vaney
|
Mi smo nazaj od dermatologa....najprej sem jih slišala, da stvar sploh ni tako nujna, no, pa nas je vseeno vzela in to celo prve. Zaenkrat sva dobila neko hudo mazilo s kortikosteroidi, ki je samo za nujne primere, ker tanjša kožo, pa še eno mazilo za vsak dan, napotnico za teste na alergijo 30.6., kupit sva šla Pregomin in olje za kopanje Mustela. Ne sme pa uživat več kravjega mleka, jajc in sladkorja. Zaenkrat je to to, več pa bomo vedeli 30.6., ko greva na teste. Še to vam moram povedat, ker me je skoraj kap Dermatologinja me je vprašala, če ga dojim, pa sem rekla, da ne, da smo na adaptiranem mleku. In potem mi začne dajat navodila, da moram na dieto brez mleka in jajc. In ji še 1x povem, da smo na adaptiranem mleku in potem me pogleda in vpraša, ja, kakšno mleko pa je to. In ji rečem, da Milumil. Pa me pogleda, ja, kako Milumil, a niste rekli, da pije adaptirano mleko in sem rekla, ja, Milumil. Potem pa je skužila in rekla, joj, veste, jaz se ne ukvarjam s tem in ne poznam tega mleka Saj vem, da vsi vsega ne moremo vedet, ampak dermatologinja, ki se ukvarja s takimi stvarmi, pa naj bi to vedela? Ali ne.... no, sem morala povedat. Vam pa povem, da je tole mleko za bankrotirat - 400g Pregomina stane 16.99€ in olje za kopat 18€, seveda moraš vse sam plačat Saj vem, da bi dal vse, kar imaš, samo da je otrok zdrav, ampak kako služijo s temi našimi dojenčki, pa tudi ni več normalno Tiste, ki uporabljate Milumil; podarim 2 zaprti 900g škatli Milumila (št. 2, eden navaden in eden vanilija) in 1 včeraj odprto vrečko navadnega Milumila 2, pa še 1x sadno kašico in 1x bananin gres (oboje odprto zadnje 3 dni). Mi tega ne smemo več jest, ap mi je škoda stran metat. Če katera hoče, naj pove, pa pošljem. A poznate koga, ki ne rabi Pregomina? Do najmanj 30.6. ga moramo sami kupovat, pa iščem kakšno cenejšo škatlo od 17€. Če katera ve....hvala vsem hvala za dobre želje vse imate SUPER slikice moram it, ostalo komentiram kasneje...