|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
18.6.2008 9:40:03   
Špela100
Andrejka2000, meni je pa tako hudo zate, saj veš močna moraš biti. Želim , da doživite en čudež in da sestra kmalu ozdravi.

drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.6.2008 11:09:38   
kodrana
andreja .tako mi je hudo zate. tebe pa življenje res preizkuša. sploh ne vem, kaj bi napisala. le to, da si izjemna oseba. in vem, da boš dovolj močna,da boš sestri stala ob strani na poti do ozdravitve.

danes je še kar. je pa res, da sem sama sebi čudna. anmreč zelo pozabljam. sploh si ne morem zapomniti stvari. prej sem imela namreč odličen spomin. je pa še nekaj kar me izredno moti. namreč šumi mi v ušesih. vendar nisme slabokrvna, pritisk je sedaj, ko imam zdravila ok. samo šumi pa še vedno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
18.6.2008 22:09:58   
Milamay
Lana - na slikah se vidi, kako je bil Blaž ponosen ob malem bratcu. To je  res lepo.

Kodrana - to da ti šumi, povej zdravniku. Zagotovo obstaja kakšen vzrok za to. Fajn pa je, da se nam javljaš. Drži se. Mislim nate!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.6.2008 8:41:12   
lana38
Tim je pa danes star že 6 mesecev. user posted image Ne morem verjeti, da čas tako beži. Pa se mi zdi, da se je komaj rodil.
kodrana, ti samo zaupaj vse svoje težave nam. Boš videla, da ti bo lažje.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.6.2008 9:22:48   
kodrana
ojala.
že 3dan sem brez večjih stisk. user posted image zame.
je pa res, da sečez dan zelo zaposlim, tako se počutim koristna in močna.
glede šumenja v ušesih.. mi je pregledala zdravnica kri, če bi bila slabokrvna, pa nisem. tudi pritisk je sedaj ok. sem nekje zasledila, da je lahko od stresa. upam, da mine.
danes bom rožice uštmala, pa likala bom, pa igralni center dobim za taro.. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.6.2008 21:38:17   
Milamay
Kodrana - no vidiš. Saj bo počasi bolje. Morda pa malo pomaga to, da si tu z nami in nam poveš, kaj te mori. user posted image  Sicer pa ti vse pošiljamo toliko pozitivne energije, da ti preprosto mora biti bolje. Uživaj ob Tari. Mislim nate.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
20.6.2008 6:50:02   
krtekxx
Kodrana, prebrala sem o tvoji stiski in sem vesela, da se počutiš bolje. Enkrat sem slišala eno podobno zgodbo, ko je ravno tako mlada mamica zbolela za depresijo. In je razlagala, kako ji je bilo vse težko, ampak se je nekako disciplinirala, si sestavljala spiske, kaj mora vsak dan narediti in potem se ji je počasi izboljšalo. No, na začetku je bilo za cel dan na spisku npr. edino opravilo, da pomije šalco za kavo, a spisek je bil vedno daljši in ona vedno boljša. Poznam pa tudi primer (moje nekoliko daljno sorodstvo), ko je mamica po rojstvu treh otrok zbolela za depresijo, v družini ni bilo posluha za njeno bolezen in so jo označili kot lenobo, pa da je čudna, po 18.letih je zbrala toliko moči, da se je ločila, šla na svoje in se končno uspešno spopadla s to boleznijo. Upam in držim pesti, da imaš vso podporo svojih najbližjih.

Pa še kratko poročilce o meni: še vedno imam ar nekaj vode v trebuhu in zgledam kot v kakšnem 5. mesecu, v resnici sem pa ravnokar dopolnila 12T. Kri se izboljšuje, me pa precej boli v trebuhu, predvidevam, da jajčniki, ker so še zelo veliki. V sredno sem bila na nuhalni, ne bi govorila o tveganju v številkah, ampak je glede na moja leta kar OK. Vsekakor (vsaj ta trenutek tako mislim) bom šla na amniocintezo, čeprav so pri naju problem geni. Malček je pa na nuhalni tako razgrajal, da se je gin. kar namučila, da je uspela pogledati kar mora pogledati.Že drugič smo na UZ videli, kake vragolije; prvič je strašno brcal z nogami in rokami, sedajle pa si je verjetno predstavljal, da je na trampolinu. Pa še besedico o roku. Si ne morte mislit, kako različne roke postavljajo različni gnekologi za nosečnost po IVF. Datumi PDP se razlikujejo tudi za 2 tedna. Pa bi si vsak mislil, da je jasno kdaj je bila oploditev in da obstaja točna formula za izračun. Pa ni tako. No, pri meni so določili rok nekako med 31.12 in 2.1. - Lana, ti si imela čisto prav, ko smi rekla, da bo konec leta.

