![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:17:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 . Jaz pa mrtvo hladna .. Bi se pa najraje na ves glas nasmejala mogoče se ti pa ravno zato smeji a boš šopingirala danes ne so šli čez mejo, ki sem si jo zastavila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:18:44
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A se pri vaših otročkih tudi dogaja že to, da začno ful užaljeno jokat, če jih kdo drug v roke prime? Naši se skoraj zmeša. Začelo se je pred malo več kot tednom nazaj, ko je prvič začela tako jokat, ko jo je tašča v roke vzela. Takrat sem mislila, da je le toliko zaspana, da ji ni pasalo. V nedeljo se je spet ponovilo isto, danes, ko jo je pa moja mama v roke vzela pa spet. Se ji je prav nos zavihal in je bila vidno užaljena, pa tašča zadnjič tudi. Izgleda, da je začela zamerkovati in ji prav nič ne paše, če jo ima kdo drug, razen naju . Jaz nisem hotla prej nič o tem pisat, ker sem mislila, da se samo pri nas to dogaja. Mala čisto znori, ko jo v roke vzame kdo drug . Pa ni važno kdo. Po cca. 2 minutah pogrunta, da ni pri nama in potem tak jok, da je za znoret. Ne vem, kaj bo to... To pa traja že skoraj 1 mesec. Pa ni še nič boljše... Pa punce hvala za tolažbo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:22:35
|
|
|
|
buči
|
Torek je šele, jaz sem pa že utrujena, ker imam oba doma. Pa spet nič ne delam. zdaj bo pa moj še kuhinjo belil, predno gre na teren za cel teden, tako da se mi obeta ! itata, mesečnica . Moj mali sosed je tudi (bil) alergičen na skoraj vse, pa so se strogo držali diete, pa šli mislim da okrog 1 leta z vsemi izvidi zdravnikov k homeopatinji, pa jim je dala napotke (če še kakšna homeopatska zdravila ne vem točno), pa je 100 % boljše, zdaj bo pa star 3 leta in lahko uživa že zelo veliko stavri, le še jajc in mleka ne, pa seveda oreški in ostale alergene zadeve. A potem rečemo torek, 17. 6., Kaval 10.00?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:24:31
|
|
|
|
buči
|
Naš pa znori, ko gremo k tašči, pa ga položimo k njima na posteljo. Ugotovi, da ni doma, pa izsili, da ga nosimo. Itak bi bil samo po rokah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:26:29
|
|
|
|
buči
|
A ja, še to sem pozabila. Je pa mja soseda zelo dosledna, je začela vse perilo njegovo prat s pralnimi oreški, pa veliko da je oblačila v svilo, posebno v predelu obraza / vratu, ker je bil tam najbolj bogi. Nobene volne, sintetike, flisa ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:29:01
|
|
|
|
buči
|
kati kati, če ne prej, se bomo jeseni zmenili, pa pridemo pogledat vaš konec, ker bo moral moj tja nekaj službeno. Samo zdaj so dopusti, pa najbrž ne bo šel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:30:27
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A potem rečemo torek, 17. 6., Kaval 10.00? jaz lahko potrdim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:30:43
|
|
|
|
ella79
|
jaz se strinjam z datumom, uro in seveda lokacijo naša je pa en čas ful norela k smo pišli k tašči jaz vedno hvalila kok je pridna Zoja pa pri njih vedno celga hudiča zganjala sam potem sem ugotovila da je bil problem, k smo se pri njegovih vedno ustavili k smo že od kje šli pa je bila že sita vsega, pa še ful so mel vedno zakurjeno (kao če zoja pride more bit pa ja toplo) t mala je kar kričala k ji je blo tok vroče, pa po rokah so jo vlačil, pa vedno se je potem še pokakala ni da ni blo zdej je pa mnogo bolje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:31:21
|
|
|
|
pina-1
|
buči pridi še k meni malo kidat po bajti, ker je res ko pr norcih. še en kveščon? a še kero tolko glava boli. Mene noro glava boli vsak da. Se niti sklonit ne morem kolko me boli Pa lekadoli nič ne pomagajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:32:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A ja, še to sem pozabila. Je pa mja soseda zelo dosledna, je začela vse perilo njegovo prat s pralnimi oreški, pa veliko da je oblačila v svilo, posebno v predelu obraza / vratu, ker je bil tam najbolj bogi. Nobene volne, sintetike, flisa ... jaz sem tudi razmišljala, da bi začela s tem prat mislim da je itata že precej časa nazaj omenila da pere z njimi, jo morm enkrat mal zaslišat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:34:02
|
|
|
|
ella79
|
pina a imaš migrene jaz morm prav nekam potrkat, k glava me pa res redko boli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:42:18
|
|
|
|
pina-1
|
ma do sedaj nisem mela. zdej pa ne vem ali me še vedno tale viroza daje, ali pa se hormoni nis še dali v pravo pozicijo.. Me res nenormalno boli glava grem Mio božat, pa nazaj pridem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:45:05
|
|
|
|
MetiLu
|
Pinči, nič ti ne privoščim tele glavobole. Jaz s tem k sreli nimam težav, me je v živjenju tko malokrat bolela, da niti ne vem kako to zgleda Ella, jaz ga zdej nič ne privezujem, ker sem trakove pokrila z že omenjenimi zadevcami, da sem malo dvignila ležišče mam pa tisto prečko, da mi dol ne zdrsne Torek tudi meni čist odgovarja Buči, jutri grem po H2O
