|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
12.6.2008 7:08:33   
Anonimen
Morgen user posted image

Držte se vse važičke ki greste po dojenčke user posted image  user posted image

Nya razen vrečk za molje pojma nimam kaj bi lahko naštimala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
12.6.2008 7:40:53   
*Mojca*
Jutro!

Prej sem dobila sms od taanikee:

Jutro forumašice. Žal še nimam dobrih novic, verjetno bodo drug teden. Sem pa še vedno v bolnišnici zaradi beljakovi v vodi in pritiska, prvi teden je za mano, še en teden me čaka. Počasi že komaj čakam da bo konec, ker mi že vse na psiho mal udarja, pač vidiš in slišiš marsikaj tu, tako da me je kar malo strah. Punce ki ste rodile vam česititam, tiste ki pa še boste / bomo pa srečno. Držite pesti zame. Lp vsem, taanikaa

Jaz res upam da bo čimprej za njo in da bo čimprej cartala. Punce držimo pesti za našo taanikoo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

alea tebi pa srečno pa le sporoči kako in kaj...itak pa si verjetno že v LJ.

nya pojma nimam glede moljev...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
12.6.2008 8:10:55   
Anonimen
Sm pa glih včer razmišljala, kaj je zdej s taanikoo. Pošiljam ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.
In dobro jutro Mojca in Anja.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
12.6.2008 8:12:55   
Anonimen
Jutrčke tudi tebi nya user posted image  A si že kej pogruntala za molje?

Jest pa berem literaturo o prehrani med dojenjem pa je res kontradiktorno vse skup. Tle piše da breskve lahko ješ... Jest se pa zdej bašem z nektarinami kot da so tazadnje na svetu ker jih pol "kao" ne bom smela...mislm nateg user posted image

Aja - piše da loh pol litra mleka na dan user posted image  Tolk ga še v življenju nisem spila v enem dnevu edin v primeru da je bil kak benko večer user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 12.6.2008 8:15:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
12.6.2008 8:15:58   
*Mojca*
Mah s to hrabo je itak kar neki. Jaz bom jedla vse po malem. Ne bom zdej pojedla 6 breskvic ampak 1 in bom vidla kaj bo. Pa včeraj sem dobila ene 6 jurčkov, ki jih v enem tednu zihr ne bova pojedla in kaj naj....jih vržem stran? Jih bom pač pol...po malo. Brezveze komplicirat kjer ni potrebe...kaj pa vem no...

Uglavnem, danes ob 11h pridejo montirat zavese jeeeej user posted image user posted image , zvečer pa grem v Domžale gledat Jamskega človeka, upam da me rodim tam od smeha...enkrat sem že gledala in mi je bilo carsko user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
12.6.2008 8:18:54   
Anonimen
včeraj sem dobila ene 6 jurčkov

Sej jih daš zmrznit, pa bo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
12.6.2008 8:19:07   
Anonimen
A že tanove jurčke?? user posted image  

Firnki user posted image  odlično user posted image

Jamskega človeka še nism gledala ampak a veš da sm mela iste pomisleke med ogledom Indiana Jonesa (v smislu kaj pa če me zdele prime) user posted image
Ti kr pejt bojo mel pa novo verzijo premiere user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
12.6.2008 8:19:59   
*Mojca*
ja sej točno to, samo kao ko dojiš jih sploh ne smeš jest. Tudi med nosečnostjo naj jih ne bi, jaz pa jih enkrat na teden, pa sem še živa, baby pa tudi user posted image

mleko...jaz ga sploh ne pijem, že od nekdaj user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
12.6.2008 8:20:25   
Anonimen
Nč nism pogruntala, zdle sm ubila še enga.user posted image  Sploh ne vem, kje so - al so sploh notr, al pridejo oz zunaj, k prasci letajo sam zvečer, pa zjutrajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
12.6.2008 8:21:53   
*Mojca*
Seveda da noveuser posted image . Včeraj sem vidla da jih prodajajo na tržnici za ene 30eur na kilo user posted image user posted image No, meni jih je pod Nanosom nabrala tašča...jo moram tudi pohvalit kdaj a ne user posted image user posted image

