SuzanaKK
|
Dober večer babe! Zdejle ste vse prilimane za TV, jaz pa vam bom nekaj napisala. mml verjameš ali ne, jaz sem vsak dan slabše, zdaj sem začela še kašljati, iz nosa mi pa itak teče non stop. Se trudim, da ne bi kašljala v pričo Aljaža, potem pa zadržujem in sledi kar napad . Enostavno nimam časa odležati tole, zato se stanje ne izboljšuje. Drugače sva bila z malim ta teden 2 x na pediatriji, v pon. so mu vzeli kri in je TSH (upam, da sem prav napisala) nekoliko nižji kot takrat, ko sva bila hospitalizirana, tako da bo naslednja kontrola čez 2 meseca. V petek so izvedli iontoforenzo, ki je, kot sem videla, kar pogosta preiskava, saj nas je bilo 10 naročenih. Izvide dobim po pošti. Hvala, da nam pomagaš s svojim znanjem, zlata si!!!!! Tale tvoja tortica zgleda odlično, kako je šele dobra. Danes sem Aljažu kupila Milupino kašico z okusom banane. Naredila sem mu jo za par žličk in je take "frise pokal" kot da bi mu dajala gnoj. Ne vem, kaj naj storim s tem mulotom. Sem jo sama probala in ima res dober okus. Ne bi mleka, ne bi kašic, verjetno misli, da bo od zraka živel. Moji živci so res že na minimumu. Jutri bom poskusila z banano, bomo videli, kaj bo. baby (ful čupa), alfabeta (naš še niti pod razno ne sedi tako suvereno), Lusa (za v revijo) čudovite slikice. Dragi slavljenčki (Luka, Jonas, Viven, Ana Karolina) vse naj naj!!!! Jaz sem pravkar oddala naročilo za maxi cosi priori xp, ta ki je danes v akciji. vaney upam, da niso ušeski. Pa lepo, da je sprejel Pregomin, jaz sem ga poskusila in ima ogaben okus. Martinca mi lahko poveš prosim, kaj vse potrebujem za izdelavo osebne izkaznice? Jo moram dati delati, če mislimo iti na morje. klepetka mi smo danes nabavili Brevijevo lučko proti komarjem. Deluje v obsegu 5-ih metrov na principu zvoka, ki ga naše uho ne zazna. Meni se zdi super, ker ni nič kemije. Sem ti pa že včeraj hotela reči, ko sem gledala slikce, da je Lana čista mami. Za srečanje vam še zaenkrat nič ne znam povedati, če bo šlo, se bova z Aljažem pridružila. Kako bo z golobčkom pa ne vem, ker ima tri otročke. Mala pikica misliš, da bo vroče? Ker tole vreme je trenutno porazno. Nana si kaj pridna čez vikend? Ok, tole bi bilo od mene! Lep večer vsem skupaj!