viator
|
Čao mačke.... kak ste kaj. Pazite se danes..ker je petek 13.- tega... Evo jaz že v akciji, počasi pakiram...hmm, tole opravilo se je spet mal zakompliciralo, odkar imamo Laro . Zmeraj kaj pozabim...pa imam 10 spiskov..grrr IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Včeraj sva bili na kavi in sprehodu z Mateyko in Inaro...prav luštno smo se imele. Ja res hvala, ker ste me poklicali , jao, jao, ampak mene pa ne poklicat, ane - brez besed sem, brez besed No, naslednjič me pa res lahk pokličeta, ker očitno sta se dobro naklepetali, ker danes spet dežuje Na Mateyka, a vidiš..zdej sva pa še za dež krivi. Lepa reč. Ja seveda, za naslednjič ni panike - se slišimo in dobimo. Nas zdej sicer ne bo do 25.6. - (dopust), ampak sej gresta lahko komot tudi v dvoje, pardon v 4. Zadnjič smo se neki slabo menile...pol nisi nič na ZS odgovorila..tako da bi najboljše, da si telefonske izmenjamo in se direkt zmenimo. Jaz ZS včasih pozabim čekirat... Joj, viator, da ne boš kaj slabega mislila saj veš, da sem vaju samo malo hecala . Čeprav sem vedno na šest, sem vedno za kako kavico z vama - samo malo se bojim, da mi bo mateyka nazaj na Švedsko ušla ti pa nazaj v službico. Saj veš, glede na to kako je fajn tu gor čvekat, bi bilo v živo še tok bolj pestro - dej no, hec mora bit. Kakšne luštne fotke..sta pa res mačke vidve z Alino.. . Za čvek v živo sem pa zmeraj, res je v živo še bolj pestro. Mateyka bo še neki časa doma, tako da ni vrag, da se ne bi dobile....
< Sporočilo je popravil viator -- 13.6.2008 9:10:36 >
|