|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
11.6.2008 18:19:55   
neboglasnica
kenya, mislim, da nas boš težko zgrešila. Jaz izgledam nekako takole user posted image , samo da ne skačem, ostale so malce bolj vitke. Vsaj tri bomo, to pa tudi ne srečaš vsak dan. Vabljena..

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.6.2008 19:16:09   
tims
Neboglasnica, jaz res upam, da mi bo uspelo, če ne se bom pa kar sama odklopla s tistga ctg-ja user posted image user posted image user posted image . Ob 12h, ne? Se pravi, da ima G. ravno 4 ure časa, da me pregleda. Sej tok ogromna pa spet nisem, da bi imela tok dela z mano user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.6.2008 19:59:28   
maja24
Ko sm bla jest nazadne na CTGju sm bla koj na vrsti,prkloplena sm bla 30min,potlej se je pa začelo čakanje,celih 5 ur sm čakala da sm pršla na vrsto še za G pregled mislm katastrofa,kaj šele bo ko začnem redno hodit.Sm se pa z eno pogovarjala k je mela en tedn do roka pa mi je rekla da hod na dva dni na CTG in da zmeri čaka pol še ene 4 ure da jo G še pregleda.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 20:06:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.6.2008 20:12:45   
moya
Maja 24 - kam pa ti hodiš h G. , v Leonišče? No jst tolk ne čakam, vsaj do zdej, je pa res da sem zmeri bolj na izi, mal zamudim user posted image , pol grem pa v laboratorij, pa je po navadi glih prou da pridem na vrsto. Zdej bom hodila na preglede v porodnišnico, bomo pa vidl kako bo..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.6.2008 20:15:53   
glugluglu
24julij, čestitam!!!!

jaz sem pa mislila iti v petek v Postojno na predavanje o EA, bom pa najprej klicala, ker se mi  res ne da. To pa je to, ker odlašam, sicer pa, če je dvakrat šlo brez EA bo zdaj tudi, ne?

Bi šla raje v LJ ob 12, da se vam pridružim!!

Danes na pregledu je bilo pa res čudno, samo ena je bila pred mano, pa sem čakala 40 min. Res pa je, da je potem ven prišla nosečnica z družbo, dvama punčkama, je bila junijka ali pa julijka.
Potem pa sem bila več kot pol ure - pribl. 40 min na ctg-ju. Pa je bil ok, rekla je sicer, da se vidi dva mala popadka, ampak jaz nisem nič čutilauser posted image Potem se je pa še odločila, da greva na UZ, da pogleda, če imam dovolj plodovnice.
Ali je to pri tej G rutina, ali je imela kakšen razlog pa ne vem. Sem ji rekla, da poleg tega, da mi noge zatekajo, da me še podplati bolijo kot da bi bila cel dan v visokih petah (Angelina,če se ne motim si spraševala o tem- , mene tudi bolijo noge, pa očitno je to norm.). In potem sva šle na UZ. Pa najbrž nimajo boleče noge s tem povezave.

V glavnem, plodovnice je še dovolj, drugače še ne kaže, da bi se kaj pretresljivega dogajalo tako, da upam, da bomo zdržali do konca meseca. Sicer malo se sprašujem zakaj jaz tista dva popadka nisem čutila, včasih mi pa trebuh kar močno otrdi in je fajn čutiti, kakšen popadek bi to potem bil?

Od jutri naprej bo točno še tri tedne do roka poroda, joj gre hitro. Jaz vsem govorim, da bom rodila ob ali nekaj dni po roku, upam, da to kaj pomagauser posted image .  Če bi imela pa že vse zrihtano in pripravljeno pa bi najraje že danes šla rodituser posted image user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.6.2008 20:28:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

lepo prosim... lahko vidim v čem bodo šli vaši user posted image  iz P? (mislim slikce kompletkov)

Čakaj, ga grem najprej kupit.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.6.2008 20:54:24   
neboglasnica
Tako, tla položena, moža bom zadavila, sem čisto preč od drgnjenja. Pa še grdo so položili. Potem sem se pa še nad puncama zdrla, ker sem bila vsa besna in razbolela. Groza, skrajni čas, da grem rodit.