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:45:49
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči pridi še k meni malo kidat po bajti, ker je res ko pr norcih. še en kveščon? a še kero tolko glava boli. Mene noro glava boli vsak da. Se niti sklonit ne morem kolko me boli Pa lekadoli nič ne pomagajo. v nedeljo sem vzela lekadol pa danes sem bla naspidirana..ojej buči-lepo vabljeni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:47:28
|
|
|
|
Suzi*
|
Naša je pa ena velika crkljivka in zaenkrat ni problemov, pri komurkoli je v rokah, je zadovoljna. Pina, mene tud redko glava boli. Mogoče imaš res migreno. Probaj spit kavo z limono. To je moja mami pila za migreno. Je baje svinjsko zanič ampak pomaga. Žana je zaspala ob devetih, anžej pa malo prej. Mož je na vajah.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:50:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Proba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:53:04
|
|
|
|
Februarka08
|
mi ven meče spet Grem še enkrat: Čer vas le prebiram že cel dan, da bi pa kaj napisala, pa ni cajta. Ste mi take lušte nardile s Kavalom, da bi jest tud prišla. Upam. Sam ne se smejat, še nikol nism bla tm. In sva zdej z mojim ugotavljala kje to je in sva naglumila naslednje (prosim, če katera potrdi najino poznavanje ): grem po avtocesti KR-LJ, zadnji odcem grem ven proti Črnučam, ne grem levo po ˝nemški˝ ampak na desno in tam nekje naj bi bil Kaval.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:54:00
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 mi ven meče spet Grem še enkrat: Čer vas le prebiram že cel dan, da bi pa kaj napisala, pa ni cajta. Ste mi take lušte nardile s Kavalom, da bi jest tud prišla. Upam. Sam ne se smejat, še nikol nism bla tm. In sva zdej z mojim ugotavljala kje to je in sva naglumila naslednje (prosim, če katera potrdi najino poznavanje ): grem po avtocesti KR-LJ, zadnji odcem grem ven proti Črnučam, ne grem levo po ˝nemški˝ ampak na desno in tam nekje naj bi bil Kaval. sedi 5!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:56:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Naša je pa ena velika crkljivka in zaenkrat ni problemov, pri komurkoli je v rokah, je zadovoljna. Pina, mene tud redko glava boli. Mogoče imaš res migreno. Probaj spit kavo z limono. To je moja mami pila za migreno. Je baje svinjsko zanič ampak pomaga. Žana je zaspala ob devetih, anžej pa malo prej. Mož je na vajah. sej naša se tudi rada crklja, samo sedaj je začela prepoznavat ljudi in zvoke in če ni mame je hudič. suzika vem za kavo in limono sam ne ob tej uri. Mah se bom na kavč vlegla pa bo mogoče bolje aja suzika tvoje je za spremembo na vajah moj je sedaj prišu v hišo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:56:34
|
|
|
|
MetiLu
|
A vas lahko malo podražim lihkar se bašem s sveže nabranimi gozdnimi jagodami njamsi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:56:52
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 mi ven meče spet Grem še enkrat: Čer vas le prebiram že cel dan, da bi pa kaj napisala, pa ni cajta. Ste mi take lušte nardile s Kavalom, da bi jest tud prišla. Upam. Sam ne se smejat, še nikol nism bla tm. In sva zdej z mojim ugotavljala kje to je in sva naglumila naslednje (prosim, če katera potrdi najino poznavanje ): grem po avtocesti KR-LJ, zadnji odcem grem ven proti Črnučam, ne grem levo po ˝nemški˝ ampak na desno in tam nekje naj bi bil Kaval. Jeeeeeeeeee, kva obvladam. Hvala. sedi 5!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:58:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Kakšen citat V glavnem, obvladam. Sam še avto nafehtam, pa je to to. Meti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:59:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 mi ven meče spet Grem še enkrat: Čer vas le prebiram že cel dan, da bi pa kaj napisala, pa ni cajta. Ste mi take lušte nardile s Kavalom, da bi jest tud prišla. Upam. Sam ne se smejat, še nikol nism bla tm. In sva zdej z mojim ugotavljala kje to je in sva naglumila naslednje (prosim, če katera potrdi najino poznavanje ): grem po avtocesti KR-LJ, zadnji odcem grem ven proti Črnučam, ne grem levo po ˝nemški˝ ampak na desno in tam nekje naj bi bil Kaval. jaz pridem do rudnika in pol me bo dobra duša suzi peljala na pravo mesto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:59:29
|
|
|
|
ella79
|
februarka točno tako, ti greš potem desno, pa čez semafor naravnost po klančku dol, potem pa levo zaviješ, je tabla, ne morš zgrešt super potem kar velja torek meti da jaz ne bi imela naše privezane, bi jo pomoje kje zgubila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 21:59:51
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A vas lahko malo podražim lihkar se bašem s sveže nabranimi gozdnimi jagodami njamsi ah butara, če nisem jaz blond, z borovnicami ne jagodami Naš tud ponavad nabira žnabeljček, če ga kdo napačen v roke prime je pa to bolj od razpoloženja odvisno. Je bilo že slabše, zdej se je pa kar navadil na različne ljudi.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.