|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
9.6.2008 9:10:17   
lana38
krtekxx, po mojih izračunih si v 11.T. user posted image  pa si 10 T. Samo kot zanimivost ti povem, da sem lani tak čas jaz bila enako noseča.user posted image  Torej bo tvoj user posted image  prišel nekje konec leta.user posted image user posted image user posted image
O taščah raje sploh več ne bi. Včeraj smo bili malo tam, pa je spet hotela Tima vlačit kar naprej. Pa mu to ni bilo več nič všeč in je kar tulil, ko ga je ona vzela. Potem se je pa čudila, da hoče user posted image  biti samo pri mami. Pa so ga tudi drugi vzeli k sebi, pa ni nič tulil. Verjetno je bil že naveličan, da ga je kar naprej vlačila.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.6.2008 20:54:27   
natasarobi
krtexx - user posted image user posted image user posted image   Saj bo, drži se!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.6.2008 15:12:42   
Liona
Pozdravljene nekdanje soborke, sotrpinke, nekatere novopečene mamice, druge v pričakovanju...
Ponovno se vam oglašam. Svit je pihal 8.5. že prvo svečko. Pridno raste in je tak naš fackouser posted image . Jaz bi naj že hodila v službo, ampak ker sva hodila na fizioterapijo in ker je bil rojen 6t prezgodaj, so mi le to podaljšali do septembra user posted image . Mogoče pa tudi takrat še ne grem delat... Danes sem namreč naredila test in user posted image . Sicer še ni bilo ravno v planu, ampak bo kar vredu. Samo upam, da bo user posted image  bolj brezskrbna kot prejšnjič. Sicer še čisto ne dojemam situacije, malo me bega vse skupaj, precej sem vesela... Kaj pa vemuser posted image . Očiju s Svitom še nisva povedala, sva mu pa nastavila test. Mislim, da bo on manj vesel, ampak bo sprejel. Kaj pa najuser posted image .

Lepo se imejte, gremo nazaj v peskovnik...

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.6.2008 17:14:46   
Milamay
Liona - iskrene čestitke za 1. rojstni dan malemu Svitu. user posted image  Res čas beži ... In kakšna dbora novica!!!!! Super za user posted image . Oči bo prav gotovo navdušen. Mogoče malo začetnega šoka, a bo že. Fajn, da boste imeli malo razliko. To sem si jaz tudi vedno želela.  

Lep dan vsem

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.6.2008 19:24:06   
andreja2000
Liona user posted image  čestitke malemu Svitu za prvo upihnjeno svečko!

In seveda iskrene čestitke za user posted image user posted image  in zdravo user posted image !

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.6.2008 7:58:32   
MIAAA30
Zdravo punce,

a mi lahko prosim pomagate z odgovorom in sicer koliko časa po abraziji dobiš histološke izvide in ali jih dobiš domov ali jih dobi ginekolog?Abrazijo sem imela v Kliničnem centru LJ in ginekologa imam v leonišču!

Hvala Vam za odgovor in uživajte,
Mia user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.6.2008 8:15:35   
krtekxx
Liona, bravo za oboje, Svitov RD in tvoj plusek.
MIAA30, rezultate histoloških preiskav dobiš v cca. 3 tednih in na tistem listu (nima smisla, da se ga trudiš sama razumet) piše, da se z njim oglasi pri svojem ginekologu. Naredi tako, pa ti bo on razloživ vso tisto latinščino.

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.6.2008 8:19:43   
MIAAA30
Kaj ponavadi pokažejo ti histološki izvidi, ker me je kar mal strah, da je lahko še kaj bolj narobe kot je bila sama abrazija?

Lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.6.2008 8:23:16   
lana38
Histoločki izvidi so ponavadi OK.

Liona, čestitke Svitu za 1. RD!user posted image  Tebi pa za user posted image !user posted image user posted image user posted image  Oči bo pa že vesel, prej ali slej.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.6.2008 13:56:56   
serena
Ojla,

Zanima me, če je katera od vas zanosila 3 mesece po porodu in kakšna je bila nosečnost. Oz. kaj tvegam?

Hvala vam za morebitne odgovore.

pa vsem velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.6.2008 8:46:47   
lana38
serena, nikoli mi ni uspelo tako hitro zanositi, zato ne vem, kaj bi to lahko pomenilo za tvojo user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu serena)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.6.2008 21:16:45   
Milamay
Poskušam ponovno, saj mi je prej vse zbrisalo.

