tinaaja
|
Kodrana, prosim, da pises in pises in das ven vsaj en kancek tesnobe, v katero si se ujela. Tezko je, ker tvojih obcutkov ne poznajo, poskusajo ti pomagat, ampak verjetno so tudi oni nesigurni, kaj naj delajo, da bi ti olajsali te dneve. Depresija je huda zadeva, zato le pisi o tem, kako se pocutis. Naj ti bo ta forum en ventil, ker bos lahko sprostila svoje obcutke, misli,.. A poskusas kaj sportat - meni je psoihologinja to svetovala, ko sem sla k njej na posvet zaradi prekomerne zaskrbljenosti v nosecnosti. Po UPN sem enako cutila, da me noben ne steka, vsi so poskusali pomagat, a cutil pa ni moje bolecine nihce. V bistvu ti tudi sama ne znam kaj pametnega svetovati kot to, da uporabi vse ventile, da das iz sebe cim vec tesnobnih obcutkov. Pa da se poslusas in slisi - da ce bi bilo prehudo, da takoj klices nekoga za pomoc, pogovor. Si zelo pogumna, da se takole soocas s svojimi problemo Krtekxx - kje si, veliko mislim nate evo jaz sem ze drugi teden v sluzbi - po eni strani pase biti spet sam svoj gospodar, po drugi pa mi je popodlne z Brino ful malo casa... ampak tako je zivljenje o vremenu pa raje ne bi, ekr sem ze ornk sita te scavnice Liona za juhuhu Klarissa borka ... javi se se kaj Bodite vse lepo...