|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
12.6.2008 10:56:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna sem danes v Mercator centru čakala na mojega dragega in šla v Promod. No, in sedaj imam srebrne gladiatorke. Sem te hotla poklicat če jih tudi tebi vzamem, ker so imeli še ene 38 (nizke) in ene rjave visoke v izložbi 38, pa sem ugotovila da nimam tvoje tel. št.user posted image  Očitno si jo nisem shranila. Sem si pa jaz kupila št. 37, pa se mi zdi, da so mi komaj prav, 38 so ble pa ful prevelike. Imam pa drugače št. 36-37. Je rekla prodajalka, da so te številke ful različne. Pomojem, da jih bodo jutri še vedno imeli (in najbrž jih tudi še dobijo) in pokliči, če ti jih rezervirajo. Jest bom sigurno šla drug teden tja še v kakšen shopping, ker sem danes bila zelo na hitro, pa ti lahko takrat pogledam, če jih še imajo.

Napisala si NIZKE. Kaj zdaj?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4851
12.6.2008 10:57:59   
lemavrica
To user posted image  vreme, pri nas ful naliva, meni pa ni do tega da bi bila doma. Sploh ne vem kaj naj mu skuham danes, a ima katera kako dobro idejo, samo naj bo brez mlečnih zadev. Zdele še spi, jaz pa nisem šla zraven spat ker potem sem še bolj sesuta. popoldne imam sestanek v vrtcu.

Tianna pomoje je mislila nizke srebrne št. 38 in ene visoke rjave 38 ( to so une k sem ti že jaz rekla da jih imajo )

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 12.6.2008 10:59:56 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
12.6.2008 10:59:26   
Anonimen
Jaz mu bom skuhala ajdovo kašo+piščanček+špinača in žlička olivnega olja. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
12.6.2008 11:02:38   
NalLa
ja, samo nizke sem misnla na srebrne. Ker sem prej pisala, da sem sebi vzela srebrne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
12.6.2008 11:06:14   
Anonimen
A tako... user posted image  Sva se torej narobe razumeli... Škoda. user posted image

123a: Zdaj pa si ti moje zadnje upanje.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4855
12.6.2008 11:11:40   
lemavrica
Tianna kaj pa v Trstu?Pa pojdi še tja pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
12.6.2008 11:14:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna kaj pa v Trstu?Pa pojdi še tja pogledat.

Sama v Trst ne grem. A dragi me ne more peljati. Ma če bi za 100% vedela, da so tam... Pa ne vem. Še na Celje počakam, potem pa bomo videli kaj in kako.

Neposredna povezava do sporočila: 4857
12.6.2008 11:15:57   
123a
Kaj boste kuhale danes za malčke?

tianna-jaz vpetek pokličem in upam,da jih dobijo.Katero ajdovo kašo kupiš?Jo zmiksaš?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 4858
12.6.2008 11:18:30   
Anonimen
Ok 123a, zmenjeno. Hvala! user posted image

Ajdovo kašo kupim od Zlatega polja. Zdaj mu ne miksam več, v začetku sem mu, pa sem morala obvezno dati zdraven olivno olje + vodo od kuhanja, ker drugače je blo preveč lepljivo. Če sem jo z meskom pripravila no. Če pa mu skuham npr. s suhimi marelicami, pa mu zmiksam.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
12.6.2008 11:34:45   
sandra85
čveke user posted image user posted image user posted image sem samo na hitrco preletela, če je kej za seznamček, nisem pa nič brala

Enej spančka, dragi je šel v trgovino, js pa pripravljam kosilo (cvetačo, pire krompir in piščanček).........Enej se je že zbudil...... pridem še kej kasneje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
12.6.2008 11:40:13   
sonce78
guppy HVALA, HVALA, HVALA .... ti si vsi uradi in vse informacije v enemuser posted image . Še enkrat hvala.
Imam zelo specifičen primer, klicarim na zavod, delovni inšpektorat, gledam po netu in ne dobim pravega odgovorauser posted image . Ne vem več, kam naj se še obrnem.

Sem se pozabila pohvaliti, da sem včeraj Vasji za kosilo dala, kar tisto, kar sem pripravila za nas (piščančji zrezki v omaki in krompir iz pečice). Je VSE pojedel in to v KOSIHuser posted image user posted image user posted image . Očitno mu že presedajo tiste zelenjavne kaše, ki mu jih vsak dan pripravim. Saj mu niti ne zamerim, ker so user posted image .

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
12.6.2008 11:42:08   
lemavrica
user posted image  user posted image  za Vasjo.

Kakšno težavo pa imaš, lahko tudi na ZS če želiš.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
12.6.2008 11:43:46   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Sem se pozabila pohvaliti, da sem včeraj Vasji za kosilo dala, kar tisto, kar sem pripravila za nas (piščančji zrezki v omaki in krompir iz pečice). Je VSE pojedel in to v KOSIHuser posted image user posted image user posted image . Očitno mu že presedajo tiste zelenjavne kaše, ki mu jih vsak dan pripravim. Saj mu niti ne zamerim, ker so user posted image .

