|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
12.6.2008 9:05:21   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jst pa se še kr nisem zmebila smrada pi iverki v predalniku od ikee. Vse sem že prezračla, v vsakem predalu mam uno dišečo blazinco...pa še vedno cunje smrdijo user posted image user posted image What to do?

Katere si pa dala??

te od life ki se kupijo prav za v omaro

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.6.2008 9:08:21   
Anonimen
Jst sm pa takrat s pronto multisuperfice vse premazala, pa pobrisala, pa sploh ne smrdi več. Sem pa kupila proti moljem vrečke od Raida - majo tko močan vonj, da mislm, da bi ti nehalo smrdet, sam je pa tisto čist tumač vonj, sploh, če sivke npr. ne maraš. Men je ok, sam sem dala samo v omaro, ki je ful nabutana z zimskimi stvarmi.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.6.2008 9:09:41   
Anonimen
Mtinca a prav na petek 13. boš počakala user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.6.2008 9:11:41   
mtinca1
Mtinca a prav na petek 13. boš počakala

sem pogumna, a ne?
se prepričujem, da je to srečen dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.6.2008 9:13:02   
*Mojca*
ok, bom tudi jst vse vrgla vn, prebrisala s tem in nabavla to sivko. Kr ko operem cunje z mehčalcem tko lepo dišijo, potem pa začnejo smrdet po iverki user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.6.2008 9:14:01   
Anonimen
Drzno ja user posted image  jest mislim, da je dan kot vsak drug, le da bo jutrišnji najlepši zate user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.6.2008 9:16:28   
*Mojca*
Jaz bi tudi rodila na petek 13 user posted image user posted image

Kot Zmago Jelinčič, ki se je poroču na petek 13....legenda user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.6.2008 9:20:36   
Anonimen
Ane no - prov spešl dan je user posted image  

Jest tud upam da bom prav na 25. junij rodila...da bojo zmer zastave obešene ko bo mali praznoval user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 12.6.2008 9:22:03 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.6.2008 9:25:03   
*Mojca*
Evo sms od Didlinee:

Hejla! Sem že od 2.30 ponoči v P. Sem imela popadke na 5 min, ker pa sem še vedno zaprta bom imela tekom dneva najbrž sprožen porod. Uživajte v 1 kosu vse junijke, doker lahko :)

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.6.2008 9:29:05   
babysolza
Ojla,

dobro jutro še od mene. Danes sem dobila trojno dozo crtkanja - je šel user posted image  komi zdaj od doma, ko majo danes piknik s službo. Sem kar na pol pričakovala, da se bo danes ponoči user posted image  spomnila priti ven in kao atiju mal prekrižal plane, pa nič. user posted image  user posted image

A babe žabe bi vse danes rodile al kaj? Se bojijo 13-ice? user posted image

Didlinaa, danes pa bo! user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.6.2008 9:31:51   
*Mojca*
babysolza jaz ne bi, ker mi pridejo montirat firnke (sem že cela gorenjka user posted image ), jutri al v soboto pa pisalno mizo. No, in če počakamo do sobote, pol lahko še fotra do torka, in če že do torka, potem lahko mene do petka da zrihtam še zadnji izpit user posted image ehhhh sanja svinja kukuruz...user posted image user posted image user posted image

babysolza a kaj veš kdo je dežuren naslednji teden v Postojni? Oz. kdaj ni Taševuser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.6.2008 9:48:20   
babysolza
babysolza a kaj veš kdo je dežuren naslednji teden v Postojni? Oz. kdaj ni Tašev

user posted image  user posted image  user posted image

Sem cel post spisala, pa me je ven vrglo. Zdej se mi pa ne da še enkrat pisat, sori.

Uglavnem - ne vem, ker niti nočem vedet. Itak ne moreš nič spremenit glede tega. Računam, da bo med porodom vse ok in da bodo z mano bolj babice kot porodničar. Pa G. bi rada imela za EA, edino to si res želim. user posted image
Sicer pa T. sploh ni tolk napačen. 'Mal' ma čuden odnos do ljudi, sam stroko pa obvlada.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.6.2008 9:50:04   
*Mojca*
Jaz bi tudi mela G. za EA user posted image

Tudi jaz sem slišala da T je po strokovnosti ful ok, ima pa včasih resss neprimerno obnašanje in izjave. Ampak bomo že. Nič, jaz grem v Muellerja po Pronto multisuperfice in še kaj kar je nya predlagala.

