|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
11.6.2008 19:56:22   
Intruder24
Tudi jaz imam probleme s službo, no ne bom je imela...pa jo bom že našla user posted image ...pozitvino je treba gledat 'pa se vse fajn izteče...Pripravništvo en del že imam, tako da bomo zdaj resne dnare služli user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.6.2008 19:58:23   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Alfabeta, hvala za recept. Ob prvi priliki jih naredim, potem pa poročam, kako so uspele. Aja, pa še nekaj. Kje pa se dobijo modelčki? Verjetno se potem testo peče na modelčkih, ne?!
Pa veliko lepšo noč ti želim, kot je bila minula.

Malenkost. Ja, pečeš na modelčkih iz rosfraja. Kupiš v Merkurju, Merkatorju,...

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.6.2008 20:06:54   
martinca
intruder, meni je P rekla, da naj dam najprej kašico potem pa če še bo hotel mleko. ker če ne se mi bo prej mleka napil potem pa ne bo več prostora za kašico.
grejem pa jaz tako, da kar vročo vodo vlijem v flašo, dodam mleko in jo ohladim. grelec sploh ne uporabljam več. saj če ga pa nebi imeli pri iši bi ga pa nujno rabli. se mi zdi da isto silo sem delala za sterilizator.user posted image user posted image kaj hočmo, pač hočemo najboljše za svoje otroke. dobro da mi še Uroš kdaj reče, kaj to res potrebujemo? user posted image pa zelo lepe slike. ima Vid isto igračko kot Patrik, no Patrik ima dve, samo različni barvi.
kaj pa si po poklicu?

Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.6.2008 20:08:02   
vaney
suzana, saj bo, vidim pa, da si bila že zeloooo pridna s prošnjami...

lunca, moja kolegica je isto študirala nemščino, pa tudi ne dobi "prave službe", že 10 let samo flika...trenutno dela preko študenta v vrtcu, vsak dan popoldne pa po 1,5 ure učenja nemščine na Ricu, pop. tečaji na OŠ in tako...nič stalnega, s tem, da ima doma 2 šoloobvezna otroka....meni je to prav grozno in se mi smiliuser posted image

intruder, kaj si pa ti po poklicu?
glede vode; jaz prekuham 1,5 litra vode (no, zdaj samo še zavrem), zlijem v eno 1l in eno 0,5l termovko in to je to, imam tople vode za cel dan in celo noč, če kam grem, pa samo malo termovko dam v torbo in problem rešenuser posted image

kašice; jaz dam recimo ob 10h normalen obrok mleka, okrog 12.30 (ko še ni sestradan), sadno ali zelenjavno kašico in čez 15-30minut še mleko, potem pa ga ponavadi zmanjka za 2uri. Mlečnih kašic pa noče jest, sem mu naredila že bananin gres in danes sadno mlečno kašico, pa se je zraven samo pačil in vem pljuval, mleko pa je potem vse spil.

grem jest večerjo....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.6.2008 20:14:03   
vaney
martinca, sem zdajle videla, da na trakcu odštevaš dneve do porokeuser posted image  kaj ti že malo živčki nagajajouser posted image user posted image  boš videla, kako bo lepo.......drugače pa imaš lepe čevlje, jaz sem jih lani najprej kupila v Poročnem kotičku za 120€, potem sem pa ene druge videla v La Scarpi za 30€, pa sem si zmislila, da sem čevlje dobila od sestrične in če mi lahko stornirajo nakup in so mi denar prenesli na izposojnino za oblekouser posted image  sem pa imela še ene brez pete sabo in obleko za preobečt, pa me niso niti pikice tiščali čevlji, edino preoblekla sem se ob 5h zjutraj, ker mi je obleka že malo na trebušček pritiskala....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.6.2008 20:14:32   
martinca
vaney, meni  pa Patrik ravno mlečne kašice rajši je. zelenjavni se bolj otepa, pa tudi potem poje nekaj. sadne pa tudi tako tako.

jaz grem pa Urošu naret "šmorn" gre na nočno danes. te pa se mora še malo okrepčat preden gre. zdaj pa še spi. user posted image  

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
11.6.2008 20:47:13   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Katarinas tvoja tekačica pa bi se lahko prijavila še na miss Slovenije.Bi imeli vsaj kaj lepega pogledatuser posted image

