|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
13.6.2008 17:57:22   
**NiNa**
Oj oj!
da se vam na hitro po dolgem času oglasim. Včeraj sva imela NS pri Strahovi in je po njenih besedah vse super. Vse se je lepo videlo, prešteli smo prstke (nama je tako lepo skos mahal user posted image ). Čeprav sva imela pripravljen CD nama ga ni posnela pa tudi samo eno slikico sva dobila , čeprav jih je več naredila pa veliko lepših kot ravno ta ki nama jo je dala (sva bila zaradi tega kar malo razočarana user posted image , ampak glavno je da je vse ok). Glede spola nama ni nič omenila (tudi vprašala ni, če naju zanima), midva pa tudi nisva nič vprašala, ker sva se že prej dogovorila da rajši nebi vedela.

Drugače se pa počutim kar dobro, vsak dan 1x ali 2x še bruham. Javljam se bolj malo, ker mi sedenje za računalnikom sploh ne paše.
Moji doma in v službi že nekaj časa vedo, ostalim bova povedala v bližnji prihodnosti, ko bo kakšna priložnost. Zredila se še nisem, ravno tako tudi shujšala nisem. Nosim še vsa svoja oblačila in me še nič ne tišči.

ninica7
Jaz bi na tvojem mestu naredila dvojni hormonski test, samo zato, da boš bolj mirna in zato ker je test čisto preprost. Ti samo daš kri v laboratoriju (prej se seveda pozanimaj kje ga delajo - hormonski laboratorij) in počakaš nekaj dni na rezultate. Če te mogoče zanima katera dva hormona določajo : prosti beta horionski gonadotropin in nosečnostni plazemski protein A. Gledajo pa odstopanja tedveh hormnonov (torej če je kromosomska nepravilnost sta vrednost hormonov različni)
Upam, da sem ti kaj pomagala

pa pa Nina

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.6.2008 19:08:58   
pike
Pozdravljene,
Ninica, tudi moj G je Dr. Lukman in jaz sem pri njem bila na NS pred tednom dni. Nuhalno je meril 2 x (vaginalno in skozi trebušno steno), ker je mali bil najprej obrnjen tako, da je bilo težko izmeriti. Imam pa isti rezultat kot ti 1,9 mm, nosna kost je vidna in mi je G zatrdil, da je vse v mejah normale. Partner je bil zraven saj sem že en pregled prej vprašala in je rekel, da sploh ni problema in da lahko še vse na USB posnamemo. Meni se je pregled zdel strokoven in dobro opravljen. In pri mojem rezultatu ne razmišljam o kakšnih dodatnih testih jaz čakam le na to, da začutim prvo brco. Že do sedaj sem vsak teden trepetala, ko je na forumu bilo toliko nosečk, ki so svoje pikice izgubile, preostale mesece bi pa rada preživela čimmanj stresno in brez PREvelikega sekiranja. Če te NS in mnenje G nista pomirila, se odloči še za dodatne teste vendar tudi pri njih ostaja spet nekaj tveganja...
Vsem nosečkam , ki ste uspešno prestale NS, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.6.2008 19:21:15   
*nina*
mene čaka NS drug teden in sem kar živčna na trenutke. Včasih se kar zalotim pri razmišljanju kaj če mi bo g rekla to ali ono? Moram priznati, da me je kar strah srede, tolaži me to, da so povečini kar dobri rezultati na NS glede na starost nosečnice. Nevem, čisto sem zmedena. Pa še moj gre zraven in se tega veseli, jaz pa si na trenutke želim, da bi bila vsaj na začetku sama noter, da prvo vidim ali je vse tako kot mora biti, ali srček še bije, ali je dovolj velik. Nevem, saj vam pravim, da sem čisto zmedena.
Tako si želim, da bi bilo vse vredu, da bi odšla vesela od svoje g. joj preveč razmišljamuser posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.6.2008 22:51:52   
Suni
Joj punce, kolk je fajn vas prebirati, ko ste tako dobre volje...

Jaz sem pa danes malo bolj pri tleh... pa ne vem ali je vreme ali to, da imam jutri delovno soboto... bo treba v "službi" povedat, da sem noseča, da mi ne bo treba še med vikendom za monitorjem sedet...