Nočka in se vidimo v petek!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 21:02:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.6.2008 21:13:23   
netki
kaj kej počnete????

jaz sem dala malega spat, moj dragi je šel  na intervencijo...tko da sem sama in razmišljam če bi šla kej pojest...aja ena skledica čokolina je že padla....

mi bo katera delala družbo, al ste že vse vodoravno?

Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.6.2008 21:23:28   
Inigo
moram vas obvestiti, da je naša dvojna nosečka sasi13 v P. imela je danes pregled in izredno visok pritisk, zato so jo kr v P poslali. pravi, da je zaenkrat ok, da se ne počuti slabo. ko pa se bo kaj več dogajalo, pa bo takoj sporočila.

tako, da stiskajmo pestke za našo Sašo!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.6.2008 21:24:11   
Inigo
a katera mogoče ve, če zaradi pritiska pol sprožijo porod al kaj je za nardit v tem primeru?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.6.2008 21:36:28   
netki
po moje je ostala notri zaradi same kontrole, če bi se poslabšalo, bi bilo potrebno rodit......če ostaneš pri njih te lažje nadzirajo in seveda user posted image user posted image

zdej pa stiskajmo pestke....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 21:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.6.2008 21:44:40   
Inigo
je ravno sporočila, da ji zbijajo pritisk in k sreči pada. so pa rekli, da če bi se znova povišal, da bodo sprožili porod. tako, da stiskajmo pesti in upajmo, da to ne bo potrebno.

jutri grem na obisk k njej in bom poročala kako je z njo in z dvojčkoma. no, če ne bo že v porodni... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 21:53:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.6.2008 22:01:16   
netki
uboge revce, vse vas neki matra......user posted image

še mal pa bo boljš user posted image user posted image

jaz pa zaenkrat še trkam na les, ker me nič ne matra, razen zatekanja prstov na nogah in  rokah.....sem taka kot slončica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 22:02:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.6.2008 22:04:07   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: moya

Maja 24 - kam pa ti hodiš h G. , v Leonišče? No jst tolk ne čakam, vsaj do zdej, je pa res da sem zmeri bolj na izi, mal zamudim user posted image , pol grem pa v laboratorij, pa je po navadi glih prou da pridem na vrsto. Zdej bom hodila na preglede v porodnišnico, bomo pa vidl kako bo..

na Jesenice v bolnico

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.6.2008 22:06:47   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

a katera mogoče ve, če zaradi pritiska pol sprožijo porod al kaj je za nardit v tem primeru?

Moja kolegica je bla celih 6 al 7t v P zarad visokega pritiska,pa je rodila en dan čez rok.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.6.2008 22:13:53   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

potlej se je pa začelo čakanje,celih 5 ur sm čakala da sm pršla na vrsto še za G pregled mislm katastrofa

ne morem verjet user posted image  pri nas pa G naroča točno po urah in se tega tudi vse držimo. če me naroči ob 13h pridem najkasneje ob 13.15 na vrsto.

se mi kar smilite, da tolk dolgo čakate... user posted image

Pri meni je enako, takoj sem na vrsti. Pa tudi strinjam se s tem, da se mi ful smilite. Hudiča, izgubiš en cel dan zaradi pregleda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 22:17:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 22:20:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 22:20:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.6.2008 22:30:01   
tims
Kot sem obljubila se vam oglašam z novičko glede pleničk. 6 v kompletu (2 bele, 2 roza in dve potiskane na roza osnovi) jih imajo v Turbotu v Emporiumu. Cena je 8,49 €.  Mi je tašča kupila dva kompleta.

Sem pa kar mal nevoščljiva tistim, ki pridete tako hitro na vrsto pri vaših G. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela takih problemov, sem tudi največ od petnajst minut do pol ure čakala, tole zdaj kar se dogaja je pa res katastrofa. No, pa saj še samo en mesec. user posted image user posted image user posted image  Sem se pa zadnjič pogovarjala z eno user posted image , ki je tudi imela pregled in je čakala že tri ure in je bila čisto obupana, ker je šla ven iz službe in obljubila da se bo v dveh urah vrnila. In ko je po treh urh klicala, da je še nekaj časa ne bo, so jo baje ful napizdil user posted image . Bogica....

Sasi, držim pesti, da bo vse ok.

Glede bolečih nog: mene bolijo odkar mi natekajo in sicer v gležnjih, kjer imam najbolj natečeno.user posted image

Zdaj pa grem fuzbal do konca gledat user posted image , pol pa v pojstlo. Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?