Ja ja, to ima pa po mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
11.6.2008 20:55:23   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

intruder, meni je P rekla, da naj dam najprej kašico potem pa če še bo hotel mleko. ker če ne se mi bo prej mleka napil potem pa ne bo več prostora za kašico.
grejem pa jaz tako, da kar vročo vodo vlijem v flašo, dodam mleko in jo ohladim. grelec sploh ne uporabljam več. saj če ga pa nebi imeli pri iši bi ga pa nujno rabli. se mi zdi da isto silo sem delala za sterilizator.user posted image user posted image kaj hočmo, pač hočemo najboljše za svoje otroke. dobro da mi še Uroš kdaj reče, kaj to res potrebujemo? user posted image pa zelo lepe slike. ima Vid isto igračko kot Patrik, no Patrik ima dve, samo različni barvi.
kaj pa si po poklicu?

no meni se zdi, da kašice(jaz jih sama delam) Vida ne nasitijo dolgoročno in se potem zbuja ponoči res lačen in poje 160 na ex, ko prej ni nikoli tak jedel ponoči, čez dan pa noče mleka, ker ga kašica nasiti...Bom zdaj probala tak pa bom videla, če se zato zbuja, ker dobi premalo čez danuser posted image

Končano imam pravno fakulteto, pa en izpit morem narditi pa lahko delam tudi  v sociali...to bom šla delat v septembru oz. oktobru...še bom videla, ker je lep kupček za predelat user posted image  zraven mojega Vida pa se mi je zdelo to možno do trenutka, ko sem ga prinesla domov...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
11.6.2008 21:14:05   
nana35
martinca,ja čeveljci so luštni,pa saj ti si tudi.Mora biti prava kombinacija.user posted image  Res sem porednica,ja.Namesto da bi se učila,pa slikice delam.user posted image
Seveda,po 22.6.pridi na foto učne ure v Maribor seveda s Patrikom,da bo asistiral.

ursalara,a ti si bila tista svetovalka za ta program?!No,da se ti zahvalim,je res super.Sem pa padla na neko vijavajo ko sem iskala ta program,kjer se najstniki pogovarjajo,kot me tukaj.Ampak,da vidiš o čem...

intruder,ja traja in traja to učenje ali bolje skoraj neučenje.Nevem ali sebi res preveč zaupam ali kaj,ampak malo mi že voda v grlo teče.Bo res treba prijet za knjige ne samo govorit.In še enkrat hvala za granule.
Ali bosta vidva Vida tudi krstila?
Postrižem te pa takoj po krstu,velja!?Resno,prideva s Klemnom na obisk in bova že nekako izpeljali.

ursulina user posted image .Zelo lep avatar!Tvoj Lenart je pa prvi,ki dobiva zobke,če se ne motim.In user posted image za prve zobeke!!

Jaz v Klemna flaške ne spravim če ni pretirano lačen in ko se odpravlja spančkat,kakor danes je ob 18h pojedel 100 ml mleka,več mu nisem dala,ker ga spravim ob 20h ali 20.30 v posteljo,pa da še nekaj poje pred spanjem. Zato mu dam kosmiče na žličko in te pa z užitkom poje.Mi je pojedel vseh 150ml,pa včeraj še več kot to.

Nalin,tudi jaz ne bom dala Klemna v hojico,jo pri pediatru tudi odsvetujejo in mi jo je tudi prijateljica.Dala mi je tako zadevico,ki jo potiska naprej in igra,to je ona imela pri svoji punčki.

Suzana,Klemen se tudi odkriva in to vsako noč,pa ga pokrivam in je kmalu ista pesem...Potem mu že tako paše si mislim.

Golobček user posted image za napredek pri kolkih!Počasi res,a bo,kajne?

Intruder drugič,a obisk si imelauser posted image ?Lepo...In lepe slikice,ni kaj,Vid je pravi lepotec.Veš,sadne kašice tudi Klemna ne nasitijo dolgoročno,tako pač je,kakor ne nasiti sadje nas,kajne?Bolj bi ga sicer zelenjava,ampak Klemen je res ne mara,bo že kasneje,ko bo imela več okusa,bomo pač bolj na mlečnih zadevah do takrat in seveda na sadnih.Jaz dam flaško Klemnu zvečer s kosmiči 150ml,no malo več potem pride,ko so zraven kosmiči,pa ne poje vsega,kakih 120ml,več ne.Potem pa mu še dam Hippovo kašico za lahko noč v kozarčku.Samo mu zadnja dva dni pripravljam kašico iz škatle in se super obnese,Klemen prav uživa.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
11.6.2008 21:20:41   
majra
Čer!

Lenart, Jakob, Anže

user posted image

A, ste vidle tega našega Lenarta, za mali rojstni dan si je kar sam omislil darilouser posted image user posted image user posted image
Pa da bi spremljajoče težavice čimprej minile user posted image user posted image user posted image user posted image
Katja se ful slini, roke so do zapestja v ustih, po potrebi tudi obe hkratiuser posted image , ampak o zobkih ne duha ne sluha.