Sem imela pa pregled pri G in so mi v laboratoriju že drugič prav nemarno vzeli kri - imam že spet tisto veliko podkožno modrico, pa mi ni jasno kako jim to uspe, ker so mi do zdaj vedno brez problemov jemali kri...
In pa izvedela sem, da nisem še imela tokse, čeprav imamo doma trenutno 4 mačke, tako da se moram zdaj paziti. Danes sem mi tudi kupila Eucerinovo olje, ga grem kar sprobat user posted image .

Sicer pa vsem čestitke za dobre rezultate in držim pesti še za tiste, ki NS še niste dale čez user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   RE: Decembrke 2008
14.6.2008 13:38:34   
_sanja_*
katja_p
Sanja, a ti si tud zdej ostala pr enem? NIsm tk podrobno spremljala foruma. Ja, menda je to možno. Ena možnost je pa tud, da poči kaka žila v maternici. To sta dva najpogostejša vzroka. In tud zdravniki so se nagibali k temu, ker je bila tako velika krvavitev in ker imamo v fantovi družini dvojčke. Tako da je zelo verjetno, da je blo to.

Jaz nisem nič krvavela, niti nisem imela rjavega ali roza izcedka, je pa G na prvem pregledu nekako nejasno videla. Videl se je en srček jasno, drugi pa ne, bilo pa je nekaj zraven, zato je rekla, da sumi na dvojčke. No, na drugem pregledu tega ni bilo več. Takrat mi je razložila kako je s tem - dvojnimi zarodki, če pa je bilo res to, pa nimam pojma.

ninica7
Premišljujem o tem, vendar pojma nimam kaj bi naredila. Otroka si že dolgo želiva, končno se nama je uresničila želja.Porajajo se mi mnoga vprašanja. Želim si svojega otroka- vseeno kakšnega.  Nočem pa, da bi bil ubošček. Kdo bi skrbel za njega, ko naju s partnerjem več ne bi bilo? Ne vem, kaj bi naredila v tem primeru.

Kaj mislite pa ostale?

Sploh ne vem, kaj bi naredila. Niti predstavljam si ne, kaj bi bilo, če bi ugotovili, da otrok ne bo zdrav. Za tujega otroka je lahko komentirati, za svojega pa ne ravno. Zadnjič se mi je sanjalo, da sem bila na NS in da je bilo nekaj narobe - ne zaradi NS, ampak nekaj z možgani. No in seveda sem bila panična naslednje jutro in ko sem to razložila prijateljem so povsem flegma rekli: "Ja kaj, splav greš delat v takem primeru!" user posted image Ja, seveda. To je lahko reči, dokler se ne gre za tvojega otroka, za otroka, ki ga nosiš pod srcem, ga pričakuješ, čakaš na njegove gibe in si ga srčno želiš... Zato pa res ne vem, kaj naj rečem. Nimam pojma, kaj bi storila.user posted image

Glede DHT pa... Cipresa ti je pametno svetovala, ima izkušnje, ker je sama tako dolgo čakala na izvid. Vem pa, da je težko biti v dvomih, zato je mogoče bolje, da greš in boš pomirjena, saj gotovo ni nič narobe, tvoji rezultati tudi niso slabi, ne vem zakaj je naredila zdravnica tako panikouser posted image Veliko sreče!

**NiNa**
Čeprav sva imela pripravljen CD nama ga ni posnela pa tudi samo eno slikico sva dobila , čeprav jih je več naredila pa veliko lepših kot ravno ta ki nama jo je dala (sva bila zaradi tega kar malo razočarana , ampak glavno je da je vse ok). Glede spola nama ni nič omenila (tudi vprašala ni, če naju zanima), midva pa tudi nisva nič vprašala, ker sva se že prej dogovorila da rajši nebi vedela.

Tudi meni je pozabila posnet CD! user posted image Saj ne morem verjet, da se je tudi tebi to zgodilo in ravno včerajuser posted image Takoj na začetku sva ji ga dala, pa je pozabilauser posted image No, jezna nisem bila kaj preveč, ker kaj veliko ne bi mogla posnet, ker se je mali ves čas premikal in skrival, ni se hotel kaj veliko kazati; takrat ko se je pokazal, pa nama je natisnila slikco, tako da sva dobila 3 lepe slikce, 2 pa je obdržala. Vsaj nekaj. Za spol sem vprašala, je rekla da se ne vidi, mogoče tudi zato vama ni nič omenila.

