|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
13.6.2008 13:06:40   
vrtnica76
Misar,prav imašuser posted image user posted image user posted image .Kar naj proba,pa bo že videl kako je to ponoč vstajatuser posted image .Ampak sej veš,deci so taki ravčkiuser posted image ,da tega ne bi sfolgal.Pol se zmeri izgovarjajo,da morjo pa oni zjutri na šiht.
Hvala bogu,da je moj zaenkratuser posted image še potrpežljiv.Pravi,da je na seks že čist imun rataluser posted image -če verjamešuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.6.2008 13:10:10   
MetiLu
dan

Jaz sem pa dones tečna že cel dan user posted image  tamal se je ponoč zbudil že ob 1.30, pa sva jedla in frajer se je pol začel smejat, ker ni hotu spat, jaz pa user posted image  pol ga je ati uspaval, okol 2.30 ... no ob 5.00 sem mu dala dudico..3x user posted image , pol je pa spal do 7.30, ko sva spet jedla in smo skupaj drnjohali še do 9.30 user posted image  kr neki, sej ni blo tko slabo, sam ko se navadiš že ful dobr spat, te takele noči čist iz tira vržejo...

No, pol smo šli pa še na sprehod in se je tamal celo pot dru v vozičku (beri: 40 min), razen ko sva ga ven vzela in nosila... mulc mali, mi je čist živce požru, sem rekla, da bom vozek kar prodala... Lump mali, on bi se nosu... Sem bla jezna ko user posted image , ga je pol doma spet moj dal spat in še zdej spi, men pa joške razganja user posted image ... ah, ni moj dan dones.

Misar, kaj bi šele moj reku, k sploh ne sexava? Čist prov si mu povedala...
Janey, tud jaz sem že vse živo probala, pa me še vedno boli in špika... NO COMMENT, sem mojmu rekla, da gre naslednjega user posted image  on rodit, ker jaz se kaj tazga ne grem več user posted image

No zdej je pa sirena, greva jest user posted image  ga grem mal polupčkat, ker sem bla prej hudauser posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.6.2008 13:16:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

misar, itak, da je brez veseze, da jim kaj dopovedujejo, ker ne razumejo. Moj je ful cool dec, ampak tukaj se vse konča. Enostavno moški možgani ne potegnejo do tam! Me smo sposobne delat res kaj nekaj stveri na enkrat, včasih malo površno, pa tečne smo zraven, oni pa eno za drugim, lagano po sportski, pa nič jih sekirat. Prav, da si mu rekla, ampak ne si obetat rezultatov,. Enrat mine. Če ne prej, ko se boš ti skulirala in popsutila. Žal.

user posted image super si to napisala. tako je, na žalostuser posted image

No, midve sva iz zmenka, je blo fino, mala pridna, smo se nagledali en drugegauser posted image , jest sem šla drugač po ene natikače v Mass-a je pa akcija plačaš 2, vzameš 3, tako da sem troje dam privlekla.user posted image Me zanima kako bo moj spet grdo gledal ko bo dam pršu.user posted image Me sploh ne zanima... za malo sem tud vse dobila, kar sem rabila, zdej pa samo še počakamo na lepo vreme v nedeljo in je to to.user posted image
Zdej bo pa treba kej skuhat, če ne bo user posted image v bajti.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.6.2008 13:17:29   
Suzi*
ojla.

smo imeli dopoldne obiske. Noseča kolegica, žlahtnica, pa tast in tašča sta samo na kavo prišla, ker sta šla prej iz službe. zdej smo pa same, mož je šel pripravljat za jutrišnji koncert. Ko prideta z anžejem domov grem pa končno v Modiano za modrc pogledat, pa po špecerijo, ker je nekam prazen hladilnik.

jao, tamala si slinček rine v usta pa brunda zraven. user posted image  ma to je prec vse slinasto, sam menjam te slinčke non-stop.

jaz pa kuham korenček in grah. danes bo za kosilo pečen krompirček in piščanček, pa eno prilogo zelenjavno bom naredila zraven. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.6.2008 13:19:13   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Misar,prav imašuser posted image user posted image user posted image .Kar naj proba,pa bo že videl kako je to ponoč vstajatuser posted image .Ampak sej veš,deci so taki ravčkiuser posted image ,da tega ne bi sfolgal.Pol se zmeri izgovarjajo,da morjo pa oni zjutri na šiht.
Hvala bogu,da je moj zaenkratuser posted image še potrpežljiv.Pravi,da je na seks že čist imun rataluser posted image -če verjamešuser posted image .