Sem se včeraj potožla spet na naše hranjenje in danes ista zgodba. Zjutraj 50 ml, kosilo 60ml riževe kašice, malica 20ml in niti kapljice več, potem pa probam riževo kašico in mi jo je pojedla 100 mluser posted image user posted image . Sunny morning- pa smo ujeli Lenartauser posted image  in za večerjo mi je pa pojedla še 150 ml mleka z rižekom na flaško. Kako malo mi je potrebno da sem ful srečna. Tako da zgleda, da ima poln kufer mleka. Mislim, da je bilo tako z Gašperjem od Male pikice. Joj, upam da nisem vrekla in da bo tako pridno nadaljevala papat.

Vsem, ki boste iskale službo po porodniški, pa želim veliko sreče in sploh ne dvomim, da je ne bi dobile, ko pa ste tako fejst osebe.

Martinca ful lepi čevlji

Klepetka je pa res pogrešana. Čudno, čudno user posted image

Golobček, še malo pa bodo Ninini kolki 1A user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
11.6.2008 21:32:04   
SuzanaKK
Lunca potem sva pa midve v istem šmornuuser posted image . Jaz sploh ne vem, kje zdaj jemljem energijo, da še zvečer, ko gre Aljaž spat lektoriram. Pa mi na žalost ne preostane drugega.

Nana ti pa se ne boj, do sedaj si delala izpite z levo roko, boš pa še tega. Potem boš imela pa lasten biznis in delo, ki ga imaš rada. Ti obljubim, da res pridem potem k tebi v Mb. po eno super frizuro. Glede pokrivanja naših malčkov, jaz ga potipam po rokicah in ima mrzle, zato ga tako vztrajno pokrivam, on pa se veselo odkrivauser posted image . Zaradi tega ima zdaj spet pižamco z dolgimi rokavi gor.

vaney bi ti pokazala eno poročno slikco, plizzzzzz!

Intruder tvoj Vid je tako srčkan, jaz se čisto raznežim, ko gledam te naše januarčke.

Zdaj grem pa pod tuš in spat, sem včeraj šla ob 1-ih in se mi kar pozna, sem zbita kot mula.

Lep večer vsem in lahko noč!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
11.6.2008 21:42:09   
vaney
suzana, a jih ti nisi vidla, ko sem jih kazala tukaj (slike), takrat sem jih dala kar ene 10 komadov....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
11.6.2008 22:18:21   
katarinas
Voda: tud jaz prekuhavam in dajem v termovsko, če je voda še prevroča potem malo shladim, pač nimamo mikrovalovkeuser posted image ...in tud jaz kadar kam gremo vzamem termovsko s sabo.
Kašice: zjutraj najprej dobi flašo mleka, potem pa kašico in če se ne nasiti dovolj potem še malo mleka, odvisno koliko poje kašice - zdaj je že nekajkrat pojedla toliko, da ni bilo treba nič mleka.
Ponoči: Lara se je ponoči tudi odkrivala, preden je zaspala se je premetavala in noge imela v luftu...ampak jo vedno dam v vrečo in problem rešen - zdaj ko je bolj toplo je spodaj samo v nogavičkah, zgoraj v dolgih rokavih in čez spalno vrečo...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
11.6.2008 22:29:06   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Obroč za plavanje
A si ga ti že nabavla?

Ne še. Mi ena prijateljica obljublja, da bo eno svojo kolegico vprašala, če ga proda, ker mali ni hotel bit v njem in je nov. Jo moram spomnit. Drugače ga bom pa kar kupila. Se morava kaj zmenit in resno it z najinima pupama plavat, ker na morju najbrž letos ne bomo še nič plavali, ker za moje pojme je voda premrzla.

Ja bo treba it plavat v bazen, morje bo res mrzlo. Samo kaj, ti imaš že nove kopalke, jaz pa še ne, bojo samo tebe gledaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.6.2008 22:31:09   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

mala pikica- na krstu smo se imeli super( nisi nič spregledala, ker nisem nič napisala o tem)  Res, da je bilo malo drugače kot bo pri vseh vas ampak je bilo nepozabno.

sani, kaj pa je bilo drugače, če ni skrivnost? Pa kakšno slikico bi rade videle user posted image

lunca našemu Gašperju so še tudi rokice v napoto, ko se kotali iz hrbta na trebušček user posted image

intruder jaz od vsega začetka že grejem vodo v mikrovalovni. Mleka pa nikoli, vržem vstran kar ostane. Pa super lepe slikice user posted image

majra tako je bilo pri nas. Zdaj pa jemo kot veliki. Gašper maže kašice kot za stavo user posted image
Zjutraj ob pol sedmih dobi mleko z rižem. Okrog pol enajstih Hippove kosmiče breskev-marelica ali pa bananino mleko, za kosilo 120-150 ml zelenjavne kašice, čez kakšno uro še mleko, včasih skupaj z rižem, ob pol osmih pa še melko s Hippovimi kosmiči za lahko noč. Ponoči pa ponavadi 120 ml mleka.