No, kar se tiče strij se pa že ves čas mažem, pa mi gre to čudno olje že prav na živceuser posted image Si morem nekaj drugega omislit.
Počutim se super! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 14.6.2008 13:39:29 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.6.2008 16:37:58   
*Mateja
pozdravljene.
Pa je spet en deževen dan user posted image jest že ne vem al smo aprila al junija, k je skoz dež.
Aja midva sva doma že povedala in so bli ful veseli.sva povedla takoj po prvem pregledu.
Jest se pa dons še mal učim, imam u ponedeljek spet izpit. Mi je prav smotan, k mam skoz na ponedeljek izpite.sam sj že bo nekak.
lepo se imejte punce
papa

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.6.2008 17:33:36   
*nina*
ja ful je glupo vreme. Sploh nevem kaj naj še počnem, moj je v službi, vse imam pospravljeno, sedaj sem pa mal na netu pa upam, da bo kak fajni film zvečer. Vidim da ni nobene, ki bi malo čvekalauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.6.2008 19:42:32   
neisha80
Ojla,po dolgem času en lep pozdravček tudi od mene.Danes smo opravili NS(morala bi bit 12.6.,pa ni bilo dr.Pelkičeve),vse je ok,menda pa dobimo user posted image .Kaj več pa napišem jutri..lp

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.6.2008 19:45:45   
zverinca
evo ene za mal čvekauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.6.2008 19:49:13   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

mene čaka NS drug teden in sem kar živčna na trenutke. Včasih se kar zalotim pri razmišljanju kaj če mi bo g rekla to ali ono? Moram priznati, da me je kar strah srede, tolaži me to, da so povečini kar dobri rezultati na NS glede na starost nosečnice. Nevem, čisto sem zmedena. Pa še moj gre zraven in se tega veseli, jaz pa si na trenutke želim, da bi bila vsaj na začetku sama noter, da prvo vidim ali je vse tako kot mora biti, ali srček še bije, ali je dovolj velik. Nevem, saj vam pravim, da sem čisto zmedena.
Tako si želim, da bi bilo vse vredu, da bi odšla vesela od svoje g. joj preveč razmišljamuser posted image user posted image

jaz bi se malo ustavila, res malo preveč razmišljaš... a vedno v vsem tako?
res, ne si plest tv novele v naprej v glavi po nepotrebnem!! optimistično punca!!

če pa bi slučajno kaj bilo narobe pa nisi sama za tako težke odločitve, imaš partnerja in skupaj gresta skozi vse...

saj bo, glavo gor, boš vidla, da boš še skakala po NS!! user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.6.2008 19:57:59   
*nina*
ja včeraj sem imela tak čuden dan, ja tako je to če preveč razmišljaš in preveč bereš o tem,res sem imela čuden dan. Pa res komaj čakam tole NS! Skoraj vse ste jo že imele jaz sem pa čisto na koncu seznama in jo res že pošteno čakamuser posted image to je bil samo tak dan, drugače nisem pri vseh stvareh tako, kar se pa glede nosečnosti tiče me pa res vse zanima zadnje časeuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.6.2008 20:04:11   
zverinca
ej men je G v prvi nosečnosti dala eno knjigico okoli prehrane, nege nosečnosti, rekla naj mi bo biblija, če mi bo kej čudno pa naj njo kličem, naj ne prebiram forumov da bom preveč razmišljalauser posted image user posted image user posted image in nisem! zdej tud ne berem kej velik o nosečnosti, vsak teden pogledam na prenancy.org kako se razvija štruca, ostalo pa sam čveeeeeeekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.6.2008 10:51:15   
*nina*
čaw punce, kako ste kaj danes? Pri nas se že kuha goveja juhcauser posted image
Danes je malo boljše vreme, hvala bogu, čeprav je za ta teden spet napovedano slabo vremeuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.6.2008 11:18:05   
zverinca
hej hoj!!

danes bolje, me vsaj ne zebe, jutri pa bo spet sr*** od vremena, šele proti koncu tedna bo bolje... ghhruser posted image

jaz tudi že kuham, sva spet sami....