Se tipkamo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.6.2008 9:50:06   
babysolza
babysolza a kaj veš kdo je dežuren naslednji teden v Postojni? Oz. kdaj ni Tašev

Aja - mene bl skrbi K. In baje je ravno on fulkrat dežuren. Halooo, a ne misli še u penzjon? user posted image  Njega pa res nebi, ker jih je že kar nekaj ful grdo zašil. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.6.2008 9:50:42   
*Mojca*
kateri je K?In a se ne sme pisat celih imen? user posted image

Aha, najdla. Ja ne vem, o njemu nisem še nič slišala. Ampak...sej bo user posted image user posted image user posted image

Šibam...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 12.6.2008 9:52:29 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.6.2008 9:54:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

kateri je K?In a se ne sme pisat celih imen? user posted image

Sej veš, tožbe zarad obrekovanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.6.2008 9:54:49   
babysolza
kateri je K?In a se ne sme pisat celih imen?

user posted image  user posted image  user posted image

Te kratice sem pobrala po ninny pa RMRM, onidve skozi neki u šifrah pišeta. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.6.2008 9:55:36   
babysolza
Sej veš, tožbe zarad obrekovanja

Ja, pa še to je treba pazit. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.6.2008 10:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Sej veš, tožbe zarad obrekovanja

Ja, pa še to je treba pazit. user posted image user posted image

Ja, k ne - že zarad manjših stvari je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.6.2008 10:06:04   
babysolza
Punce, poznam recept, če želite roditi fantka - pejte rodit v Postojno! user posted image

Sem mal zdej čekirala njihovo stran in imajo statistiko rojstev od leta 1997 naprej - in samo v enem letu se je rodilo več punčk, drugače pa vedno več fantov.

A je že cajt za zajtrk? JAAAAAA... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.6.2008 10:19:34   
*anamor*
Zdravo,
tako ste se razpisale, da vas enostavno ne morem čikirati. Tudi jaz sem danes cel dan sama ker je moj šel na službeno čago in pride enkrat pozno zvečer. Groza. Babysolza - sem tudi jaz mislila, da bi moj mali začel kaj kazati znake, da bi rad šel ven in da bi atiju prekrižal načrte pa nič. Z atijem bolj drži kot z mano. user posted image user posted image user posted image
In kako ste kaj danes, jaz sem že glede počutja bolj ok, ker je slabe vreme in mi ni tako vroče.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.6.2008 10:25:07   
Anonimen
Pozdravček punce.

Jaz sem s pregleda, na ctg nič posebenga, samo G mi je na UZ da bo bolj velik otrok in naj bi že sedaj imel 3160g, pregled imam čez teden dni, drugače pa vse v redu. Sva bile pa z RMRM skupaj na ctg-juuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.6.2008 10:27:04   
*anamor*
ninny - tudi moj že ima 3000g, očitno bova imeli velike user posted image .
Jaz imam tudi naslednji teden ponovni pregled, in sicer 19.6

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.6.2008 10:27:45   
Anonimen
jaz ga imam tudi 19.6, pa verjetno RMRM tud, razen če se ji kaj že dogaja.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.6.2008 10:27:50   
beyba
Oila jst sem pa čist na glavo, cele noči ne spim, ker moj tolk velik smrča....namreč lahko spi sam na hrbtu...jst pa potem ponoči do šestih zjutraj strmim v strop in potem šele ko gre on v službo ob šestih zaspim za ene 4 urce...pomoje me navaja na mal spanja in na spanje po obrokih da se ne bom potem pritoževala, ko bo beby cele noči pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image   Sej po eni strani se mi smili, sam po drugi pa zakaj neki, on spi,tut če smrča, jst sem pol ko mesečnik zjutri....

Didlina, alea, ....in ostale, ki ste šle danes po bebiko veliko sreče, vam bomo pošiljale veliko pozitivne energije da bo porod čim hitrejši in čim lažji... Moja sestra  je mela full močne popadke svoje na 3-5 minut, take za rodit, sam ni bla nič odprta, mehur so ji pa glede na popadke predrli, šele ko je bla 3 cm odprta, rko da je mela ubistvu popadke 0d nedelje polnoči, pa potem se je tamala rodila v torek mal čez polnoči, s tem da ko so ji predrtje naredli se ja pa začela odpirat in je rodila v 4-ih urah...Tko da vrjemem da je alea s svojimi 4 cm že zmagala, bo res sam parkrat prdnila pa bo zunaj...user posted image user posted image user posted image

Grem neki v usta dat za zajtrk....

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?