no to, da mora zjutraj na šiht je res...ampak tud jaz nisem pogodbe podpisala, da bom pa 365 dni v letu vstajala večkrat na noč. danes je petek. jutri mu ni treba vstat. ponoč ne bom niti mrdnila, pa da ga vidim junaka user posted image
pa še to, za tistih pičlih par evrov pa naj gre kar on na porodniško pa veselo vsako noč vstaja.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.6.2008 13:23:48   
buči
Bamby, prideš v torek?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.6.2008 13:27:18   
Janey
ma ste se načvekale zdaj ko me ni blo...zdaj pa ziher spet vse skačete okoli.

vrtnica reče se bumbo stolček dobi se v BC, ampak je najbolši za te ko otrok že sam sedi. Jaz dam pikeca not enkrat na 3 dni za največ minuto, pa še to ne.ko bo pa malo večji bo pa ful finouser posted image user posted image

misar sma na istem...mi2 sma se ravno dans ponoči zato skregala. Ga zbudim, al pa ga jok zbudi in se frajer obrne in spi daljeuser posted image user posted image valda da če si utrujen si tečen, ni ti do sexa in nič...vse bi meli ti naši dedi naredli pa nič za to. Ko pa je blo treba otroka delat je blo pa ful zabavno. Najbolše da mu kar flašo v roke potisneš pa rečeš naj jo on.Jaz včasih ga tut tolko prerukam da se čisto prebudi in pol on porihta, ampak ponavadi jakec že joka predn se o zbudi tak da ga sama porihtam. ampak čisto te razumem...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.6.2008 13:28:52   
MetiLu
evo pri nas je že dež user posted image  še dobr, da smo šli vsaj malo ven...

Suzi, moj Janez tud skoz slinčke malca, če ga pa nima, ma pa bodi takoj moker, ker si roke tko tlači v usta user posted image  ponavadi pa še bruha....

ah ti deci, jaz se čist z buči strinjam. moj mož je tud super, sam ko pa pridemo do opravil, pa no comment, za stvari ki jih jaz zrihtam v 20 min, se on najprej dva dni pripravlja, pol pa še dva dni pospravlja... user posted image  in ni pomoči user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.6.2008 13:32:33   
bamby
misar, jaz se čisto strinjam s tabo. Deci pač tega ne  razumejo, vsaj večina, ker vseh spet ne moremo v en koš metat. Se vseeno najde kakšen razumljivejši (od meti npr. user posted image )

buči, če ti je šel programator k vragu te zna res kar koštati popravilo user posted image  user posted image . Za torek še ne vem, ali pridem ali ne. Bom videla, kakšne volje bom, pa če se mi bo dalo it. V ponedeljek imamo itak cepljenje, pa je še to vprašanje, kako bo. Saj prvič je kar dobro prenesla, zdaj bomo pa videli.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.6.2008 13:34:29   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

no to, da mora zjutraj na šiht je res...ampak tud jaz nisem pogodbe podpisala, da bom pa 365 dni v letu vstajala večkrat na noč. danes je petek. jutri mu ni treba vstat. ponoč ne bom niti mrdnila, pa da ga vidim junaka user posted image
pa še to, za tistih pičlih par evrov pa naj gre kar on na porodniško pa veselo vsako noč vstaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Me pa res zanima kako tisti deci rihtajo zadeve,ki so namesto bab domauser posted image user posted image user posted image .Pišuka poleguser posted image še tut kej druzga rihtamo pa kuhamo tut zraven.Imamo pač to srečo,da lahko naenkrat več stvari delamo,pa še na RR čvekamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.6.2008 13:35:21   
vrtnica76
Grem fetrat,ker bo Janez živčnega fasu-dec pačuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.6.2008 13:35:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ah ti deci, jaz se čist z buči strinjam. moj mož je tud super, sam ko pa pridemo do opravil, pa no comment, za stvari ki jih jaz zrihtam v 20 min, se on najprej dva dni pripravlja, pol pa še dva dni pospravlja... user posted image  in ni pomoči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...pri nas je isto..sesalec stoji sredi predsobe že en tedn, pa ne bom se ga dotaknila, ker je on reko da bo. da ne govorim kako je ko on zvečer pospravi mizo od večerje..na pultu bo najdo vsak prostrček da bo naložo not, pa ko mu isto časa vzame če dam v stroj, da pa o teh njegovih akvirij sploh ne govorim...to je non stop v delu, jaz se pa spotikam čez neke lavore v kopalnici, pa v kuhni, pa tam si je še kr eni mali akvarij omislo kr na tleh, pa v kopalnici mam vrećo s peskom ki ga mora sprat, da ne rečem nič o tem kaka je kopalnica ko vse 4 filtre ščist, da moram po tleh brisat, umivalnik pa se mi kr bruha...pa vsi ti kamenčki v bani, ko jih lahko samo posesam če jih hočem ven spravit. eh...user posted image user posted image ampak sem se po teh 2 letih tega že menda tako navadla, da se samo nasmehnem pa pospravim..a on pizdi če pustim glitzi gobico v umivalniku al pa mogoče malo paste v umivalniku...morem TAKOJ tja in pobrisat, ker to pač tak ne more bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.6.2008 13:44:35   
Janey
grem gledat kaj bom v piskre vrgla

