Nyah*
|
Vauuu, SASI, za tvoja korenjaka! Iskrene cestitke, da bi vama bila v neizmerno veselje, zdrava, zadovoljna, v vajinem objemcku! Kar solze so mi v oci stopile, samo da so ok! Ostale, vse se v enem kosu? mene vcasih tako spikne, pa stisne, pa otrdi trebuh, da ne vem, a je treba kam sibat, pa se umiri,..., v glavnem smo vse ze kar nekako v nizkem starrtu, ceprav bi blo fajn, da vsaj nastopi julij ane? Jaz imam kupljeno ze skoraj vse, razen kompletka za domov in teh potiskanih plenick, drugace oprano pa to pa se nic . Vceraj sem narocila se kosek pri Soncku, ga bosta kupili moja mami in sestra , pa ga bodo postavili, ko rodim, oprali bomo pa posteljnino seveda ze prej. Vcasih pride dan, ko komaj, res komaj cakam, da primem v roke svojo drugo strucko , potem bi pa spet se malo pocakala , ah, hormoni hormoni , pa jokam, pa se smejem, kot vreme res. Kak ste ostale danes? Vse ok? Aja, midva sva vceraj koncno dobila odobritev posojila za nase novo stanovanje, lahko zacnemo drug teden ze delat . Komaj cakam, da se preselimo, pa ceprav bom prej rodila, je lazje cakat vselitev, ko ves, da se bliza! Nic, grem na dozo cokolina z mojo frcafelo , pa vas se kaj berem!
|