naslove v seznamu, sam meni neki word šteka in ne morem pogledat..... no jest sm te pa še v msn dodala :), sam te ni gor. ti pošljem še SMS . komi čakam kaj bo. en kupček reklam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:30:00
|
|
|
|
JORJA
|
Karkoli bo.....hvala!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:32:05
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Karkoli bo.....hvala!!! sej ne bo nič kaj takega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:33:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Lepo praznovanje želim......vidim da nimam samo jaz starejše mamice...vse najboljše za tvojo mami hvala jorja. sva ji s setsro kupili kolo in je zdaj pri nas, jutri pa bosta nitka in moj možek šla naprej z avtom in peljala tortico, jaz pa se bom pripeljala s kolesom z mašnami gor čez vas . ta čas jo bosta pa moj in sestra pripeljala ven
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:34:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Karkoli bo.....hvala!!! se strinjam. HVALA. razen če bo kup reklam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:44:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
mal sprot gledam BB, je v živo na netu, mam za podlago... pa ga nisem nič spremljala pa je kar zanimivo, full lepo se mi je zdel k so bli vsi ganjeni k so mame prišle - kaj je men najlepš od BB?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:50:18
|
|
|
|
zalenka
|
danes pa tud jaz BB gledam, zdej ga že lep čas nisem. navijam za naskeja.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:57:35
|
|
|
|
LadyB
|
jaz pa navijam za SAndija!!!!! Men so pa mal preveč pretiraval z navdušenjem pa objemanjem ko so mamice prišle , kot da se niso videl 10 let
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 21:59:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz pa ne morem rečt , kdo naj dobi keš k ne bi blo fer, ne vem nič od njiju k nisem gledala nobene oddaje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:00:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
je pa zdele tak zanimivo k je zadnja oddja, te so najboljše vedno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:03:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
oo pupsi, si mi pisala na Lepoti in moda pa še prav maš, res jo rabim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom pa zdele kidnla likat A dej no a ne morjo izumt boljšiga materjala Lepo se imejte. Aja,Zalenka lep avtozic sta zbrala in verjetno dober,ker si res celo študijo nardila Dobra si res,jest sem šla pa kr prvega kupit NOČKO
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:04:56
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* je pa zdele tak zanimivo k je zadnja oddja, te so najboljše vedno Veš kok sta živčna. Če bi bla jest na njunem mestu, bi se mi kr zmešal od živčnosti in nervoze. Pomoje bi skoz kr jokala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:06:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz pa navijam za SAndija!!!!! Men so pa mal preveč pretiraval z navdušenjem pa objemanjem ko so mamice prišle , kot da se niso videl 10 let Jst tud za Sandija navijam, mi je všeč ker sta si po karakterju mal z Klemnom podobna.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:07:41
|
|
|
|
LadyB
|
Zalenka, res je lep avtosedež!! Super, dobr sta se odločila. A nima tazga tud popsika?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:08:13
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bom pa zdele kidnla likat A dej no a ne morjo izumt boljšiga materjala Lepo se imejte. Aja,Zalenka lep avtozic sta zbrala in verjetno dober,ker si res celo študijo nardila Dobra si res,jest sem šla pa kr prvega kupit NOČKO upam da je dober. se sploh ne bom več obremenjevala s tem, ker sm bla že čist smotana glede tega. fajn likaj. a ti lahko še jaz en orng kupček prinesem? jaz pa še pogledam, kdo bo zmagal pol pa spat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:09:04
|
|
|
|
LadyB
|
Birdy, kako se pa kej počutiš ??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:10:06
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz pa navijam za SAndija!!!!! Men so pa mal preveč pretiraval z navdušenjem pa objemanjem ko so mamice prišle , kot da se niso videl 10 let Jaz tud.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 14.6.2008 22:12:01
|
|
|
|
srursa
|
VSE NAJBOLJŠE PETJI, LUKU, MATEVŽU IN LINI!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?