Kako ste kaj?

Kodrana - mislim nate. javi se nam kaj.

Krtexx - kdaj imaš ti pregled pri G? Držim pesti zate in za tvojo pikico.

In ostale? Kako kaj v teh aprilsko-junijskih dneh?

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.6.2008 8:36:03   
lana38
Tole vreme je pa res grozno. Iz vsakega oblaka dežuje. Sploh ne moreš kam dlje od doma na sprehod.
Včeraj smo bili pri tašči na obisku, pa je kar naprej hotela Tima vlačit sem in tja, pa se je drl. Verjetno se zato dere, ker ga nese vstran od nas. Zdaj je že toliko večji in hoče imeti mamo na očeh.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.6.2008 14:37:42   
kodrana
dan.

moje pučutje je na psu. ne vem, kdaj bom splavala iz te črnine. skos sem v skbeh. sploh mi ni do življenja. životarim.
tako mi je težko. včasih nevzdržno. težko je ker te nihče ne razume. saj držijo z mano, ampak ne razume me nihče.. to ni tko: vzemi se v roke, pa bo.. ne, ne znaš si pomagat. to je bolezen.
dobro, da imam malo sončico, ki me drži še pokonci. zaradi nje vztrajam. čeprav mi je težko. težko poskrbim zase.
nekomu moram pojamrat in ve ste mi že prej pomagale.. moram dat ven iz sebe. je potem vsaj za pikico lažje.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.6.2008 16:53:50   
Milamay
Kodrana - ti se samo izpovej. Pa če bo to vsak dan, ni problema. Tu smo, da si pomagamo in da prisluhnemo ena drugi.  Škoda, da je še tako vreme. Pri depresiji pravijo, da je pomembno, da si čim več zunaj na zraku in v naravi. Hudo mi je, da tako trpiš. user posted image  Dobra stvar je ta, da te tvoja mala Tara drži pokonci. To je zagotovo en dober znak. Drži se in piši še kaj.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.6.2008 21:11:50   
tinaaja
Kodrana, prosim, da pises in pises in das ven vsaj en kancek tesnobe, v katero si se ujela. Tezko je, ker tvojih obcutkov ne poznajo, poskusajo ti pomagat, ampak verjetno so tudi oni nesigurni, kaj naj delajo, da bi ti olajsali te dneve. Depresija je huda zadeva, zato le pisi o tem, kako se pocutis. Naj ti bo ta forum en ventil, ker bos lahko sprostila svoje obcutke, misli,.. A poskusas kaj sportat - meni je psoihologinja to svetovala, ko sem sla k njej na posvet zaradi prekomerne zaskrbljenosti v nosecnosti. Po UPN sem enako cutila, da me noben ne steka, vsi so poskusali pomagat, a cutil pa ni moje bolecine nihce. V bistvu ti tudi sama ne znam kaj pametnega svetovati kot to, da uporabi vse ventile, da das iz sebe cim vec tesnobnih obcutkov. Pa da se poslusas in slisi - da ce bi bilo prehudo, da takoj klices nekoga za pomoc, pogovor. Si zelo pogumna, da se takole soocas s svojimi problemo user posted image

Krtekxx - kje si,  veliko mislim nate user posted image user posted image

evo  jaz sem ze drugi teden v sluzbi - po eni strani pase biti spet sam svoj gospodar, po drugi pa mi je popodlne z Brino ful malo casa...  ampak tako je zivljenje user posted image o vremenu pa raje ne bi, ekr sem ze ornk sita te scavnice user posted image

Liona user posted image user posted image user posted image za  user posted image juhuhu

Klarissa borka ... javi se se kaj user posted image

Bodite vse lepo...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
17.6.2008 8:32:28   
lana38
tinaaja, mene je kar groza, ko bom morala spet v službo. Mi sploh ne diši. Ampak imam zaenkrat še kar pol leta mir, najmanj, ker me čaka še dopust.user posted image

kodrana, saj bo še vse OK. Ti samo daj vse ven iz sebe, zato smo tukaj.

