|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
12.6.2008 19:54:34   
*nina*
jaz isto,se brzdam, itak pa svetujejo da je bolje zmanjšat kot pa narediti čisto blokado, ker je za telo to večji šok!ali pa se samo tolažimo s temuser posted image

cipresa kdaj si pa imela prvega otroka, koliko si bila stara?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.6.2008 19:57:06   
zverinca
hej hoj!!

user posted image vsem za dobre izvide... moja nuhalna je tudi za mano, včeraj... oh kako je to meni lepi pregled!! skoraj pol ure sem našega črva opazovala na monitorju, G mi je posnela še tri filmče na UZ. Nuhalna je 1,4mm kar je ok. Verjetnost pa potem tudi. Spola se ni videlo, mogoče naslednjič.

Joj kajenje, jaz sem kadilka. Sedaj v nosečnosti pazim, čeprav me kak dan tudi odnese (sploh če grem na kako kavo s kom na čvek) in pokadim kakega preveč, sem pa zmanjšala. Je pa težko... pripravljeno imam knjigo Končno nekadilci, sam ob tamali ni nikoli šansa da jo v enem šusu preberem in zato kr odlašam. Mogoče dam tamalo čez vikend eno dopoldne k babi, da mam jest mir. Bom vidla, resno razmišljam o tem. Pri njej sem pokadila max 3, sedaj imam tudi ta limit, sam sej pravim, me odneseuser posted image pa sem jezna nase, gravžam se sama sebi, žalostna sem kaj delam črvu in vse, sam da ne bi pa kar ne morem.
Ok, tole je zdej kot izpoved.. .no pa sej lahko povem ne?

sedaj pa pošast spat spravit, nekaj za službo naredim na hitr še nekaj, pojem ogroooomen kos riževega narastka in se ugasnem.

Lep večer še naprej in dobro opravte jutri preglede!!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.6.2008 20:00:24   
december28
Vsem čestitke za NS!user posted image

V seznamčku videla, da manjka moja starost - december 28 je stara 28. 

Naj poročam, da me je danes že pograbila nakupovalna mrzlica - kupila nekaj ljubkih roza stvari (saj so z dolgimi rokavi!).
Najbrž to res ni bilo najbolj pametno, ker je določitev spola na NS še bolj tako tako in je potrebno počakati na naslednji pregled z UZ... Ampak veste kaj, pa kaj potem! user posted image

Pa kaj!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.6.2008 20:30:26   
zverinca
še mazanje proti strijam: jaz se mažem z Johnson oljem za dojenčke, na mokro kožo, pa se zavijem v haljo za 10min..  enkrat na teden - enako sem se v prvi nosečnosti in ni bilo nobene, ama res nobene nove strija (jap, povdarek na nove, hehe).... zdele se grem mazatuser posted image čeprav me zdele skrbi ko se mi trebušček že toliko pozna in se sprašujem kaka bom decembra, kot novoletna bunka za jelko, še malo bleščic si nadenemo za veseli december pa bomo res bunkeuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.6.2008 20:50:21   
*nina*
glede kajenja je najbolj smešno to...o tem sem prebrala veliko,je škodljivo vem.
ampak najbolj glupo je pa to ko ti ena nekadilka reče: a veš kaj s tem delaš otroku?...zanimivo je pa to da ima ona 6let starega fantka in ker se njej ne ljubi naučiti kuhat (stara je 33let),kao nima volje do kuhanja, tamali že odkar lahko je trdo hrano je same stvari ki se spečejo v fritezi (pomfri, zmrzjeni piščančji polpeti.....)uglavnem sama hitra hrana!ko je bil star 4leta je izvid krvi pokazal da ima močno povišan holesterol!ali morate vrjeti?
ne zagovarjam kadilk, ampak ne maram pa da nekadilke blatijo kadilke in s tem niti ne pomislijo da mogoče pa one skodijo svojemu otroku s čim drugim , ki lahko bolj zaznamuje otrokovo življenje, kot pa 3cigareti v nosečnosti na dan.

je pa vsekakor zelo zelo dobro da prenehaš če le lahko.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.6.2008 21:04:55   
nanaa
Dober večer,

evo še ena, ki je bila danes na NS pri dr.Strahovi in vse je superrr, 1,7 in tveganje 1:8000 kar je za mojo starost super je rekla zdravnica. Sva pa bila tako živčna, da sva ji pozabila dati CD, vseeno sva pa dobila dve slikci. OOO kako bom danes spala. Tudi pri nama se še ni videlo spola. Je bila še katera okoli 16.15 pri dr. Strahovi?

