Špela100
|
OOOOOOOOOO ...pa sem mislila, že da sem jaz čudna , pa preveč zaščitniška, pa posesivna pa ne vem kaj še vse...pa vidim, da nisem edina, ki mi to ne ustreza. Ja Milamay to po rokah, sem jaz kar živčna in se začnem kar potit ...še ne pridejo skoz vrata že stegujejo roke, kaj šele da bi si jih umili, pol vseeno tašča 3x reče, da naj si jih gre tast umit...pol on meni prijavi, da saj si jih je doma....halooooo.....potem pa sto in eno vprašanje....kot da sem na inkviziciji....ma kaj stara sem 35 let, hčerka 12, nekaj pa že znam, ne??? Pa da ne govorim, da so po porodu 3 ure vsi prileteli v porodnišnico...mi je tako žal, da nisem rekla naj ne hodijo, si ne bom odpustila tega prvega dne, s hčerko nisem mogla niti dva besedi rečt.... Ma smo se čist ok štekali...res...sam se mi zdi, da so zdaj imeli malo prevelika pričakovanja, kaj bodo oni vse z vnukom delali....ma haloo.....pa izjava, da naj ga kar pri njih pustim eno uro in mi pa naj kar gremo??????? Joj pritisk do 300. Pa da kaj skoz spi, da naj ga mal zbudim, pa zanalašč govorjenje naglas, sam da bi se zbudil....ma, ne, ne sto in ena....niti da razlagam....sam upam, da ne eksplodiram.... hvala, da ste me razsvetlile in da jaz nisem edina taka.... Ja in tudi jaz sem imela en teden potem doma, kar krizo, vse je bilo ok, jokala pa sem za vsako figo, ker sem bila srečna, ker sem bila žalostna, ker je bilo vse ok, ker se mi je pašta razkuhala, ker sem eno majčko uničla, ker se mi je sladkor stresel po tleh, ker so me moji lepo presenetili...ma groza....same solze in jok, moj me je kar naprej tolažil.
|