Poskusna torta za krst uspela fenomenalno, sem tako vesela user posted image Se že veselim, da bo drugi teden šlo zares. Nekaj malega še je treba nabavit stvari za peko, potem pa bo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
11.6.2008 22:31:35   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Obroč za plavanje
A si ga ti že nabavla?

Ne še. Mi ena prijateljica obljublja, da bo eno svojo kolegico vprašala, če ga proda, ker mali ni hotel bit v njem in je nov. Jo moram spomnit. Drugače ga bom pa kar kupila. Se morava kaj zmenit in resno it z najinima pupama plavat, ker na morju najbrž letos ne bomo še nič plavali, ker za moje pojme je voda premrzla.

Ja bo treba it plavat v bazen, morje bo res mrzlo. Samo kaj, ti imaš že nove kopalke, jaz pa še ne, bojo samo tebe gledaliuser posted image user posted image

Ma kaki, morje ne bo premrzlo. Je imelo 14 dni nazaj "že" 21 Cuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 11.6.2008 22:32:11 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.6.2008 22:32:41   
klepetka
dober večer

Evo mene , še sem tleuser posted image . SEm preletela na hitrco in sem videla , da sem med pogrešanimi.Ste pogrešale mene al moje poste, polne napakuser posted image ?.user posted image

Spet mi je ta kišta od računalnika nagajala.No, zdaj naj bi delala.Sem glih malo prej user posted image rekla, da še en tak pardnevni izpad iz RR po moje ne bi glih blagodejno vpilval na mojo psihouser posted image .No, saj tako hudo pa vseeno ni.Vidim zdaj , da se bo dalo nekako zdržat v času dopustauser posted image .Čeprav se mi vse bolj dozdeva , da diši po novem računalniku.user posted image

najprej pa čestitke slavljenčkom;

LENART , ANŽE IN JAKOB VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO-

mI SMO drugače po starem, danes je Lna dobila pikico.So nam takrat ceplejenje premaknili, ker je bila precej prehlajena.Danes jo je pa prav junaško prenesla.user posted image

limma, a pol tista metoda s knijigo glede spanja ni učinkovita?KEr če bi bla , bi letela  v knjigarno po njo.user posted image NAša Lana je pa zdaj par dni oz. noči super spala;enkart se je zbujala.No, včeraj sem se pohvalila vsakemu , ki mi je prišel naproti oz. kdor je imel 1 min .časa glede našega super spanja.In evo  jo; kaj se ni spet zbudila 3x?!Tako da tele punce ga malo lomijo.

ursulina; user posted image za zobke in krasen avatar.Si pa faca ; sem se pa spet nasmejala zdajle  s temi  tvojimi šnicliuser posted image user posted image

mml, Matic  je že vredu?Upam, da se ni še kaj bolj zoprnega izcimilo.user posted image

suzana
; čimprej okrevaj, ti bogica.user posted image EN kup user posted image ti pošiljam , da preženeš to virozo.PA  hvala katee  za pozdravčke in tudi ti ji ga vrni od naju z Lano.

nana, super avatar.REs je lep. Ti si že prava majstorica v računalništvu.user posted image
Še zmeraj tesno stiskam pesti za tvoj izpit.user posted image

sani, glavno da je za tabo in predvsem da je vse ok.user posted image
Lunca,Pina , božica je že vredU? Ma na to punčko pa se tud vsi bacili obesijo, nouser posted image

mala pikica; user posted image ,upam bodo bolečine mimo in bo vse ok.
pA SAJ  sem že vse pozabila, kar sem prebrala.Vetrjteno od navdušenja , da sem spet lahko tukaj.user posted image

Bom pogledala še malo za nazaj pa še kaj dopišem.

aha , za čistila še od zadnjič.JAz uporablajm TRIm in mi re več ali manj vse prav lepo dol.Z megliom pa nekako nisem bila najbolj zadovoljna.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.6.2008 22:34:05   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Obroč za plavanje
A si ga ti že nabavla?

