|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
12.6.2008 14:41:39   
taček
Punce, hvala vam za lepe želje o nosečnosti! Upam, da se bo čimprej prijelo! user posted image Ma bo že! Ne smemo obupat! Če pa ne bo, sva pa tut vesela, da imava vsaj tega sončka!

Glede zaposlitve: Jst sem trenutno tut zaposlena, ampak samo do konca porodniške, potem pa mi je rekel, da mi ne more obljubit za naprej! user posted image   Je tako, da tista, ki me je nadomeščala ima že 2 otroka in ne bo imela več kakšnega, jst sem mu pa rekla, da bom imela 3! Potem pa imej otroke, če te delodajalec noče zaposlit!
Sem pa full vesela, ker sem danes klicala drugo delodajalko in sem tako pozitivno presenečena! Kolegica mi je rekla, da je full   zatežena, če je slabe volje, ampak danes očitno ni bila, ker je rekla naj se v ponedeljek zglasim pri njej! Tako, da držite pesti!  user posted image

Za Sandro: Mi imamo pa že drugi zobek user posted image : 12.6. Mere ti pa sporočim 23.6., ko imamo posvetovalnico!

LP

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.6.2008 14:45:57   
guppy
Punce,.....
jaz sem danes totalno izčrpana in komaj gledam user posted image user posted image user posted image
Prav rabila bi, da kdo pride, poskrbi za kosilo in vse in me pusti spat do jutri.

Uf.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.6.2008 14:54:05   
taček
Punce, hvala za vse želje o moji nosečnosti! Upam, da se čimprej prime! user posted image   Ma bo že, če ne pa hvala bogu, da imamo vsaj tega sončka, ki nam vsakodnevno polepša dan!

Glede zaposlitve: Jst sem zaposlena, ampak samo do konca porodniške, ker potem mi je šef rekel, da mi ne more zagotovit službe! user posted image Je pa tako, da tista, ki me nadomešča ima že 2 otroka in jih ne bo imela več, jst pa sem mu omenila, da jih bom imela 3! Potem pa imej otroke, če delodajalci tako delajo z nami! user posted image
Drugače pa sem danes klicala eno delodajalko in sem bila pozitivno presenečena! Kolegica mi je rekla, da je lahko zelo zatežena, če je slabe volje (kar je bojda velikokrat) in me je bilo full strah klicat! Ma sva se tako fajn pogovorile in še v ponedeljek grem na razgovor! user posted image   user posted image   Upam,da boste držale pesti, da bo čimbolje potekalo! user posted image

Za Sandro: Mi imamo pa drugega zobeka user posted image   in sicer: 12.6.  Mere pa ti sporočim 23.6., ko imamo posvetovalnico!

LP

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.6.2008 14:55:45   
taček
Ma zdej je pa dvakrat objavilo! Jst se pa tako matrala in še enkrat pisala! user posted image  

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.6.2008 14:56:20   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Punce,.....
jaz sem danes totalno izčrpana in komaj gledam user posted image user posted image user posted image
Prav rabila bi, da kdo pride, poskrbi za kosilo in vse in me pusti spat do jutri.

Uf.

Pridt ne morem, lahko ti pošljem en velik user posted image , pa da se ti rata odpočit.

Taček bom držala pesti da boš fajn razgovor opravila.
Pridet ne morem, vse kar lohka je en velik user posted image .

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 12.6.2008 14:57:50 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.6.2008 15:00:48   
taček
Guppy, te razumem, da ti je full težko! Če ti kaj pomaga tale objemuser posted image user posted image user posted image , drugače pa bi ti z veseljem prišla kaj skuhat in te malo razbremenit! Pa še vreme je tako,user posted image user posted image user posted image in ni čudno, da smo slabe volje! NUJNO rabimo sonček! Se mi zdi, da smo potem kar boljše volje!

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.6.2008 15:08:04   
helenav
NaILa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.6.2008 15:09:57   
babyrok

A je katera že šla na to terapijo z bioresonanco?
http://www.princ.si/spekter_ucinkovitosti/candida.html