Aja pa rok mi je popravila na 22.12.

Glede cigaret, jaz sem kadila do lani ko, sem prvič zanosila (končalo s SS) ampak, ko sem izvedela da sem noseča sploh nisem pomislila na cigareto, kar blokada se mi je naredila. Potem sem pa kadila samo še na žurih, sedaj od kar sem 2 noseča ne kadim več, mi pa diši :)

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
13.6.2008 7:01:09   
ninica04
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image vsem za dobro opravljeno nuhalno.

SANJA - super slikica, res ful lepo

KADILKE - ne se sekirat, jaz sem skoz kadila, edino med prvo nosečnostjo ne in ko sem dojila, pa tudi zdej mi ne paše mi ful smrdijo. Sicer se mi je v prvi nosečnosti isto zgodilo na začetku, proti koncu se mi je pa tako ''luštalo'' enga čikca da bi umrla. Pa ko je bla ful kriza sem kakega skadila, drugače pa načeloma ne. Poznam jih pa ffuuullll ko so skoz kadile, med nosečnostjo, še na dan poroda, ko so dojile..... bebicam pa nič!! Tk da vsaka po svoje. user posted image

V glavnem datum za nuhalno sem pa dobila pri dr. Strahovi in sicer v torek 18.6 mislim da je datum. Komaj komaj me je stišala nekam, ker sem že ful pozna. Sicer pa komaj čakam

Danes gremo na morje, tk da še morm tamalo zbudit, pa zrihtat..... Pa možek že teži ko še zjutri na računalnik ''tovčem''..... Šibam......

lp
user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
13.6.2008 7:14:56   
Nincica1
Tudi jaz uspešno prestala NS pri dr.Strah, ki je vredna vseh pohval. Predviden datum poroda imam 20.12., NS je 1:1,5, tveganje pa 1: 8070. Naslednji pregled imam 19.06. So pa to nepozabni občutki, ko vidiš svojega dojenčka in poslušaš njegov utrip, norouser posted image
Vsem lep dan in čimbolj uspešno na NS.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
13.6.2008 7:18:08   
nanaa
Jutro,

o super Nincica1 user posted image , včeraj pa zgleda da smo imele dober dan pri dr. Strahovi. Se nam mora še katera javit?

Puunce, držte pesti jaz danes povem v službi, na srečo že ob  13 odidem iz službe user posted image .  So razprodaje v Sevnici, ima Lisca in Kopitarna, danes in jutri.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
13.6.2008 8:05:53   
katja_p
Izcedek se je malo umiril, vendar je še ogromno krvi v maternici - sem bila na UZ. Tako da moram še kr lepo čim več počivati. Sem imela en večer rahel krvav izvedek, ampak ni bilo hujšega, ker je bil že naslednje jutro rjav - sam sem vseen šla na pregled.

In malo sem razmišljala, in povezovala vse stvari, ki so mi jih zdravniki kadarkol povedali od prvega UZ naprej. IN ugotovila, da je ta moj hematom posledica nerazvoja eneda izmed zarodkov. Očitno sem z začetka imela dvojčka, a se eden sploh ni začel razvijati in tista prva močna krvavitev, ki sem jo imela in bila v bolnici, je bil v bistvu splav tega drugega zarodka, zdaj se pa še vse čisti.