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.6.2008 11:34:00   
pike
J na srečo smo danes poleg dobrega kosila deležni še sončka. Ampak meni bo vseeno dolgčas saj je moj do jutri službeno odsoten. Ma bom pač malo pospravljala, tv gledala, šla na kak sprehod s svojo psičko... Vsem nosečkam želim lepo nedeljo in DOBER TEK!user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.6.2008 14:41:27   
JAPE
Ojla punce!
Slabost se me še vedno drži, zato se malo manj oglašam zadnje čase.
ali ste že kaj kupovale nosečniška oblačila? Jaz sem si kupila ene hlače, bolj tanke in elastične. zdaj pa po netu brskam, če bi še kaj pametnega našla, pa nič ne nejdem. Ali mogoče katera ve za kakšno spletni stran ali pa za katalog. Je katera že naročala po katalogu?
Se priporočam za ideje!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.6.2008 16:35:35   
vrtnica21
user posted image

(skupaj nas je
73 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?       UZ 28.5.        ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35        UZ /NS 13.6. ?  user posted image
user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24      UZ  30.7.          ?  user posted image
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31       UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )    31       UZ 18.6 (NS)  ?  user posted image
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29      UZ 20.6.(NS)  user posted image  user posted image
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?              UZ              ? user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ? UZ 9.7./MF24.7.(NS) user posted image
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30    UZ 2.7. (NS)     user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27       UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25      UZ (NS)           ?  user posted image
user posted image 5.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    UZ 20.6. (NS)     ?  user posted image
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      28     UZ 23.6.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     UZ 21.7.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26   UZ 3.6./NS3.6   user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    UZ 3.6. (NS)      ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?        UZ      (NS)       ? user posted image
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     UZ 16.6. (NS)   user posted image  user posted image
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31        UZ                    ? user posted image
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27     UZ16.6. (NS)      user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34  UZ8.7./MF25.7.(NS) ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29         UZ 8.5.            ? user posted image
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?    UZ 7.7 (NS)        ? user posted image
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       UZ   (NS)         user posted image user posted image
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?       UZ (NS)             user posted image  user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     UZ18.6. (NS)    user posted image user posted image
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31        UZ 2.6.           
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      UZ/ (NS)         ? user posted image  
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     UZ  (NS)     
        ? user posted image
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29     UZ 3.6. (NS)       ?  user posted image
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28        UZ  (NS)           user posted image user posted image
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        UZ  (NS)           user posted image user posted image  
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       UZ (NS)            ? user posted image
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    UZ 26.6. (NS)   user posted image user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      UZ 6.6 (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28     UZ 3.7. (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26       UZ 17.6              ? user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       UZ 26.5.               ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26        UZ                       ? user posted image       

user posted image  16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29  UZ22.7/MF25.7(NS)?  user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36        UZ   8.5.             ?  user posted image    
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27         UZ (NS)              ?  user posted image

user posted image  17.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24  UZ  8.7. (NS)          user posted image   user posted image   
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        UZ  (NS)              ?  user posted image  
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 30.6./NS 9.06   ?  user posted image    
user posted image  18.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        31    UZ 1.7. (NS)          ?  user posted image
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29   UZ /NS 11.06         ?  user posted image            
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   UZ10.6. (NS)           user posted image   user posted image  
user posted image
20.12.   Nincica1     (1.  user posted image0.user posted image )     30    UZ 19.6./(NS)         ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27         UZ (NS)              user posted image user posted image

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22       UZ 4.7. (NS)          user posted image
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29              (NS)               ?  user posted image      
user posted image  24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  UZ 15.7. (NS )           ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27      UZ21.7./NS 18.6    ?  user posted image
user posted image  26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33      UZ /NS16.6.           ?  user posted image
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21       UZ 27.6                 ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )         ?         UZ  19.5.               ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       UZ 10.7. /NS 18.6.
?   user posted image
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6                  
?  user posted image

user posted image  31.12.  uršap          (1. user posted image0.user posted image )       ?       NS 21.6                   ?  user posted image

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         UZ               ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      UZ 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           UZ               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           UZ               ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          UZ               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?         UZ                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        UZ 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      UZ 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30      UZ                   ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          ?                  ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?         UZ                ? 

