|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
11.6.2008 22:50:45   
mama06
Po treh globokih krožnikih grisa in jabolki vas zapuščam in vam želim mirno in dolgo noč, da is napolnite baterijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.6.2008 22:51:35   
Pandica
Hej bejbe,

vidim, da še ne spite user posted image

Moja miška ga tut nekaj sračka z tem spanjem zadnje dni. Ne vem, če ne bo spet kakšen zobek kje ven pogledal user posted image

Lane31   uf, ni šanse, da se ob 6h zjutaj zbudim na morju in grem tečt. No, letos verjetno res ne bom mogla ravno dolgo več spat ampak laufat za Zalo pa še tut ne user posted image
Eh, za ljudi, ki rečejo, da je Aneta lepo "rejena" pa se sploh več ne jezi. Nima smisla, škoda živcev.

2ursae  bravo, da znate dat pa - pa user posted image
Pa veš, da si me zdaj spomnila, da lahko povem, da Zala tut da pa - pa. Že kar nekaj dni, pa sem vedno pozabla povedat. Sicer vedno ne pokaže, dostikrat pa.
Zdaj cele dneve ploska user posted image   , ji je zgleda full akcija, ker sem jo učila dati bravo - bravo.
Tak, da zna še to.
Aja, slikica ju3 pa itak obvezno, da vidimo Bora, ker me res zanima kakšen bo z novo frizurco.

Kasija   jeee, super za hiško, še malo. Boš vidla kak bo hitro minlo.

Mišk     fuj, men se tut tak gabijo oni polži, da mi gre kuj na bruhanje, ko ga vidim.
Blek, pa žabe pa to. Saj sem ravno zadnič pisala o tem. Verjetno nisi prebrala, ne?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.6.2008 22:54:50   
drobižek
čer....

user posted image mene pa zanima, če že kaj zobke čistite?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.6.2008 22:58:00   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Za vse........INTERŠPAR BODIJI -2 kom kratek rokav 2€
                - 3 kom dolgi rokav 3€
                -2 kom brez rokaov 2€

Slabost vsi paketi so v istih barvah ,tako sem pač vsak paketič le po enega vzela,tudi te z dolgim rokavom za zimo

Pišuka, jaz sem pa ravno prejšnji teden kupila bodyje v intersparu, pa je bila cena za komplet 8,99 € (3x body kratek rokav).

Sem bila pa danes s tave v Qlandii - tam je tudi C&A, pa imajo bodije (komplet štirih) po 5,90€, pižamice  s stopalci po 5,90€ (komplet dveh), pa še nekaj kosov oblačil po izredno ugodnih cenah. Npr. Andražu sem kupila bombažne kratke hlače (malo daljše) - komplet dveh po 3€ ... Ma se mi zdi, da danes, ko je toliko trgovin, če imaš čas in malo pobrskaš, lahko najdeš oblačila po zelo ugodnih cenah. Pa sploh ni treba čakat razprodaj.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.6.2008 23:01:02   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zdaj cele dneve ploska user posted image   , ji je zgleda full akcija, ker sem jo učila dati bravo - bravo.
Tak, da zna še to.

ja, moj tud, še zvečer, med dojenjem, ko že skoraj spi, on še kar ploska ... in slow motion user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
11.6.2008 23:02:39   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

čer....

Čistiva in tudi pri zobozdravnikusva že bilauser posted image user posted image user posted image

lane31 - daj na ignore. Meni pa večinoma vsi pravijo, joj kako je suhcen in droben, a noče jest?? Pa sem se že kar dobro skulirala

Pandica - nekam pozna si. tudi nam se je po prvih zobkih stanje s spanjem ful poboljšalo, potem pa ffuuuulll poslabšalo, ampak tega je že vsaj 2 tedna in sedaj se nekje v sredini dobrega in slabega spanja gibljemo. Upam, da bodo čimprej ven pokukali, sicer bova z dragim dol padlauser posted image user posted image user posted image

2ursae - slike obveznouser posted image

Zdaj pa res grem Pa-pauser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
11.6.2008 23:04:26   
janja

Jaz mu jih obrišem s pleničko. Bom pa razmislila tudi o nakupu zobne krtačke. Zaenkrat ima eno gumijasto, pa mu je bolj v pomoč pri razbolelih dlesnih. Moram prav pogledat kdaj sem Andražu začela čistit zobke z zobno krtačko. Najprej sem mu jih jaz sčistila, potem je pa še ona malo podrgnil po zobkih. Se spomnim, da mu je bilo ful všeč.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.6.2008 23:05:48   
sanwebdra
Sva danes popoldne obe zaspali za 1,5 ure. Halo? To se mi še ni zgodilo, odkar je Julija med nami. Ampak je takoooooooooo pasalo. No, če čebela spi z mano (sploh zjutraj, potem, ko gre ati v službo), se obrne pravokotno na moje telo, tako da imam njene podplate zarite nekam pod pazduho, gospodična pa se štuli v povštre.