Tim je danes prvič dobil eno žličko jabolčnega sokca od Frutka. Pa mu ni bil nič všeč.user posted image
V albumu so slikice od krsta.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
17.6.2008 14:25:30   
Špela100
Kodrana super je že to, da si upaš priznati, super, da imaš zdravila, super, da pišeš o tem, super, da imaš svojo sončico...misli samo na to, da bo tega enkrat konec. Sigurno je hudo za pop.....Ampak enkrat bo te more in črnine konec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa smo me tukaj in ti kar piši in riši, jokaj, če je treba, je treba...celo nalogo ti damo, da moraš vsak dan zbrati toliko energije in volje, da se nam oglasiš, pa če nam rečeš samo čao...to je ukaz .user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38 sem pogledala slikice...super ste....user posted image

Krtekx tudi jaz mislim nate in držim pesti, evo eno piko poko za srečo user posted image

Liona user posted image user posted image za user posted image user posted image

Tinaaja ti pa že delaš!!!! Kako leti...hvala bogu, da bom jaz imela mehki prehod med porodniško in službo...ker jaz pa kar skoz delam user posted image user posted image user posted image

Andreja2000 tudi tebi pošiljam en pozdravček, pa seveda vsem drugim tudi...user posted image

Mi smo danes bili cepljeni, ja imamo že tri mesece user posted image , težki smo 5.940, dolgi pa 63.
Drugače pa smo super pridni...ja pikec že ve, da mora mami delat...

uživajte

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 17.6.2008 14:28:35 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
17.6.2008 14:27:14   
Špela100
Ma kaj je zdaj to?? Niti enga smeška mi ni prilimalo...joj!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
17.6.2008 14:29:33   
Špela100
No pa sem popravila....joj kako smetim po forumu...mah enkrat na mesec pa lahko tudi jaz, ne....user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
17.6.2008 15:24:40   
kodrana
o hvala punce. user posted image user posted image user posted image
res je lažje, ko malo pojamraš. pa malo sme se pomenila še s puncami, ki os dale podobno izkušnjo čez in vidiš, da nisi sam.. pravzaprav je zanimivo, da so si izkušnje zelo podobne.. pa še vaše tolažbe in vspodbudne besedeuser posted image user posted image
je pa res, da sem se že včeraj popoldan boljš počutila. sem hitro izkoristila in zlikala perilo.
danes je tudi še ok. je prišla prej kolegica na obisk in mi je blo fajn.
mala Tara je pa itak cukerček. hvala bogu, da je pridna. razen krčkov nimamo težav.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.6.2008 19:53:57   
andreja2000
kodrana  kot sem že pisala, sama dobro vem kako se počutiš in kako ti je .In veš ,tega je pri ljudeh dosti več kot si mislimo ker eni o tem enostavno ne govorijo,vsekakor pa je to dobro da se o tem govori posebno z nekom,ki te zna razumeti in prisluhniti,no tu smo vedno zate,zato le piši kadar boš čutila tesnobo.

Jaz sem pa danes bolj žalostna,saj si še vedno nisem opomogla od mamine smrti,pa danes izvemo,da ima sestra raka na pljučih in trebušni slinavkiuser posted image ,včasih sploh ne vem,če bom vzdržala vse kar me doleti,enostavno je tega že preveč,spet drugič pa vem,da moram že zaradi svojih otrok,težko je,a življenje teće dalje....upam samo,da bodo vsaj moji sestri lahko pomagali,če že mami niso mogli....

bodite lepo in vsem lep pozdrav....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.6.2008 20:03:44   
Rakica_80
user posted image Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš videla da bo vse ok in da se bo tvoja sestra pozdravila!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
17.6.2008 21:18:00   
Milamay
Oh, Andreja, hudo mi je, ko berem to za sestro. user posted image  Pa zdaj pa je pri vaši družini res dovolj slabih stvari. Močno držim pesti in upam, da bodo lahko sestri pomagali. Medicina res že dela čudeže ... Uati je treba, upati ...

Lana - prav fajn vas je pogledat na krstu. Pa Tim se je tudi dobro držal (vsaj tako je videti), veliki bratec pa je bil zelo ponosen, ne?

Kodrana - tisti nasvet od Špele je prav dober - in sicer, da se nam moraš vsak dan javiti. Ti se samo pogovarjaj, to je zdravilo, ti povem. Ta tvoj zadnji post pa je tako že veliko boljši in iz njeg aje čutiti, da se malo obljše počutiš. Kar tako naprej. Misim nate.

Lep dan vsem oz. zdaj je že večer.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.6.2008 8:15:36   
lana38
Ja, Blaž je prav srečen, če lahko sodeluje okrog Tima. Na krstu pa ga je župnik določil, da Timu obriše glavico potem, ko mu jo on polije s krstno vodo. Tako se je pa naš Blaž počutil ful pomembnega.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.