Aha, pol pa ni panikeuser posted image user posted image .... bo vsaj meni koristilo, bo ves celulit not potegnilouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
11.6.2008 22:37:02   
Alfabeta

Obroč za plavanje
A si ga ti že nabavla?

Aha, pol pa ni panikeuser posted image user posted image .... bo vsaj meni koristilo, bo ves celulit not potegnilouser posted image

ja, če greš sedaj, ti potegne še kaj drugega not. Vsaj prvo minuto, potem je pa o.k. Če se je moj 4 letni sin kopal....

Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.6.2008 22:38:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Še katera druga uporablja mikrovalovno za gretje al imate tiste grlece al kako?

Jaz vodo prekuham, pustim, da se ohladi in jo za vsak obrok posebaj, toliko kot je rabim pogrejem v mikrovalovki. Če kam grem si jo pa pogreto dam v termovko.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Kako pa ve dajete najprej mleko pa potem kašice al obratno?

Jaz vedno dam najprej kašico, potem pa še mleko, če rabi, vendar največkrat ima samo kašico dovolj.

Golobček user posted image za Ninine kolke. Samo, da gre na bolje, pa čeprav bolj počasi.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sem se včeraj potožla spet na naše hranjenje in danes ista zgodba. Zjutraj 50 ml, kosilo 60ml riževe kašice, malica 20ml in niti kapljice več, potem pa probam riževo kašico in mi jo je pojedla 100 mluser posted image user posted image . Sunny morning- pa smo ujeli Lenartauser posted image  in za večerjo mi je pa pojedla še 150 ml mleka z rižekom na flaško. Kako malo mi je potrebno da sem ful srečna. Tako da zgleda, da ima poln kufer mleka. Mislim, da je bilo tako z Gašperjem od Male pikice. Joj, upam da nisem vrekla in da bo tako pridno nadaljevala papat.

user posted image Katja. Se bojim, da ne bo reva od te količine hrane kar dva dni sita.user posted image  Od Lenarta sta pa še kar daleč.user posted image
Mi smo danes tudi bolj malo jedli, ker je bilo spet vroče in je popila ful čaja. Zdaj spi, torej je imela dovolj.

Obroč za plavanje
A si ga ti že nabavla?

Se ne boš rabila sekirat za kakšno pomanjkljivost. user posted image  Hitro pejd po kopalke, da bova res šli z našima pupama plavat. Po obroč bom šla pa kar jutri v Pikapolonico. Če želiš ga tudi tebi vzamem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.6.2008 22:45:41   
katarinas

Se ne boš rabila sekirat za kakšno pomanjkljivost. user posted image  Hitro pejd po kopalke, da bova res šli z našima pupama plavat. Po obroč bom šla pa kar jutri v Pikapolonico. Če želiš ga tudi tebi vzamem.

Menda ga imajo v akciji, a veš za ceno?

Še nekaj: se mi zdi, da se enkrat rekla, da imaš Britta kuhalnik - si z njim zadovoljna, razmišljam o nakupu?

Neposredna povezava do sporočila: 4296
11.6.2008 22:48:01   
Sunny Morning

19,99€

Še nekaj: se mi zdi, da se enkrat rekla, da imaš Britta kuhalnik - si z njim zadovoljna, razmišljam o nakupu?

Ni kuhalnik, je samo vrč za vodo s filtrom. Sem pa zadovoljna, ker odstrani ves kamen...to je edino kar je vidno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
11.6.2008 22:49:16   
Sunny Morning
Mali slavljenčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
11.6.2008 22:54:26   
katarinas

19,99€

Ni kuhalnik, je samo vrč za vodo s filtrom. Sem pa zadovoljna, ker odstrani ves kamen...to je edino kar je vidno.user posted image

No saj sem mislila nekaj takega, kuhalnik, vrč...user posted image , moj se bolj na to spozna, bom kar njemu prepustila da kupiuser posted image

Veš kaj, ne si stroškov delati, itak nameravamo it v mesto pa bomo šli še v pikapolonico (ja da si še mami učke napaseuser posted image )...ga bomo pa res verjetno vzeli, gremo itak drug mesec že na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 4299
11.6.2008 22:56:47   
katarinas

ja, če greš sedaj, ti potegne še kaj drugega not. Vsaj prvo minuto, potem je pa o.k. Če se je moj 4 letni sin kopal....

Ja sam otroci so odporni na mraz, moj nečak bi tud pozimi hodil nag okoliuser posted image  Meni je tudi voda od začetka ful mrzla, potem pa čedalje toplejša in bolj smo proti koncu dopusta bolj se mi dopadeuser posted image  No naslednji mesec pa upam, da bo imela kakšno stopinjo več

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?