Zdaj so mi vsaj mal jasne stvari, zakaj je do tega pršlo in se kr mal bolš počutim, ker vsaj vem približen vzrok.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 13.6.2008 8:07:46 >

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
13.6.2008 9:51:59   
*nina*
haj,

ninica04 18.6.je sredauser posted image ker imam jaz tudi takrat NS, sam jaz jo imam pri levakovi v velenju.

katja p kako pa veš, da bi lahko bilo to krivo?ali ti je to kak g povedal, da je možno?

za vse ostale pa držim pestke pa danes, če ima katera kakšen pregled.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.6.2008 10:00:00   
tejci01
Ojla
najprej čestitam vsem user posted image  za dobro opravljeno NS
Sanja čestitke in imaš PDP na rojstni dan mojega dragega.
V torek imam pregled pri G in mi bo kar on naredil NS. Mislite, da bo vse OK, ker slišim razne govorice, da to ni v redu in da bi bilo bolje, da grem drugam. Samo tiste  ki so bile pri njemu na pregledu so bile zadovoljne. Včasih je bolje, da slišiš čim manj.
Nisem pa še nič živčna, samo komaj čakam da vidim najino pikico. Danes sem spet sanjala fantka, tako da bo verjetno res user posted image .
Kako pa kaj počutje?
Z mano je ok, samo če veliko stojim (kar je v moji službi) mi malo že zatekajo noge in sem kar trudna. Če pa sem doma in bolj počivam sem pa super in niti ne vem da sem noseča.
Tudi jaz sem se začela mazati po trebuhu, ker če bo šlo tako naprej nevem kakšna bom decembra. Ker od vsega začetka sem kar napihnjena in sem mislila, da se bo trebuh kaj zmanjšal. Sem si tudi že kupila nosečniške hlače,samo jih imam ful stisnjene, počutje v njih pa je super.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.6.2008 10:17:10   
ninica7
Oj!

Tejka ** - držim pesti, da se vse dobro izteče.
Anapikica - jaz grem rodit v Postojno (epiduralna) -po novem mam datum poroda 24.12. - bomo meli malega Jezuščka.user posted image
Kdaj si boš šla pogledat tja bolnico in se najavit? Rada bi rezervilrala tudi privat sobo. Upam ,da bo prosta

Včeraj sem bila na nuhalni pri mojem zdravniku - dr. Lukmanu na Ptuju (ima licenco). Vse skupaj je s pregledom vred trajala kakih 10 minut. Zdelo se mi je zelo površno in hitro. Prisoten ni bil niti partner, čeprav se je v ta namen vzel prosto. Vsaj rezultati naj bi bili dobri po mnenju zdravnika....čeprav sem malo skeptična.
NS : 1,9 mm. Veliki smo 57 mm,tveganje za 21-  1:1064
oz. tveganje za 13+18- 1:.3699. Nosna kost je vidna. Spola se še ne da določiti.
Meni se to ne zdi dobro. Zdravnik je rekel, da ne rabim it na dodatne preiskave, jaz pa bi vseeno opravila trojni  hormonski test. (Kako to zgleda?) Če pa ta ne bo dobro pokazal pa amniocentezo. Kaj mislite?user posted image Naslednji pregled imam 15. julija.
Lp, Nina

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.6.2008 10:29:48   
tejci01
Jaz se tudi bojim, da me bo pregledal na hitro. Moram prav vprašat, če bo lahko parter zraven, ker si bo vzel prosto. Bom kar poklicala.

sem poklicala in mi je sestra rekla, da je partenr lahko zraven. Super, da bo tudi on videl najino pikico.

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 13.6.2008 10:31:53 >

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   RE: Decembrke 2008
13.6.2008 10:36:12   
_sanja_*