Jaz sem danes peljala Roka, ker ima še zmeraj mal težav s prebavo in včasih kaj še kakšno hrano polije, pa pikice ima po obrazu (enkrat več, drugčič manj). P pravi, da ni panike, jaz pa sem vseeno šla še na alternativo. In bila sem pozitivno presenečena, saj mi je gospa rekla (brez, da bi ji jaz kaj povedala), da je vzrok težav v črevesju in želodcu. Problem naj bi delala neka bakterija, ki se imenuje Candida. Pri Roku je ta oblika candide sicer blaga, ker nima nobenih hujših problemov ampak pravi, da se s tem ruši imunski sistem in potem prido do raznoraznih bolezni. Pozdravi se s 14 dnevno dieto (ki praktično ne vsebuje nič takega, ki bi nujno rabil oz. vse se da nadomestiti) in baje po 3 terapijah težav ne bo več. Če ima kakšna kaj izkušenj s tem s priporočam za inf. Jaz bom probala - po moje škodilo ne bo, čeprav mogoče tudi pomagalo ne. Bomo vidli.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 12.6.2008 15:11:56 >

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.6.2008 15:57:45   
123a
duška-sem te pogrešalauser posted image .Mah tudi ma MSN te ni večuser posted image Upam,da je tvoj sonček sedaj vredu.user posted image user posted image

naila-user posted image user posted image

guppy-upam,da se boš lahko malo spočila in napolnila baterijeuser posted image

sonce78-Vasja,Vasja,Vasja je zakonuser posted image Predstavljaj si,da bi morala ti jesti to hrano fujjjjjuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.6.2008 16:47:19   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: annie
...

user posted image A je katera že dala puding user posted image ?

Mojadva obožujeta puding..jesta ga že kaka 2 meseca. Je pa res, da ne ful pogosto, ker se mi ga ne da tolikokrat kuhatuser posted image

guppy, saj bo, boš videla.user posted image user posted image

naila, držim pesti za tvojega brata.

JAz sem pa ravnokar spekla muffine z jagodami, ker mam ful jagod doma. mmmm, diši. Samo da se ohladijo pa gremo v napaduser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 12.6.2008 16:51:37 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.6.2008 17:01:49   
annie
Midva pa sva ravno prišla iz shoopinga, je bilo fajn se spet malo po trgovinah sprehajat user posted image ...pravzaprav sem tam tudi nekaj eurovčkov pustila, sem zase kupila dve majčki s kratkimi rokavi in pa seveda Niku tudi in sicer 2 bodija s kratkimi rokavi user posted image . Čeprav jih ima že ful, ampak ko vidim kakšne druge barve pa si mislim, aha tale bi pa pasal zraven tistih kratkih hlač...user posted image . Sicer pa glede na vreme kakšno je, upam, da jih bo sfolgal vse ponosit user posted image

Guppy en zdravilen user posted image . Jaz včasih komaj čakam, da Nik vsaj malo zadremucka, da si malo spočijem, ti pa imaš dva in si sploh ne predstavljam kakšen napor je šele tole   user posted image zate, da sfolgaš!!!!

NaIla  eno veliko user posted image za brata! Drži se in misli pozitivno, čeprav je težko user posted image user posted image Kako pa je šlo na izpitu?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.6.2008 19:26:49   
lemavrica
Naila user posted image  in user posted image  za brata.

Sem bila na sestanku v vrtcu, se mi zdi kar prijetno. So nam pa dali ful enih
informacij.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.6.2008 20:55:40   
NalLa
Evo, izpit je za mano. Oči me tako bolijo. Bult v tiste pole 3 ure je kar dolga. Drugače pa je šel tisti del, ko moraš sam računat kar v redu, tisto, kar je za obkroževat pauser posted image . Eh, se čisto nič ne sekiram. Bo žeuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.6.2008 21:00:25   
Anonimen
Dober večer!
Čmrljček spančka... Jaz pa sem si vzela čas za RR, da se malo spočijem. Cel dan sem dobesedno letala naokoli, da dokončno zrihram vse za krst. In pucala sem stanovanje... Jutri bom neki malega spekla... Ni da ni, dela še pa še. Ampak vseeno komaj čakam soboto! user posted image

Grem brat za nazaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.6.2008 21:09:22   
Anonimen
Sonce78: Kaj naj rečem? Bravo Vasja!
user posted image  A je torej moj čmrlj edini septembrček, ki se še ne vsede sam? Pa super za kosilo. Upam, da ti bo tudi v naprej tako pridno papcal. user posted image  Pa upam, da boš rešila to težavo glede službe. user posted image

Puding: Jaz sem mu ga že dala, skuhala sem mu na vodi. Ni mu blo všeč.

Pikica Pokica: Maximalno uživajte na dopustu!!!

NaILa: Uf, ta kemoterapija... A ima dosti stranskih učinkov? Upam, da bo ok. user posted image  za brata!