Lepo se imejte, sedaj, ko nas je nehalo zalivat nas bo začelo žgat - končno poletje.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
20.6.2008 7:28:52   
tinaaja
Kodrana in Krtekxx - za obe sem ful vesela user posted image

Krtekxx - a moras na AC? Al je bila ta diagnostika narejena pred transferjem?

Lep vikend vsem user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
20.6.2008 8:15:29   
lana38
krtekxx, jaz sem imela PDP 29.12. in po datumih si ti letos v približno istih tednih user posted image , kot jaz lani. Boš videla kako hitro bo mnilo.user posted image
Timu je pa včeraj uspelo par sekund sedeti brez opore.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
20.6.2008 9:30:52   
krtekxx
Oj, genetiki kljub že opravljenemu kariotipu priporočajo AC - v bistvu lahko na zarodku pogledajo le 4 kromosomske pare, več pa zaradi tehnike pregleda ne, ker se celice uničijo.
Lana, Tim je pa že pravi atlet, če mu to uspeva. Tik-tak pa bo hodil.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
20.6.2008 10:43:03   
Špela100
Kodrana super user posted image user posted image , vidiš, da gre, vsak dan bo bolje, pa še sonce bo, pa tvoja pika bo vsak dan večja in bo vsak dan lažje, pa vsak dan bo kakšno novo pogruntala in te bo razveseljevala.
Tudi ta ideja od Krtekx o pisanju seznama opravil ni slaba, lahko si pa tudi kakšen dnevnik vodiš, pa boš videla kako se izboljšuje stanje in ti bo to dalo novo energijo. Jaz kadar sem ekstremno slabe volje kar na list papirja vse napišem, vse filinge, vse kar bi komu rekla, zabrusila user posted image user posted image user posted image , in na koncu je malo lažje.

Krtekx ful sem vesela zate user posted image user posted image user posted image , in ta tvoj mali navihanček že zganja take vragolijeuser posted image user posted image , bravo....
Upam, da se tudi tebi zdravje kmalu dokončno poštima.

pozdravčke vsem....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
20.6.2008 11:33:59   
natasarobi
Kodrana in krtexx - user posted image user posted image  Samo, da gre nabolje. Pravijo, da se stvari itak prej ali slej postavijo na pravo mesto.

Res ste vse prave borke.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.6.2008 21:23:07   
andreja2000
kodrana tudi jaz sem vesela,da ti gre na bolje,le tako naprej!user posted image

krtekxxuser posted image  tudi zate in tvojo razgrajaško pikico sem zelo vesela,to je že dober znak,če je dete tako živahno,vse lepo še naprejuser posted image user posted image user posted image

Punce,vsem hvala za dobre želje za mojo sestro,prosim,da držite pesti zanjo,da premaga to kruto bolezen,ki nam je že vzela našo zlato mami.....
.Jutri gre v bolnico,da vidijo v kateri fazi je rak na pljučih in nato še rak na trebušni slinavki....
Moj oče je odšel v planine si malo nafilat baterije,ker ga je sestrina bolezen vredu potolkla.

No,naša Eva lepo napreduje,res je naš zlati sonček,ki že lepo sedi,no plazi se še pa ne,pa saj bo tudi to in takrat je več ne bom mogla več tako brezskrbno odložit na igralno blazinouser posted image ,ker mi bo kar hitro ušla iz nje.....
Jutri pa naša Lara praznuje 12 let,o,kako čas leti.....

Toliko od mene in prav vsaki posebaj lep pozdrav....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.6.2008 22:00:37   
Sulfinija
Ojla!

Punce dajte mi rečt kako dolgo se čaka na izvide od kariotopa in ali jih dobiš ti v roke ali jih dobi tisti v roke,ki naroči preiskavo?In kaj vse se lahko ugotovi na kariotopu?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.6.2008 9:59:55   
sonček85
oj sulfinija kako lepo te je brati.

no sama še nisem imela ss in tudi nosečka še nisem bom pa z veseljem vsake toliko časa pokukala k vam in vam kaj napisala.sama s partnerjem se že trudiva slabi 2 leti za malo bebico a do sedaj ni bilo še nič.upam da bom kmalu zagledala magični plus in vam lahko sporočila lepo novico.vsem ,ki ste srečno noseče veliko lepih in zdravih dni in seveda čim manj slabosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.6.2008 10:47:16   
Lusa
...se opravičujem ,ker se že res dooolgo nisem javila...

Krtex-verjamem ,da boš konc leta držala v rokah eno prelepo bitjece in takrat boš spoznala oz ugotovila ,da te stvari ,ki so te sedaj spravljale skoraj v obup ,so mačji kašelj.Držim pestke ,da se ti zdravje izboljša.