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 15.6.2008 16:39:26 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.6.2008 20:46:38   
CIPRESA
Joj JAPE jaz imam nosečniška oblačila že od prej ampak takoooo rada bi si kupila ene nosečniške kavbojke, ker sem kuhana in pečena v njih in jih tok pogrešam (starih namreč ne dajem več na rit ker so ful oprijete).
Mogoče katera ve za kake kavbojke, kje jih lahko dobim? Sem že gledala v LJ v tisti trgovini La Vie, pa imajo same tiste ful čudne temne barve da se niti ne vidi da so kavbojkeuser posted image . Če mogoče katera ve kje jih lahko kupim naj mi poveeeeeeeeee. Ful jih pogrešamuser posted image user posted image user posted image

V petek imam pregled in upam da bo vse vredu, da potem v nedeljo odrinemo na zaslužen dopust ki bo zaradi novosti ki jih prinaša mesec julij v moji stroki zelo kratek (samo enotedenski) potem pa spet na delo.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.6.2008 20:55:07   
*nina*
cipresa lahko pogledaš v h&mu, v kakšni stroki pa delaš ti?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.6.2008 21:52:01   
Anonimen
Alo! Tema se je sicer že močno razcvetela, tako da upam, da ni prepozno, da se še jaz pofočkam: 1. nosečnost (bo 1. otrok), stara sem 25 let, PDP je pa 4.12.08.
Bi bila vesela, če bi lahko rekla, da nosečnost poteka brez problema, samo ni čisto tako ... z bebiko je sicer vse vredu, tut na NS je bilo vse super ... samo krvavi izcedki iz nožnice me spremljajo že skoraj mesec dni, tak da sem kar naprej pri zdravnikih, v službo ne smem hodit, v bolnici sem bila 2 dni ... ampak vse za bebiko! ;)

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.6.2008 7:37:43   
nanaa
Dobro jutro, vidim da sem danes prva:). Sem že  v služni in prva stvar pregledat RR kaj se kaj dogaja.

Jaz imam danes pregled še pri mojem G., in imam še en kup vprašanj zanj user posted image . Včeraj sem zaključila z zadnjim antibijotikom in jutri dam ponovno vodo, da vidimo če se je kaj izboljšalo.

Lepo pozdravljena Otika, in upam da se ti te izcedki čim preje minejo.

Medva pa sva bila včereaj v Bohinju in je bilo krasno, še vreme je zdržalo. Sem bila pa kar utrujena in sem ob 21. 00 že kar zaspala.
Kako ste kaj preživele vikend?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.6.2008 8:16:01   
katja_p
Držte danes ob 14.00 pesti zame - imam zagovor.

lp

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
16.6.2008 8:45:58   
*Mateja

Dobro jutro user posted image
Katja držimo pesti.sj bo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa lih zvedla da sem še en izpit nardilauser posted image tk da vse kar sm šla do zdj delat mam narjeno, zdj pa sam še dons enga pa nasledni ponedeljek. tk da dones tud zame držite pesti.
Otika dobrodošlauser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
16.6.2008 9:18:11   
katja_p
Mateja, bom tud na tebe mislila user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
16.6.2008 9:33:42   
lonja
Jutrooo,

lep ponedeljkov dan prav vsem skupaj user posted image !

Otika, dobrodošla med nami čvekicami user posted image . Bomo skupaj odštevale tedne in mesece....

Cipresa, jst sem bla v soboto mal v šopingu, v trgovini Popek (BTC) sem videla, da imajo kavbojke, sam so vsaj za moje pojme pregrešno drage, od 50 EUR naprej. Kupila sem si majčko Pridem decembra, pa je tudi full draga (27 EUR), pa en modrc. Ne vem, men se zdi, da tuki full odirajo nosečnice s cenami, sem bla zadnjič v Avstriji v C&A, imajo full več cot in je ceneje.

Katja_p, *Mateja, držim pestke danes za zagovor oziroma izpit, OK user posted image ?

Mi smo danes vstopili v 15. teden, počutje je že OK, v četrtek pa že odrinemo na dopust, za kak teden v prikolico na Krk.

Lep dan!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.