user posted image

(skupaj nas je
73 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?       UZ 28.5.        ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35        UZ /NS 13.6. ?  user posted image
user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24      UZ  30.7.          ?  user posted image
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31       UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )    31       UZ 18.6 (NS)  ?  user posted image
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29      UZ 20.6.(NS)  user posted image  user posted image
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?              UZ              ? user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ? UZ 9.7./MF24.7.(NS) user posted image
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30    UZ 2.7. (NS)     user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27       UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25      UZ (NS)           ?  user posted image
user posted image 5.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    UZ 20.6. (NS)     ?  user posted image
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      28     UZ 23.6.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     UZ 21.7.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26   UZ 3.6./NS3.6   user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    UZ 3.6. (NS)      ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?        UZ      (NS)       ? user posted image
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     UZ 16.6. (NS)   user posted image  user posted image
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31        UZ                    ? user posted image
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27     UZ16.6. (NS)      user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34  UZ8.7./MF25.7.(NS) ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29         UZ 8.5.            ? user posted image
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?    UZ 7.7 (NS)        ? user posted image
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       UZ   (NS)         user posted image user posted image
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?       UZ (NS)             user posted image  user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     UZ18.6. (NS)    user posted image user posted image
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31        UZ 2.6.           
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      UZ/ (NS)         ? user posted image  
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     UZ  (NS)     
        ? user posted image
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29     UZ 3.6. (NS)       ?  user posted image
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28        UZ  (NS)           user posted image user posted image
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        UZ  (NS)           user posted image user posted image  
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       UZ (NS)            ? user posted image
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    UZ 26.6. (NS)   user posted image user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      UZ 6.6 (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28     UZ 3.7. (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26       UZ 17.6              ? user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       UZ 26.5.               ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26        UZ                       ? user posted image       

user posted image  16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29        UZ (NS)             ?  user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36        UZ   8.5.             ?  user posted image    
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27         UZ (NS)               ?  user posted image  

user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        UZ  (NS)              ?  user posted image  
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 30.6./NS 9.06   ?  user posted image    
user posted image  18.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        31    UZ 1.7. (NS)          ?  user posted image
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29   UZ /NS 11.06         ?  user posted image            
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   UZ10.6./NS 12.06  ?  user posted image  
user posted image
20.12.   Nincica1     (1.  user posted image0.user posted image )     30    UZ 19.6./(NS)         ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27         UZ/NS12.6.       user posted image user posted image

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22       UZ 4.7. (NS)          user posted image
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29              (NS)               ?  user posted image     
user posted image 22.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24  UZ  8.7. (NS)            user posted image   user posted image
user posted image  24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  UZ 15.7. (NS )           ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27      UZ21.7./NS 18.6    ?  user posted image
user posted image  26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33      UZ /NS16.6.        ?  user posted image
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21       UZ 27.6                ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )         ?         UZ  19.5.              ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       UZ 10.7. /NS 18.6.
?   user posted image
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6                  
?  user posted image

user posted image  31.12.  uršap          (1. user posted image0.user posted image )       ?       NS 21.6                   ?  user posted image

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         UZ               ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      UZ 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           UZ               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           UZ               ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          UZ               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?         UZ                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        UZ 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      UZ 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30      UZ                   ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          ?                  ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?         UZ                ? 

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.6.2008 10:43:20   
uršula83
Dober dan!
Kako smo kaj danes? Zjutraj sem tuhtala ali bi šla v službo, ali bi rajši kar malo ležala pa uživala...no kljub vsemu sem šla, saj je itak jutri sobota in bom doma. Punce, ste že vse povedale doma in v službi da ste noseče? Jaz v službi še nisem, doma tudi ne, pri fantu doma pa sva že. So bili veseli. Aja, PDP imam po novem 17.12.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
13.6.2008 10:47:35   
_sanja_*
Seznam sem dopolnila, prosim preglejte ga, če je prav.
Pa spol sem zbrisala pri sebi, ker ne verjamem še, se mi zdi prekmalu, pa če bi bil res fantek bi se verjetno na NS videlo, tako pa se ni.
No, naj čestitam vsem za dobre rezultate NS! user posted image user posted image user posted image Tako je blo lepouser posted image In občutek, ko zveš, da je s tvojim otrokm vse vredu... Ni lepšega.
Tiste, ki jih imate danes držim pesti, ne bit vraževerne, ziher bo vse vredu.user posted image user posted image user posted image
Ninica4, vesela sem da si dobila datum pri dr. Strahovi. Res je super zdravnica! user posted image user posted image In lepo se imejte na morju!

