Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 12:55:55
|
|
|
|
viator
|
Jaz bi tud jedla, pa mi mala ne da mira... . Bom pol navalila, sam da zaspi..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 13:30:05
|
|
|
|
Duškica
|
Jaz pa sem danes na solati, otroci jejo v šoli, ati pri tašči...... Mogoče bo pa šla kakšna kila, če grem še malo po stopnicah...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 13:42:59
|
|
|
|
neli99
|
alina za une rozince ... sem prej pozabla povedat, da sem se ful smejala. pa bravo klemen korenjak. večji bo kmal ko naš peter. telovadba ... ... no pa dejmo k je lih čas ... viator dober tek ... ja ja zobki bojo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 14:09:24
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Jaz pa sem danes na solati, otroci jejo v šoli, ati pri tašči...... Mogoče bo pa šla kakšna kila, če grem še malo po stopnicah... Jaz grem pa k mami popoldne...jao, mislim, da bo tud tam za jest, mljack. Tko da...mah bom jutri manj jedla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 14:10:50
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 viator dober tek ... ja ja zobki bojo Upam, da bodo zobki in ne kaka viroza - ker bi mi šli v nedeljo v Bovec...čeprav vreme bolj slabo napovedano...tko da....bomo videli. Ima pa ful napeto čeljust, revčka.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 16:21:18
|
|
|
|
Duškica
|
Čisto dol smo že prilezli....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 16:55:18
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 16:58:22
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki Ti si najbolj simpatična na svetu!!!! Škoda, da se ne vidimo večkrat!! (ostale ne zamerite, ker vas še nisem spoznala - verjetno ste vse najbolj simpatične na svetu)
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 16:59:03
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Čisto dol smo že prilezli.... jo zgleda vse maširajo po štengah dodi prekrasno princesko maš.oz vsi ste prekrasni in občudovanja vredni. lonib krasna slikca,hej če rabiš kako kilo ti jo z veseljem odstopim. Jaz sem pa ta teden ugotovila da mam 4.5 kg manj,pa se mi je zdelo špasno zakaj so mi hlače začele dol lest.Največji vic je pa v tem,da ne hujšam kr naj gre dol,bom še gmajtna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:01:12
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki Ti si najbolj simpatična na svetu!!!! Škoda, da se ne vidimo večkrat!! (ostale ne zamerite, ker vas še nisem spoznala - verjetno ste vse najbolj simpatične na svetu) duška pa veš da vaju pogrešam z Laubico,tk da bo treba en čvekdol vžgat.Bom probala mojga v sredo nasrat,da bi šla v MB ,če bom dobla dopust,pol pa naprej v Celje bi malo ovinka nardili.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:03:56
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki Ti si najbolj simpatična na svetu!!!! Škoda, da se ne vidimo večkrat!! (ostale ne zamerite, ker vas še nisem spoznala - verjetno ste vse najbolj simpatične na svetu) duška pa veš da vaju pogrešam z Laubico,tk da bo treba en čvekdol vžgat.Bom probala mojga v sredo nasrat,da bi šla v MB ,če bom dobla dopust,pol pa naprej v Celje bi malo ovinka nardili.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:35:03
|
|
|
|
neli99
|
... sem čist kvadratna zdej k sem se čez to stran pretolkla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:37:00
|
|
|
|
neli99
|
ampak jellymuffin je pa ... mal novih luuuuušnih slikc
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:39:50
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ampak jellymuffin je pa ... mal novih luuuuušnih slikc Da jih bomo lahko limale kot v dobrih starih časih....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:42:14
|
|
|
|
neli99
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:48:55
|
|
|
|
Duškica
|
Ta je dobra!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:50:16
|
|
|
|
Duškica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 17:54:50
|
|
|
|
neli99
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 18:01:41
|
|
|
|
smotka lonib
|
hojla! ste pa tok super čvekice, da vas je prov fanj brat . moje aprilčice so kr mal zamrznile. včasih smo imele take debate, da smo pokale od smeha, zdej pa je bolj žalostno . sem pa morala svojo slikco gor nalimat, ker ste se že skoraj vse pokazale. julci! ne se sekirat glede kil, glavno je da si srečna in zadovoljna s seboj. sej moja mami je tud bolj okrogla (je 20 let nazaj shujšala iz 94 kg na 64 kg v dveh letih). nekaj let je lepo vzdrževala svojo postavo, potem pa je prišla bolezen, pa se je zredila nazaj (malo je tudi od tablet-sklepna revma). bi pa vzela kakšne joške, če jih ima katera preveč , ker mam jest take kot najstnica, ki ji komaj začnejo poganjati . jest se včasih rada pohecam na svoj račun. sicer pa ne moremo biti vsi glih. kakšen pa bi bil svet, če bi bili vsi enaki, dolgočasen.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 20:21:24
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki Ti si najbolj simpatična na svetu!!!! Škoda, da se ne vidimo večkrat!! (ostale ne zamerite, ker vas še nisem spoznala - verjetno ste vse najbolj simpatične na svetu) JAZ TUDI TAKO PRAVIM ZA JULCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-IN MOJO MAJRIM ki jo ful pogrešam ,pa DUŠKICA in VIATOR, NELI,NASTAŠA-joj kaj še kero poznam in sem jo spustila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 20:22:55
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: viator Na Duškica...če te kej tolaži, pri meni je isto. Kile se me držijo...mater. ... evo tuki še ena za v klub loni si pa fest za pogledat na sliki se vam pri družim v klubu-sam tle sem pa jaz carica vsaj neki Ti si najbolj simpatična na svetu!!!! Škoda, da se ne vidimo večkrat!! (ostale ne zamerite, ker vas še nisem spoznala - verjetno ste vse najbolj simpatične na svetu) duška pa veš da vaju pogrešam z Laubico,tk da bo treba en čvekdol vžgat.Bom probala mojga v sredo nasrat,da bi šla v MB ,če bom dobla dopust,pol pa naprej v Celje bi malo ovinka nardili. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sam prej javi da si nebom stranke naročila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 20:25:48
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 20:32:59
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.6.2008 20:35:52
|
|
|
|
Laubica
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?