Firnki bojo pa ob 11h ja, me je kr malo strah kako bo zgledalo...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
12.6.2008 8:24:32   
*Mojca*
nya ja to je ****, ker če jih imaš v omari rukneš notr tsite vrečke in je. Mogoče bi mogla probat najdit od kje hudiči prihajajo, ne vem user posted image A kaki spreji ala Biokil ne obstajajo?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
12.6.2008 8:28:35   
Anonimen
Ne vem. Sam mi gredo že počas na user posted image . Če dam sivko na balkon, pa so slučajno notr, prasci ne bodo hotli venuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
12.6.2008 8:32:19   
*Mojca*
In če daš sivko še noter? Kr povsod? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
12.6.2008 8:35:55   
Anonimen
Ne vem, če se sme, zarad user posted image . Sm pa že razmišljalauser posted image

Dans sm zakurila 4 sveče + olje sem dala v vodo od sivke - naj pocrkajouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
12.6.2008 8:41:14   
*Mojca*
No, upam da ti rata pobit to golazen user posted image

V Moste se sliši eno dretje in smeri porodnišnice, misliš da je alea? user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
12.6.2008 8:42:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

V Moste se sliši eno dretje in smeri porodnišnice, misliš da je alea? user posted image user posted image user posted image

Možnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.6.2008 8:44:22   
*Mojca*
Če se prav spomnim dobimo danes 3 user posted image a ne? Alea, mtinca in busybee?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
12.6.2008 8:45:42   
Anonimen
O bravo taščica z jurčki user posted image  

Drgač je pa tole z molji gotov smotan. Sem si koj napisala na šoping list da moram kupit tiste nastavke za v tanove omare user posted image

Sivko na balkon?? A maš tepih na balkonu al pa kej? Kaj pa če bi še mal pod kavč sivko nažokala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
12.6.2008 8:47:31   
Anonimen
3 jokavčke dobimo ja user posted image  

Lih včerej sem razmišljala, kako ljudje prihajajo in odhajajo. A ni zanimiv da se ponavad dobesedno "zamenjajo"

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
12.6.2008 8:49:26   
*Mojca*
shit, meni je spuščala desna joška. Šle zdej sem vidla 2 fleka tam kjer je bradavica. Sicer mini flekca, ampak sem že krava molznica user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
12.6.2008 8:52:40   
Anonimen
A veš da ponavad začne puščat ko smo pod vplivom čustev (vesele, jokaste, sproščene itd) user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
12.6.2008 8:59:34   
Anonimen
Sivko na balkon?? A maš tepih na balkonu al pa kej? Kaj pa če bi še mal pod kavč sivko nažokala?

Anja - na balkonu nimam tepiha. Sem pa že razmišljala, da bi neki dala pod kavč, k je iz tekstilnega usnja. Sicr pa mam uno past za v omare - ja baje, da gredo goruser posted image

mtinca

bo šla jutri, k je dežuren en bolj normalen g - razen, če jo dans kej zagrab

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
12.6.2008 9:02:49   
*Mojca*
jst pa se še kr nisem zmebila smrada pi iverki v predalniku od ikee. Vse sem že prezračla, v vsakem predalu mam uno dišečo blazinco...pa še vedno cunje smrdijo user posted image user posted image What to do?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.6.2008 9:04:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jst pa se še kr nisem zmebila smrada pi iverki v predalniku od ikee. Vse sem že prezračla, v vsakem predalu mam uno dišečo blazinco...pa še vedno cunje smrdijo user posted image user posted image What to do?

Katere si pa dala??

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.6.2008 9:04:36   
mtinca1
nya - upam, da se boš čimprej znebila moljev...  sicer si že začela akcijo na celi fronti, tako da ti bo ziher uspelo. Pri nas je nazadnje ta problem rešil moj user posted image , jih je našel v orehih, ki sem jih šparala za tretjo svetovno vojno user posted image .

jaz bom šla jutri v P, če bo danes vse mirno.
Včeraj ob 11 me je namreč začelo ful bolet v spodnjem delu trebuha, ko sem stala oz. hodila, ne kot krč, ampak konstantna bolečina. nisem upala zaspat do pol treh zjutraj. ko pa sem se ulegala na bok oz. v določenem sedečem položaju, pa bolečine sploh nisem čutila oz. samo na obroke... sem že mislila v P. Ne vem al sem se preveč najedla, al je tamali tako čudno pritiskal na nekaj?! No, potem sem šla vseeno spat in danes zjutraj sem spet ok kot vedno. Sicer se mi zdi, da se je user posted image  precej umiril in zdaj sem ful vesela vedno, ko se vsaj malo premakne, ker drugače že paničarim, da je kaj narobe...

user posted image user posted image user posted image - za aleo in busybee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?