![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:21:39
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: ella79 meti super da si si kar cel dan rezervirala, k zdej k dolenjke ne bo, ne vem s kom bom zasedala do poznega popoldneva bom jutri še lillchy sms poslala, da sta lepo vabljena čeprov sem mojmu rekla, da bom mela kar malco sabo če ne bo prehuda lakota, trr je pa tko že prazen Big bosska se pa zdele ziher pogovarja z Dolenjcem, ker Tara pridno pančka meti sej lahko še pjačo sabo prineseš tam noben sploh ne porajta kaj pa če kar roštilj prinesemo pa je kaj bi pa gor vrgle??? vsaka od doma prinese 2 jajčki in eno klobaso, pa mamo za vse hrane dovolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:22:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 vsaka od doma prinese 2 jajčki in eno klobaso, pa mamo za vse hrane dovolj evo februarka je za. še kera?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:23:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Jah nič čveke, jaz vas tud zapuščam, ker sem že zaspana, moj je itak pred fuzbalom naliman , jao pa to bo trajalo 14 dni a ne mah, bom mela pa več cajta zase. Pridno čvekajte, prej itak niste porajtale mojga vprašanja, sem skregana z vami. Ne sej ne... Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:24:45
|
|
|
|
pina-1
|
kje ste zdej vse? suzi je šla lulat pa druge? a ste vse šle jajčka pripravit??? pustute jih na miru, do ponedeljka, da bojo sveža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:25:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jah nič čveke, jaz vas tud zapuščam, ker sem že zaspana, moj je itak pred fuzbalom naliman , jao pa to bo trajalo 14 dni a ne mah, bom mela pa več cajta zase. Pridno čvekajte, prej itak niste porajtale mojga vprašanja, sem skregana z vami. Ne sej ne... Nočko. februarka 14 dni bo fuzbla, vmes pa še formula 1, pa motorji,....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:28:09
|
|
|
|
pina-1
|
nič pa grem še jaz jajčka pogledat, če so na mestu pa kavč peglat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:28:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jah nič čveke, jaz vas tud zapuščam, ker sem že zaspana, moj je itak pred fuzbalom naliman , jao pa to bo trajalo 14 dni a ne mah, bom mela pa več cajta zase. Pridno čvekajte, prej itak niste porajtale mojga vprašanja, sem skregana z vami. Ne sej ne... Nočko. februarka 14 dni bo fuzbla, vmes pa še formula 1, pa motorji,.... kdaj bo pa žena vmes pa hčerkica uf, to ga bo drago koštalo dobr, da grem v Kavala. Ajd, nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:29:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jah nič čveke, jaz vas tud zapuščam, ker sem že zaspana, moj je itak pred fuzbalom naliman , jao pa to bo trajalo 14 dni a ne mah, bom mela pa več cajta zase. Pridno čvekajte, prej itak niste porajtale mojga vprašanja, sem skregana z vami. Ne sej ne... Nočko. februarka 14 dni bo fuzbla, vmes pa še formula 1, pa motorji,.... kdaj bo pa žena vmes pa hčerkica uf, to ga bo drago koštalo dobr, da grem v Kavala. Ajd, nočko žena in otroci so sedaj v drugem planu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:30:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joooj, nehejte mi z roštilom. se mi tako ražnjiči jejo.... suzi če se tvoj mož ne popravi, sam roštilj zakurblaj, pa ma en velik ražnjič zdej se bom pa v hlače polulala.. stisni hitro noge skupi in teči lulat sej ne ker boš mokra, samo boš morala še po tleh brisat, pa nimaš H2O urejeno. sam h2o pa res nimam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:31:34
|
|
|
|
pina-1
|
pridna punca... sam nekam dolgo te ni blo nazaj
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 10.6.2008 22:32:21 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:32:40
|
|
|
|
Suzi*
|
sem si še za jest vzela. zdej pa hočem tle uživat, ve pa vse nekej jajčke ogledujete. a ne bo nobena men družbe delala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:33:30
|
|
|
|
pina-1
|
kako nobena. jaz vas čakam, pa ste vse zahinavle.... no suzi a bova medve kako vrgli... še par minut mava fore
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:34:38
|
|
|
|
jencili
|
čer, no, pa sem končno spet na tekočem (no, če izvzamem tistih 40 strani od prejšnjega tedna) Vidim, da se menite za srečanje v torek. Tud sama bi se vam pridružila, pa še lokacija mi popolnoma odgovarja, ker mi je dosti blizu Februarka, če ne boš mela avta, povej pa te poberem. Dugače pa smo danes malo izkoristili sončka in šli na potep po lj. Smo se šli malo pokazat k meni v službo, pol pa še po nova sončna očala za mami . Doma pa...Taj že spančka, ati se pa spet potepa . Sej ne, kolegu je avto crknu, pa ga je šel samo pobrat. Pride vsak čas, tko da koristim priliko za čvekanje z vami in lizanje sladoleda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:34:40
|
|
|
|
Suzi*
|
KAJ,A POL BO PA KONC FUZBALA IN SE GREŠ STISKAT??? UPS, sej nočem kričat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:35:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ,A POL BO PA KONC FUZBALA IN SE GREŠ STISKAT??? UPS, sej nočem kričat. ne pol mi bo glavo razpočlo. Pa pinota bom šla masirat za vzek, ker je teren mehek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:37:11
|
|
|
|
Suzi*
|
a pino že ve za torek al ga boš v pon. seznanla??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:38:02
|
|
|
|
pina-1
|
ni blo cajta še govorit... mu bom že povedala ko bo cajt. ne rabi vsega koj vedet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:39:18
|
|
|
|
Suzi*
|
se mi je zdelo, da boš ti to taktično. najprej voziček pol pa gasa v LJ.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:41:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* se mi je zdelo, da boš ti to taktično. najprej voziček pol pa gasa v LJ. ampak danes ne, ker me zopet glava švica in nimam energije za iskat prepotrebne argumente, ki bi jih on rad slišal, da mi res rabimo nov voziček. za ljubljano se bo pa itak samo za glavo primu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:42:23
|
|
|
|
Suzi*
|
bo že preživel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:42:39
|
|
|
|
pina-1
|
..grem, ker me bo res razneslo v zgornji sobani ajd mejte se skrajno lepo, pobožajte jajčka. Jutri vas pa čakam na kavi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:42:57
|
|
|
|
Suzi*
|
itak pa kaj lahko druzga naredi kokr da pokima.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:43:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* bo že preživel. to pa sploh ni moj probelm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:43:43
|
|
|
|
Suzi*
|
ajdi, nočko. fajn se spoči, ker zjutraj jaz pridem na kavo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 22:45:19
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, meti, če ne bom dobila modrca pri nas, te bom res prosila, če mi ga boš pri vas kupila, pa se pol v torek itak vidmo, ok?? ti sporočim.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.