bella02
|
za naš 3. del, smo res prave čveke . Sam izvemo pa veliko koristnih stvari . Vilika in Košuta, upam, da bosta pregovorili svojedva, da gresta z vama. Saj ni treba gledat dol, držinaj naj vaju za roke in spodbujata, je to največ vredno! Bambi14, ti ne znam nič povedat okoli plače, še nisem tako daleč Tatly, moj je pravi razbojnik, vendar se mi zdi, da se je zadnji teden kar malo umiril. Zdajle ga fajn čutim, čez dan, ko sem na nogah, malo manj, zvečer v postelji pa spet čutim njegove akrobacije. Mislim, da je to noirmalno, saj ima zmeraj manj prostora. Panika je, ko ga nič ne čutiš. Sicer pa je rečeno, da v našem obdobju zadostuje vsaj 10 gibov, oziroma, da ga čutiš vsaj 10x, ker ima zmeraj manj placa. Matejka, za voziček, je res krasen! deja27, tudi moja telovadba so sprehodi, pa še to ne vsakodnevni. Imam doma 4 leta staro punčko in se že tako dost sprehajam. Včasih pa še križ boli, pa smo tam . Tejkaz, se že seliš, ker te ni nič na RR? Gre katera gledat jutri posteljo v Interspar? Midva mogoče. Kar se pa posteljnine tiče, je pa tudi meni ful všeč pri galebu. Jagode, tudi pri nas so. Ampak zdaj premišljujem, če ni moj srbeči trebuh posledica jagod? Samo po moji logiki bi mogla biti pikasta še kje drugje, al kako? Ena od nas (pojma nimam, katera ) je že lep čas nazaj imela tudi neke probleme s kožo, srbečico, ali nekaj podobnega. Bi bila zelo hvaležna, če bi mi povedala, s čim jo je blažila. Bodite pridne, pa MB-čanke, ne ozirajte se ne vreme, tukaj se je sonček že skril .
|