gruška
|
Ooj, V KRANJU JE BILO RES SUUUUPEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR Debeluška, fotke? IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Pa da nau katera kej narobe razumela...imam mojo miško najraje na celem svetu...ampak kakšno minutko sam zase...uhhhh kaj je že to... Kaj naj pa jaz rečem .... Jaz sem tud ogromno sama z vsemi tremi... Dopoldne imam sicer "samo" Tajo, od 14:30 naprej imam vse tri... moj pride domov med 17:00 in 18:00, včasih še kasnej... Smo sicer potem skupaj, karkoli že počnemo (kam gremo, kaj postorimo okol hiše, pa se otroka zraven igrata...), ju pa (tavelkada) on zvečer stušira, jaz pa tačas Tajo... (včasih jo dam v obroč k njima, včasih jo dam sedet kar v umivalnik)... No, zrihta ju, če je doma ... danes ga namreč ni , ker je šel "zapit" eno dojenčico ... Ampak tolk energije, kot mi jo včasih otroc vzamejo, mi jo 100x več vrnejo ... in ni mi bit težko sama z njimi.... res pa je, da bi tud meni včasih pasala kakšna minutka zase... ena kolegica je enkrat rekla: komaj čakam, da grem (po porodniški) spet v službo, da se malo odpočijem ...... IZVIRNO SPOROČILO: babuka lep pozdrav.Tudi mi se pridružujemo.Naši sončici je ime Taja,rojena 4.11.2007 3500g in 52cm Dobrodošla Babuka in še ena Taja .... povej hitro kaj o sebi, da te bolje spoznamo.... Še nekaj sem hotla vprašat: a se katera spomni, kdaj smo nazadnje med nosečnostjo vidle Jooly ... ker ona je pomoje že septembra rodila, pa ni hotla povedat .......Kim je carica ..... puza kot nora, se dviguje na noge, pa tud kakšno žogo si sama postreže ... (se vid da je fotr fuzbaler ) Mi smo šli popoldne kupit mizo za na teraso in smo kupili še vrtno hiško za otroke - za samo 100€, povsod drugje so od 300 - 450€ ... Naročeno imamo še gugalnico (baje jo jutri dostavijo), pol bojo pa res otroc užival ... mi pa zraven (kofetkal) Tannaya - ful ful hvala, se ti bom oddolžila Pa teb tud hvala Debeluška, si prav vedla kaj rabim Aja, punce v Kranju so vidle, kako da moja Taja pa-pa Pridem še nazaj ....
< Sporočilo je popravil gruška -- 12.6.2008 21:27:15 >