Blacky30
|
HD, spisek želja se prakticira povsod, torej, povsod ga lahko prinese s seboj. V kolikor ga pa upoštevajo, pa je seveda odvisno od izmene do izmene. Zame je porod čisto nekaj drugega kot kakšna operacija. Če si operiran, prideš v bolnico in se popolnoma prepustiš osebju, ker vedo, kaj delajo. Če pa rodiš, pa prideš v P samo pod nadzor, ker nihče, res nihče drug ne bo rodil namesto tebe. Mamica je tista, ki mora opraviti največji del, zdravnik in babica sta tam samo za nadzor in kontrolo, da se kje ne zalomi. Sicer pa, če že moram opraviti tako težko in hkrati najlepše delo v svojem življenju, zakaj ne bi prosila osebja za sodelovanje, da bi meni pri tem bilo prijetno in udobno? Moj porodni načrt je napisan izredno človeško, prijazno in izraža popolnoma spoštovanje zdravniškega osebja kot tudi zaupanje v njihovo delo. In to je to, kar večina mamic pozabi napisat, ker pridejo tja in samo v alinejah naštejejo svoje zahteve. Inigo, ravno to sem te hotela vprašat - kako kaj reagirajo, če hodiš nekam na preglede, rodiš pa drugje? In evo, sem zdaj dobila odgovor - GROZA!!! Pa kaj jih briga, kam greš rodit!??! To je čisto tvoja odločitev! Je pa tud normalno, da se ne boš za vsak pregled vozila tako daleč. Ne vem, no..... Glede sasi13, ali se ji je porod sam začel ali so se ponoči urgentno odločili za CR zaradi pritiska? Lex, bravo za pikico!!! Herojka mala!!
|