*pikijakob*, te  danes nisem zasledila na roditeljskem sestanku? Pa sem že mislila, da bova kakšno rekli!?

No, btw, na sestanku sem se prvič zavedela, da gre moja čebela res že čez 2,5 meseca v vrtec ... in potem so nam razlagali "worst case scenarios" o uvajanju otrok v vrtec in da se takooo majhni (v prvem starostnem obodobju) otroci ne zavedajo, da starši obstajajo, če jih ni zraven. In še in še ... in me je kar zmrazilo! In to mene, ki otroka že od 1. meseca dalje puščam v varstvu tudi po 4 ure (2x tedensko inštrukcije) in čez noč (pri babici) drugim ljudem. Tako da KOKLJE, kolikor vas je ... da ne boste res doživele prevelikega šoka ob dnevu D, priporočam čimprejšnje navajanje na varstvo otrok ... ker drugače ... boste popizduser posted image vale.

vanili in ninka80 super slikce! VAnili tvoja dva s prekrasnimi očmi, ninka80 Klemnova bradica pa je kar za pojest!

IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Zdej pa že sladko pančka. Za večerjo je pojedla 300 ml AM (samo vode je blo 300 ml). Je  bla orenk lakota zgleda.

300ml???? - bravo Donauser posted image ! Julija omaga na 180ml.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.6.2008 23:07:14   
nova10ka
nova10ka živa je rekla da ji vzamem potrdilo za plavanje - a ga tebi tudi?

kasija,
hvala ni treba. Bom vzela drug teden, ko imamo še kao zares zadnjo uro user posted image

umivanje zob -
Tjaša je že pred rojstvom dobila za darilo zobno ščetko (sicer tako za malče in ne dojenčke). Zdaj si med previjanjem zobe sama umiva. najprej splahnem ščetine ščetke s hladno vodo in jo ponudim Tjaši. Kot dobro vzgojena  hčerka, jo prime in začne valjati gor pa dol po ustih. Tako si opere zobe in še celo ustno votlino. Pa še ful ji paše ker lahko vodo sesa. Meni pa paše, ker se zamoti in mi je ni treba po previjalni lovit.

Seveda sem opisala idealen primer...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.6.2008 23:34:35   
sanwebdra
Da se malo pohvalim:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kar žarim od ponosa!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.6.2008 23:37:06   
VANILI
mehurčica! sem si ogledala Eni gor-doluser posted image . tako dela teo, samo da on vstaja ob steniuser posted image   in moram bit skos zraven, da mi ne butne z bučko na tla. Ful sta srčkana!! In David, oh! So tok luštn, tok mali skejterčki! Vedno ful gledam ko na smučišču vidim čisto micene smučarčke, kako drvijo po hribu, same čelade so jih!

ninka80 - pišem razne prošnje za službo, kjer rabijo moj profil pa da ni bolj kot 40 km oddaljeno. Mi je že tko hudo ob misli, da bom žabota morala pustit dopoldan in malo popoldan brez mene... zato pa upam, da bom dobila blizu doma, ker sem lahko že ob pol dveh doma... ponavadi.
na kakšno operacijo pa greš??

mišk, a tašča ma pa kar fanta?? Joj saj naša bi ga tud rabla. Sajbi ji kaj zrihtala, pa ko nočem bit tko nesramna do tipauser posted image  (joj zdaj sem pa res žlehtuser posted image ).

pandica! ma sedežno sva si pivoščila, čeprav je bila kar draga, ampak je bila obema všeč. Pa fajn je za čistit, ker samo zbrišeš, pa se nič ne poznauser posted image . samo je mama. Že najine 2 riti sedita na tesno, potem se vmes uštuli Živa, tamali pa... bo treba kaj večjega zrihtat. Samo potem moramo dnevno preselit gor, to pa za sabo potegne kuuuuup renovacije kar je spet s stroški povezano... tako da se bomo še nekaj časa lepo stiskali  čeprav v nadstropjihuser posted image

mehurčica - meni daj za ta teden velik minus, pa kar kako kilo več mi npiši. Mi ne gre. user posted image

teka, dobiš zs, hvalit pa ni treba, pa da veš, punce so samo vljudne, hehehe

janja-ja,Živi sem že razložila o Andražuuser posted image .pridemo vsi3

lane31 - pri bodijih iz špara pa bodite previdne! Kupite VSAJ 1 številko večje, ker se pri pranju skrčijo. JAz sem teotu 2x premajhne kupila.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.6.2008 23:37:53   
drobižek
sanwebdra - kaka lušna pupauser posted image . Pa češnje je kot velika....