Andreja-kaj naj ti sploh rečem kot to ,da mi je zelo hudo ,kaj vse morate prestajati.Očitno so nad vami že en čas črni oblaki in naj izginejo po hitrm postopku.

milamay-večkrat se spomnim nate

Kodrana-čestitke ob user posted image  vedno lažje bo zato se drži punca

špela-vi pa že tud rastete ,že drvite proti 4mesecem ,kam gre čas

aurora in teri-mislim ,da sem napisala prav ,obema čestitke ob user posted image

Mi smo pa drugače kar vredu ,Daša je še vedno zelo živahen otrok ,spi zelo malo ,Luša še je pa vedno zelo pridna ,zdaj ima počitnice kar do 1.9 .V soboto smo pa imeli 2obletnico Ajšine smrtiuser posted image .In smo šli na njen grobek:

user posted image  user posted image  

..tako pa je lUša opicanila sestrico in jo slikala...

user posted image  user posted image

...pozdrave vsem ,katerih nisem omenila...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
23.6.2008 10:49:40   
Lusa
Lana-sem si ogledala tvoj album ;tim pa je pravi srček in bratec tako ponosen.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
23.6.2008 12:05:13   
lana38
Lusa, lepo, da si se oglasila. Čas pa res hitro beži, da je že 2 leti, odkar Ajše ni več med vami.user posted image
Jaz pa komaj še najdem čas, da vse preberem na RR. Pišem pa bolj malo.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.6.2008 15:09:55   
sonček75
sulfinija- jaz sem lani konec novembra dala kri za kariotop, (porodnišnica Lj. ) rezultate sem dobila po pošti na dom 9. 1. Rezultati so bili O.K. Pregledajo kromosome in če so kakšne gen. spremembe,več ti pa ne vem povedati.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.6.2008 22:17:14   
Milamay
Lusa - kako lepo, da si se oglasila. Tudi jaz se večkrat spomnim nate. Kakšna lepotica je Daša. Tam na tisti slikici med nečim belim ... user posted image  Take modre očke ... Luštkana je.
Naš korenjak tudi že odšteva dneve, kolikokrat mora še v vrtec, potem pa bo tudi do septembra doma. Bomo že nekako kombinirali z babico in s teto .. zdi se mi brez veze plačevati skoraj celoten znesek za mesec, ko bo morda tam le kak teden, meni pa odštejejo potem le 1 € na dan. Se skorajda ne pozna. Zdaj pa plačamo le 30 % cene, če otrok ni tam. To pa je kao neka rezervacija.

Še prejšnji teden smo jamrale, kako je hladno in stokale nad dežjem ... no, zdja pa imamo pravo vročino. Se mi zdi, da se sploh ne ohladi. Mi pa je vsekakor bolj všeč lepo vreme, kot pa tisti večni dež.

Lep večer

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
24.6.2008 13:41:30   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Andreja-kaj naj ti sploh rečem kot to ,da mi je zelo hudo ,kaj vse morate prestajati.Očitno so nad vami že en čas črni oblaki in naj izginejo po hitrm postopku.

hvala,tudi jaz si to zelo želim,me je tale sestrina bolezen,sedaj po mamini smrti kar fejst potrla,pa 2 otročka ima,ki jo potrebujeta,ah res je težko,težko,ker še vedno zelo žalujemo za mami,sedaj pa novi šok,ki zahteva spet veliko energije in pozitivnih misli....
Lusa,tvoji punci sta pa tako srčkani in veš,večkrat,kadar mislim na našo Tino,se spomnem tvoje male Ajše,čas res beži,vendar v naših srcih je spomin  in ljubezen na  naše maleuser posted image večen.....

krtekxxuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
24.6.2008 16:30:32   
sonček85
lusa:user posted image user posted image user posted image user posted image važno je sedaj da imaš vseeno prelepe otročke ob sebi in ti nadoknadijo izgubljeno.čuvaj jih saj so zaklad naših src.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
24.6.2008 16:31:34   
sonček85
lusa:user posted image user posted image user posted image user posted image a važno je da imaš še vseno ob sebi angelčke ki ti vsak dan lepšajo trenutke in dneve in za te se moramo naprej boriti.so naši zakladki.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
24.6.2008 16:32:06   
sonček85
u sem kar 2x napisala ker sem mislila da prvič ni uspelo ko pa ta rr ,kar nekaj nagaja.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
25.6.2008 12:01:18   
krtekxx
Sulfinija, za določitev kariotipa naj bi se čakalo 3 tedne, če majo gužvo (pri nama je že bilo tako) pa več. Midva sva jih dočakala po 3 mesecih. Dobiš po pošti.
Andreja2000; tudi jaz držim pesti za tvojo sestro in te občudujem, ker prenašaš en udarec za drugim tako pogumno.
Ostale, lepo se imejte in poližite kak sladoled v senci, to res paše (če npr. ne moreš spiti pirčka, tako kot jaz - pa ne zaradi nosečnosti, temveč zato, ker je alkohol edina stvar v tej nosečnosti, ki se mi je res uprla).

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 25.6.2008 12:03:04 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.