|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
12.6.2008 10:33:46   
*anamor*
Imam občutek, da bom do konca meseca sama ostala tukaj na tem forumu.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
12.6.2008 10:37:03   
Anonimen
Romy, jaz imam samo en dan pred tabo PDP in ti bom verjetno delala družbo.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.6.2008 10:39:12   
beyba
to pa ne...a si vidla kako se stvari hitro spreminjajo, pa kolk prehitevanj po desni je tuki...Pa sej bomo me tut prišle čvekat sem gor...Bomo mele pridne pikice, ki bodo pridno spale, pa nam bo dolgčas, pa bomo tuki visele....

Kako že pravijo...sanjaj svinja kukuruzu a kukuroze nema....

Sam itak bomo do zadnjega tuki, da tistim ki so bolj konec meseca na vrsti ne bo dolgčas....

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.6.2008 10:40:51   
*anamor*
Kako ste ve vredi, da nam boste delale družbo. Tudi jaz upam, da bomo imele pridne user posted image , ki bodo veliko spančkali, da bodo mamice lahko še malo klepetale na foromu.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.6.2008 10:49:39   
Anonimen
Pa sej bomo me tut prišle čvekat sem gor...Bomo mele pridne pikice, ki bodo pridno spale, pa nam bo dolgčas, pa bomo tuki visele....

Ej beyba, tole pa pišem brez zajebancije. Po porodu (tistih famoznih 6 tednov) ni najbolj zdravo kakršnokoli aktivno branje. V to kategorijo spadajo knjige, revije, podnapisi na TV in jasno tudi (in predvsem) računalnik.
Oči so izjemno občutljive in nemalo se jih tolče po glavi kasneje, da so pridelale dioptrijo z branjem po porodu.
Lahko si pa sevede omisliš tajnico, ki bo brala in tipkala user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.6.2008 10:50:44   
beyba
Pa sej novorojeni angelčki so tolk pridni ker so zmatrani in veliko spijo, tko da do konca meseca bi vam skori lahko ble sposobne delat družbo, sam vrjetno stoje, ker bojo šivi tolk bolel da ne bo možno prov dolgo sedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa tiste ki majo dva jim je oproščeno da jih ni nič slišat a ne  I.daisy, se spomnim velikrat nanjo, kako ji gre, tuki je bla taka čveka, zdej je pa pomoje kar okopirana....

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.6.2008 10:56:53   
RMRM
Joj, napisala cel roman, pa me je ven vrglouser posted image .

V glavnem, alea in didlina user posted image user posted image user posted image

jaz ga imam tudi 19.6, pa verjetno RMRM tud, razen če se ji kaj že dogaja.

- ninny, jaz mam v ponedeljek, 16.6. Baje sem že mal odprta, sam pojma nimam kolk. Me pa še vedno kar konstantno špika.  Mi je pa G. danes ful polepšal dan, kljub zoprnem pregledu. Pri user posted image  se je povečan ventrikel kar močno zmanjšal, tako da je G. rekel, da ne bo hudga. Res sem ful veselauser posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.6.2008 10:57:15   
beyba
Pri splavu v 21 t sem ubistvu rodila, pa sem mela žilice na obeh okih spokane, kak teden po tem nisem brala in gledala tv-računalnika...Potem pa sem počasi začela, sam to ne pomeni da sem sedela za računalnikom 1,5 ure pa brala 10 strani postov,ampak sem mal brala 10-15 minut, pa potem počivala očke pa spet mal brala...Itak ne moraš ne vem kaj delat, zdej pa izuzemi branje, računalnik in tv .... kaj pa boš za boga počel...aja poleg tega dabomo gledale svoje angelčke ko spijo

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.6.2008 10:59:22   
beyba
RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image   vidiš vse bo še vredi...

Aja jst mam pa jutri spet CTG...ne vem sicer kje je fora...bomo vidli....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.6.2008 11:00:29   
beyba
Men pa sam še 75  postov manjka do nove zvezdice...kolk je to straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.6.2008 11:04:16   
Anonimen
zdej pa izuzemi branje, računalnik in tv .... kaj pa boš za boga počel..