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.6.2008 23:41:56   
janja
sanwebdra - luštne slikce! user posted image user posted image user posted image A ti ji daš že kar peno, ko se kopa? Moj vse poliže, pa se mu zato ne upam dati. Grem pa takoj fliperja spucat, da še jaz kako slikco pripopam.

mama06 - geslo za album prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 4088
11.6.2008 23:42:26   
sanwebdra

sanwebdra - kaka lušna pupauser posted image . Pa češnje je kot velika....

user posted image  Hvala! Rdeče češnje rada je, črne pa še rajši ...user posted image  Saj ne, ampak res vsako posebej tako obdela, da ji še koščice ne rabiš ven dat, ker jo kar sama odstrani - 2 zobka, pa ta 2 zelo uporabna!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
11.6.2008 23:43:57   
drobižek
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

lane31 - pri bodijih iz špara pa bodite previdne! Kupite VSAJ 1 številko večje, ker se pri pranju skrčijo. JAz sem teotu 2x premajhne kupila.

Ja, res je! Sem se že enkrat zafrknila in sem jih samo oprala, zlikala in zadnjič v škatlo dala neponošene. Zadnjič pa kupila št. 74-80, ki pa se bojim, da ji bodo tudi premali. Zelo majhne številke imajo oz. se zelo skrčijo pri pranju.

mehurčica - meni kar 0 kg, čeprav kar malo pazim kaj pojem.

VANILI, ninka 80 - lušne družinice! Drži se na operaciji...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
11.6.2008 23:45:10   
sanwebdra
janja, pena se naredi od johnsovega dusch gela Night and something (onega vijoličnega), ko ji natočim vodo ... ni panike za pojest ... mislim, vsaj ... pa saj sem itak vedno zraven user posted image ... samo da lepše diši in da jo sivka pomiri ...

aja, še nekaj novih slikic na albumu v mojem podpisu!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.6.2008 23:46:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4091
11.6.2008 23:47:02   
VANILI
mama06 - joj kako je luškan, taka navihana facka! vidim, da ga tud zadelaš s pouštri. počaki še mal, pa tudi to ne bo več zadostiuser posted image
Pa travo mate takoooo lepo! Mi mamo pa razgiban teren,malo gor, malo dol... pa malo so še svakinja z družino tu, pa ne moremo uredit tako, kot bi želeli... jaz si želim posaditi vsaj še eno češnjo in leskov grm. morda jeseni. sploh se moram pozanimat, kdaj se sadi kajuser posted image

lane31 - sem vesela,da si vidla, kaka bunkica je bila Živica ko je bila mala. Sem jo kar štručka klicala. Nopa se je pri dobrih dveh potegnila in bila eno obdobje zelo suhcana, zdaj, pri petih, pa ma končno 18kg (jih je fuuuul dolog mela 16), tako da naj kar ma zalogice Anetka, boš vidla, kako bo hitro šlo, ko bo začela po 2 šibat. Pa ress se mi zdi, da je obdobje, ko se kar potegnejo. Fijuuuu skor jih vidiš, kako rastejouser posted image

sanwebdra -jojjjjj kakšna zapeljivka navihana je julijauser posted image user posted image !!

zdaj pa grem seks gledat.
uni, v mestuuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
11.6.2008 23:47:05   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mehurčica - meni daj za ta teden velik minus, pa kar kako kilo več mi npiši. Mi ne gre. user posted image

Men tud ne gre. Ta vaga se user posted image noče nikamor premaknit.

janja-ja,Živi sem že razložila o Andražuuser posted image .pridemo vsi3.

Super. Andraž že komaj čaka.