BRAVO!! Pravi mali jedec!user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
12.6.2008 11:46:11   
annie
Ojla,

mi smo tudi imeli super noč user posted image , je spal od 21.00-4.00, potem se je zbudil še zjutraj ob 6.00 ko je šel dragi v službo in sva spala kar do 9.00 h...uh je pasalo user posted image . Zdaj pa spi prvo  rundo...potem, ko se naspi pa se najeva in greva malo v MB- Europark, pa še Nikovega "novopečenega" bratranca greva obiskat, tako da se že veselim današnjega popoldneva user posted image . Ja, porodniško so meni že tudi včeraj nakazali.

Kuhanje: sem že skuhala omako iz blitve, pire krompir, zame in še pol za dragega pa  zraven še ocvrte piščančje zrezke...aja, pa pol bom še čokoladni puding skuhala.

user posted image A je katera že dala puding user posted image ? Jaz ga še nisem, mogoče pa ga bo danes malo zraven probal user posted image

NaIla želim ti vso srečo na izpitu user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
12.6.2008 11:48:36   
annie
BRAVO VASJA user posted image user posted image ...našemu še vedno koščki delajo težave, sicer kruh, banano ali pa jabolko rad gloda, samo ta večje koščke še vedno ven špuka...user posted image ...ah, bo že enkrat tudi ta čas prišel user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
12.6.2008 11:49:50   
annie
Lemavrica čestitke Jaki za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
12.6.2008 11:50:47   
lemavrica
Annie hvala user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
12.6.2008 12:30:39   
guppy
guppy HVALA, HVALA, HVALA .... ti si vsi uradi in vse informacije v enemuser posted image . Še enkrat hvala.

user posted image user posted image
Povej mi kaj o tvojem primeru na ZS, bom vprašala koga.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
12.6.2008 12:39:22   
Pikica pokica
Hojla!

Da vas samo na hitro pozdravim in da se malo považim. Jutri gremo na morje user posted image user posted image .

Gremo v Grčijo in  namesto da bi pakirala, sedim za računalnikom...

Ah, pridne bodite in lepo čvekajte. Se beremo kaj čez en teden, če ne bo jutri letalo dol padlo, ker je petek 13. No, kakorkoli, EN LEPO POZDRAVČEK!!!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
12.6.2008 13:14:47   
sonce78
lemavrica in guppy imata ZSuser posted image

duskaaaa te pogrešamoooo .... kako so tvoji trije čmrlji?

annie Vasja niti slučajno ni hotel jesti ostalih stvari v kosih. Vse je ven pljuval ali sploh ni hotel ust odpreti. Včeraj sem mu pa dala normalno začinjeno hrano (sol, česen, rožmarin) in je vse lepo pojedel. Verjtno mu hrana, ki je za njega pripravljena (beri nesoljena in nezačinjena) ni dobra in zato je noče jesti. Bomo videli prihodnje dni. Sem se odločila, da bom nekaj dni za nas kuhala tisto, ker je primerno tudi zanj in bo kosil z nama. Poročam!

pikica pokica Lep dopust vam želim in uživajte, uživajte, uživajte!

puding Jaz sem mu ga že dala. Sicer sem ga skuhala na jabolčnem soku, ker Vasja KM ne sme. Sem pa skuhala vanilijevega od Royala, ker tega priporoča P na mon-u, ker je primeren tudi za alergike.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
12.6.2008 13:18:46   
lemavrica
Sonce78 imaš ZS user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
12.6.2008 13:21:01   
Duškica

duskaaaa te pogrešamoooo .... kako so tvoji trije čmrlji?

Zdaj so vredu, je pa bil malček kar bolan. Sva bila v bolnišnici, ker je imel tako močen laringitis, da ni mogel dihat.
Smo pa polno zaposleni z raznimi treningi, tekmami, turnirji, da JAZ komaj čakam počitnice.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
12.6.2008 13:56:12   
helenav
ojla

toliko se zadnje dneve čveka o nakupih, da sem si jaz danes privoščla malo razvajanja po trgovinah in sem bogatejša za 3 nove majčkeuser posted image user posted image in 3 stare sem odvrgla in igrala sem loto po par letih.- že dvakrat v tem tednu, se mi je na kavici pokakal ptič...tako, dauser posted image user posted image ..mogoče bom dobila kak evrčekuser posted image user posted image

Naša noč je bila danes super....prespana...od19.30 do 6.00user posted image user posted image user posted image ...sedaj pa pančka....jaz pa nimam kaj delat...

NaIla..kako tvoj bratuser posted image ?

sonce78 lepo da si spet priklopljena...ma ne na tvojega..namreč na naš čvekuser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
12.6.2008 14:24:25   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

NaIla..kako tvoj bratuser posted image ?

helana moj brat je v bolnici. Na kemoterapiji. Napovedi zdravnikov: upajte na najboljše, pričakujte najslabše.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
12.6.2008 14:25:35   
babyrok
hej,

full sem vesela. Klicala sem za izvide od krvi in urina k smo bli včeraj na pregledu in je vse ok. Rok ima hemoglobina 150user posted image ...jeee moja kuhinja pa le ni za v staro šarouser posted image

tianna - hvala. Pri nas je tako, da šele pri 9. mes. napotijo v laboratorij. A potem so tvojmu pikcu - sorry čmrljčku:-) kri pregledali tudi zdaj pri 9. ali samo pri 6 mes.? Očitno pri nas šparajo.

NaILa - držim pesti, da bo še vse dobro.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 12.6.2008 14:40:28 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?