Rožce lahko okopavaš pa z motiko po vrtu praskaš  user posted image  

Sej nism mislila težit sam tk povem da mene gotov ne bo na spregled do konca avgusta user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.6.2008 11:07:54   
*anamor*
Kje se bomo potem kaj pogovarjale? Na katerem forumu mislim, dojenček, samo jaz bi se še kar z vami pa upamm, da se bomo najdle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.6.2008 11:10:35   
RMRM
Mislm, mene je spet ven vrglouser posted image user posted image user posted image

V glavnem, kar se tiče branja po porodu - MI NE BOMO BRALI -  se mi je po drugem porodu ful vid poslabšal, ko sem se po enem mesecu pripravljala na ene izpite.
Mi je pa res čudno, da vsi seznami priporočljivih potrebščin za v P vsebujejo tudi nekaj za branjeuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.6.2008 11:10:38   
beyba
Sej nisi nič zatežla, vem da je to pri vsaki drugače...nekatere se na to odzivajo popolnoma drugače kot druge...In če te bo motilo, itak da ne boš matrala svojih ok, da boš še kakka očala fasala zlo kmal...

Pa potem nekatere bomo mele očke doma kar nekaj časa, pa da se vsi obiski zvrstijo pa žlahta...bo pa skori konc avgusta ja maš provuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam jst se bom potrudla če bo le šlo mal spremljat naše juničice do konca, bo pa moj moja tajnica, mi bo bral poste, pa odgovarjal po mojem nareku....to ali pa menjajnje plenic...pomoje bo raj tipkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.6.2008 11:12:19   
beyba
na novorojenčkih oz dojenčkih je že odprta tema junijske princi in princeska 2008 pa je že kaja08 tam špa še ene pa r čvek tkod a bomo tam nadaljevale...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.6.2008 11:13:01   
RMRM
Rožce lahko okopavaš pa z motiko po vrtu praskaš

Pri nas pa letos to dela taščauser posted image user posted image user posted image , sicer prvič v 15-ih letih, da so vsi domači tako pozorni do user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.6.2008 11:19:57   
Anonimen
Pol je pa fajn tistim, ki obvladajo slepo tipkanje - mam še očitno dovolj časa, da se naučimuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.6.2008 11:23:49   
Anonimen
Jest mislim da je čtivo v P za tiste, ki čakajo na sprožitev poroda user posted image  Za ostale pa zamaške za ušesa, če cimre smrčijo user posted image

No sam da se zastopmo, da nism noben težak pa da se mi fino zdi kak (resen) nasvet potalat user posted image

Zdej grem pa na CTG spat user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 12.6.2008 11:24:10 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.6.2008 11:29:29   
*Mojca*
Anja lepo spi na CTGju user posted image

nya sem nabavla Pronto multisuperfice in vse prebrisala in dala notr Raid vrečke od sivke. Jao tebi če ne bo boljše user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.6.2008 11:41:38   
Anonimen
RMRM super za pregleduser posted image user posted image user posted image zgleda, da boš še pred mano rodila.user posted image Mene je kar malo ustrašil, da bo velik otrok pa s težo, ker tako mi je napovedal tisti dan ko sem rodila pa je imela ta mala 3320g. Je pa bil danes kar dobre volje, a ne?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.6.2008 11:44:08   
Anonimen
nya sem nabavla Pronto multisuperfice in vse prebrisala in dala notr Raid vrečke od sivke. Jao tebi če ne bo boljše

Pejt po ene 15h minutah odpret predal, k ta sivka ma res ful močan vonj

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.6.2008 11:57:45   
RMRM
Je pa bil danes kar dobre volje, a ne?

Ja, res. Jaz sem ga sedaj že dvakrat "narajmala" da je bil tak, človeški. Pa da saj veš pri čem si, tako da močno upam da bi bil v pon. tud on. Je pa res, da ko me je pregledal, sem pa kar mal zvezdic vidlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.6.2008 11:58:30   
RMRM
ups, da ne bo pomote, ne zaradi užitkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
12.6.2008 12:00:05   
*Mojca*
Ok, bom user posted image

Lihkar nam montirajo firnke...ampak tip pa tko smrdi po švicu da je groza user posted image user posted image Bom pol zračla sivko in to user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.6.2008 12:01:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ups, da ne bo pomote, ne zaradi užitkauser posted image user posted image user posted image

sem jih jaz tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?