Se strinjam. Jaz sem mu tokrat kupila kar 86/92, pa so mu mal komot, ampak bo vsaj čez poletje. Zadnjič sem pa kupila št. 80, pa mu je po pranju in sušenju glih prav.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
11.6.2008 23:49:09   
VANILI
pa pišuka,keri zapušča aidena... ma ta je tud slika...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.6.2008 23:59:24   
sanwebdra
ok, bejbe ... lahko noč ... vsem budnim pa častim
user posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.6.2008 0:01:41   
VANILI
kako smo se dons obnašal kot kmeti ko so prvič v mestuuser posted image user posted image user posted image :
smo šli v supernovo, pol je prišel ati in nas je peljal v mcdonalds na sladoled. Tko je bilo mišljeno. no, mi smo v mcdonaldsu1x na dve in pol leti sem izračunala. Ok, vem, da majo tam hamburgerje, pa dobre sladolede (meni so dobri, čerpav smo jih včasih jedli v dairy queenu). torej, pridemo tja, Teo valda lačen. se vsedem na tisti kavč in ga priklopim. Ful dolga vrsta do blagajne. Živa se dere: "Mami, a teo papa?" VALDA so me naenrat buljile vse tiste face, mlade, stare, moške, ženske. Đizus!
no, pa prideta moja2 s pladnom, gor pa še pomfri. jaz sem si medtem naročila fišburger. In trije sladoledi. jagodni, borovničev, čokoladni. Pomfri je začela mazat Živa, jaz sem ji pomagala, medtem ko sem čakala na fišburger. ne vem, a so šli ribo ulovit al kaj. grrr ko sem lačna sem kot zverinauser posted image .
no, pride fiš burger. matr, ko sem ga prijela, sem mela občutek, da držim človeške roke, ne znam opisat, kak je bil tisti kruh na otip!!! brrrr! in ko sem prvič ugriznila - joj kot da bi grizla čloečko kožouser posted image . no pa sem ga vseeno hitro pospravila dol. medtem se teo še vedno doji... Živa poje na pol pomfri in si zbere sladoled, mi2 medtem pojeva vsk svojega od preostalih.Živa poje samo malo sladoleda. Zanima se za moj fišburger. Pol bi ona čikenburger, ko zve, da to majo. gresta ponj. Pojem njenega, medtem bi ona preostanejk pomfrija, ki ga je že moj pojedel. Medtem pospravljač odnese pladenj na katerem je preostanek sladoleda. Živa ugrizne 1x v burger in ji ni dober. Ostalo pojem jazuser posted image . Pol vpraša,k je je un pomfri. moj prizna, da ga je snedel. Gresta še po enega. Teo še papa. Potem poje samo 5pomfrijev. Ostalo jaz. Tako da, mehurčica, še en minus za naslednji tedenuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.6.2008 0:16:59   
VANILI
ok, ammčice,grem počsi v krpe
ljuljančanke, jutrise vidimo,ostale pa - se slišimo.
lepo mirno in trdno spite!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.6.2008 0:30:26   
nova10ka
ej, vanili, ti moraš blog začet pisat user posted image user posted image user posted image user posted image ful si carsko tole zgodbo o macdonaldsu napisala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.6.2008 1:15:29   
Pandica
Vidim, da že vse spite. Jaz sem pa zdaj likala uro in pol pa sploh nisem raje prej prišla gor pogledat na RR, ker pol tak vem, da bi tu ostala user posted image in sploh nebi likanja dokončala. Evo, pa še rima se...

Sanwebdra   lepe slikice. A Julija bo tut gasilka? user posted image

Mama06  tvoje sem tut pogledla. Jernej je vedno bolj luškan fantek user posted image

VANILI   tvoja zgodba o Mcdonaldsu pa je fenomenalna user posted image  
Kak tebi uspe to tak dobro napisat, jaz sem se že ob branju smejala, kaj šele, da bi v živo to videla. Res morte bit face in super zabavna družina.

Ljubljančanke  uživajte ju3 oz. danes na srečanju, pa poslikajte se kaj, da nam boste pokazale slikice user posted image

Tak, saj ne vem, če sem vse napisala kaj sem misla, zdaj vem samo to, da grem spat, ker sem že tak crkjena, da še komaj gledam.

Lahko noč vsem

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.6.2008 7:08:09   
VANILI
dobro jutro!
evo se rihtamo zav lj.
me je ful grizlo ko sem včeraj govorila o obnašanju kmetov.
jaz nič ne premislim, kaj bleknem.se vidi.
hočem rečt, da nimam prav nič proti kmetom ali da bi sekmeti morali obnašat huj kot meščani. vem, da je velikokrat glih obratno. tako da noben osebno to vzet, ker nisem mislila nobenga užalit. morala bi se drugač izrazit. ampak karjenapisano, je. bom drugič bolj pazla s temi izrazi.
prosim oprostiteuser posted image

zdaj pami ena mala rita smrdi moramo preit joj kak podvig bo spet to...
lap dan vsem!
vanili-smotili

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?