Glede kajenja... Kadila nisem nikoli, tako da zdaj nimam s tem problemovuser posted image

Katja, glede dvojčkov je pa to čist možno ja... Tudi meni je rekla tako, ko je bil na drugem pregledu samo eden. Včasih je pač možno, da se na začetku razvijeta dva, potem eden odmre, drugi pa se normalno razvija naprej. Hvala bogu, da je vsaj z drugim vse ok! user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
13.6.2008 11:33:48   
*Mateja
oj.
vsem čestitke za opravljene NSuser posted image user posted image user posted image user posted image
jest sem pa v sredo itit naredila z 8, sem res vesela, tdj pa še dva odpišem pa še septembra kšnga pa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
13.6.2008 11:54:54   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

oj.
vsem čestitke za opravljene NSuser posted image user posted image user posted image user posted image
jest sem pa v sredo itit naredila z 8, sem res vesela, tdj pa še dva odpišem pa še septembra kšnga pa jeuser posted image user posted image user posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
13.6.2008 13:08:42   
lollypop
pozdravljene nosečke user posted image

tole vreme me pa tako uspava, sem še v službi pa smo imeli kar naporne tri dneve na službeni poti, tako da danes v pisarni komaj v računalnik gledam da ne zaspim user posted image  ampak mi je pa ful dobro k sedaj že večinoma poznajo moje stanje tako da se super počutim....
Moj naslednji pregled je šele 22.7. (kri, voda, pritisk, teža) in pa UZ 25.07. tako da bo kar trajalo preden spet vidim svojega user posted image  je pa ful dobro sedaj ko slišim srčka tudi na Angelsoundu in me kar pomirja

No, uživajte tale deževen petek, upam da se kmalu prikaže več sončka, drugače me bo pobralo od utrujenosti in pomanjkanja energije user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
13.6.2008 13:38:56   
bibabuba

tole vreme me pa tako uspava, 

Kličem sonce!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
13.6.2008 14:20:23   
katja_p
Sanja, a ti si tud zdej ostala pr enem? NIsm tk podrobno spremljala foruma. Ja, menda je to možno. Ena možnost je pa tud, da poči kaka žila v maternici. To sta dva najpogostejša vzroka. In tud zdravniki so se nagibali k temu, ker je bila tako velika krvavitev in ker imamo v fantovi družini dvojčke. Tako da je zelo verjetno, da je blo to.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
13.6.2008 14:21:36   
katja_p
Sem si kupila Eucerinovo olje proti strijam in morm rečt, da mi je trenutno kul. Ni premastno, dokaj hitro se za olje vpija v telo, pa še blago diši.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.6.2008 14:54:35   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: ninica7

NS : 1,9 mm. Veliki smo 57 mm,tveganje za 21-  1:1064
oz. tveganje za 13+18- 1:.3699. Nosna kost je vidna. Spola se še ne da določiti.
Meni se to ne zdi dobro. Zdravnik je rekel, da ne rabim it na dodatne preiskave, jaz pa bi vseeno opravila trojni  hormonski test. (Kako to zgleda?) Če pa ta ne bo dobro pokazal pa amniocentezo. Kaj mislite?user posted image Naslednji pregled imam 15. julija.
Lp, Nina

Ninica7, moj nasvet je tak. Če si prepričana da boš v primeru slabih rezultatov šla delati splav oz. če si odločna da otroka z temi okvarami ne boš rodila potem je vse to primerno zate in je prav da se odločiš za preiskave. Če pa že v naprej veš da splava ne greš delat potem  ti polagam na srce da sploh nehaš misliti na te rizike in na vse to sranje ker kljub vsemu še vedno niso 100%. Edini 100% izvid je izvid AC, vendar obstaja riziko za splav v prvih dneh po AC.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.6.2008 17:14:43   
ninica7
Cipresa - hvala za odgovor. Premišljujem o tem, vendar pojma nimam kaj bi naredila. Otroka si že dolgo želiva, končno se nama je uresničila želja.Porajajo se mi mnoga vprašanja. Želim si svojega otroka- vseeno kakšnega.  Nočem pa, da bi bil ubošček. Kdo bi skrbel za njega, ko naju s partnerjem več ne bi bilo? Ne vem, kaj bi naredila v tem primeru.

Kaj mislite pa ostale?
Iskreno vam vsem želim vsem zdrave otročičkeuser posted image in čim manj težav v nosečnostiuser posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.