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.6.2008 13:49:39   
Marusah
Dan...

joj, sem že pozabla kako je čvekat po forumu tako dolgo me ni blo nič tukaj....ste že na 3-jem deluuser posted image  jaz sem ostala tam nekje pri prvem tako,da brat vas glih ne bom šla za nazaj user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je pri meni vse po starem. Lovro raste in je iz dneva v dan bolj priden. zdej sma začela z uvajanjem goste hrane in hvala bogu nimama nobenih problemov.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.6.2008 13:49:43   
nizy
pozdravljene,
joooj,bi me skor kap  , je naša Adna zjutraj skor zadušila Azro user posted image  user posted image user posted image ,  user posted image mali ji je roko tišala na nos in usta , Azra pa spala ,  si ne upam pomislit ,kaj be se lahko zgodilo user posted image user posted image user posted image . Še dober ,da jo je mož pravočasno videl user posted image user posted image .

elma - a se kaj boljše počutiš user posted image

vrtnica - ja prov imaš , res smo sposobne 200 /h

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.6.2008 14:00:18   
ELMA
ooo...nizy , če se jaz lahko privlečem do računalnika in tipkam, se že boljšpočutim user posted image
Si me zdaj ustrašila k si to napisala , za Azro , ...user posted image
Otroci božji ,dobr da je tvoj biu doma ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.6.2008 14:01:28   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Dan...

joj, sem že pozabla kako je čvekat po forumu tako dolgo me ni blo nič tukaj....ste že na 3-jem deluuser posted image  jaz sem ostala tam nekje pri prvem tako,da brat vas glih ne bom šla za nazaj user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je pri meni vse po starem. Lovro raste in je iz dneva v dan bolj priden. zdej sma začela z uvajanjem goste hrane in hvala bogu nimama nobenih problemov.

Marusah dobro da nas nisi pozabila user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.6.2008 14:07:00   
ELMA
Evo moje kosilo  je šlo v PM .
Zdaj gremo znova kuhat  ...Vse je zgorelo , kak sem pozabila da kuham ?

Ah to o sexu user posted image vsi so isti , samo to im je v glavi pa služba , jaz sem svojemu rekla če se bo še enkrat pritoževau zaradi tega , mu bom kupila ANČKO user posted image

Naj on dela tisto kar jaz čez dan naredim , jez bom šla v službo , in bomo sexali 3 krat na dan ...user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.6.2008 14:11:33 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.6.2008 14:22:43   
itata
evo bejbe. jaz sem mogja že ujutri pokritizirala. zdej me preventivno ne kliče, tko da se bova midva z malim počas do tašče odsvaljkala in to je to. smo na vezi spet v ned ali pon - sem tam odrezana od svetauser posted image
držite pesti, da bo mali danes lepo spal, ko greva midva na koncert! čao

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.6.2008 14:24:28   
MetiLu
ja ni kej, moški so z marsa, me pa z venere user posted image  jaz mojmu skoz govorim, da se hodi na šiht spočit, pa ne fizično, ampak psihično... gre med kolege, mal podebatira, zamenja okolje in ima pavzo od plenic, joka in dojenja. Sam še zmeri mu to še ni čist jasn. Ve pa, da zame šiht ni več izgovor! user posted image  Ga pa zaradi neseksa že čist preveč razganja user posted image  Upam, da se kmalu scajtam, ker tud mene tole že precej mori...

Joj, Nizy, sam da je vse ok user posted image

zdele je mami pri nama, pa se mal z Janezom ukvarja ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.6.2008 14:24:56   
vrtnica76
Ojej nizy,tole je pa res treba pazituser posted image
Mene včasih skrbi,če mali pri nama zaspi,da se neb fotr  na njega zvalu.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.6.2008 14:26:10   
ELMA
itata fajn se imejta user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.6.2008 14:27:16   
buči
user posted image

serviser je bil pri nas ...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.6.2008 14:28:34   
buči
Programator, grelec in črpalka ...

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.6.2008 14:29:15   
buči
Vsaj 250 verov, pa še čakat bi bilo treba ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.