|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
12.6.2008 11:54:55   
Blacky30
Odgovor babice o porodnem načrtu:

http://med.over.net/forum5/read.php?1,753

Pa še en zanimiv intervju z babicami in babičarjem sem našla:

http://www.rtvslo.si/odprtikop/polnocni_klub/babice-za-tisoce-otrok/

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.6.2008 11:57:18   
glugluglu
sasi13, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

karamela, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sasula, se strinjam z Blacky, kar ti je odgovorila, sem ti ravno hotela napisati, da ti Blacky ziher odgovori, pa še pred tem nam je lepo napisala kaj je porodni načrt in da so ga v MB upoštevali.

Blacky, edino za Lj., če je gužva dvomim, da bi kaj upoštevali, ker nimajo izbire. Moja sestrična je dobila alternativno sobo po naključju, dobro, da sem bila jaz zraven pri porodu, da sem malo videla, kaj vse se da user posted image user posted image user posted image . No potem so ji pa itak hitro vodo spustili in je morala ležati, ampak prenosni ctg je pa še imela in je fajn zadeva tudi, če samo ležiš.

Še v Postojni, če se zmeniš za nadstandardno sobo po porodu ni nujno, da dobiš, ker je zasedeno, ali ti pa kar še eno mamico pripeljejo, ker nimajo več kam dati.

Aja, za pit sem pa jaz takrat v Lj. vedno dobila, a je to sedaj kakšna nova fora? Sicer res je, da so rekli, da ni fajn, da pijemo, ampak vseeno so mi vedno dali kozarec zraven.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 12:00:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.6.2008 12:00:44   
Blacky30
Glugluglu, ti res, sem te že hotela vprašat, kako to, da si bila pri porodu zraven? Partner ni zmogel?? In to je moralo biti eno posebno doživetje, ne? Jaz bi tudi bila kdaj pri kakšni prijateljici zraven, to mora res biti nekaj posebnega.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.6.2008 12:06:06   
netki
lex.....zlata si, zdej bom pa redno limala slikice user posted image user posted image

blacky30.....ja ti pa zmeri odgovoriš vsaki, če le imaš odgovor, ali pa vsaj komentiraš....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 12:07:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.6.2008 12:12:13   
Inigo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.6.2008 12:12:38   
Inigo
ne gre! evo, takle (zgoraj) se nardi, ko prilepim... NIČ! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.6.2008 12:20:32   
lex
kaj maš explorer al mozillo?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.6.2008 12:23:03   
glugluglu
Njen mož je rekel, da ne prenese bolnic in vse kar spada zraven. Ima prav travme, sej je bil na obiskih potem in prej, ampak nekako se ni upal iti na porod. Ga nismo mogli prepričati.  Baje bi z njim imeli več dela kot z njo. Je pa šel v MŠ z njo na vsa predavanja, tako, da je bil priden. Potem je pa mene prosila, ker sem bila takrat še edina od njenih prijateljic, ki sem že rodila in nekako vedela kaj vse te tam čaka, ker res predno ne greš rodit si ne moreš vsega predstavljati. Druga opcija je bila pa mama.

Izkušnja pa je res drugačna kot, če sam rodiš. Zelo fajn občutek, jaz sem tudi prerezala popkovnico in bila še zraven v sobi, ko so šivali presredek. Vmes je bilo še kaj zanimivega, ker ko je bila izmena je prišel babičar Anže in je potem on bil zraven, ostale babice so ga pa hodile klicat k nama kaj sedaj on tu samo pri ženskah visi (v šali). Pa toliko nama je povedal o porodu in vsem, vse razložil kako in kaj, da bi si morala zapisovati, da ne bi pozabila, pa bi lahko jaz bila že skoraj babicauser posted image .

Pa potem po porodu so se seveda še mene nalezli porodni "hormoni" in sva bili obe solzniuser posted image . Zanimiva izkušnja je bila tudi zato, ker je bil njen porod spet malo drugačen od mojih dveh in sem videla še kaj novega, na primer, kaj se pravi, če težje rodiš in večjega oz. krepkega fanta, ne pa pri meni, ko sta na koncu kar ven zletela.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.6.2008 12:26:45   
netki
user posted image

men je to nekak uspel, na slikico dam kopiraj in tukaj prilepi in to je to

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.6.2008 12:28:25   
Inigo
mozillo mam. a misliš, da je tu frka?user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.6.2008 12:30:40   
Blacky30
Glugluglu, res ful lepa izkušnja. Upam, da bom imela kdaj priložnost prisostvovati pri kakšni prijateljici.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.6.2008 12:30:56   
Inigo
user posted image

kera fora... v Explorerju pa gre...

HURA za Metko!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.6.2008 12:35:18   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 12:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.6.2008 12:58:37   
bastian111
Sasi13 še enkrat iskrene čestitke in vse dobro Vam iz srca želim in pošiljam iz Pomurja user posted image
Karamela6 ,tebi pa Vse naj naj ob praznovanju rojsnega dne ,ter izpovnitev vseh skritih želja ,tudi tebi pošiljamuser posted image
Drage moje danes se nekam čudno počutim ,več krat mi otrdi trebuh krčev pa nimam.Tudi gibe nekam slabše čutim do zdaj recimo nekje pet gibov.Skratka lepo je prebrati veselo novico ,želim Vam lep dan .LP Darja

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.6.2008 13:00:25   
maja24
Sasi13 čestitke,pa velik cartanja vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 13:01:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.6.2008 13:02:46   
maja24
Karamela user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.6.2008 13:04:38   
maja24
Evo glih skori polno banco sladoleda sm zmazala in pol se sprašujem zakaj se dim.user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 13:12:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 13:13:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.6.2008 13:18:54   
andras
Pozdravljene!

Midve sva prišli domovuser posted image  in se veselo cartava. Sedaj tehta že 2370 g in je prava mala črnolasa lepoticauser posted image

Stanje je trenutno stabilno, le mala je malček lena za hranjenje, zato moram biti zelo previdna, da jo redno hranim....

Vidim, da smo julijke veselo začele hoditi v Rim, zato iskrene čestitke vsem, ki so to "dolgo" pot že opravileuser posted image , vsem drugim pa želim " srečno pot" user posted image in čim manj  zastojev na poti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 13:22:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?