Babyrok: Posvatovalnico imamo šele 27.6. in ne vem, če mu bodo tudi takrat vzeli kri. Poročam. user posted image  Super, da so izvidi ok.

Taček: Srečno v ponedeljek na razgovoru! user posted image  Pa bravo za zobek! Naš ima še vedno vse otečeno. user posted image

Guppy: user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.6.2008 21:11:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Evo, izpit je za mano. Oči me tako bolijo. Bult v tiste pole 3 ure je kar dolga. Drugače pa je šel tisti del, ko moraš sam računat kar v redu, tisto, kar je za obkroževat pauser posted image . Eh, se čisto nič ne sekiram. Bo žeuser posted image

Seveda bo. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.6.2008 21:19:33   
lemavrica
Tianna še naš se sam ne usede, sedi sicer ful lepo, niti ne pada, ko se je usedel se je orenk usedel.

Naila sej bo boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.6.2008 21:20:43   
NalLa
tianna si zdej dobila čevlje? Je šla tvoja kolegica vseeno pogledat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.6.2008 21:22:41   
sandra85
pikica pokica uživajte!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sonce
user posted image user posted image user posted image za Vasjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taček user posted image user posted image user posted image za zobka!!!
NaILa tvojemu bratu pošiljam en velik zdravilen objemčke in vedi, da mislim na vas!!! bo vse ok!
tianna ne sekiraj se! tvoj čmrlj je pač bolj len (po komu-to veš sam tiuser posted image ) bo hitro vse nadoknadil! še prehitrouser posted image

no, Enej spančka, drag dela, js sem naredila 1. turo trebušnjakov, zdaj pa se bašem z čipsomuser posted image to je isto kot če bi bila na sobnem kolesu in jedla zraven čokoladouser posted image user posted image me pa še od 1. dne bolijo zakrnele trebušne mišiceuser posted image
danes me je klicala šefica in mi rekla, nej kr pokličem, ko bom pripravljena začet delat (ma bom verjetno kr do julija počakala)

upam da nisem kej pozabilauser posted image če sem-pardon

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.6.2008 21:32:05   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

NaILa: Uf, ta kemoterapija... A ima dosti stranskih učinkov? Upam, da bo ok. user posted image  za brata!

ja, baje da kar veliko. Ampak jo zaenkrat brat kar dobro prenaša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.6.2008 21:34:44   
Anonimen

Je šla mimo ja, ma nizkih ni. In je rekla prodajalka, da so dobili novo robo in samo visoke. Ma kr neki no. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.6.2008 21:36:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna ne sekiraj se! tvoj čmrlj je pač bolj len (po komu-to veš sam tiuser posted image )

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.6.2008 21:55:30   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Je šla mimo ja, ma nizkih ni. In je rekla prodajalka, da so dobili novo robo in samo visoke. Ma kr neki no. user posted image

U to bom šla pa pogledat, upam da 41 imajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.6.2008 21:58:32   
december06
tianna čeden tvoj čmrlj. Si mu res nadala lep nikname. Prav lepo se sliši. Pa lep krst vam želim. In ne, ni tvoj čmrlj edini, ki se še ne usede sam. Naš se tudi še ne. Se mu ne da, ker ga kr mama dvigne, ker se začne dret user posted image user posted image , ali pa se zamoti sam leže.

taček user posted image za Staša, da tako lepo spi in je. Pa držim pesti, da vam čimprej rata še en user posted image . In držim pesti za novo službo.

annie tudi vaš user posted image je čeden. Pa naši septemberčki so itak zakon.

sonce user posted image za Vasjine podvige in upam, da bo kmalu začel spati. Aja, vi ste pa že kr novega načrtovali? No, če ne gre drugače pa hitro novo službo poiskat in velikooooooooooooooooo sreče, pri iskanju. Lahko nam pa zaupaš kakšen kader si in če za kaj slišimo ti javimo. Lahko tudi meni ZS napišeš, mogoči ti vem kaj svetovati.

cukrček user posted image user posted image user posted image user posted image za Manco

guppy včerajšnji dan je bil super ampak res too much vsega. Sva oba z Maksom spala kot topa. user posted image user posted image Tako da se mi niti ni uspelo javiti včeraj. Vi pa lepo uživajte v Čateških, v tem ugodnem terminu nam ne bo uspelo. Očitno jih čimprej potrebuješ. Tam ti bodo pa kuhali. user posted image user posted image

NaILa kako je šlo na izpitu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.6.2008 21:58:54   
andreja32
evuser posted image o, mi smo z valete in bom poskusila napopat slikico, sam če mi bo rataluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?